Harry, enkele jaren later

Harry, enkele jaren later
Harry, enkele jaren later

De Harry die met mij in de hut spannende avonturen beleefde met o.a. de pater en met zijn moeder, was inmiddels enkele jaren ouder. En nog steeds wilde hij graag de onderdanige spelen. Bewust ging hij op zoek naar situaties waarin hij als slaaf min of meer vernederd werd.

Omdat hij na de middelbare school niet snel een leuke baan kon vinden, was het tijdelijk ober in het restaurant van de plaatselijke golfclub. Op een zomerdag was het wat minder goed weer en was het terras ‘s middags erg matig bezet. Een vrouw, type milf waar Harry wel tegenop keek en opgewonden van werd, mits gekleed in een zwarte doma-uitfit. Maar dat kon hij aan de buitenkant natuurlijk niet zien, hier op dat terras. Ze zat er wel vrij uitdagend en sexy bij, dat wel. Kort rokje, krap bloesje.

Ze wenkte hem en bestelde een wijntje en een broodje garnalen met saus. Die waren knap aan de prijs, dus kennelijk zat ze goed in de slappe was. Harry haalde de bestelling en zette eerst het glas wijn op tafel en toen het broodje garnalen. Helaas viel het broodje van zijn dienblad, zo op haar schoenen. ‘Sorry,’ zei hij. ‘Ik haal wel een nieuw broodje’.

‘En mijn schoenen dan? Daar zit nu cocktailsaus op. Lik die er eerst eens even af, jij, sukkel!’ Hij was verbaasd over haar reactie, maar vond het geil om dit soort opdrachten te krijgen van oudere vrouwen. Dus ging hij op zijn knieën onder het tafeltje en likte de saus van haar schoenen. Hij keek omhoog en zag dat ze haar benen iets uit elkaar hield en geen slipje droeg. Vlezige schaamlippen staarden hem uitdagend aan.

‘Zo, nu je toch daar zit, lik ook mijn schaamlippen even, dan smaken ze lekker naar cocktailsaus. Daar word ik opgewonden van, en jij ook denk ik.’ Harry gehoorzaamde en hoopte dat niemand op het terras hem zag.

‘Stop nu een paar vingers in mijn kut’, luidde de volgende opdracht. Harry had inmiddels een enorme paal in mijn broek gekregen. En probeerde een uitweg te vinden uit deze lastige situatie.

‘Als u even meekomt naar de toiletten, kan ik uw schoenen beter schoonmaken dan met mijn tong’. Ze begreep de hint, stond op, pakte haar damestas en liep met me mee het restaurant in. Harry liep recht op de damestoiletten af en deed een deur open. Ze liep de toilet binnen en ging op de wc-bril zitten. Harry dook tussen haar benen, begon haar uitgebreid te likken en schoof een paar vingers in haar inmiddels nat geworden kut.

Ze begon zwaarder te ademen, terwijl Harry even stopte om de deur achter zich op slot te doen. Als er iemand binnenkwam, zouden ze sowieso gesnapt worden door de geluiden van de vrouw en kon hij zijn baantje vaarwel zeggen, maar dat maakte juist het extra spannend. De vrouw op de wc-bril kwam op een gegeven moment overeind, draaide zich om en zei: ‘Neuk me nu, en hard!’ Harry liet meteen zijn broek op zijn enkels zakken en schoof zijn harde penis tussen haar schaamlippen.

Hij stootte flink door en de vrouw probeerde haar klitje te stimuleren met haar rechterhand. Daardoor kwam ze binnen enkele minuten schokkend klaar. Harry had inmiddels geleerd om zijn zaad wat minder snel te laten schieten en hield het pompend een minuut of vijf vol. Maar toen moest ook hij capituleren en een flinke lading sperma vond zijn weg naar de baarmoederhals.

Harry vond het hoog tijd om terug te trekken en er liep een hele sliert sperma uit de kut op de grond van het toilet. ‘Oplikken’, commandeerde de vrouw, die zich inmiddels had omgedraaid en Harry streng aankeek. Die ging opnieuw op zijn knieën en likte zijn eigen sperma op. Dat deed hij in verschillende omstandigheden al vele jaren en de smaak beviel hem steeds beter. Afhankelijk van wat hij de vorige dag had gegeten uiteraard.

De vrouw keek hem aan en zei: ‘Ik mag jou wel. Kom eens bij mij langs! Dan kunnen we samen nog wat pret hebben. Nee, ik heb geen man die wil toekijken. En ik heet Juliette. Hier is mijn 06-nummer. Hoe heet jij?’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir