Plezier in de file

Plezier in de file
Ik keek naar buiten door het raam, het was de eerste echte zomerdag van het jaar. Ik zat in de universiteitsbibliotheek te studeren. Eigenlijk niet echt studeren, ik had een boek open gelegd, maar zat eigenlijk vooral naar buiten te kijken. De rede dat ik naar de bieb was gegaan was ook niet echt om te studeren, door het mooie weer was ik opgewonden geworden en in de bieb werkt een vrouw waar ik stiekem een crush op heb. Ze is veel ouder dan ik, waarschijnlijk eind 30, maar toch heeft ze iets bijzonders waardoor ik altijd super opgewonden van haar word. Ik zat dan ook te fantaseren over haar, terwijl ik een beetje naar haar zit te staren terwijl zij aan het werk is achter haar bureau.

Ik neem haar gezicht goed in mij op. Haar half lange blonde haar valt op haar schouders, ik laat mijn blik verder naar beneden zakken, ze draag een wit shirtje met wat zilveren glinsters erop. Keurig zoals dat hoort als je aan het werk bent heeft ze geen groot decolleté, maar toch zijn haar grote stevige borsten duidelijk te zien in haar t-shirt. Ik kan haar benen niet zien, maar ik weet hoe deze eruit zien. Eigenlijk zijn haar benen, en vooral haar billen nog indrukwekkender dan haar borsten en haar gezicht. Terwijl ik naar buiten staar fantaseer ik over haar. Ik denk erover hoe ik haar achtervolg naar de wc en snel hetzelfde hokje als haar in glip. Terwijl zij mij verbaast aan kijk en ik haar in haar diepe blauwe ogen staar, begin ik haar te zoenen. Ik leg mijn handen op haar billen en knijp er een paar keer zachtjes in. Zij begint mij nu terug te zoenen en pakt mijn borsten vast. Op het moment dat ik mijn hand in haar broek wil laten glijden ontwaak ik uit mijn geile dagdroom door een harde knal. Verder op heeft iemand een stapel boeken uit zijn handen op de grond laten vallen.

Ik voel dat ik tijdens mijn dagdroom aardig nat ben geworden, ik voel dat mijn stringetje aan mijn opgezwollen lippen kleeft. Ik kijk of er niemand op mij let en stop even snel mijn hand onder mijn rokje. Ik voel met twee vingers mijn gevoelige lippen, mijn lippen zijn zo gevoelig geworden dat ik heel zachtjes kreun. Ik weet vrij zeker dat het voor niemand te horen was en kijk nogmaals om mij heen. Nog steeds lijkt niemand naar mij te kijken en vlug stop ik twee vingers in mijn mond en lik mijn eigen vocht er af.

Ik zoek de vrouw van de bieb, maar zie haar niet meer. Ik besluit om zelf ook maar naar huis te gaan, want ik heb mijn moeders auto geleend en moet nog een dikke 40 minuten terug rijden naar haar huis. Ik pak mijn tas en loop naar de parkeerplaats.

Als ik in de rode Fiat 500 van mijn moeder stap schrik ik ervan hoe heet het leer van de bekleding geworden is. Het brand aan de onderkant van mijn benen. Mijn leren rokje was trouwens ook niet de beste keuze die ik vandaag heb gemaakt. Ik voel het leer van mijn rokje vast kleven aan de bekleden en warm worden. Bijna direct beginnen mijn benen te zweten van de warmte. Ik heb helemaal dubbel pech als ik bedenk dat mama had gezegd dat de airco stuk was. Puffend trek ik mijn witte shirtje uit mijn rokje en wapper deze een paar heen en weer, zodat er wat koele lucht langs mijn lichaam stroomt. Veel helpt het niet want een straaltje zweet stroomt onder mijn oksel vandaan en eindig op mijn beha-bandje. Gelukkig heeft mijn moeder wel de cabrio uitvoering, ik gooi het dak open begin snel te rijden, om zo wat koele lucht te creëren.

Veel geluk heb ik verder niet, bijna meteen als ik de snelweg op rij sta ik in de file. Ik ga helemaal kapot van dit hitte in de auto. Ik trek mijn witte shirtje een stuk naar beneden, zodat het kleine beetje koele lucht wat af en toe de auto in stroom via mijn decolleté een klein beetje mijn lichaam koelt. Mijn borsten vallen nog net niet uit mijn shirt en zelfs een stuk van mijn beha is zichtbaar. Ik voel me echt een hoertje nu, maar nood heiligt de middelen. En iemand moet echt bij mij in de auto loeren wil iemand het kunnen zien. Veel helpt het allemaal niet, want ik zweet me nog steeds kapot.

Langzaam schuif ik via de linkerbaan steeds een stukje op, totdat ik naast een grote vrachtwagen sta. Ik kijk omhoog naar het raampje van de cabine, maar het enige wat ik zie is een arm die eruit hangt. Ik schuif weer een stukje door in de file, maar sta snel al weer stil. Opnieuw komt de vrachtwagen naast me. Ik kijk meer omhoog, deze keer zie ik de chauffeur uit het raam leunen en naar mij kijken. Hij lacht en geeft mij een knipoog. Ik weet niet helemaal waarom, maar een tinteling van opwinding trekt door mijn lichaam. De tinteling eindigt in mijn vagina, die weer een beetje droog was geworden, maar nog steeds opgezwollen en gevoelig. Ik puf een keer om deze spanningsgolf los te laten. Weer schuiven we een stukje door in de file. De gedachten aan de vrouw van de bieb en deze chauffeur, die niet eens heel lelijk is, maken me weer een beetje geil. Ik besluit daarom om een beetje plezier te gaan maken en de chauffeur te gaan pesten.

Ik trek mijn shirtje nog een stuk omlaag, waardoor mijn borsten nu eruit hangen. Als de de vrachtwagen weer naast me staat kijk ik omhoog naar de chauffeur, hij fluit een keer, Ik pak beide borsten vast en knijp er een paar keer stevig in. Als ik weer in het gezicht van de chauffeur spreidt hij zijn wijs- en middelvinger in een V-vorm en legt die tegen zijn kin om vervolgens een keer met zijn tong er tussen door te likken. Dit dit spelletje maakt me weer super geil en ik voel hoe het zweet tussen mijn benen zich mengt met mijn eigen vocht.

Opnieuw schuif ik door in de file, en opnieuw eindigt de vrachtwagen naast me. Ik besluit om mijn hand in mijn rok te laten zakken en een beetje met mezelf te gaan spelen. Als ik ondertussen weer contact met de chauffeur zoek zie ik dat zijn hand niet meer uit het raam hangt, maar nu heen en weer gaat. Hij is zich duidelijk aan het aftrekken op mij. Dit schouwspel maakt mij nog geiler en ik voel nu ook mijn tepels keihard tegen de binnenkant van mijn beha drukken. Deze keer is het de vrachtwagen die eerst doorschuift.

Als ik de vrachtwagen in de verte zie verdwijnen zie ik dat hij zijn rechter knipperlicht aan heeft staan. De vrachtwagen schuift nu sneller door dan ik en verdwijnt net om de bocht. Ik wissel van rijbaan, maar als ik door de bocht ben is de vrachtwagen weg. Wel zie ik nu een tankstation, ik vermoed dat de vrachtwagen daar is en besluit om daar ook heen te gaan. Als ik de vrachtwagenparkeerplaats op rij zie ik de vrachtwagen helemaal aan het einde staan. Ik parkeer de auto van mijn moeder daar en blijf even zitten. “Wat zijn we aan het doen, Julia”, gaat er door mijn hoofd. Ik negeer de gedachten, want ik heb wel zin in een avontuurtje. Ik trek mijn shirtje weer recht, zodat mijn borsten weer in het shirt zitten, wel trek ik deze nog iets naar beneden voor een beetje inkijk. Ik stap uit en merkt dat mijn rok helemaal vastgeplakt is aan mijn billen. Deze trek ik ook nog een keer goed en loop naar de cabine van de vrachtwagen.

Ik zie dat de deur open staat, maar ik zie de chauffeur niet. Ik klim de vrachtwagen in, wat hoger was dan ik had verwacht. Binnen zie ik dat de chauffeur achter in de cabine zit op het bed, zijn broek op zijn enkels en zijn lul heeft hij in zijn hand. Hij lacht, ik bloos en glimlach terug. De chauffeur is ergens in de veertig gok ik, ik ben nog maar eenentwintig. Hij is waarschijnlijk wel twee keer zo oud als ik. Ik kijk naar zijn grote opgezwollen lul en neem plaats naast het bed op mijn knieën.

Terwijl ik met mijn rechterhand zijn been verder weg duw, pak ik met mijn linkerhand zijn pik vast en begin aan zijn ballen te zuigen. Ik trek een paar keer aan zijn pik en lik dan omhoog naar zijn eikel. Ik voelde dat de chauffeur zich ontspande en achterover liet zakken. Terwijl ik aan zijn eikel zoog wreef hij over mijn rug, zijn hand vond zijn weg terug langs de zijn kant van mijn lichaam, raakte de zijkant van mijn borst en eindigde in mijn haar. Ik stopte even en keek de man aan, hij had mooie ogen. De man pakte mijn haar bij elkaar vast en ik begon hem weer te pijpen. Nu nam ik zijn lul iets dieper in mijn mond, terwijl hij door mijn haar wreef. De man pakte mijn haar weer bijenkaar en begon mijn hoofd naar beneden te drukken, waardoor ik hem echt begon te pijpen. Ik voelde hoe het vocht uit zijn lul in mijn mond kwam. Hij liet maar haar even los om weer over mijn rug te wrijven. Ik stopte even met pijpen om wat haren uit mijn mond te halen, en gooide mijn haren over een schouder. Ik begon hem weer te pijpen, de man pakte mijn haren in een staart en begon weer het tempo te begeleiden. Toen hij mijn haar weer los liet, stopte ik met het snelle tempo voor een rustiger tempo, maar nam zijn lul dieper in zijn mond. Even stopte ik om wat adem te halen, ik likte een paar keer rond zijn eikel die nu nat was van zijn voorvocht en mijn spuug. Ik liet mijn tong uit mijn mond hangen en sloeg zijn eikel er een aantal keer tegen aan. De man pakte een van mijn borsten even vast en kneep er een paar keer stevig in. Ik nam zijn pik weer in mijn mond, en begon hem in een stevig tempo te pijpen, wat hij nog wat versnelde door mij met zijn hand op mijn hoofd te begeleiden, ik wisselde nog een paar keer tussen het rustigere maar dieper tempo en het snellere tempo. Ik merkte dat er nu slierten van mijn spuug gemengd met zijn vocht ontstonden tussen mijn monden en zijn eikel. Ik stopte.

Ik keek de man aan en zoende hem een keer. Daarna trok ik mijn shirtje uit en gooide die op de bijrijdersstoel. Hij maakte mijn beha los en slingerde die boven op mijn shirtje. Hij zoende een paar keer mijn borsten en zoog even aan mijn tepels, om mij vervolgens nog een keer te zoenen.

Daarna begeleide hij mijn hoofd opnieuw naar zijn pik en begon ik hem weer te pijpen. Ik begon weer met een snel tempo, waardoor mijn borsten steeds tegen de rand van het bed sloegen. Ik stopte even om met een hand mijn borsten vast te pakken. Terwijl ik met mijn borsten speelde, drukte de man mijn hoofd op zijn lul zover als ik hem naar binnen kreeg, net zo lang totdat ik bijna geen lucht meer kreeg. De man trekt mij op het bed naast zich en draait me om.

Ik lig met mijn rug tegen de man, die ook zijn shirt heeft uitgedaan. Ik voel zijn warme, natte stijve lul tegen mijn rug drukken, terwijl hij mijn borsten masseert. Ik pak een van zijn handen en beweeg die naar mijn rokje, de man trekt deze omhoog, waardoor mijn door zweet en vocht doorweekte string te voorschijn komt, hij trekt deze een stukje naar beneden en ik trap hem vervolgens heelmaal uit. De man begint over mijn gezwollen lippen te wrijven. Ik ben kletsnat. Terwijl hij met zijn linkerhand mijn linkerborst masseert laat hij een vinger in mijn vagina glijden en begint me te vingeren. Ik begin af en toe zachtjes te kreunen. De man laat nog een vinger naar binnen glijden en ik begin nu harder te kreunen, als de man ook nog mijn nek begint te zoenen en aan mijn oor likt begin ik klaar te komen. Ik draai mijn hoofd en zoen de man terwijl ik mijn eerste orgasme beleef.

Ik voel hoe de grote lul van de man nu mijn vagina in schuift en hij mij langzaam begint te neuken van achteren. De man legt een hand op mijn heup om meer kracht te zetten, om mij zo iets harder te kunnen penetreren. Terwijl hij zijn linkerhand onder mij doorschuift en mijn linkerborst stevig vast pakt voel ik aan mijn klitje. Ik wrijf even over mijn klitje, terwijl de man zijn tempo nog iets verhoogt en al voordat hij zijn lul uit mijn kletsnatte kutje haalt ben ik alweer klaargekomen.

De man gaat nu op zijn rug liggen en ik ga boven op hem zitten. Al kreunend schuif ik zijn lul weer in mijn kutje. Nu ben ik het die hem begin te neuken, terwijl hij zijn handen op mijn heupen legt. Zodra ik het weer aan kan verhoog ik het tempo en pak de handen van de man. Ik leg zijn handen boven zijn hoofd en leun er met mijn volle gewicht op. Mijn borsten gaan op en neer boven het gezicht van de man. Af en toe komen ze in botsing met elkaar, wat de man nog geiler lijkt te maken, want hij verhoogt het tempo nog meer. Als de man nog sneller met zijn heupen heen en weer gaat begin ik hard te kreunen. Ik kom voor de derde keer klaar, dit keer is mijn orgasme zo heftig dat ik even alle controle over mijn lichaam kwijt ben en verslap, waardoor mijn borsten in het gezicht van de man belanden.

Hij pakt mijn borsten met zijn beide handen vast en duwt me omhoog, en direct achterover op mijn rug. Hij legt mijn benen over zijn schouders en begint me weer hard te neuken. Ik begin te gillen, terwijl hij mij neukt kom ik twee keer klaar. Vlak na mijn laatste orgasme voel ik het zaad van de man in mijn kutje spuiten. Hij spuit zoveel zaad in mij dat ik denk dat hij wel 15 seconden lang klaar komt.

Voor mijn gevoel lig ik nog maar heel even als ik een telefoon af hoor gaan. De man grist naar zijn broek en neemt op. Door de telefoon hoor ik een boze stem schreeuwen. Ondanks dat de man niet op luidspreker belt kan ik precies horen wat er gezegd wordt. Het is waarschijnlijk zijn baas, die wil weten waarom hij nog niet terug is. Ik begrijp dat ik nu de vrachtwagen zal moeten verlaten, dus ik sta op en trek mijn rokje recht. Terwijl ik mijn beha aan doe lik ik nog een keer aan zijn eikel, en als ik mijn shirtje weer aan heb geef ik hem een knipoog en verlaat de cabine. Terwijl ik richting de rode Fiat 500 loop voel ik dat het sperma van de man via de binnenkant van mijn been naar beneden loopt. Met twee vingers wrijf ik langs zijn zaad en zuig dat vervolgens van mijn vingers. Als ik zijn zaad door slik merk ik dat ik ook nog even snel moet plassen.

De wc’s zijn een paar honderd meter verderop. Dus besluit ik om achter de vrachtwagen en voor mijn moeders auto even snel te gaan plassen. Als ik op mijn hurken ga zitten en mijn rok omhoog trek besef ik dat mijn string nog in de cabine ligt, dit haal ik zo nog wel even op. Snel laat ik nog twee keer mijn vingers in mijn kutje glijden om nog wat zaad eruit te halen. Terwijl er een ferme gouden straal op het asfalt spuit, wrijf ik het laatste zaad van de man over mijn tepel. Halverwege mijn plas hoor ik een luid kabaal, om vervolgens te zien dat de vrachtwagen met mijn string weg rijdt. Ik kijk omhoog en zie dat de file nu langzaam rijdend verkeer is geworden. De mensen in op de snelweg kijken nu recht in mijn kruis waar net de laatste druppels plas uitlekken. Ik vloek een paar keer en sta snel op, trek mijn rok recht en stap in de auto om naar huis te rijden.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir