KimCock werd flink geneukt in Amsterdam

KimCock werd flink geneukt in Amsterdam
KimCock werd flink geneukt in Amsterdam

Een avond/nacht travestieclub
Op deze avond/nacht een heerlijke avond gehad met vriendinnen en mannen die graag met crossdressers omgaan. Er werd gezongen, gedanst, een paar showtjes gegeven en heerlijk kunnen kletsen en flirten. Ik zat leuk te kletsen met een vriendin aan de bar. Ik kreeg nog wat make-up tips omdat is daar om vroeg. Ze zag er geweldig sexy en vrouwelijk uit. Het was een hele mooie meid. Tevens was er nog een aardige vent de hele avond al om mij heen aan het draaien was. En ik besloot hem een beetje uit te dagen. Ik keek hem vaak recht in de ogen met de meeste zwoele blik die ik kon opzetten. En al snel had hij mijn flirts begrepen en stond hij naast mij. We kregen een leuk gesprek met pikante vragen en antwoorden.
Regelmatig stond hij tegen mij aan. En ik legde, tijdens het gesprek, regelmatig mijn hand op zijn schouder of arm. Ik maakte tijdens ons gesprek herhaaldelijk lichamelijk contact.

Ineens kwam er een lekker nummer en had ik zin om te dansen. Mijn vriendin naast me aan de bar vroeg of ik met haar wilde dansen. Dat wilde ik natuurlijk wel. Graag zelfs. Ik zei tegen die man waarmee ik aan het praten was dat ik even ging dansen. Tijdens het dansen konden we lekker los gaan. En kon ik naar de man bij de bar kijken. Hij stond met een biertje constant naar ons te kijken. Ik flirtte nog een beetje met hem. Heerlijk!

Ik voelde tijdens het dansen dat zijn lul goed stijf werd
Er kwam nu een langzaam nummer. We gingen weer terug naar de bar. Mijn ‘zusje’ vond nog een plekje aan de bar maar mijn plekje was inmiddels bezet. Dus ik bleef staan. De man stond weer naast me en zei dat hij mij goed vond dansen. En opgewonden werd van mijn erotische bewegingen op het swingende nummer. Ik vroeg: “zou je ook met mij willen dansen”? Hij zei: “heel graag, juist op dit rustige nummer”.
Ik pakte hem lachend bij zijn arm en trok hem mee de dansvloer op: “nou, kom op dan”.

Ik stond tegen hem aan op de dansvloer. Legde mijn armen om zijn nek en mijn hoofd op zijn schouder. Ik duwde mijn warme lichaam tegen hem aan. Ik voelde hoe hij zijn armen om mijn heupen hield. Door de muziek konden we niet goed verstaanbaar praten. Dus we hielden allebei even onze mond. Zachtjes streelde ik voorzichtig zijn nek. En ik had mijn ogen gesloten. Onze heupen bewogen op de muziek. Ik voelde dat zijn handen mijn rug begonnen te strelen. Ik voelde dat mijn lul zich begon op te richten. Ik kreunde zachtjes en geil in zijn oor. Ik duwde mijn onderlichaam nog iets meer tegen hem aan en ik voelde dat zijn lul nu ook een strakke stevige bobbel vertoonde in zijn broek. Terwijl ik zijn handen over mijn rug voelde stelen dacht ik aan zijn lul die ongetwijfeld in zijn slipje werd tegengehouden om voluit te groeien en zich als een heerlijke bult tussen zijn benen profileerde.

Hij fluisterde in mijn oor dat hij mij heel graag wilde neuken
Zijn handen gleden nu over mijn billen en ik streelde zijn rug nu volop. Ik kroelde tegen hem aan. En toen voelde ik ineens zijn hand over mijn rokje mijn billen zacht strelen en masseren. Ohhhh wat heerlijk. Met onze stijve lullen drukte we tegen elkaar aan. We werden super, en supergeil. Hij fluisterde in mijn oor dat hij mij heel graag wilde neuken. Ik keek hem in zijn ogen en zei dat ik dat ook graag wilde. Maar alleen neuken met condoom. “Vanzelfsprekend”, zei hij.

Nu kwamen we in een stroomversnelling. Als je immers elkaar al de hele avond loopt op te geilen dan wil je wel meer. Het was net na middenacht en hij belde een taxi. We zouden naar zijn huis gaan. In de taxi zat hij over mijn bovenbeen te strelen. Hij was knap hitsig. De taxi chauffeur keek strak voor zich uit. Maar die had in een stad als Amsterdam wel meer meegemaakt natuurlijk.

In zijn slip tekende zich supergeile volle ballen en een keiharde pik af.
We stapte uit vlak voor zijn huis. Zo’n typisch Amsterdams bovenhuis. Lachend deed hij de deur open en we keken tegen een grote trap aan met een korte hal. Zodra de deur dicht was trok hij mij tegen zich aan en bevoelde mijn billen. Hij trok in zijn geiligheid mijn rokje zo naar beneden. Daar stond ik dan in mijn geile kousen met gordeltjes en mijn dikke lul in een te klein stringetje. Ik maakte snel zijn riem van zijn broek los, deed de rits naar beneden en schoof zijn broek naar beneden.

En daar was zijn slipje met de grote bult. Twee ballen zag ik door de zachte stof en een opgekropte dikke worst. Ik greep gelijk zijn ‘handelswaar’ vast en streelde zacht over zijn slipje terwijl mijn tong in zijn mond gleed en hem hartstochtelijk zoende. We gingen snel naar boven. En daar duwde hij mij gelijk de slaapkamer in. Hij trok mijn string nu naar beneden en gooide mij op het bed. Mijn keiharde genotsknots liet zich nu in al zijn grootsheid zien. Hij keek, voelde en knikte goedkeurend.
Ik lag met mijn rug op het bed. En ik deed mijn benen uit elkaar en hield ze omhoog. Hij keek nu recht in mijn genots kutkontje. Ik riep geil: “Kijk eens wat ik voor je heb?”

Hij deed mijn benen uit elkaar en trok ze omoog om zijn grote lul in mijn kurkontje te steken
Hij was niet meer te houden. Ik had hem TE geil gemaakt. Hij pakte een condoom uit de la en deed die snel om zijn grote lul. Ik pakte snel mijn handtasje en haalde daar mijn glijmiddel uit. Snel bracht ik het aan op en in mijn kontgaatje en smeerde ook een hoeveelheid over het intussen aangebrachte condoom. Deze ‘jongen’ was alleen goed en lekker te verwerken met wat glijmiddel.
Hij pakte mijn benen, deed ze wijd omhoog en zijn harde lul kwam tegen mijn kutkontje. Ik begeleidde hem en hij duwde met kracht zijn lul door.

Zijn dikke harde worst pompte zalig in mij heen en weer
Ahhhh, dat was even gevoelig. Ineens floepte zijn eikel voorbij mijn sluitspier en nu zat zijn eikel er in. Hij begon gelijk te pompen. Met lange halen schoot hij in en uit me. Mijn kutkontje omklemde zijn stijve ‘jongen’ als een strakke handschoen. Hij ging steeds dieper en dieper. Hij was zo geil, niet normaal. Hij neukte mij alsof ik het laatste gat was op de wereld. Ik voelde bij elke stoot zijn dikke volle kloten tegen mijn lijf aan klotsen. En zijn dikke harde worst pompte zalig in mij heen en weer. Ik kon hem recht aankijken en deed dat ook op mijn geilste manier. Ik zag hem zweten. Door het neuken kreunde hij en zijn blote bovenlijf begon te glimmen. Gelukkig was mijn kutkontje heerlijk opgerekt zodat ik zijn worst goed kon hebben. Hij kreunde en trok mijn benen nog iets hogen en meer uit elkaar. Hij kon mij nu nog dieper in mijn genotsgaatje nemen.

Hij duwde zijn harde lul nog dieper in mij en kwam grommend klaar
Ik pakte nu mijn lul en begon die zware zwabberende zaadstengel van me zelf te trekken. Ohhhh wat heerlijk. Zwaar en flink genaaid worden en gelijk je eigen lul geil masseren. Hij keek hoe ik mijn lul aan het aftrekken was. Het leek wel of dit de laatste druppel voor hem was. Hij duwde zijn harde lul nog dieper en ik hoorde hem grommend klaarkomen. Een paar druppeltjes zweet vielen op mijn lichaam. Ik wist dat hij nu diep in mij zijn lul aan het leegspuiten was. Het condoom werd gevuld met zijn lekkere mannenpap. Zijn ogen draaide van geiligheid. En zijn harde stoten werden nu geleidelijk wat minder.

Ik spoot nu ook zelf mijn klodders sperma krachtig uit mijn pik
Op dit moment begon ik ook te spuiten. Ik voelde dat het ‘point of no return’ was aangebroken. Mijn ballen stonden nu strak tegen mijn harde lul aan. Ik voelde het komen…… Mijn lul pulseerde en rischte zich op. En ineens kwam daar de eerste straal wit sperma uit mijn eikel. Ik spoot deze eerste straal lekker ver. Zo in mijn gezicht. De tweede en de derde zaadstraal kwamen ook met kracht uit mijn eikel. Ik spoot behoorlijk veel in mijn nek, borst en in mijn gezicht.
Daarna kwam de rest van het witte goud uit mijn genotsknots. Mij klaarkomgevoel was weer geweldig. Terwijl ik een dikke worst in mijn kutkontje had die spuiten was spoot ik zelf ook de klodders sperma uit mijn pik.

Ahhhhh…. Langzaam verdween het heerlijke gevoel en begon mijn lul in kracht af te nemen. Op dat moment trok hij zijn lul uit mijn kutkontje. En aan het flubberende condoom zag ik dat hij een goed gevuld condoom had geproduceerd. Heerlijk om hem zwetend van me af te zien glijden.
We waren heerlijk klaargekomen.

Douchen en slapen
Het was inmiddels een uur of 4 in de ochtend. Ik knapte me op, belde een taxi en ging terug naar mijn hotel. Heerlijk leeggespoten en lekker geneukt ging ik na het afmaken en een douche snel mijn bedje in. Nog even slapen voordat ik aan het ontbijt ga. Gelukkig hanteerd het hotel ruime ontbijttijden. Dus eerst even lekker uitslapen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir