verhaal 2

verhaal 2
Via internet een geschikt stel gevonden die bij me op bezoekt komt.
het huis ff lekker fris gemaakt, de slaapkamer sfeervol gemaakt net als de woonkamer, overal wat kaarsen en gedimde verlichting, kachel wat hoger gezet. lekker me zelf nog ff lekker uitgebreid gedoucht en geschoren.
zenuwachtig zit ik nog ff achter de laptop als ik de deurbel hoor, een schok gaat door me heen, mijn handen trillen, ik loop naar de deur om hem te openen, voor me staan een aantrekkelijke vrouw, die me gelijk een hand geeft en zich voorstelt, en me ook met een kus op de wang begroet. ze stap naar binnen en ik kijk haar ff na, mooie hoge laarzen, en zie onder de jas nog net een stukje van een rok en der slanke benen. de man volgt en begroet me met een stevige hand.
als ik de deur dicht doe opent ze haar jas en ik kan haar nu pas echt goed bekijken als ze me de jas aangeeft, inderdaad een mooie aantrekkelijke stijlvolle vrouw staat voor me, boven haar laarzen dus een rokje, daarboven een blazer waarbij haar borsten goed uit komen, een diepe decolleté verder een lieve lach om haar mond. ik neem haar jas aan hang die weg, en der man heeft zijn eigen jas al opgehangen, en een tas weg gezet, ik vraag me af wat daar in zit. we lopen naar de woonkamer waar ze me een complement geven over de inrichting. als ik vraag wat ze willen drinken loopt ze met me mee naar de keuken om me te helpen, hoeft niet zeg ik maar ze staat er op, als ik de koffie inschenk ziet ze mijn handen trillen van de spanning, ze pakt me hand en zegt dat het allemaal goed komt dat ik me moet laten gaan en moet genieten, ze geeft me daarna een zoen en die kus gaat over in een zwoele tongzoen. samen brengen we de koffie en een klein gebakje naar de kamer waar der man al plaats had genomen op de bank, ze gaat naast hem zitten en ik neem tegen over hun plaats. langzaam komt het gesprek opgang over internet enz ook brengen ze het langzaam over het date in het algemeen, en de ervaringen die ze hebben opgedaan. ik begin me steeds meer op me gemak te voelen en nadat de koffie op is schenk ik wat anders in. als ik terug kom met het drinken en weer wil gaan zitten vraagt ze of ik niet bij hun op de bank plaats wil nemen. een brok in me keel, maar ik neem plaats naast haar aan de andere kant zit der man. ze had der benen netjes over elkaar maar nu zet ze die naast elkaar neer, ze legt gelijk een hand op mijn dijen als ik zit, en dat doet ze ook bij de man. we praten verder en ondertussen streelt ze met der hand mijn dijen langzaam steeds hoger richting mijn kruis. daar begint zich al een bobbel af te tekenen. ze draait zich naar me toe en begint me weer te kussen en ook onze tongen vinden elkaar weer, haar hand gaat nu stevig over mijn kruis en ze kneed in mijn broek mijn pik. ze gaat staan voor ons en ze begint geil met der lichaam te draaien, streelt zich over de borsten en buigt zich om voor over en we worden allebei om beurten geil getongd, terwijl ze onze broeken uit trekt, en ook de rest van onze kleren verwijden snel. zelf trekt ze geil voor ons staan langzaam haar eigen kleren uit op haar laarzen en kousen na. ze buigt zich voorover naar der man en neemt zonder pardon zijn harde pik in de mond en terwijl ze mij geil aan kijkt en met een hand mij zacht aftrekt.
na een tijdje draait ze zich naar mij om en geeft me eerst een natte tongzoen, het smaakt anders als net en dat zal waarschijnlijk komen doordat ze net der man gepijpt heeft. ze draait wilt met de tong om de mijne en dan zakt ze verder, ze likt en bijt zachtjes in mijn tepels en dan pakt ze mijn lul en neemt die diep in haar mond. als een echte pijp slet leeft ze zich helemaal uit en afwisselend met lange halen en dan weer met der tong likt ze mijn pik. haar man is inmiddels achter haar gaan staan en is zo bezig haar kut te vingeren. ze drukt na een tijdje mijn lichaam iets verder onderuit en gaat op der knieën voor me zitten, haar man achter haar en haar begin te neuken, ze buigt zich voor over naar mijn pik en gaat door met pijpen terwijl ze steeds meer begint te kreunen.
ze houd het al niet meer en ze kondigt haar eerst orgasme al aan. hij stopt met neuken en gaat ook voor me zitten en ze pakt mijn lul en houd hem voor hem waarna hij mij begint te pijpen. dit is helemaal nieuw voor me, maar niet minder lekker.. ik zie hoe ze nu achter de man gaat zitten en likt zijn kont en ik zie dat ze hem begint te vingeren nadat ze geil eerst zijn kont nat heeft gemaakt met wat speeksel. nu moet ik op de knieën op de grond voor de bank zitten terwijl hij voor me staat, en ze pakt zijn pik en met een hand op mijn hoofd duwt ze me langzaam naar zijn pik ten teken dat ik hem moet pijpen, ik ben zo geil dat me dat nu niets meer uit maakt en neem zijn lul langzaam in mijn mond en ga nu voor het eerst in mijn leven een man pijpen. terwijl ik dat doe is zij weer met mij bezig en likt nu mijn kont mijn pik en ook mijn anus die ze lekker nat maakt en voorzichtig gaat er een vinger naar binnen. een vreemd maar zo lekker gevoel komt er in me en als vanzelf begin ik met mijn kont te stoten. als ze merkt dat ik bijna kom stopt ze. ook haar man heeft het al bijna niet meer. hij gaat staan, en ze wil dat ik het zelfde doe, ze zit op de knieën voor ons en hij pakt haar stevig achter haar hoofd en ramt in een keer zijn harde pik in haar mond en begint haar stevig in haar mond te neuken, ze pakt ondertussen mijn pik om die af te trekken, ze wisselt en nu is het mijn pik die haar mond neukt en hij moedigt me aan om haar hard te neuken in haar pijp bekje. nu is het der man weer en die kondigt zijn orgasme aan, en hij spuit zijn geil over der gezicht en ik zie het der mond hoeken uit lopen. dit is zo geil dat ik ook komt en ik spuit mijn sperma ook over haar gezicht geil likt ze het op en dan komt ze staan en kust ons beide vol op de mond zodat we alle drie tegelijk aan het tongen zijn en we elkaars sperma proeven.
moe gaan we op de bank zitten nadat ik wat drinken heb in gedaan.
zo zegt ze na een tijdje, klaar voor de volgende ronde? jawel zeggen we waarop ze gaat staan en naar de deur loopt, kom dan zoeken we het bed op.
we komen langs de badkamer waar we ons ff opfrissen, ze zegt tegen ons ga maar vast op het bed liggen ik kom er aan. geen idee wat ze moet doen maar ze loopt weer naar beneden hoor ik, en hoor wat geritsel. dan hoor de ik der weer de trap op lopen en ze komt de kamer binnen met een tasje in de hand. zo dat is voor straks en ze gaat bij ons liggen op bed we beginnen met elkaar te vrijen en te strelen. ik merk dat mijn kont nu wel erg veel aandacht krijg.
ze neemt weer mijn lul in der mond en begint we weer goddelijk te pijpen. men wat doet ze dat geil! ze gaat liggen en ze wild dat ik boven haar liggen zodat ik haar kan beffen, haar man was al bezig met haar kutje die al weer heerlijk nat is, en zo samen met mij mijn tong maken we haar helemaal gek, ik zie hoe haar man haar stevig begint te vingeren en dat ze heftig begint e trillen, en na een tijdje wordt ze natter en natter en ineens komt er een harde straal recht in mijn gezicht, ze komt spuitend klaar recht voor me, en dat smaakt heerlijk dat vocht!! geil likken we het samen op en ze gaat weer verder met mij te pijpen, ik voel iets kouds over mijn billen en der man heeft een fles glijmiddel gepakt en ze smeert het over mijn kont en vooral in mijn kontgaatje. ik voel dat ze met een vinger mijn kont in gaat en dat voelt enorm lekker. hij smeert zijn eigen kont in en ook die van haar wordt niet vergeten. ze draait zich weer om en gebaart dat ik moet liggen doet me een condoom om en ze laat zich over mijn pik zakken en begint me langzaam te bereiden, hij gaat naast ons staan en ze neemt zijn pik weer in der mond, na een tijdje stopt ze en ze gaat op der kienen op bed liggen haar man neemt achter haar plaats en begint haar hard te neuken, ik zie dat zijn vingers haar anus bewerken en ze laat zich zelf lekker gaan. hij neukt haar hard en als hij stopt snap ik wat ik moet doen, ik ga achter haar zitten en ze pakt mijn lul en leid die zo haar natte kut in, en ik begin haar te neuken, heftig gaan we te keer en wisselen we beide om, na een tijdje zegt ze neuk mijn in mijn kont en zo gezegd ze gedaan, ze pakt mijn pik vast en zet die voor haar anus, doe hem er maar langzaam in zegt ze en ik geef wel aan waneer je mag stoten. ik voel dat het wat strakker zit maar een enorm geil gevoel het wel geeft, een nette dame, met stijl is hier a en laat zich nu anaal nemen! als mijn harde pik er in zit begint ze zelf te bewegen en geeft aan dat ik mag en ik begin langzaam te stoten, het is wat strakker en zeker lekker om haar zo te neuken. haar man is naast haar gaan zitten en die wordt alweer heerlijk gepijpt, dan wil ze iets anders proberen en ze gebaart me te gaan liggen, ze komt boven op me zitten en laat zich zakken over mijn pik, nu weer in haar kutje en de man neemt achter haar plaats en zet zijn pik voor haar kont, en langzaam stoor hij die naar binnen, ik voel dat hij er langzaam in gaat en ze schreeuwt het uit van genot, langzaam beginnen we te stoten en wordt ze heerlijk geneukt in zowel haar kut als kont. luid kruinend komt ze klaar.
ze moet ff op adem komen. ze gaat daarna de gang in met de tas ik hoor wat geritsel en ze komt de kamer in. maar wat zie ik nu, ze heeft een dildo voor gebonden, een strapon!!
ze gaat voor ons staan en begint zich af te trekken wat een enorm geil gezicht is, een lekkere vrouw met z’n strapon die zich zelf aftrekt.
ze zegt dat we bij haar moeten komen en voor haar moeten gaan knielen, haar man doet het gehoorzaam en neemt plaats, ze gaat achter hem staan en begint zijn billen te strelen en met een hand begint ze aan zijn pik te trekken. een andere hand gaat over zijn billen en ze geeft mij een fles met glijmiddel aan welke ik moet spuiten op de dildo, en ik moet inwrijven. dan zet ze de dildo voor zijn kont gat en duwt langzaam de dildo naar binnen. zo zegt ze, jullie neuken mij in mijn kont nu kun je voelen hoe dat is.. en ik moet naast hem plaats nemen, ze spuit nog wat glijmiddel op mijn kont en na een tijdje neemt ze achter mijn plaats, ze zet de dildo voor mijn kont en langzaam duwt ze hem naar binnen, een merkwaardig gevoel maar zeker geil. langzaam begint ze te stoten en ik wordt dus nu geneukt in mijn kont! ze buigt zich over me heen en begint me te trekken. dan wisselt ze weer en na dat we beide bijna klaarkomen stopt ze weer, ze wil zelf weer geneukt worden en haar man gaat duwt haar op bed op de buik voorover, neemt achter haar plaats en ramt zijn stijve pik in haar kont, ik lig voor haar en ze begint mij weer goddelijk te pijpen, dit houden we niet lang meer vol en we komen bijna tegelijk in haar klaar, ik in der mond, hij in haar kont.
uitgeteld liggen we op bed ik haal wat drinken en we kletsen wat na,
nadat ze zich hebben opgefrist gaan ze weer naar huis, in de gang geeft ze me nog een lekker zoen en bedankt me, ik moet jullie bedanken zeg ik, dit was de date van mijn leven!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir