travosletje 2

travosletje 2
Weer een avontuur van Lisa

Na travo gevoelens en van travo tot sletje hier weer een nieuw avontuur van Lisa.

Het was een door de weekse dag in september het was die dag lekker weer geweest met een temperatuur rond de 20 graden. Ik moest de dag gewoon werken en was rond 6 uur thuis, na even wat gegeten te hebben had ik het idee opgevat om me weer eens lekker om te turnen naar Lisa en te kijken of er nog wat geils te beleven viel.

Ben even lekker in bad gegaan en het me zelf even ontdaan van de laatste haartje die er nog zaten en ondertussen een beetje gespeeld met een lekkere dildo om mijn mannenkutje al een beetje voor te bereiden. Na het bad ging ik naar mijn slaapkamer om daar mijn kleren voor die avond/nacht uit te zoeken. Ik heb mijn keuze laten vallen op rood kanten corset met D-cup en een klein stringetje eronder, daarbij zwarte nylonkousen met een rode naad, kort rood rokje en een rood/zwarte kanten blouse aan mijn voeten een paar mooie pumps van Christian Louboutin (de schoenen met de rode onderkant)met 10 cm hoge hak. Mijn make-up had ik voor deze keer een beetje zwaarder aangezet zodat het een erg geil gezicht was. Ik was zeer tevreden toen ik in de spiegel keek. Het enig probleem nu was waar ga ik heen.

Ik ging maar eens even kijken op t-girl om zien of daar nog wat te beleven viel. Al snel raakt ik aan de chat met een 45 jarige man (een oude bekende van mij) uit de buurt van Rotterdam deze gaf aan een leuk feestje te willen geven met als middelpunt een geile travo en voldoende mannen. Je kan begrijpen dat ik daar wel oren naar had. Na enige details te hebben besproken kwamen we beide tot de conclusie dat ik de ster van de avond zou mogen zijn.

Ik heb snel mijn jas, tas en poppers gepakt en ben op weg gegaan naar zijn huis. Daar aangekomen waren er al een paar mannen gearriveerd die mij toen ik binnen kwam allemaal een zoen gaven en zich netjes voorstelden tijdens de zoen lieten ze allemaal even achteloos een hand over mijn lichaam dwalen. Ik kreeg het er helemaal warm van en dit beloofde een leuke avond te worden. De gastheer waar ik mee had gechat kwam ook op mij af en vroeg ik iets wilde drinken, na wat te drinken te hebben gekregen legde hij uit dat ik vanavond het middelpunt was en dat verwachte dat er ongeveer 10 mannen zouden deelnemen genomen over de hele avond.

Er waren er nu 4 dus er stond me nog wat te wachten, ik mengde mij tussen de mannen en begon een beetje met ze te flirten en al snel vlogen de kleren van de mannen in het rond en voelde ik 4 paar handen over mijn lichaam gaan. Mijn rokje en blouse gingen al snel uit en de eerst man begon mij lekker te rimmen en mijn kutje nat te maken, zijn gelik maakte dat ik gek werd van geilheid. Al snel nam ik een van de pikken in mij mond om eens lekker te pijpen, het was duidelijk dat deze persoon zich hier op al had verheugd want na 5 minuten kwam hij klaar en dumpte zijn zaad in mijn mond en ik slikte dat natuurlijk door, ik moet zeggen hij spoot enorm veel en het smaakte nog lekker ook.

De volgend stond al klaar om zijn plaats in te nemen en dezelfde behandeling te mogen ondergaan, Ondertussen had degene die mij aan het rimmen was besloten dat het nu nat genoeg was en vroeg of hij mij mochten neuken, zonder iets te zeggen (dat kon niet want ik had een pik in mijn mond) trok ik mijn billen uitelkaar en dat was voor hem het teken om zijn pik tegen mijn mannenkutje te zetten en hem er langzaam in te laten glijden. Hij begon mij in een lekker tempo te neuken, niet wild of hard maar gewoon lekker stevig. Hij had al aangegeven dat hij dit lang kon volhouden en dat bleek dan ook.
Nummer 2 had ik inmiddels klaar gepijpt en die had zijn zaad geloosd en nummer 3 stond ook op het punt dit te doen. Ik wist nu zeker dit wordt een heerlijk avond/nacht met al dat zaad die in al mijn gaatjes zou verdwijnen hmmmm ik voelde mij een echte slet.
Nadat degene die mij neukte zich eindelijk leeg gespoten had in mijn kutje moest ik even bijkomen want mijn kutje voelde een beetje uit gewoond aan. Heb even lekker wat gedronken, jointje erbij en een beetje kletsen.
Ondertussen waren er 2 weg gegaan en weer 3 nieuwe bij gekomen, die ook vonden dat ik er erg leuk en geil uit zag.

Het was inmiddels rond 12 uur geworden en ik ging voor de volgende ronde, de nieuwe mannen hadden inmiddels ook hun kleren uit gedaan en bij een moest ik echt even slikken. Ik dacht dat inmiddels wel zo’n beetje alles had meegemaakt maar dit sloeg werkelijk alles. Deze man had een pik die was en erg lang en ook nog eens erg dik, denk gauw 8 cm dik en 27 cm lang. Zo iets enorms had ik nog nooit gezien. De gastheer zij tegen mij toen hij mij zag slikken dat is het toetje van de avond.

Ondertussen waren een paar heren met mij aan de gang gegaan lekker pijpen en neuken de een na de ander. Ik kon het zaad niet allemaal meer verwerken en ze spoten gewoon over mij heen ik lag ondertussen met zaad bedekt op de grond, maar moet wel zeggen het was zeker de moeite waard.
Er waren wat heren die wilden even wat nieuws proberen bij mij, ik vroeg hun wat ze van plan waren en toen zeiden we gaan je alvast voorbereiden op je toetje we gaan je met 2 pikken tegelijk neuken.
Bij het idee werd ik al weer geil maar dat kan ook door de poppers en de joint zijn geweest hoor.
Een man ging liggen en ik moest op hem gaan zitten en de andere kwam achter mij en stopte ook zijn pik er in, pfff wat was dit lekker zeg ik werd helemaal door geneukt door die 2 en na 20 minuten kwamen ze beide klaar en loosde een enorme hoeveelheid zaad in mijn kutje toen de pikken eruit gingen golfde er een hele lading zaad me naar buiten.
Ik moest even bij komen van deze nieuwe ervaring en nam nog een lekkere jointje en een drankje en op naar mijn toetje.

Ik begon om mijn toetje eerst eens te pijpen, althans dat probeerde ik maar het was erg moeilijk om die pik ver in mijn mond te krijgen, maar na een tijdje lukte het toch om de lekker te sabbelen op die dikke eikel. Na een tijdje op zijn pik te hebben gezogen raakte mijn kaken aan de grote gewent en kon ik hem langzaam verder in mijn mond nemen. Op gegeven moment wilde hij mij neuken, uit ervaring wist hij dat zijn pik groter was dan gemiddeld en dat niet iedereen die makkelijk kon hebben dus hij was heel lief en geduldig voor mij. Hij likt eerst mijn sterretje goed nat en gebruikte voldoende glijmiddel om het glad te houden zodat het minder pijnlijk zou zijn. Hij ging zelf op de bank zitten en liet mij boven op hem plaats nemen, langzaam liet ik mij steeds verder over zijn pik zakken en ik moet zeggen dat ik door de dubbele penetratie al goed opgerekt was zodat hij er toch redelijk soepel in gleed.
Eindelijk zat hij er helemaal tot aan zijn wortel in en wat er toen gebeurde was overweldigend, geil, heerlijk, pijnlijk, alles door elkaar maar oooohhh wat genoot ik, hij begon mij langzaam te neuken en ik dacht dat ik gek werd van al die vreemde gevoelens hij neukte mij heerlijk met lange halen dan zacht dan weer wat harder hmmmm. Hij neukte mij wel een half uur en toen begon hij te grommen en spoot zijn zaad diep in mijn darmen ik voelde me helemaal warm opvullen dacht dat er geen einde aan zou komen, zelf kwam ik hierop ook klaar en ik gilde het uit van genot. Ik was helemaal op en kon niets meer uitbrengen.

Ik lag bij te komen op de bank en de gastheer was ondertussen een beetje aan het opruimen hij vroeg of ik gezellig bij hem bleef vannacht dan zou hij mij morgen thuis brengen.
Ben eerst onder de douche gegaan en toen lekker bij hem in bed gekropen we hebben nog even heerlijk met elkaar gevreeën op deze manier heb ik hem bedankt voor de gezellige geile avond. De volgende dag eerst lekker onder de douche toen mijzelf toonbaar gemaakt (gelukkig had ik make-up en schone kleding mee genomen) en toen naar beneden lekker ontbijten. De gastheer was al beneden en een ontbijtje verzorgd, we hebben nog wat na gepraat over de avond ervoor en of ik het naar mijn zin had gehad en nou dat dat had ik zeker. Het was voor herhaling vatbaar.
Na het ontbijt heeft hij me netjes naar huis gebracht, hij is nog even mee gegaan voor koffie en ik kon het natuurlijk niet laten ik moest nog een keer door hem genomen worden, binnen gekomen maakt ik direct zijn broek los en begon hem te pijpen en hij heeft mij staand achter de deur genomen en wederom volgespoten hmmmm heerlijk dit is beter dan een afscheidszoen.

Ik hoop nog een keer zo iets te mogen meemaken

XXX Lisa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir