De overname (deel2)

De overname (deel2)
Haar telefoon liet het SMS signaal horen. Harvey bevestigde de afspraak voor de volgende dag met een bericht: “I will be at your house at 7pm with the new contracts, hope to meet you in a good mood…”.Jeannine twijfelde over Harvey’s verwachtingen, zou hij accepteren dat ze het er verder bij wilde laten? Hij kwam over als iemand die overtuigend kon zijn, en altijd kreeg wat hij wilde… Jeannine had bedacht dat het wel handig zou zijn om met Harvey de contracten door te nemen wanneer Robert er ook bij kon zijn. Ze wist het niet zeker maar misschien ook wel een beetje uit zelfbescherming gezien de beestachtige aantrekkingskracht die ze voor hem gevoeld had. Robert had altijd nog wel een paar goede suggesties voor dat soort documenten, en als Harvey en Robert discussie hadden over dat soort voor haar volstrekt ‘oninteressante’ contractuele dingetjes zou dat de mogelijke spanning wellicht uit de lucht halen.
Jeannine en Robert woonden aan de rand van een klein dorp onder de rook van Utrecht, en keken vanuit hun tuin vrij uit over de weilanden. Hun directe buren zagen ze weinig en woonden op enige afstand. Op zwoele zomerse dagen als deze brachten zij in het weekend veel tijd door op de lounge set onder de aan het huis grenzende veranda. Lekker met een flesje wijn erbij nietsdoen, en zonder al te veel kleren als het even kon. Een bijkomende voordeel van vrij wonen…

Tegen vijven maakte Jeaninne de voordeur open na een halfuurtje joggen. Lekker even verstand op nul en even afzien. Ze maakte een kop thee en kroop met haar bezwete lichaam even lekker op de bank met haar iPhone. Het vertrouwde dekentje over haar onderlichaam was een vast onderdeel van het ritueel, ze kreeg het snel koud van het opdrogende zweet. Op twitter was inmiddels uitgelekt dat haar onderneming waarschijnlijk opgeslokt zou worden door Comcorp. Zo, ben ikzelf ook nog eens trending topic, dacht ze glimlachend. In de communicatiewereld werd deze acquisitie wel als een ‘big thing’ gezien. Een foto van Kate in een laag uitgesneden mantelpakje was als illustratie bijgevoegd. Terwijl ze niets bijzonders voor vrouwen voelde betrapte Jeannine zichzelf op een licht gevoel van opwinding. Kate was een prachtige vrouw om te zien, en het mantelpakje liet weinig tot de verbeelding over. Jeannine keek vol bewondering naar de volle cup C op Kate’s foto de aandacht trokken. Enigszins opgelaten, maar ook wel nieuwsgierig geworden, schudde Kate haar hoofd. Ze kon de ontmoeting met Kate en Harvey maar moeilijk uit haar hoofd krijgen.

Jeannine stapte naakt onder de ruime hemeldouche en liet het dampende water haar werk doen. Ze voelde haar huid tintelen door de verwijde bloedvaten, en sopte haar hele naakte glinsterende lichaam in met een heerlijke limoenen badolie. Haar gedachten dwaalde weer af naar Harvey, als ze heel eerlijk naar zichzelf was had ze eigenlijk wel spijt van haar abrupte vertrek uit de meeting op Schiphol. Hoe zou zijn gespierde lijf eruit hebben gezien? En zijn erectie, die zij bij haar vertrek wel degelijk had opgemerkt aangezien hij in de zachte pantalonstof niets tot de verbeelding had overgelaten? Hij leek in ieder geval veel groter dan Robert die ze zo gewend was. Hoe zou hij voelen al hij in me komt? Zou hij me volledig opvullen? “Oooooooh” hoorde ze zichzelf kreunen, terwijl ze met twee vingers diep in haar vagina haar G-spot beroerde, haar duim druk uitoefende op haar gezwollen clitoris en haar pink op haar gevoelige perineum ruste. Haar gedachten waren onder de warme douche met haar lichaam aan de haal gegaan en hadden haar hand naar die heerlijke plekjes gedirigeerd… Ze schrok er een beetje van. “Jeetje, get a grip Jean…” sprak ze zichzelf moed in. Ze besloot streng voor zichzelf te zijn en al die lustgevoelens voor Robert later op die avond te bewaren. Met een uurtje zouden ze Harvey samen buitengewerkt hebben, en dan konden Robert en zij op een spannende manier vieren dat ze de rest van hun leven geen verplichtingen meer zouden voelen. Ze nam zich voor hem een hele speciale avond te bezorgen. Ze pakte een scheermesje en haalde zorgvuldig alle haartjes in haar schaamstreek en rond haar schaamlipjes weg. Na dit intensieve karweitje sopte ze haar kruis en bilsplit nog even lekker in met een heerlijke geurende olie. Robert was ook nogal een liefhebber van mooie, exclusieve lingerie. Doorschijnende niemendalletjes en jarretels en meer van dat werk. Het koste altijd wat meer tijd bij het aankleden, met name die jarretels waren soms een rotklusje, maar ze voelde zich uiteindelijk altijd wel op en top vrouw als ze Robert’s begerige ogen langzaam van boven tot onder over haar lichaam zag gaan. Het was fijn om zo begeerd te worden door je man, en al wandelend viel hun soms duidelijk op dat hij niet de enige man was die er zo over dacht. Robert voelde zich op zo’n moment de koning te rijk; die prachtige vrouw was helemaal voor hem. Hij vermoedde vaak al dat hem wat te wachten stond als zij ineens voor hem stond in een bevallig zomerjurkje, en hij flinterdunne kousen waarnam die haar lange benen sierden. Het verlangen te gaan zien wat hij na verloop van tijd en veel plagerijen van Jeannine uit altijd te zien kreeg wat misschien wel net zo leuk en opwindend als zijn mooie vrouw in de lingerie uiteindelijk in zijn bed zien liggen. Wachtend op wat komen zou. In het openbaar door de stad wandelen met zijn vrouw, of lekker uit gaan eten, terwijl hij alleen wist wat voor pracht er onder dat jurkje was verstopt vond hij echt geweldig.

Robert keek om 17.50 nogmaals op zijn horloge, hij zat vast in een boardmeeting in Rotterdam die nog zeker een half uur zou duren. Dat werd spannend, want in drie kwartier van Rotterdam naar huis rijden in deze drukte zou een uitdaging worden. Maar even in de gaten houden dacht hij, als het veel later wordt zal ik mijn schatje wel even een sms-je sturen dat ik iets later ben. De eerdere contracten had hij al gezien, en Jeannine had hem gisteren aangegeven dat zij toch nog graag 2 jaar aan haar ‘kindje’ verbonden wilde blijven. Hij ad die twijfel al eerder bij haar waargenomen, en wat blij voor haar dat ze op deze manier langzaam afstand zou kunnen nemen, in plaats van een abrupte breek bij verkoop. De toevoegingen waren niet zo complex en daar zouden ze wel zo doorheen zijn. Jeannine moest die advocaat maar een drankje inschenken tot hij thuis was en de eindonderhandeling aan zou gaan.
Voor haar op bed lag het mooie setje waarmee ze Robert straks van de wijs zou brengen. Ze gniffelde al bij de gedachte over de controle die zij altijd zo mooi over hem kon uitoefenen als ze in een mooie ‘verpakking’ in zijn buurt was. Robert liet zich volledig leiden zolang ze hem uiteindelijk maar toestand haar heerlijke lichaam te strelen. Het witte kanten corset gleed over haar bovenlijf, en ze schikte haar borsten. Haar volle cup B kwam ook lekker naar voren in dit setje, ze deden zeker niet onder voor die van Kate. Ze rolde een zijden lichtbruine kous uit van haar tenen tot halverwege haar bovenbeen, en bevestigde deze voor en achter aan de witte jarretelles. Ze streelde haar been, zijden kousen waren zou heerlijk zacht. Alleen jammer dat ze zo snel sneuvelden als er intensief meer werd gespeeld aangezien de prijs er ook mocht zijn. Maar geld zou al snel geen rol meer spelen in haar leven. Ze besloot een slipje vandaag achterweg te laten, haar kruis gloeide nog helemaal na van de olie na die scheerbeurt onder de douche. De geïrriteerde huid zo het snelst herstellen in de vrije lucht, bedacht ze. Ze liet het zomerjurkje tot net boven de knie over haar hoofd vallen, en liet haar in zijde gehulde voeten in de pumps met een bescheiden hakje glijden. Een laatste blik in de spiegel maakte bij haar een brede glimlach los. Die Robert kan na een blik op mijn glimmende benen straks niet wachten tot Harvey met zijn contractjes de deur uit is gewerkt, dacht ze. Dat zal de onderhandelingen vast niet ten goede gaan komen. Ze zou Robert eens goed gaan pesten vanavond met haar verleidelijke outfit. Een blik op de wekker leerde haar dat het inmiddels tien voor zeven was. Harvey en Robert zouden zo beiden voor de deur staan, en ze nam de trap naar de beneden verdieping.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir