Bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeestje
Ik werk al een aantal jaren voor een leuk ICT-bedrijfje, in juni van dit jaar was er na een sombere tijd van recessie eindelijk weer eens tijd voor een bedrijfsfeestje in Brabant. Ik had mij voor die avond aangemeld als bop om evt., collega’s uit het zuiden naar Brabant te vervoeren, echter bleek er niemand mee te gaan omdat ze allemaal al eigen vervoer hadden, totdat ik in de ochtend een app kreeg van Mariëlle met de vraag of zij met mij mee kon omdat haar vriend de auto nodig had. Mariëlle is een leuke collega die ik zo nu en dan weleens zag en af en toe als we naar Brabant op kantoor moesten komen.

Het is de avond van het feest ik ben gestopt bij het huis van Mariëlle nadat ik een app stuurde dat ik er was gaat de deur open en komt ze naar buiten, mooie zwartrokje aan mooi truitje mmm mooie kousen en High-Heels, is even wennen zo zie ik haar bijna nooit in zo’n mooie feest outfit. Oké om een lang verhaal iets korter te maken , we gaan dus na het bedrijfsfeest en amuseren ons kostelijk leuke mensen goed eten lekker drankje en goede sfeer, het feest is voorbij iedereen weer naar huis dus wij ook, ingestapt en op weg via de A2 richting het zuiden, leuke sfeer in de auto met ons 2, maar Mariëlle zit al de hele tijd een beetje te draaien, ik vraag haar moet je plassen, ja zegt ze, dus ik stop bij een tankstation welke wel al dicht blijkt te zijn en geen toilet dus ik rij maar een beetje verder waar het donker is en zeg tegen haar hier moet het toch lukken denk ik zo ?….Ja hoor perfect zegt ze. Mariëlle stapt uit en wat ik zo nog kon zien zit ze gehurkt in de berm en doet haar ding.

Nadat ze weer was ingestapt vroeg ik haar of het gelukt was, ze moest lachen en zei uhh ja, maar bij gebrek aan wc-papier heb ik mijn string gebruikt. Ik startte de auto weer en we vervolgde onze weg, toen we weer 5 min aan het rijden waren zei ik “trouwens je had je string niet hoeven te gebruiken”, ik heb vochtige doekjes in het handschoenenkastje liggen. Ze keek me aan en trok het handschoenen kast je open en haalde het pakje vochtige doekjes eruit, trok haar rok omhoog en veegde met het doekje tussen haar benen, gelukkig was het rustig op de weg want bij deze aanblik kreeg ik het toch wel een beetje warm….zeg maar gerust heet!!…. ik kon mijn ogen er gewoon niet van afhouden, ook merkte ik wel dat Mariëlle dit wel erg spannend vond, ze trok haar rokje terug omlaag tot net boven de kousen zodat er nog genoeg te raden bleef en frommelde het doekje klein in haar hand. Inmiddels begon bij mij de warmte en spanning zich af te tekenen door een flinke bobbel in mijn broek, ook hielp het niet echt de blikken die zij mij om de 5 km weer gaf… Ik kan het niet omschrijven in woorden hoe zij naar mij keek maar mijn bobbel werd bij elke blik weer een stukje harder….en dat rijdend met een drukkend gevoel van een broek en autogordel. Na zo’n 15 min van diversen Lieve blikken merkte ik dat ze steeds vaker tijdens ons gesprek mijn been aanraakte en deze er dan weer wrijvend vanaf liet glijden tot ze opeens haar volle hand bij mij in het kruis duwde haar rechterhand verdween onder haar rokje “Stop” zei ze….ik schrok en keek haar aan, Ja stop zei ze weer, hard knijpend in mijn kruis Ik moet weer plassen, ik keek haar aan en zij mij …”Hard hoor”zei ze….jij.

Op dat moment zag ik een bordje staan voor de afslag, zal ik hier dan even stoppen?
Ja graag ik Houw het niet meer lang, Ik parkeerde de wagen op het eind van de parking waar een aantal bomen stonden en het gelukkig ook erg donker was met weinig verkeer Ik zei oké, ga je gang denk dat daar bij die boom wel een goed plaatsje is en vergeet de vochtige doekjes niet, …….Ik blijf hier even zitten zei ik, ik kan nu even niet opstaan… snap je, ze lachte en zei “kom nou even mee”… Ik moet zo erg of wil je het niet zien? Ik was op dat moment zo overrompelt, geil , heet en alles tegelijk en zei jawel ik wil je wel zien , ik wist eigenlijk geen zinnig woord meer uit te brengen en ben toen uitgestapt. Zij stond al bij een boom tilde haar rokje op en riep mij om achter haar te komen staan, toen ik achter haar stond voelde ik haar handen die gretig aan mijn riem en knoop van de broek bezig waren, ze fluisterde “ik moet wel heel erg….maar uhh… niet plassen“ ze draaide zich om en trok bij het op haar knieën gaan mijn broek en short in een keer omlaag, op dat moment voelde ik haar heerlijk lippen over mijn paal glijden ,ze keek omhoog en vroeg lekker?
Ik kon alleen nog maar bevestigend knikken waarop ze besloot om ook mijn ballen een goede beurt te geven. Na een aantal minuten van heerlijk pijpen stond ze op ik draaide haar om en trok langzaam haar shirt en BH uit en als laatste haar rokje, daar stond ze helemaal naakt met alleen nog haar mooie kousen en high Heels aan bij deze aanblik kleedde ik mijzelf ook verder uit .

Ik begon haar langzaam te vingeren en met mijn tong likte ik haar tepels, ze kreunde zacht en mompelde “meer” een tweede vinger ging erbij en ze trilde over haar hele lichaam “meer”zei ze weer, een derde vinger ging er toen weer bij, ze begon nu echt nat te worden en haar lichaam schokte “meerrrr” zei ze weer en ging wijdbeens staan, ik ben toen op mijn knieën gaan zitten en langzaam verdween mijn hele hand tussen haar heerlijk vochtige lippen “dieper”riep ze nu waarop ik haar vragend aankeek en steeds sneller met mijn hand dieper en dieper in haar ging pompen….ze steunde en kreunde van genot “ga door” kreunde ze..ga door…., op dat moment spoot ze zo hard en zo veel dat ik van boven tot onder door haar gedouched werd, haar lichaam schokte ..Ze lachte trilde,”Zo erg moest ik nu “zei ze… Heb je condooms bij je ? .. Ik Nee?.. Ze knielde voor me nam mijn pik weer in haar mond, die door dit mooie schouwspel alleen nog maar harder was geworden, al pijpend keek ze met haar lieve ogen omhoog om daarna ook mijn ballen heerlijk af te zuigen, met haar andere hand zag ik dat ze zich weer zelf hard aan het vingeren was. Heerlijk kloppend gevoel in mijn pik en onder mij een zacht kreunende dame met High-Heels en kousen die mijn pik zo heerlijk aan het afzuigen was, ook ik begon langzaam kreungeluiden te maken. Opeens keek ze weer omhoog en zei “Samen klaarkomen?” het idee alleen al maakte me geiler en geiler, Ze stopte met pijpen en ging op de grond liggen haar rokje onder haar billen en begon zich nu zelf te fisten…ik werd helemaal wild, haar hele hand verdween naar binnen steeds sneller en steeds harder, ze kreunde schreeuwde van genot en spoot alweer, ik ging over haar heen staan en begon mijn pik te masseren ook Mariëlle was alweer aan het vingeren en al gouw verdween weer haar hele hand in haar heerlijke vagina… ook ik begon te schokken en steeds harder te trekken “kom spuit over me heen”….”kom nu “
Op dat moment spoot ze een flinke straal richting mijn benen, ze kwam overeind en bij die aanblik kon ik het niet meer houden en spoot mijn hele lading over haar heen, het bleef maar komen, ze lachte en pakte gretig mijn pik weer in mijn mond en zoog en likte de laatste restje eruit……”volgende keer toch maar condooms mee he…” ik lachte, we hebben daarna wel nog het hele pak vochtige doekjes moeten gebruiken om alles weer toonbaar te maken voordat ik haar weer thuis kon afzetten.

Mariëlle is 2 weken later uit dienst gegaan i.v.m. een andere baan.
Zo nu en dan appe we nog maar heb haar sindsdien nooit meer geproefd 😉

De naam Mariëlle is fictief.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir