Roos [3]

Roos [3]
Vrijdagavond gaat Roos weer eens uit. Samen met Sanne besluiten ze naar de film in Amsterdam te gaan. Eerst samen wat eten in een cafeetje en dan naar James Bond. Lekker weg dromen bij die mooie engelsman. T is gezellig, helaas regent het buiten maar binnen in het cafeetje waar ze wat drinken na de film is t lekker warm en druk. Ze praten na over de film, hoe goed Daniel er uit ziet en wat een overdreven sexy meiden er weer in de film rond liepen. Helemaal niet nodig voor de film en het verhaal vonden ze. Ze begonnen over de vergelijking met de boeken van Ian Flemming en wat de mogelijkheden zouden zijn om de boeken echt te verfilmen. Ondertussen keek Roos wat rond in het café en zag veel clubjes jongeren staan, wat stelletjes en een paar mensen alleen aan de bar. Het gesprek samen met Sanne was leuk en interessant. Ze moesten vaak lachen om de scene’s die ze zelf bedachten vanuit de boeken die ze allemaal gelezen hadden. Opeens voelde Roos een hand over haar bil glijden. Ze gaf er geen aandacht aan, het cafe was zo druk dat het altijd kan gebeuren dat je aangestoten wordt. Maar de hand bleef net wat langer liggen, en ze keek om. Niemand te zien die haar kant op keek en achter haar stond. Vreemd. Nou ja, Sanne stelde voor om nog wat te drinken en bestelde twee rode wijn. Roos moest even naar het toilet. Ze liep van haar kruk af door de drukte heen. Om bij de toiletten te komen moest ze zich flink tussen de mensen door wringen, waardoor ze vaak een met hand, been of ander deel van haar lijf tegen de ander aan moest bewegen. Op de WC bekeek ze zichzelf even in de spiegel en zag dat haar tepels zich flink af tekenden in haar jurk. Het contact met de anderen maakte Roos opgewonden, ze voelde het ook in de rest van haar lijf. Op het toilet zag ze dat het kruisje van haar slipje vochtige streepjes had en ze voelde even aan haar kutje. Mmmm een heerlijk gevoel, ze kon het niet laten maar… Roos verloor haar hoofd en beheersing, hier op de WC moest ze zichzelf vingeren… en met een ervaren en snelle hand kwam ze al snel klaar, voorzichtig zonder al te veel geluid te maken.
Met nog rode blosjes op haar wangen probeerde ze weer terug bij de bar en bij Sanne te komen. Het café leek nog wel voller dan zonet, en met veel moeite, gewurm en wat duwen bereikte Roos eindelijk weer haar kruk. Sanne was in gesprek geraakt met twee jongens die ook aan de bar stonden. Aan de houding van haar vriendin te zien was t een leuk gesprek en Roos probeerde in te voegen. Ze werd door Sanne voorgesteld aan de twee jongens, type eerste of tweedejaars student, niet uit de stad, licht accent uit de provincie. Maar leuk om te zien en ook werd het een gezellig gesprek. T best was dat de heren wisten hoe t hoorde en beide meiden hoefde geen drankjes meer te bestellen, dat namen de jongens op zich. Er werden hele bomen op gezet over films, de politiek en de studie die de twee studenten volgden. Ondertussen waren de jongens bezig zo onopvallend mogelijk een kant te kiezen; die van Sanne of die van Roos. Dave, grote jongen, blonde krullen en mooie blauwe ogen, had de kant van Roos gekozen. Peter, zwarte kleine krulletjes, iets kleiner dan Dave, schoof iets op richting Sanne. Uit eindelijk werd het een gesprek tussen Roos en Dave, en Roos genoot van alle aandacht. Met verlangen hoorde ze de verhalen van Dave over zijn studie, het leven in de stad. Ze kon niet wachten tot ze hier zou komen wonen. Dave had ondertussen al een hand op de rug van Roos gelegd en ze liet het toe. T was mooi on te zien hoe voorzichtig de jongens deze meiden benaderde. Dat ging in de dorpskroeg nog wel eens anders… werd je zonder pardon direct in je kruis gegrepen, vooral als je een rokje aan had. Of, nou ja, weinig subtiliteit in ieder geval. Dave en Peter pakte het veel rustiger aan. Roos voelde de warmte van de aanwezigheid van Dave duidelijk, of was het haar eigen gevoel die de aandacht van deze blonde man haar gaf… door de wijn en e avond kon ze het niet goed meer onderscheiden.
Plots schrok Sanne, het was tijd om te rennen want ze moesten de laatste trein halen naar huis. Beloofd aan hun ouders op straffe niet meer naar de stad te mogen. Meisjes van bijna 18 hebben zo nog hun afspraken met ouders te maken. De jongens reageerde teleurgesteld, maar stonden erop dat ze ze even naar het station zouden brengen op de fiets. Terwijl Roos bij Dave achterop zat kon ze hem even goed vasthouden, en Roos zag dat Sanne het zelfde deed bij Peter. T was een stille fietstocht door een nog drukke stad. Sanne en Roos keken elkaar aan en wisten dat ze beide een heerlijke avond hadden gehad, en misschien ook wel langer hadden willen blijven.
Het afscheid was vreemd. Ze kwamen net op tijd aan op het station om de trein nog te halen, dus sprongen de meiden van de fiets af. Roos gaf heel snel een kus op de mond van Dave en rende toen, hand in hand met Sanne, het station in. De jongens verbijsterd achterlatend. Bij het fluitsignaal sprongen ze de trein in en reden direct het station uit, op weg naar huis. Een plaatsje zoekend in een coupe kwam Roos er achter dat ze geen nummers met Dave en Peter hadden uitgewisseld. Daar baalde ze beide flink van want ze wilde nog wel een keer zo’n avond…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir