Slurpende sletjes: de finale

Slurpende sletjes: de finale
Je pik is groot genoeg om er twee geile sletjes aan te laten zuigen. Nadat je hun kale poesjes ombeurten knetterhard hebt afgenaaid, was jij nu eindelijk aan de beurt. Je uithoudingsvermogen was groot, maar de grenzen waren nu ook voor jou in zicht. Je dikke stamper werd stevig uitgemolken. Maar ze wilden eerst nog eventjes paalrijden op je priemende pik. Al snel sprongen ze op en neer. Ze vulden hun kletsnatte poesjes met jouw stevige pik. Schokkend van genot kwamen de meiden na elkaar en ombeurten klaar.
De meiden vonden dat je je van je beste kant had laten zien. En voelen. Ze waren beide door jou in hun strakke gaatjes uitgewoond. Ze gingen met enthousiasme je volle zak écht helemaal leeg sjorren. Net zo lang tot je kloten totaal leeggepompt waren.

Jij zette ze voor het blok: je warme zaad doorslikken of zorgvuldig proevend rondslingeren. Je enorme lading zaad werd onderling verdeeld… dat was al snel duidelijk. Wat een mooie zaadslikkende pijpsletten bedienden je toch! Toen ze eindelijk stopten met trekken en rukken, zuigen en slikken was je schacht van binnen en buiten droog. Het waren echte liefhebsters. Er was geen zakdoek, handdoek of tissue aan te pas gekomen. Alles was verdwenen in de mondjes van de pijpsletjes. Wat is er beter dan voldaan de avond af te sluiten met een romig toetje? Dat dachten zij.
Meer, meer, meer! Wanneer weer? Dat was het enige dat jij dacht.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir