NoLimits4U Deel 4 Het Examen

NoLimits4U Deel 4 Het Examen
NoLimits4U, Een slet opleiding
Deel 4: Het examen

1e onderdeel
door ‘Layla’ V.

Na de massage werden we door de trainers meegenomen naar de examen-ruimte.
We liepen door een gedeelte van het kasteel waar we nog nooit geweest waren en gingen naar een twee etages hoger gelegen verdieping.
We kwamen bij een deur met een bordje ‘examen-ruimte’ erop. De deur werd door één van de trainers geopend en met een handgebaar maakte hij ons duidelijk dat we naar binnen moesten.
We gingen de deur door en deze werd onmiddellijk achter ons gesloten. We stonden in een grote sfeervolle ruimte. De wanden bestonden uit schoon metselwerk en op de vloer lagen ouderwetse oranje-bruine plavuizen. Vanaf de houten plafondbalken hingen aan lange kettingen grote kroonluchters met heel veel kaarsen er in. Zij zorgden samen met kandelaars aan de wanden voor de enige verlichting. Het was een betoverend beeld. Verspreid over de ruimte stonden allerlei tafels, stoelen en attributen die niet veel aan de verbeelding over lieten: gynaecologenstoelen met beugels, zware houten tafels met allerlei beugels en riemen er op en er aan, enorm grote bedden, sommige met gewone lakens, andere met rubber-achtige bedekking, aan lange kettingen hingen op verschillende plekken slings aan het hoge plafond, aan de wanden waren wandrekken en Andreas-kruizen gemonteerd en overal stonden vreemd gevormde stoelen die duidelijk niet bedoeld waren om op te zitten. We waren helemaal alleen in de ruimte en we keken onze ogen uit! Er was te veel om op te noemen en ik voelde me toch weer nerveus worden. Net toen we ons af begonnen te vragen wat er zou gaan gebeuren kwamen er door een andere deur dan waar wij nog bij stonden drie trainers binnen. Ze kwamen naar ons toe en op het moment dat ze voor ons stonden klonk de stem van Razak ergens uit een luidspreker.
“Zo ladies, het moment is aangebroken om jullie te gaan klaarleggen, maar eerst de wachtwoorden!”
Hij noemde eerst Jessica haar naam en ik wist wat er komen ging.
“Jessica, blank neukvlees” klonk het uit de speakers en ik zag Jessica’s blik direct veranderen.
Was deze eerst opgewekt, alert en gespannen geweest, nu keek Jessica uit haar ogen alsof ze zich bekeken voelde en zich van haar beste kant moest laten zien. Ze stond rechter op, haar borsten pront naar voren, trots en zelfverzekerd maar ook straalde ze uit ‘kom maar op, ik kan het hebben’.
Ik kon me wel indenken wat dit met de examinatoren zou doen. Ze was wat een antilope is voor een stel hongerige leeuwen. Ze vroeg er om besprongen te worden!
“Olieën op bed drie, géén orgasme” klonk Razak’s stem.
Eén van de trainers pakte haar bij de hand en voerde haar mee naar een groot bed met een plastic achtige overtrek, daar werd ze neergelegd, armen boven het hoofd en uit elkaar. Ook de benen werden gespreid neergelegd.
“Naomi, Mocrokutje” klonk de vlakke stem van Razak weer. En net als bij Jessica veranderde ook Naomi in een soort van slaapwandelaar, maar dan wel met een gekmakende geilheid om zich heen.
“10 x komen, Sybian maat drie”
Naomi werd meegenomen naar een zwart, zadelvormig apparaat met een dikke dildo er bovenop,
ze stapte met één been over het apparaat en liet zich toen geroutineerd met haar kutje over de rubber paal heen zakken tot hij er helemaal in zat.
Ik zette me schrap want ik wist wat ik zou gaan voelen. Ik hoorde de zachte tik van de intercom, nu:
“Layla -.- 15 x Spuiten en slikken tafel vijf, géén orgasme” Nooit hoorde ik het wachtwoord. Na ‘Layla’ voelde het alsof iemand me oppakte en in een andere wereld plaatste. Ik keek nu heel anders tegen deze ruimte aan. Het voelde niet alsof ik langzaam wakker werd uit een droom, maar omgekeerd. De kei harde realiteit verzachtte tot een soort van droom-wereld waarin je alles aan kunt en niets gek of eng vind. Ik was nu echt Layla. Ik voelde geen angst meer, alleen maar een brandend verlangen naar wat komen ging. In plaats van er bang voor te zijn verlangde ik naar veel en wild.
Toch kon ik nog steeds normaal denken en ik wist dat mijn eindbestemming in zicht was.
Ik was inmiddels al een Ultimate Slut, over twee uur zou ik mij ook echt zo mogen noemen!
Ik werd bij de hand genomen en moest gaan liggen op een soort behandeltafel, smal en met skai overtrokken. Zodra ik lag verlieten de trainers de kamer door dezelfde deur als waar ze binnen waren gekomen. Zodra ze door de deur verdwenen waren kwam er een grote groep mannen en vrouwen de ruimte binnen. Zwijgend stelden twee vrouwen zich op naast de Sybian van Naomi.
Vier vrouwen gingen naar het bed waarop Jessica met gespreide armen en benen lag te wachten en de overige 15 mannen kwamen mijn kant op en stelden zich rondom de tafel op.
Ik had, voor zover ik kon zien, een stuk of tien trainers herkend, de overige elf waren waarschijnlijk allemaal mensen die de opleiding gedaan hadden. Dat was wat men ons had verteld.
Er verstreken minuten waarin niemand een woord sprak en de spanning steeds verder toenam. De mannen om mij heen hadden stuk voor stuk een kei harde erectie. Niemand bewoog. Ik voelde vocht uit mijn kutje langs mijn dijen druppen, zo nat was ik. Omdat er nog niets gebeurde maakte ik van de gelegenheid gebruik om een plan te maken met behulp van de psychologische en fysieke technieken die we geleerd hadden. Ik had een beetje te doen met Naomi. Zij had een lastig eerste blok. Het examen bestond uit verschillende blokken van meestal 20 minuten.
Wanneer je in de eerste ronde al 10 x was klaargekomen, moest je alles uit de kast halen om tot het einde toe de gewenste geilheid te behouden. Maar ik wist dat Naomi het kon.
Jessica had het ook niet gemakkelijk. De olie-sessie was juist bedoeld om geilheid aan te wakkeren.
Jessica lag niet ver van me vandaan en ik kon zien dat ze flink lag te lekken. Dan duren 20 minuten wel heel lang als er vier geoliede vrouwen tegen je aan liggen te kronkelen en je klaar proberen te krijgen………Ik dacht dat ik het ‘t beste had getroffen, beetje pijpen en slikken en gewoon niet met m’n hand naar beneden’…..ik had al die tijd meer naar Naomi en Jessica liggen kijken en keek nu maar eens naar wat er om me heen stond. De tafel was zo afgesteld dat de pikken net iets hoger kwamen dan de tafel zelf. De loeistijve pikken lekten lange draden voorvocht. Het zag er allemaal goed uit, maar één paal trok in het bijzonder mijn aandacht. Hij hoorde bij een grote, zwarte man en alles aan hem was groot. Zo’n penis had ik nog nooit in het echt gezien. Het was spannend en beangstigend tegelijk. Ik begreep niet waarom er niets gebeurde en net toen ik dat dacht klonk weer de stem van Razak uit de speakers: “Dames en heren examinatoren, we zijn er niet op uit om onze kandidaten te laten zakken maar jullie hoeven ze ook niet te sparen. Jullie hebben het draaiboek voor vandaag gelezen en jullie weten wat er van je verwacht wordt. Maak er een onvergetelijk spektakel van! Kandidaten, ik verwacht maximale inzet, ik weet dat jullie het kunnen. Succes!
Dan geef ik nu de examennummers 893, 894 en 895 vrij voor gebruik!” We waren begonnen…..
Ik voelde meteen overal handen en een dikke pik verscheen vlak voor mijn mond. Ik opende hem wijd en stak uitnodigend mijn tong zover als ik kon naar buiten. Terwijl de lul naar binnen werd geduwd voelde ik meerdere vingers mijn druipnatte poes inglijden en ik moest alle zeilen bijzetten om niet onmiddellijk klaar te komen. Concentratie nu, focussen op de lul in mijn mond en de rest negeren. De harde lul drukte steeds net tegen mijn huig, dit was geen prettige lengte om mee te beginnen maar terwijl ik dat dacht kwam de man al grommend klaar en spoot zijn warme lading in mijn gulzig zuigende mond. Eén straal was net naast mijn mond terecht gekomen en nadat ik demonstratief geslikt had schoof ik met m’n wijsvinger het kwakje van mijn wang in mijn mond, steeds mijn vinger met smakkende geluidjes aflikkend. Een nieuwe pik schoof naar binnen, lang en minder dik dan de vorige. Ik voelde een hand op mijn kale achterhoofd als voorbode op wat komen ging en ik stak voor de zekerheid alvast mijn tong naar buiten.
In de verte hoorde ik Naomi gillen “Wéér, oh Gottegot, ik kom wéér”. Nou dat zijn er dus al minstens twee dacht ik in een poging mijn aandacht op andere dingen te richten dan de vingers in mijn kutje die als een razende over mijn g-plek wreven. De eigenaar van de lange lul in mijn mond had gemerkt dat ik klaar was om hem te ontvangen en terwijl zijn hand dwingender mijn achterhoofd omsloot, schoof hij zijn lange paal tot achter in mijn keel om hem daar vervolgens met korte stootjes in de diepte naar een hoogtepunt te krijgen. Aan de andere kant van mij hoorde ik een hardgrondig “Wáááh! Oh mijn God, Oh, Oh.” De paal in mijn mond werd met een machtige stoot nog éénmaal diep in mijn keel gejaagd waar hij zich heftig ontlaadde, ik hoefde niet eens te slikken!
Zodra de lul uit mijn mond werd gehaald draaide ik snel mijn hoofd naar de andere kant. Omdat de man aan die kant niet goed oplette had ik even tijd om naar Jessica te kijken. Och Jezus, die meid had het zwaar. Ze lag nog steeds wijdbeens op het bed. Haar lijf glimmend van de olie die eroverheen gegoten was, net als de vier vrouwen om haar heen. Op haar gezicht zat een wat mollige blondine
zichzelf klaar te rijden terwijl een grietje van hooguit 20 jaar haar vuist in en uit Jessica’s kut bewoog.
Twee andere vrouwen lagen in 69-houding elkaar te likken. Inmiddels had ik al weer een nieuwe pik in mijn mond en doordat ik mij goed concentreerde op mijn techniek spoot ook deze in no-time een grote lading over mijn tong. Lachend stak ik mijn tong uit om snel daarna de boel door te slikken.
Ik ving een glimp op van Jessica die nu op haar beurt op het gezicht van één van de vrouwen was gezet en zichtbaar haar best deed om geil heen en weer te wiebelen terwijl ze er tegelijkertijd voor moest zorgen niet klaar te komen. Het jonge grietje was nu op haar knieën tegenover Jessica gaan zitten en ze zoenden elkaar heftig. Een derde vrouw lag op haar buik de vrouw onder Jessica te beffen. In de verte kreeg Naomi de opdracht hardop haar orgasmes te tellen en ik hoorde iemand vragen “de hoeveelste was dit, slet?” gevolgd door een geschreeuwd “ACHT”.
Op hetzelfde moment voelde ik een enorme penis die op mijn gezicht tikte. En ja hoor, wachtend om afgezogen te worden hing daar het zwarte monster. Ik was me maar al te zeer bewust van hoe ik over moest komen en glimlachend streelde ik het gevaarte voordat ik hem in mijn mond nam.
Langzaam begon de zwarte paal in en uit mijn mond te bewegen. Steeds dwingender en steeds een beetje dieper schoof hij zijn enorme paal naar binnen. Eén van de andere mannen pakte mijn hoofd en omklemde dat met twee handen stevig van achteren. Shit dit zal toch niet waar zijn? Als ze me met dit monster willen deepthroaten zak ik straks gelijk al bij het eerste onderdeel!
“MAG IK ALSJEBLIEFT KLAARKOMEEEEEN?” Oh jé, Jessica serieus in de problemen.
“NEGEN”: schreeuwde Naomi. “NEE, niet klaarkomen” klonk het door de geluidsinstallatie.
De grote penis in mijn mond werd nu met kracht doorgeduwd maar kon natuurlijk niet naar binnen.
Ondertussen liep het speeksel met grote hoeveelheden uit mijn mond en de tranen liepen over mijn wangen. De zwarte paal werd naar buiten getrokken om even plaats te maken voor een paar mannen die hun lading in mij wilden lozen. Ik weet niet hoeveel het er waren maar het was een flinke mond vol. In twee slokken stuurde ik glimlachend de lading naar beneden. “Oh Oh, Ja Ja Ja Wéér Wéér TIEN, TIEN!’ Naomi had het gehaald. Aan de kant van Jessica bleef het stil.
Een herhaling van zetten volgde. Handen achter op mijn hoofd en het grote gevaarte dat weer naar binnen drong. Dit maal stootte hij in één keer door en een zure straal kwam bij me omhoog.
Shit, dit ging niet goed. Ik had geen zin om straks te moeten braken. Boosheid kwam in me op, die lul begreep toch ook wel dat zo’n joekel niet in mijn keel paste?
De stem van Razak klonk uit de speakers “Past het niet John?” Een paar mannen lachten.
Verdomme, waar bemoeide hij zich mee, nu zou John het zeker nog eens proberen.
Weer waren er opeens spuitende pikken die, terwijl ze al op mijn gezicht spoten, ook naar binnen wilden. Even iedereen laten uitspuiten en slikken maar. De lading sperma was nog niet halverwege de weg naar onderen of John deed een nieuwe poging. Of toch niet? Hij kwam zachtjes binnen en gleed voorzichtig in de richting van mijn huig. Om de kok-reflex tegen te gaan stak ik mijn tong uit en maakte ik slikbewegingen. Precies op het juiste moment zette John stevig door en toen hij de lastige horde ter hoogte van mijn huig en de ingang van mijn keel genomen had hield niets hem meer tegen en gleed er 25 cm. lengte aan dikke zwarte penis zo tot aan de ballen naar binnen. Ademhalen was niet mogelijk en ik vroeg mij af hoe lang hij zou wachten. Ik begon te tellen en toen ik bij vijfendertig was begon het gevaarte te krampen en ik kon voelen dat een grote hoeveelheid warm zaad in de diepte verdween. In één vloeiende beweging haalde John zijn lul naar boven hetgeen een flinke kok-reflex tot gevolg had. Het deerde me niet, ik was trots op mezelf en wist meteen dat ik vanaf nu alle maten in mijn keeltje kon hebben. Ik was toch ook immers een Ultimate Slut? Of niet soms?
‘Einde van deze ronde’ klonk het vanaf boven. Ik keek links van me en terwijl ik zag wat er aan de hand was begon Jessica heftig te schokken en te schreeuwen. Het geile loeder had op het eindsignaal gewacht om alles eruit te gooien. Goed werk Jessica. Ze was klaargekomen omdat het jonge grietje, wetende dat het bijna tijd was, weer begonnen was met fisten. Terwijl Jessica op en neer stuiterde ging ze vrolijk door en Jessica kwam direct achter elkaar nog twee maal gillend en nu ook spuitend klaar.

2e onderdeel
door ‘Layla’ V.

“Layla, dubbelen bed 1; Jessica, bukkake bed 2; Naomi 15x spuiten en slikken, géén orgasme, tafel 5, we beginnen zodra ik toestemming geef.”
Inmiddels waren er voor Jessica en Naomi nieuwe mannen binnengekomen.
We begaven ons allemaal naar de juiste plek en kort daarna klonk van boven het “begin maar.”
Er zaten vijf mannen en 1 vrouw op de rand van het enorme bed. Direct nadat Razak toestemming had gegeven, gingen twee mannen op hun rug naast elkaar liggen. De vrouw ging met haar gezicht naar het gezicht van de linker man gericht schrijlings op hem zitten en nam zijn pik in haar kut.
Als vanzelfsprekend had ik al plaats genomen op de man ernaast en ook zijn lul verdween in mijn hongerige natte kut. We begonnen alle vier te bewegen en kwamen al snel in het juiste ritme. Ik boog me naar links en opende mijn mond een beetje. Snel hapte de vrouw toe en we tongden nat en sensueel. Doordat ik me in de eerste ronde had moeten inhouden kwam ik ongebruikelijk snel klaar.
Omdat we pas net bezig waren, had ik niet verwacht wat er op dat moment gebeurde. Terwijl mijn hele onderlijf regelmatig samentrok voelde ik een behoorlijk dikke penis direct ná het samenknijpen van mijn sluitspier in één haal diep in mijn kontje dringen. Ik gilde het uit van genot en kwam gelijk nogmaals heftig klaar. Ik ben gewend dat wanneer je klaar komt en je kontje trekt samen, de man even pauzeert om je uit te laten razen. Deze man deed het tegenovergestelde: terwijl ik de krampen door mijn lijf voelde schieten en de man onder mij m’n kutje volspoot, pompte hij hard en diep in en uit mijn spartelende kontje. Ik kreeg geen seconde rust. Mijn krampende anus werd gegeseld door de lul die diep naar binnen beukte en ik voelde de tweede golf alweer aan komen rollen. Door mijn samentrekkingen werd het ook de man achterop te machtig en hij leegde zich diep in mijn binnenste terwijl ook ik weer de spasmen in mijn onderste voelde van een derde orgasme binnen vijf minuten.
Terwijl ik nog half aan het klaarkomen was werd ik van achteren bij mijn middel gepakt en tilde een man mijn op zijn schoot en over zijn lul heen. Oh mijn God! Ik keek naar beneden en zag een paar pikzwarte benen, dit was John (de monstercock, zei ik er in gedachten achteraan). Hij vulde me helemaal en het voelde heerlijk. Nadat ik hem heftig draaiend met mijn bekken een tijdje langzaam had bereden tilde hij me omhoog, kantelde mijn bekken en plaatste zijn enorme paal voor de achteringang. Langzaam liet ik me gewillig zakken. De enorme penis bezorgde me de heerlijke sensatie volledig opgerekt en -gevuld te worden. Hij zat er nu helemaal in en ik wilde even met gesloten ogen van het volle gevoel genieten voordat we los zouden gaan. Maar ik voelde twee handen die mijn knieën uit elkaar bogen en tussen mijn wijd gespreide benen (op dat moment, in die houding, nog vóór hij in me kwam voelde ik me zo’n heerlijke slet!) naderde een dikke pik mijn kut en drong heerlijk daar binnen.
Met z’n drieën vonden we al snel een ritme en godzijdank loosde John als eerste zijn lading in mijn binnenste, even daarvoor werd het me bijna iets te veel van het goede. Terwijl John z’n sperma in mijn darmen spoot kwam ook de tweede man in mij klaar en ik voelde me super dat ik een plek kon bieden waar ze hun zaad konden lozen….Ik realiseerde me dat ik weer een kort moment had om in het rond te kijken. Jessica lag te dobberen in de grote hoeveelheid zaad die over haar heen gespoten werd en Naomi lag verlekkerd alle pikken die in haar mond of keel werden gestoken uit te melken.
De tweede ronde was in alle opzichten beter dan de eerste: iedereen leek het naar de zin te hebben en genoot van wat er plaats vond!
De man die naast me lag, gebaarde dat ik op hem moest komen zitten. Maar toen ik één been over hen heen zwaaide, zei hij dat ik andersom, dus met mijn rug naar zijn gezicht, moest gaan zitten. Natuurlijk deed ik wat hij me vroeg en al snel zat zijn paal in mijn zojuist volgespoten kutje. Het werd een glibberige bende en misschien was dat maar goed ook want al snel kwam er een tweede lul aan, en geen kleintje (!) die voorzichtig boven de paal die ik er al in had, in mijn soppende kut werd geschoven. Langzaam begonnen de twee in en uit te bewegen en al snel vonden ze een gemeenschappelijk ritme. Golven van genot vloeiden nu door mijn onderlijf. Steeds wilder, maar wel gecontroleerd bewogen de twee lullen in en uit mijn kut, sperma lekte in mijn liezen. De man die als tweede in mij was geschoven keek me ernstig aan en zei tegen de andere mannen op het bed “ze heeft nog een gat over hè, vul deze slet eens goed op.“ Onmiddellijk stond er een man op, ging voor me staan en bood me zijn stijve lul aan. Gretig opende ik mijn mond, stak mijn tong uit en haalde de paal naar binnen. Met een luide schreeuw loosde de man die zojuist gesproken had zijn lading in mijn kut waar de andere lul soppend in en uit ging. Ook deze kwam nu grommend klaar. De beide lullen werden uit me gehaald en de man die ik aan het pijpen was zei me, terwijl hij zijn lul terugtrok, dat ik beide pikken, die glommen en dropen van hun beider zaad, moest schoonlikken. Ik stapte van de man onder me af en op mijn knieën begon ik de twee lullen van sperma te ontdoen. Toen alles weer netjes schoon was duwde de man die ik zojuist gepijpt had van achter tegen mijn rug. Ik boog braaf voorover en voelde zijn eikel tegen mijn roze kontgaatje drukken. “Neem hem” riep hij streng en gewillig drukte ik mijn kontje naar achteren zodat zijn paal heerlijk naar binnen gleed. Zodra hij er helemaal in zat begon ik langzaam naar voren te bewegen tot hij er bijna uit dreigde te floepen om vervolgens hard en snel naar achteren te duwen. Al snel begon de man te kreunen. Steeds wilder bewoog ik nu en toen zijn gekreun bleef aanhouden en één van de vrouwen mijn klitje begon te masseren kwam ik luid schreeuwend klaar terwijl hij mijn kontje volspoot.
Nogmaals werd me gevraagd om op één van de mannen te gaan zitten en begon het hele spel opnieuw: terwijl mijn kutje zo goed en zo kwaad als het ging geneukt werd penetreerde de één na de andere lul mijn glibberige kringspier. Ik ontving – ik weet niet hoeveel – ladingen sperma en kwam zelf nog één maal klaar toen het opeens tijd was voor een nieuwe ronde.

3e onderdeel
door ‘Layla’ V.

“Layla en Naomi, bed 2, Jessica blijft” klonk het van boven.
Ik stapte van het bed af en voelde het zaad uit mijn overvolle kutje lopen. Vanaf de andere kant kwam Naomi aanlopen met sperma in haar gezicht. “Hoe gaat ‘ie?” vroeg ik haar. Ze had moeite om me te antwoorden want toen ze, met haar hoofd een beetje achterover “chchoed” zei, bleek ze een mond vol zaad te hebben.
We namen plaats op het bed naast het mijne waar Jessica zojuist een Bukkake had gekregen.
Een aantal mannen verliet de zaal en werd vervangen door anderen. Zodra dat gebeurd was klonk het “Naomi, geef het zaad via Layla aan Jessica.”
Ik ging op mijn knieën zitten en omhoogkijkend opende ik mijn mond en stak mijn tong naar buiten.
Naomi opende eveneens haar mondje en warm zaad liep als een waterval over de rand, naar beneden waar het in mijn mond terechtkwam. Na de laatste druppels sloot ik mijn mond en voelde ik pas wat een grote hoeveelheid zaad ik had ontvangen. Ik boog nu naar beneden waar Jessica, over haar hele lijf glanzend van al het zaad hongerig, haar mond wijd open, op mijn lading wachtte. Zonder een druppel te morsen liet ik het sperma in Jessica’s mond lopen. Jessica kreunde van genot (ik wist dat zaad echt haar ding was) toen ze het warme vocht in ontvangst nam en toen alles goed aangekomen was slikte ze het verlekkerd in één grote slok door!
“Jessica, drink Layla leeg” riep Razak.
Ik wist wat me te doen stond en ging met mijn kut boven haar mond zitten. Jessica viel op me aan alsof ze dagen niets te eten had gehad. Gulzig zoog ze aan mijn drijfnatte kut die ik boven haar uitkneep en met behulp van haar tong en vingers haalde ze ook de laatste druppels naar buiten.
Ik besloot niet op Razak’s instructies te wachten maar zelf het initiatief te nemen en ik kantelde mijn bekken een beetje. Door een lichte druk uit te oefenen begon het zaad uit mijn kontje nu ook naar buiten te sijpelen en ook hier viel Jessica weer op aan. Tot slot stak ze haar tong diep in het vochtige gat, op zoek naar de laatste restjes.
“Alles reinigen dames” riep Razak nu.
We wisten donders goed wat dit betekende: we moesten elkaar met onze monden schoon’stofzuigen’ (zo noemden ze dat hier), zonder onze handen te gebruiken. Jessica begon fanatiek Naomi’s gezicht schoon te likken en ik besloot met haar mee te doen. Nadat we Naomi helemaal schoon hadden en het verkregen zaad hadden weggeslikt ging Jessica op haar rug liggen en konden Naomi en ik aan de grote klus beginnen. We hadden geleerd altijd onderaan te beginnen met schoonmaken dus namen we links en rechts van Jessica plaats op onze knieën en begonnen haar tenen van sperma te ontdoen.
Tegen de tijd dat we halverwege haar benen waren aangekomen, hadden we beiden een mond vol verzameld en omdat we wisten dat ze er dol op was gunden we de lading aan Jessica die het met grote ogen dankbaar in ontvangst nam en wegwerkte. Het was echt een hele klus om alles goed schoon te krijgen maar we genoten er wel van. Niet in de laatste plaats Jess die in totaal maar liefst
vijf monden vol weg mocht slikken. We waren maar nèt klaar toen Razak weer instructies gaf voor de vierde ronde.

4e onderdeel
door ‘Layla’ V.

“Dames, tafels vier tot en met zes, dildo-ing.” Naomi en ik keken elkaar aan. Dit was niet ons meest favoriete onderdeel, al waren de trainingen wel allemaal goed verlopen. Jessica was hier beter in. Die kon je tot in het oneindige oprekken leek het soms. Tafel vier, vijf en zes waren grote en zware houten tafels met aan de randen allerlei metalen ringen waar touwen of kettingen doorheen gehaald of aan vast gemaakt konden worden.
We namen alle drie plaats, liggend op onze rug en alle drie werden we op dezelfde manier uitgerust: aan de polsen en enkels kregen we leren boeien met ogen en haken er aan. Net boven de knieën zo’n zelfde riem, maar dan groter. Om de heupen werd een 10 cm. brede, leren riem geplaatst die strak werd aangetrokken om hem goed op z’n plaats te houden. We werden wel allemaal op een andere manier vastgemaakt zag ik.
Jessica zat op ellebogen en knieën, touwen liepen van de rand van de tafel naar de riemen boven haar knieën zodat deze 60 á 70 cm. uit elkaar werden gehouden.
Naomi lag op haar rug, haar polsen waren met touwen naar de beide zijkanten van de tafel getrokken. Met haar enkels hadden ze hetzelfde gedaan. Ze lag in een perfecte spagaat! Naomi was erg lenig, dus de houding was op zich geen probleem. Maar Naomi’s frêle lichaam had soms moeite met grote dildo’s en ik wist dat ze zich nu heel kwetsbaar moest voelen. Zodra ze haar vastgesjord hadden keek ze in mijn richting en ik knipoogde naar haar. Gelukkig kon er wel een lachje af bij haar. Ik moest op mijn rug gaan liggen met de benen, voeten op de tafel, iets opgetrokken. De functie van de leren band rond de heupen werd mij duidelijk toen er aan beide zijden touwen aan werden vastgemaakt die recht naar het voeteneind van de tafel liepen. Daar werden ze aangetrokken totdat ik naar die richting dreigde te schuiven. Deze band moest mij op m’n plaats houden omdat er vanaf de riemen boven mijn knieën touwen in tegengestelde richting liepen. Toen deze touwen langzaam werden aangetrokken gebeurden er twee dingen. Omdat ze naar de hoofdzijde van de tafel liepen werden mijn knieën nog verder opgetrokken en omdat ze naar de hoeken van de enorme tafel liepen werden mijn benen tegelijkertijd heel wijd gespreid.
Ik was evenmin als Naomi een grote dildo-fan en ook ik voelde mij nu erg kwetsbaar. Klaargelegd om van alles en nog wat bij me naar binnen te schuiven.
“Minimaal dikte 6, maximaal 10, minimaal lengte 40/5, 1 maal colon snake large.”
In drie verschillende modules hadden we veel met dildo’s gewerkt dus deze vaktaal begrepen we heel goed. Bij de dildo’s ging het bij het examen om dikte en lengte. Minimaal zes betekende dat je minimaal een dildo met een diameter van 6 cm. moest kunnen plaatsen (zowel vaginaal als anaal). Maximaal 10 betekende een diameter van 10 cm. maar dan alleen vaginaal. Een lengte 40/5 betekende dat je een dildo van 40 cm. lang en 5 cm. diameter in zijn geheel in je kontje moest kunnen laten verdwijnen. De colon snake large was een zachtrubberen ‘dildo’ van 95 cm. lengte, het puntje zo dun als een potlood en over de volledige lengte gelijkmatig dikker wordend tot 5 cm. Ook de colon snake moest je in zijn geheel kunnen laten verdwijnen.
Ik had er een goed gevoel bij, wetende dat ik deze jongens allemaal al eens te verwerken had gekregen, en met goed gevolg. Over Naomi maakte ik me zorgen, liep zij straks tegen haar fysieke grenzen aan? Of néé, Naomi deed Pro Slut examen, voor haar was van alles één maat kleiner voldoende! Dat moest haar gaan lukken. Bovendien had ik gezien dat Karin, de trainster die heel erg goed was met dildo’s, bij Naomi stond opgesteld. Karin wist tot op de halve centimeter precies hoe ver ze bij iemand kon gaan. Zij zou Naomi er wel doorheen slepen.
“Oké, we gaan beginnen!”
Bij mijn tafel stond Ingrid tegenover mij klaar om te gaan beginnen. Ingrid was de assistent van Karin en óók heel bedreven. Alleen was ze altijd zo ernstig. “Goed” zei Ingrid “eens kijken hoe ver Layla inmiddels is na drie ronden.” Met een ernstig gezicht, ze leek wel een gynaecoloog die een ontsluiting ging meten, pakte ze een knijpfles glijmiddel en wreef haar handen ermee in en terwijl ze me recht aankeek bracht ze met een geroutineerd draaiende beweging haar hand naar binnen. Hij gleed er met een soppend geluid in. “Hm” zei ze, terwijl ze goedkeurend knikte. Ze trok haar hand naar buiten en liet gelijk haar andere hand, weer soppend, in mijn kut verdwijnen. Na hem een paar keer rondgedraaid te hebben haalde ze ook deze er weer uit. “Remco, mag ik een 30/10 van je?” Jezusmina, Ingrid nam maar gelijk de grootste. Een knalblauwe dildo in de vorm van een reuzen zetpil werd tevoorschijn getoverd. Met zorg werd er glijmiddel op aangebracht, ze pakte hem met beide handen aan de onderkant beet en bracht hem voor mijn opening. Ik wist wat ik moest doen en ik wist dat ik het kon, maar ik had dit nog niet héél vaak gedaan en het bleef een uitdaging. Ik haalde heel diep adem zodat Ingrid het ook zou zien. Tegelijkertijd ontspande ik mijn bekken door in gedachten de dildo welkom te heten. ‘Schuif hem er maar in’ dacht ik op het moment dat het gevaarte mijn schaamlippen raakte. Ingrid duwde langzaam maar vastberaden de knots naar binnen zodra ze me zag inademen. Het ging soepeler dan ik verwacht had en het voelde goed. Ze bracht hem zo’n 15 cm. naar binnen en trok hem er daarna weer uit. “Mag ik de 30/12?” Mijn hemel, 12 cm. diameter. Zoiets had ik nog nooit tussen mijn benen gehad. De 12 cm. dildo was zwart en reusachtig. Ook deze werd ingesmeerd en Ingrid en ik volgden dezelfde procedure. Het moment was aangebroken dat ik het monster tegen mijn schaamlippen voelde, ik haalde diep adem en voelde meteen hoe het gevaarte naar binnen kwam. Ik dacht dat ik gek werd, ze scheurde me zowat uit elkaar. Maar er was ook de sensatie dat van binnen alles strak en onder druk kwam te staan. Ze bracht hem een stukje in en trok hem er weer uit. “Komt íe weer” zei ze kalm en ik moest heel snel inademen want daar ging ‘ie alweer. Nadat ze hem een paar keer in en uit had laten gaan trok ze hem er helemaal uit. “Dit geloof ik verder wel” zei ze. “We gaan wat anders doen, losmaken maar.”
De touwen werden gevierd en losgemaakt van de band om mijn heupen. Ik lag nu, niet vastgemaakt, op mijn rug met de benen opgetrokken. Met kleine verbindings-kettinkjes werden mijn enkels vastgemaakt aan de heupgordel. Mijn polsbanden werden aan de enkelbanden gekoppeld. “Mag ik de 40/5, Remco?” Remco gaf haar een huidkleurige dubbeldildo die ze ook weer zorgvuldig insmeerde. Ze koos positie, en na een kort “Klaar voor?” schoof ze hem langzaam maar zonder hapering mijn kontje binnen. Tot het moment dat zij (en anders ik wel) weerstand voelde. Ze wist precies wat ze deed toen ze hem even terughaalde en weer langzaam naar binnen duwde. Weer bleef hij steken voor de bocht. “Oké Layla, nu gaan we door, klaar?” Een kort knikje van mijn kant en ze begon weer te duwen, op dat moment gaf ik tegengas door te persen en ik voelde hoe de 40 cm. lange dildo in zijn geheel naar binnen schoof tot er nog maar 3 cm. uitstak en Ingrid met haar wijsvinger ook het laatste stukje naar binnen hielp. Ik voelde hoe mijn kringspier zich achter de indringer sloot. De dildo was verzwolgen. Ik voelde hem diep in mijn buik en lachte tevreden. Snel keek ik even naar links waar Naomi onder handen genomen werd door Karin. Die was net bezig een flinke dildo in en uit het kutje van Naomi te schuiven. Naomi lag nog steeds in een spagaat, haar handen waren tot vuisten gebald en ze kreunde hevig. Ze leek het echter wel aan te kunnen.
“Hij mag er nu wel uit Layla” Ik perste kort en de dildo gleed soepeltjes naar buiten. Blijkbaar had Remco al eerder instructies ontvangen want hij kwam al met de ingesmeerde Colon Snake aanzetten. Intussen was een andere vrouw bezig mij los te maken. Voor de Colon Snake mocht je zelf kiezen welke positie je het beste beviel. Ik koos ervoor om op mijn knieën te gaan zitten, het bovenlichaam rechtop. Zonder verdere plichtplegingen kwam Ingrid achter me zitten en duwde het dunne puntje van de Snake mijn kontje binnen, langzaam begon ze de lange dildo naar binnen te duwen. Door de dunne punt werd de bocht probleemloos gepasseerd maar na nog zo’n 20 cm. was er toch weerstand. Ingrid trok hem een stukje terug en deed een tweede poging die succesvol was. Diep in mijn buik voelde ik hoe de Snake zijn weg zocht en me steeds meer opvulde. Met nog 15 cm. te gaan was er weer een hapering. Dit maal waren er meerdere pogingen nodig om de Snake verder op weg te helpen en nadat Ingrid 5 misschien 6 keer een nieuwe poging had gedaan voelde ik uiteindelijk de Snake heerlijk in zijn geheel binnen komen. Een zetje met de vinger door Ingrid en met een gelukzalig gevoel sloot mijn anus zich om het dikkere gedeelte heen en was niet meer te zien dat er zich een 95 cm. lange Colon Snake verborg achter mijn roze sterretje.
“Remco, geef me nog wat extra vulling aan.” Daar kwam de blauwe zetpil weer aan. Ingrid smeerde hem in en plaatste hem onder me. Ik had dit nog nooit gedaan, een Colon Snake en een grote dildo tegelijk maar ik voelde geen paniek opkomen en hield mezelf voor dat als Ingrid dacht dat het kon, het me ook wel zou lukken. “Op mijn teken laat je je er overheen zakken Layla, je kunt het”
Ingrid wist altijd precies wanneer ze je moest aanmoedigen. Hem niet naar binnen krijgen was nu geen optie meer voor mij.
“Oké, ik ben er klaar voor.” Met dezelfde vastberadenheid waarmee een bungee-jumper het platform afspringt liet ik me in één keer met mijn volle gewicht over de dildo heen zakken. Een ongekende sensatie vulde mijn lichaam. Mijn kut kon de dildo prima hebben, maar de combinatie met de Colon Snake in mijn buik maakte dat er binnen een soort strijd om ruimte plaatsvond. Ik voelde dat de Snake in mijn darmen door de dikke dildo opzij werd geduwd en ik voelde me helemaal opgevuld. Flitsen van genot schoten door mijn onderlijf.
“Er is nog een ongevuld gat” zei Ingrid droogjes. Iemand tikte op mijn kale schedel en toen ik omhoog keek zag ik een man achter me staan, zijn grote stijve pik droop van het vocht. Gehoorzaam hield ik mijn hoofd achterover en stak mijn tong uit. Ik wist door mijn opleiding dat hij niet voor niets achter me stond. Zijn handen omsloten mijn nek en zijn duimen lagen links en rechts tegen mijn adamsappel aan om zijn pik straks langs te voelen komen. Ik voelde dat hij in beweging kwam en in één langzame duw commandeerde hij zonder aarzeling het hele gevaarte mijn keel in. Daar bleef hij even en toen begon hij met lange halen aan iets wat ik niet eerder had gedaan. We hadden geleerd te deep-throaten, dan kwam zo’n pik af en toe even helemaal naar binnen. Of hij werd in zijn geheel naar binnen gestuurd om vervolgens met kleine stootjes kort achter elkaar even in de diepte te stoten. Maar dit was anders. Hoewel ik hem goed kon verdragen, was het best een flinke jongen en de eigenaar gebruikte hem alsof mijn keel een vagina was. Met langzame halen ging zijn penis helemaal naar binnen om daarna weer helemaal te worden teruggetrokken. Keer op keer op keer passeerde de dikke penis mijn huig om diep in mijn keel te verdwijnen. Ik kon het goed hebben en raakte gewend aan het ritme en aan het gevoel in mijn keel. Dit was geen deep-throaten meer, mijn keel werd op klassieke wijze geneukt. Ik sprong bijna een meter de lucht in toen ik een tong tegen mijn clitje voelde. Bliksemflitsen schoten door mijn lijf. Nog even was ik me bewust van de penis die maar in mijn keel bleef pompen maar al snel kwam in klaar zoals nooit eerder. Terwijl mijn hele lichaam schudde en allerlei spieren ongecontroleerd samen krampten bleef de penis mijn keel penetreren en ook de tong aan mijn klit wist niet van ophouden. Een tweede orgasmegolf kwam aangerold en nog heftiger kwam ik klaar. Terwijl heel mijn lijf door spastische krampen werd beheerst voelde ik de penis samentrekkend zijn zaad in mijn keel storten. Ik schudde nog steeds heftig en de tong bleef ook maar doorgaan. Zonder dat het schudden van mijn lijf gestopt was kwam daar in de verte weer een nieuwe explosie aan. De geleegde penis werd uit mijn keel getrokken. Net op tijd om het mogelijk te maken dat ik lekker kon schreeuwen: “WEER, OH GOD NIET MEER, EVEN NIET, NEE, NEE, OH WEER, WEER, IK KAN NIET STOPPEN, EVEN NIET, EVEN OH WEER, OH GOD OH GOD OH GOD, OH LEKKER, NEE WAAAAAH.” Het was alsof, zonder dat het vuur doofde, iemand zich geroepen voelde er steeds grotere hoeveelheden benzine op te gooien. Het gillen en krampen ging maar door, maar steeds gooiden mijn hersenen er weer een nieuw orgasme tegenaan. Door mijn ongecontroleerde bewegingen was de vrouw die mij befte al lang genoodzaakt geweest te stoppen en mede daardoor kwam er uiteindelijk toch een einde aan al het vuurwerk. Volkomen leeg liet ik me opzij vallen. Ik werd op mijn rug gelegd en Ingrid trok voorzichtig de blauwe dildo uit mijn kut. Een golf van vocht kwam naar buiten toen de uitgang eenmaal vrij was. Ingrid vroeg me of ik nog kracht over had om de Colon Snake naar buiten te werken. Ik deed een poging maar had inderdaad de kracht niet meer, waarop Ingrid een vinger in mijn kontje en door het rubber oogje aan het uiteinde haakte en het dikke gedeelte door de kringspier heen trok. Toen dat stuk van de Snake eenmaal naar buiten stak was een klein beetje druk zetten voldoende om het hele gevaarte naar buiten te laten glibberen wat weer een heerlijke sensatie in mijn buik teweeg bracht. Zodra mijn kringspier zich weer sloot voelde ik me letterlijk en figuurlijk leeg! Nu hoorde ik ook van de andere tafels geschreeuw. Naomi lag op haar rug, twee vrouwen hielden haar opgetrokken benen wijd en Karin pompte als een bezetene met een grote dildo in haar kutje terwijl een man hetzelfde deed in haar kontje. Naomi gilde van genot de hele boel bij elkaar terwijl Karin voortdurend als een mantra riep “Goed zo meisje, goed zo, neem ze maar, neem ze”. Jessica lag voorover met haar buik dwars over iemand heen die op handen en knieën zat om haar tot steun te zijn. Haar hoofd en schouders naar onderen en haar kont omhoog. Ook daarin pompte een grote dildo, maar dan ook echt groot, de slet had zichzelf weer overtroffen en lag ook voortdurend gillend klaar te komen. En na een vloedgolf van orgasmes kondigde Razak de volgende ronde aan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir