Aan het repeteren

Bdsm

Aan het repeteren
De printer spuugde het laatste vel uit. Cilia pakte het stapeltje papier en gaf het aan Tom. Ze wist dat hij maar enkele minuten nodig zou hebben om het te bestuderen en dan al voldoende zou weten. Zelf kende ze haar scène al helemaal. Het kostuum dat ze zou dragen had ze al gepast. Het was vreemd geweest. Er had een vreemde spanning gehangen op de set. Toen ze bij Saskia was geweest had deze in hoog tempo tegen haar gesproken over de drie eerdere scènes. De debutante die Sneewitje speelde was zo goed geweest dat ze een spetterende, geile scène had opgenomen. Wonderbaarlijk genoeg overwoog Saskia een tijdelijke terugkeer naar het vak, zowel doordat ze een korte scène opgenomen had met Freek, als na het zien van die eerste scène. En wellicht het wonderbaarlijkste van allemaal: Freek had zijn vrouw Melanie meegenomen naar de set en zij had met Caspar en Melchior een scène gespeeld die ook ongekend geil en schaamteloos was geweest.

Voor Cilia lag de lat dus hoog. Op zich had ze geluk met haar eerste scène. Ze moest een scène spelen met één van de drie Koningen, ze wist nog niet wie, maar dat zou wel lukken. Het waren tenslotte knappe en professionele mannen. De tweede scène was lastiger. Het was een all female scène en zelf was ze niet van de vrouwenliefde. Ze was professioneel genoeg om het te spelen, maar met de heteroscènes was het gewoonweg werken met plezier.

Het was vrij normaal voor haar om scènes die ze moest spelen in elk geval even te bespreken met haar vriend Tom. Regelmatig repeteerden ze de scènes samen, compleet met alle seks, voordat ze ze opnam. Een soort afspraak tussen hen, een afgeleide belofte van trouw, tenslotte was het lastig een relatie te hebben als de ene een kantoorbaan heeft en de andere seks heeft voor de camera met vreemde, knappe mannen.

Tom las de scène door en Cilia besloot zich even om te kleden. Ze had haar kostuum voor de gelegenheid meegekregen. De blauwe met witte jurk, witte netkousen en hooggehakte witte schoentjes. In zichzelf neuriënd trok ze het kostuum aan. Ze dacht aan de scène die komen ging en voelde al een kriebel van plezier in haar onderbuik. Nog een extra voordeel was dat de rol die ze moest spelen haar wel aansprak. Ze kleedde zich precies zoals volgens het script zou moeten en liep weer naar de woonkamer waar Tom zat te wachten.
“Klaar wanneer jij er klaar voor bent,” zei hij. “Volgens het script moet ik binnenkomen, dus ik zal even wachten op de slaapkamer totdat ik merk dat je bezig bent.”

Cilia glimlachte een beetje. Vreemd dat hij niet eens had opgekeken van het bizarre plot. Vier sprookjesprinsessen, met de meest absurde namen. Nattepoester, hoe kwam Freek erop. En hoe kreeg hij het voor elkaar dat je niet onmiddellijk in lachen uitbarstte als je zijn scènes las? Maar het was niet aan haar om inhoudelijk kritiek te geven. Haar taak was de scène te spelen. Dus besloot ze dat ze er klaar voor was en begon maar gewoon met het spelen van de scène. Het voordeel van zo repeteren was dat ze zich niet voortdurend bewust hoefde te zijn van de camera. Nu kon ze het gewoon lekker ondergaan.

Ze liet zich op haar knieën vallen. Naast haar stond een emmer met sop en een borstel. Ze doopte de borstel in het sop en begon de vloer te schrobben, zoals de onschuldige Assepoester ook verwacht werd te doen. Een dienstbaar meisje voor een rijke familie. Deze stoute versie van Assepoester had echter geen stiefzusters en een boze stiefmoeder. Zij had een andere opdrachtgever. Terwijl ze de vloer begon te schrobben hoorde ze de deur van de slaapkamer opengaan. De prins kwam binnen… Ze hoorde zijn voetstappen achter haar. Haar knieën raakten de vloer, haar onderbenen, de linkerhand die haar ondersteunde, terwijl de rechterhand de borstel steviger omklemde. De trillingen die zijn stappen veroorzaakten waren duidelijk te voelen. Het leek alsof hij zelfverzekerder dan normaal liep. Ze keek niet op en poetste als bezeten. Het geluid werd harder, de trillingen intenser. De voetstappen kwamen haar kant op. Ze kon hem niet zien, maar ze voelde zich letterlijk bloot, hoewel het jurkje haar billen ruimschoots bedekte.

“Zo, meisje,” zelfs zijn stem klonk lager dan normaal, maar met dezelfde vertrouwde stembuigingen. “Heb je gedaan zoals je opgedragen is?”
Ze focuste zich, zoals van haar verlangd werd op het werk dat haar opgedragen was.
“Ja meneer,” antwoordde ze zacht, “De bedden zijn verschoond.”
“Heel goed,” dreunde hij achter haar, “Dat mocht ook wel na afgelopen nacht. En wat nog meer?”
“Ik heb gezorgd dat er voor vanavond eten en wijn is. Mevrouw zal tevreden over me zijn.”
“Dat is mooi voor je. Alleen mevrouw is niet degene die je tevreden moet stellen. Ik wilde niet weten of je gedaan had wat zij je vroeg. Ik wilde weten of je gedaan had wat ik bevolen had te doen. Of eigenlijk, te laten…”
“Meneer…”
“Niets te meneren!” Zijn stem was niet meer dan een fluistering, maar toch had Cilia het idee dat de donder klonk. Zijn felheid en zijn inlevingsvermogen wonden haar enorm op. Normaal was hij veel rustiger en liever. De rol van de prins van stoute dromen stond hem zeker wel. “Ik wil weten of je gehoorzaamd hebt!”

Nog steeds op knieën en handen gezeten antwoordde ze, bijna op fluisterende toon “Ja, meneer. Ik deed zoals u verlangde.”
“Ik vind dat je niet erg spraakzaam bent, meisje. Dus daarom zal ik het op een andere manier vragen.” Achter haar ritselde wat. Ze voelde een hand op de stof van haar jurk… “Ik ga eens voelen of je gedaan hebt wat ik je heb opgedragen.”
Met een grote hand omvatte hij één van haar billen. De stof van haar jurk vouwde zich om haar lichaam, tussen haar benen en raakte haar schaamlippen. Gelukkig zouden eventuele vlekken aan de binnenkant zitten.
“Volgens mij heb je keurig gehoorzaamd. Maar ik wil het zeker weten.” Ze voelde nu zijn tweede hand op haar andere bil. Hij bleef ze even kneden, maar al snel glipten ze naar beneden.

De stof schuurde tegen haar billen, totdat zijn handen op de naakte achterkant van haar bovenbenen terecht waren gekomen. Daar omvatte hij weer het vlees van haar dijen. Een ruwe greep, de kracht van zijn vingers trok witte voren in haar vlees. Schokkend ademde ze in. Hier genoot ze van. Morgen zou een ander dit bij haar doen en dan zou ze het emotioneel objectiever beleven. Haar reacties zouden groter, maar meer gespeeld zijn. Nu was het puur genot om door zijn vaardige handen verwend te worden en kon ze zich overgeven, zonder te denken aan camera’s en belichting. Tom liet zijn duimen centimeter voor centimeter tussen haar benen omhoog glijden. Cilia zuchtte diep en beet op haar lip. Ze was blij dat hij haar niet aan kon kijken, hij mocht niet zien hoezeer ze zich aan hem over wilde geven. Maar een ander deel van haar lichaam verraadde haar net zoveel. Uit haar bovenste lippen ontsnapte de lucht, maar van de onderste lippen drupte langzaam het bewijs van haar genot, een duidelijkere schreeuw dan een eventuele zucht. En zijn duimen kwamen bij elkaar, drukten tegen de opening van haar kutje en gleden er een stukje in. Nu kon ze niet meer verbergen dat ze hiervan genoot, zo makkelijk gleden zijn duimen binnen. Ze opende haar benen bijna onvrijwillig, zodat ze verder over zijn duimen heen zou zakken.

Maar tot haar teleurstelling werkte Tom niet mee. Hij haalde zijn handen tussen haar benen vandaan. Meteen daarna voelde ze die handen op haar schouders. Hij trok haar omhoog en drukte haar tegen zich aan. Ze rook zijn aftershave, voelde de warmte van zijn lijf door alle lagen stof heen.
“Jij bent een gewillig sletje. Mijn gewillig sletje, nietwaar?”
“Ja…” kreunde ze.
“En zeg me nu wat je voor me gedaan hebt. Ik wil het horen.” Tom had zijn handen inmiddels van haar schouder gehaald en om haar hals geslagen. De haartjes van zijn arm kietelden haar onder haar kin. Met zijn neus woelde hij door haar haren, zijn mond vlak bij haar oor om zijn obsceniteiten te kunnen fluisteren. Cilia beet op haar lip en bekende: “Omdat u me dat bevolen heeft, heb ik mijn slipje uitgetrokken.”
“En waarom heb je dat gedaan, naast het feit dat je natuurlijk doet wat ik je opdraag en me wilt plezieren, zoals het een sletje betaamt?”
“Zodat meneer toegang tot me heeft wanneer hij dat wenst…” terwijl ze dat toegaf rilde ze. Ze voelde ook dat dit spel Tom niet onberoerd liet, want in zijn broek voelde ze zijn bobbel. Dit liet hem, ondanks zijn altijd kalme manier van haar benaderen helemaal niet koud. Ze duwde zich tegen hem aan, terwijl hij tegelijkertijd zijn arm om haar hals heen sloeg. De druk op haar keel was niet onplezierig, daarvoor was het niet stevig genoeg, maar beperkte haar desondanks in haar bewegingen. Zijn andere hand stak hij onder haar armen door. Hij tilde haar rokje op, hield het met zijn palmen omhoog en zijn vingers gingen op onderzoek uit.

“Je vindt het toch niet erg als ik even tussen je benen graai?” vroeg hij. In het script stond deze zin letterlijk, maar de manier waarop hij dat laatste woord uitsprak… één en al verlangen en begeerte. Hun lichamen werden dicht tegen elkaar aangedrukt. Zijn middelvinger stak hij zonder omhaal bij haar naar binnen en Cilia wilde haar rug krommen van genot. Hij hield haar echter te stevig tegen zich aan, ze kon geen kant op. De metalen knopen van zijn bloes en de rits van zijn broek… ze voelden koud aan tegen haar rug. Wonderbaarlijk dat dat haar zo opviel.

Het enige wat ze wel kon doen was een beetje verder door haar benen zakken, zodat Tom beter toegang had tot haar kutje. Hij gleed bij haar naar binnen, zijn knokkels stimuleerden haar schaamlippen. Ze vond het opeens prettig dat het in feite een porno scène was, want ze kon nu gewoon haar eigen borsten beetpakken. Ze voelden zwaar aan in haar handen, met harde tepels. Ze pakte ze tussen duim en wijsvinger en trok er zachtjes aan. Scheuten van genot flitsen naar beneden, naar de plek waar Tom het vuur aanwakkerde. In haar buik bouwde de spanning zich op. Het gloeien van haar wangen vertelde haar dat haar orgasme op komst was. Ondanks zichzelf kreunde ze en haar vingers trokken harder en harder aan haar tepels. Het gewicht van haar borsten trok ze terug en de sensatie van pijn was aangenaam. Tom vingerde nog sneller. En net toen ze dacht: Nog een stoot van zijn vinger en ik kom, stopte hij. Zij hijgde door en kneedde haar borsten, maar langzaam ontglipte haar het gevoel.

“Rustig aan, meisje,” klonk zijn stem, “Niet voordat ik het goed vind.” Hij liet haar los en duwde haar weer naar voren. Ze steunde op handen en knieën, haar kontje bloot. Achter haar hoorde ze het gerammel van een gesp tegen een rits, hij trok zijn broek uit. “Draai je om!” was zijn volgende instructie. Ze voldeed daaraan en daar zag ze haar man. Hij had zijn bloes openhangen en zijn broek omlaag. Zijn erectie leek gigantisch, maar dat was misschien ook de hoek van waaruit ze keek. Tom had andere plannen met haar. Hij pakte haar bij haar kin en deed haar naar hem opkijken: ‘Waar kijk je naar?”

Ze durfde haar ogen niet af te wenden, zo werd ze meegenomen door dit spel en moest hem aankijken. Blozend moest ze bekennen:
“Naar uw pik.”
“Als je zo graag ernaar kijkt, wil je hem vast ook wel proeven, niet waar?”
Dit keer knikte ze alleen maar en verwachtte ze van hem een reactie. Maar hij beval haar niet om het te zeggen. Hij boog zich alleen even voorover om haar een snelle kus te geven. Ze opende als vanzelf haar mond om met zijn tong te spelen. Toen hij dat merkte duwde hij meteen haar hoofd naar beneden. Haar mond raakte zijn kloppende paal en ze hapte ernaar. Hij smaakte naar pure geilheid. Uit de opening in zijn eikel was wat voorvocht gestroomd en ze likte het op. Haar speeksel en zijn vocht vermengden zich en ze slikte het door. Daarna liet ze hem in haar mond glijden. Haar tong gleed over de zijdezachte eikel, de fluwelen huid van de voorhuid. Tom gromde zachtjes en begon haar mond te neuken. Hij pakte haar bij haar hoofd en duwde haar hoofd dieper over hem heen. Dit was het gedeelte in het script waar hij zijn zorgen over had geuit, maar nu, in het vuur van passie vond hij het maar wat lekker om haar hoofd over zijn pik heen te drukken. Hij stootte tegelijkertijd fel omhoog en zwol steeds meer op in haar mond. Zijn voorvocht leek ook bijna te blijven stromen uit zijn lul en ze bleef de smaak van zijn geil proeven.

Cilia wist dat ze een tijdje aan hem moest blijven zuigen volgens het script, maar ze vergat de tijd. Ze gaf zich teveel over aan de sensaties merkte ze. Maar goed dat ze de scène een keer doornam in de privé situatie…
Ze zoog en zoog. Zijn pik was glibberig geworden van haar speeksel en gleed diep in en uit haar mond. Haar hand masturbeerde hem. Ze kneep hard in zijn pik en voelde hoe hij ondanks dat nog steeds opzwol. Hij ging echt bijna komen. Ze liet hem los. Zijn pik stond recht overeind en pulseerde. Een dikke druppel sperma vloeide uit hem, maar echt klaarkomen deed hij niet. Ze zag de concentratie op zijn gezicht; hij probeerde te ontspannen om te zorgen dat hij niet kwam… en het lukte hem. Ze boog zich naar voren en likte zijn eikel schoon. Tom greep haar kin weer en kuste haar. Ditmaal kuste hij haar wel vol, met geopende mond. Ze voelde zijn spieren even verstrakken in verbazing toen zijn tong de smaak van sperma in haar mond proefde.

Maar hij nam de controle weer. Zijn handen op haar schouders, een forse duw.
“Op je knieën, sletje”. Hij liet er geen twijfel over bestaan. Weer zonk ze op handen en knieën en hij draaide haar ruw om. Het schaafde haar knieën, morgen zou make-up daar wat aan moeten doen. Maar nu dacht ze daar niet aan. Tom legde zijn handen op haar billen en spreidde ze. De lippen van haar kutje werden ook gespreid, ze kon gewoon ruiken dat ze geil was. “En nu, meisje, nu ga je mijn teefje worden!”
“Jaaaa…” wilde ze kreunen maar dat werd afgebroken door een “Ooh…” toen zijn pik in haar drong. Het werd een bizar geluid, maar het kon maar niks schelen. Ze werd, bij gebrek aan een beter woord, genomen! Hij neukte haar, diep in haar kut, drong bij haar binnen, drong de wanden van haar innerlijk uiteen met zijn harde paal. Zijn ballen kletsen tegen haar clitoris aan. De handen om haar heupen begroeven de nagels in het vlees van haar billen. Hij schoof haar wild heen en weer over zijn pik, maar zij duwde zichzelf met evenveel vuur terug. Ze hoorde de ‘pets’ eerder dan ze hem voelde, maar hij gaf haar billenkoek. Had dat in het script gestaan? Ze wist het niet meer maar de jeukerige pijn was aangenaam. Maar helemaal verbaasd was ze toen hij over haar heen boog. Zijn hand woelde door haar haar en klauwde een bos bij elkaar. Hij gaf er een forse ruk aan, trok haar hoofd half schuin en overeind. Ze keek hem diep in zijn ogen, die donker en onpeilbaar leken.
“Wat ben je?” De vraag was een zweepslag.
Cilia hijgde: “Een sletje” Weer kletste zijn hand op haar billen, harder dan de vorige keer, maar nog steeds heerlijk.
“Fout! Opnieuw… Wat ben je?”
“Jouw sletje…” was het antwoord ditmaal.

Hij liet haar haren los, zodat ze weer voorover viel. Ze kon zich nog net opvangen. Zijn handen lagen nu op haar schouders met de nagels op de zachte huid van haar rug. Tergend langzaam kraste hij langs haar ruggengraat omlaag. Ze werd helemaal gek van de mengeling van zoete pijn en diep genot. Hij bleef haar genadeloos doorboren met zijn lul, stak hem keer op keer diep in haar.
“Nog even, teefje. Nog even en ik kom…”

Die woorden maakten de storm in haar los. Ze voelde hoe haar onderbuik zich samentrok, in ritmische pulsen. Een orgasme, puur door de ruwe neukpartij en zijn laatste bekentenis… en door die ene gedachte: “Nee, hij mag niet komen… Hij moet over me spuiten, dat staat in het script”. Maar die gedachte kon ze niet uiten, hij maakte haar alleen maar geiler, want hij zou er niet aan denken. Hij zou doorgaan met neuken en zichzelf in haar kut leegspuiten.
Haar orgasme was zo heftig en nat dat hij bijna uit haar werd geduwd. Maar onverbiddelijk neukte hij door en ze hoorde hem ook luid kreunen. Al zijn stoten werden nog ruwer, nog heftiger en zijn warme zaad stroomde in haar. Ergens was ze teleurgesteld. Ze wilde meer. Meer van hem, meer genieten.

Ze zaten daar nog, op zijn hondjes. Zijn pik zat nog in haar en ze wilde eigenlijk doorgaan. Maar ze wist niet goed hoe. Maar gelukkig voor Cilia nam hij weer het initiatief. Hij trok zichzelf uit haar terug. Ze voelde zijn zaad uit haar stromen. Maar hij deed iets wat zeker weten niet in het script stond. Hij duwde haar om, op haar zij. Een been spartelde wat en hij greep het beet. Zo opende hij haar benen. Ze lag met geopend kutje voor hem.
“Nattepoester,” was het enige wat hij zei. Daarna zonk hij voorover en voordat ze wist wat er gebeurde begon hij haar te likken. Hij likte zijn eigen sperma op uit haar kutje. Haar pas geneukte kutje, nog gevoelig van al dat gebonk… en het was heerlijk. Zijn tong drong in haar, likte het sperma op en gleed dan weer naar boven. Ze voelde een nieuw orgasme van pure geilheid opkomen.
Dat werd afgemaakt toen hij nog één keer van houding veranderde. Hij kroop tussen haar benen omhoog, drukte zijn lippen op de hare. Haar mond opende zich en ze zoende hem. Speeksel, het vocht van haar kutje, sperma… alles proefde ze door elkaar, een cocktail pure seks en passie. Toen hij zijn nog steeds stijve lul weer in haar stak voelde ze zich weer komen. Hij stootte twee keer diep om haar te stimuleren, daarna trok hij zich weer terug.

Ze kroop tegen hem aan.
“Zo schat, jij kunt er wat van… vind je het erg als ik aan Freek vraag of hij het laatste deel van de scène herschrijft… leuk voor de kijkers thuis…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir