mijn nichtje

Big Tits

mijn nichtje
Het volgende verhaal speelde zich zo’n vijf jaar geleden af ik was toen 20 en mijn nichtje, Beate 19. Mijn tante had mij gevraagd of ik op haar dochtertje wilde passen, Veerle was 18 en durfde nog niet een hele week alleen thuis te zijn. In eerste instantie had ik niet zo’n zin maar toen mijn tante vertelde dat Beate ook zou komen veranderde ik gelijk van gedachten. Beate was de dochter van mijn andere tante en zou mij gezelschap houden, zodat ik niet de hele week alleen met Veerle zou zijn. Beate was een beeldschone meid ze zat bij mij op school en de meeste van mijn vrienden zaten achter haar aan, ik had haar wel eens naakt gezien en daar moest ik mijn vrienden dan elke keer weer over vertellen. Dat was gebeurd toen Beate bij mij en mijn ouders bleef logeren, ze sliep bij mij op de kamer en was wat eerder naar bed gegaan. Toen ik naar boven ging dacht ik dat zei al lag te slapen dus ik liep heel zachtjes naar boven en opende nog zachter de deur om haar niet wakker te maken. Beate had zich echter gedoucht en stond zich net om te kleden om te gaan slapen, in eerste instantie wilde ik de deur weer sluiten, maar aangezien ze niet reageerde liep ik naar binnen. Voor Beate was het de normaalste zaak van de wereld dat ik de kamer op kwam terwijl zei zich stond om te kleden, ze had namelijk twee broers en bij haar thuis was het de normaal om je niet te schamen voor je lichaam. Ik was haar neef en kennelijk vond ze het ook geen probleem dat ik er was. “ooh lig je nog niet in bed zei ik” “ik heb me nog even gedoucht, maar ik ga nu wel snel slapen want ik ben echt moe” “oh ok dan, ik ga ook slapen” Ik ging op mijn bed zitten en begon me langzaam om te kleden, Beate stond voor haar bed dat naast de mijne stond. Ze had haar jurkje na het douchen weer aangetrokken en liet dat nu van haar schouders zakken. Daar stond ze dan met haar perfecte figuurtje, ze had haar bh’tje en onderbroekje nog aan, een heel lief setje met bloemetjes. Ik had mijn kleren inmiddels uit en ging in bed liggen. Ik dacht dat Beate nu ook wel zou gaan slapen en zei welterusten, zei moest zich echter nog omkleden maar zou de lamp daarna wel uit doen. Ik deed in ieder geval net of ik probeerde te slapen. Beate stond met de rug naar mij toen dus ik kon stiekem naar haar kijken, Beate deed haar slipje naar beneden, en zo keek ik van een kleine metertje afstand naar het mooiste kontje die ik ooit had gezien, omdat ze zich een beetje moest bukken kon ik ook nog een klein beetje van haar schaamhaar tussen haar benen zien ook. Ze pakte haar slaap boxershort en deed die aan, toen liep ze naar haar tas om er een T-shirt uit te pakken onderwijl deed ze haar bh-tje uit. Ze pakte het t-shirt en draaide zich om, ik keek toen recht naar haar borstjes ze waren heel mooi, een klein beetje puntig omdat ze nog niet helemaal volgroeid waren en ze tekenden een beetje af tegen de rest van haar lichaam dat mooi bruin was. Ze trok haar t-shirt aan en ging ook in bed liggen, ze zei welterusten maar ik deed net of ik al sliep. Zaterdag zou ik naar mijn tante komen zei zou al weg zijn omdat ik eerst nog moest voetballen, maar Beate zou er al vast zijn en mijn tante zou haar vertellen wat er moest gebeuren, Veerle zou met een vriendinnetje gaan spelen. Toen ik om vijf uur kwam maakte Beate de deur op ze gaf me een kus op de wang en liep voor me uit naar de kamer ze zag er weer heerlijk uit ze had een kort rood schots rokje aan met daar op een zwart topje met een witte blouse, de blouse had ze net onder haar borstjes vastgeknoopt, “ook een glaasje thee zei ze” “ja lekker” zei ik. Beate liep naar de keuken om thee te zetten, nog geen twee minuten later riep ze mij of ik even wilde komen, ik liep naar haar toe. “de thee staat in dat kastje kun jij daar bij ?” Vroeg ze “nou dat denk ik niet, maar je kunt een stoel pakken” “oh ok dat doe ik dan zelf wel even” Ik bleef ook in de keuken en begon met Beate een gesprek over haar plannen van die week, terwijl ze hier over vertelde ging ze op de stoel staan om de thee te pakken. Toen ze op de stoel stond liet ze een zakje thee vallen ik ging op mijn knieën zitten om het zakje, dat onder de tafel was geschoven, te pakken. Toen ik weer overeind wilde komen zag ik dat Beate juist van het aanrecht terug de stoel op stapte, en zo kon ik precies onder haar rokje kijken. Ze had nu een wit slipje aan en zo kon ik de vormen van haar venusheuveltje een beetje zien. Beate stapte van de stoel op de grond en draaide zich om, ik weet niet zeker of ze door had dat ik naar haar aan het gluren was, maar omdat de deurbel ging had ze in ieder geval niet veel tijd om daar over na te denken. “Daar zul je Veerle en Loes hebben” zei ze, Loes was een vriendinnetje van Veerle en zou hier vanavond blijven logeren. Beate maakte de deur open en begroette Veerle en Loes vriendelijk met een kus op de wang. Veerle liep gelijk door naar mij en gaf mij ook een kus, en stelde Loes aan mij voor. “We hebben een film gehuurd is het goed als we die na het eten gaan kijken” Ik stelde voor te gaan koken en zei zouden de kamer vast gezellig maken zodat we met z’n vieren de film konden kijken. Na het eten liepen we de kamer in, Loes en Veerle gingen op de grond liggen en Beate en ik op de bank achter hen. De film vond ik niet heel interessant maar het uitzicht voor mij des te meer, Loes en Veerle hadden allebei een rokje aan en ik zag zo twee paar jonge meisjes billetjes naast elkaar liggen. Beate legde haar benen op de mijne en zo keken we met z’n vieren naar de film halverwege vroeg Veerle of we het goed vonden de film even stil te zetten zodat zij en Loes zich konden douchen en hun slaapspullen vast aan konden trekken. Beate en ik vonden dit een goed plan, en zouden vast nog wat lekkers klaar zetten. Na een klein kwartiertje kwamen Veerle en Loes weer terug beide hadden ze een groot T-shirt aan en gingen weer liggen. Nu was mijn uitzicht helemaal mooi het T-shirt van Veerle was niet zo groot en bedekte haar billetjes nog maar amper dat van Loes was zelf nog kleiner en ik kon haar slipje zien. Ze had een leuk lichtblauw slipje aan, doordat ze haar benen een beetje had gespreid kon ik daar tussen in een klein bultje zien zitten. Ik was de film inmiddels helemaal niet meer aan het kijken en omdat ik niet wilde dat Beate mijn toch al vrij grote erectie zou voelen met haar benen, ging ik even naar boven om zogenaamd naar de wc te gaan. Op de badkamer lagen nog wat kleren van Veerle en Loes en ik kon het niet laten om er even tussen te kijken, toen ik een roze onderbroekje zag liggen kon ik het dan ook niet laten om hem op te pakken. Het broekje was roze en op de voorkant stond een of ander beestje afgedrukt, echt een schattig meisjes broekje ik rook er even aan en legde hem weer terug. Ik liep weer naar beneden anders zouden de meisjes mij nog gaan missen en ging weer op de bank zitten en Beate legde haar benen gelijk weer op mijn schoot, Loes en Veerle lagen nog steeds aandachtig naar de film te kijken. Ook het T-shirt van Veerle was wat omhooggeschoven en nu kon ik ook haar witte onderbroekje zien, daar zat ik dan met voor mij twee meisjes van net 19, en naast mij mijn nichtje van 18 die haar benen op mij had liggen. Beate draaide zich om en vroeg of ze met haar hoofd op mijn schoot mocht liggen ik had daar uiteraard geen bezwaar tegen en zo werd mijn uitzicht nog beter. Ik legde mijn hand op Beate haar buik en keek naar Loes die op haar knieën was gaan zitten om de film een stukje terug te spoelen. Ik had zo een perfect uitzicht op haar blauwe slipje, Beate ging wat hoger liggen en mijn hand kwam zo wat lager op haar buik te liggen. Ik voelde mijn erectie weer op komen zetten en volgens mij moest Beate dat ook door hebben, ze legde haar hand op de mijne, en schoof hem langzaam wat meer naar beneden. Of ze dit nou deed om mij te pesten weet ik niet maar onze handen kwamen onder haar rokje, Beate haalde haar hand weer weg maar deed net of het de normaalste zaak was dat mijn hand daar nog lag, ze schoof zelfs weer een beetje naar boven en omdat ik mijn hand niet weghaalde lagen mijn vingertoppen op Beates broekje. Haar witte slipje voelde heerlijk zacht aan maar echt bewegen durfde ik niet. Beate stond op en zei dat ze even naar de wc moest, daarbij keek ze mij niet aan en liep gewoon weg, ik snapte nu helemaal niet meer wat er in haar hoofd rond ging. Veerle zei dat ze ook even ging. Toen zei wegliepen stopte ik gauw mijn hand in mijn broek op mijn zaakje wat rechter te leggen, want het begon inmiddels een beetje te knelde. Ik dacht dat Loes de andere kant op keek maar dat bleek niet zo te zijn “wat ben jij aan het doen” zei ze, ik reageerde een beetje betrapt maar zei zo normaal mogelijk dat jongens wel eens wat goed moesten leggen. “Komt dat door ons” zei ze “raak je een beetje opgewonden van ons” “hoezo dat” reageerde ik wat verbaasd “nou ik gaf je toch wel een mooi uitzicht, of niet” toen ze dat zei deed ze haar benen wat gespreid en zo zat ik vol verbazing recht tussen haar benen te kijken, ook daarop stond een afbeelding van een beestje dus dat andere slipje was ook van haar. “Nou nee” loog ik dat “gebeurt gewoon” “oh ja en dit doet je zeker ook niks” toen ze dat zei deed ze haar T-shirtje omhoog en liet me haar borstjes zien, die voor een meisje van 18 al behoorlijk groot waren. “euhm nou ja niet niks” stamelde ik, Loes stond ondertussen op en pakte mijn hand vast “voel maar even als je wilt, dan slaap je straks tenminste ook goed” Ik pakte haar borstje vast en kon het niet laten om mijn andere hand tussen haar benen te leggen. “Wat gaan we nou doen” zei Loes pesterig en pakte mijn hand vast en schoof die omhoog zodat die op haar slipje kwam “daar mag je ook wel even voelen als je wilt” zelf schoof ze haar broekje wat op zij zodat ik mijn hand recht op haar kutje hield. Ze was een beetje nat, toen ik mijn vingers tussen haar schaamlipjes duwde begon ze een beetje te kreunen, ze voelde echt heerlijk. Omdat we Veerle en Beate weer naar beneden hoorden komen trok ik mijn handen terug en Loes ging snel weer voor mij liggen. Veerle en Beate kwamen weer de kamer in en gingen nu allebei op de grond liggen. Daar zat ik dan op de bank naar drie heerlijke kontjes te kijken, Loes deed haar hand op haar rug en trok haar slipje een beetje tussen haar billen, ik wist niet wat me overkwam, af en toe keek ze om en glimlachte naar mij. Ik deed maar net of ik de film niet interessant vond en ging naar boven ik hield het namelijk niet meer. Boven aangekomen liep ik eerst naar de kamer van Veerle en begon in haar kast te snuffelen, in de la van haar ondergoed vond ik een mooi wit slipje met kleien bloemetjes erop, daarna liep ik naar de tas van Loes en pakte daar ook een slipje uit. Zo liep ik naar de kamer waar ik zou slapen, daar stond een twijfelaar ik kleedde me om en ging in dat bed liggen. Na me met de slipjes van Loes en Veerle afgetrokken te hebben ging ik slapen. Ik sliep nog maar net toen ik de deur hoorde opengaan, het was Beate “ben je nog wakker fluisterde ze” “ja wat dan” vroeg ik “nou ik moet hier ook slapen anders moet ik het bed van tante Suzan nog helemaal opdekken” Ik had daar uiteraard geen problemen mee en Beate begon zich om te kleden, ook nu deed ze haar rokje weer eerst uit en zo kon ik recht op haar broekje kijken “het bevalt je wel hier of niet” weer voelde ik mij betrapt en stamelde iets van ja en dat ik ook niet wist waar ik anders moest kijken “kijk maar hoor, kijken kan geen kwaad” ze draaide zich van me af en deed haar slipje uit en haar boxershort aan daarna begon ze haar blouse los te knopen, en daarna deed ze haar zwarte topje uit, een bh’tje had ze niet aan. Ze trok een T-shirt aan en deed het laken omhoog om eronder te kruipen “zo jij hebt ook niet veel aan” Ik was helemaal vergeten dat ik naakt in bed lag met de slipjes van Loes en Veerle naast me. “zo en wat hebben we hier dan” ze pakte het slipje van Veerle en keek ernaar “die is vast niet van jouw, of wel” “euhm nou eeuuh die eeuuh” stamelde ik “vind je dat leuk om naar te kijken” zei Beate “zal ik je dan een plezier doen” ze stond op en ging naast het bed staan, ze glimlachte naar mij en deed haar slaap boxershort uit zo kon ik recht op haar kutje kijken, tot mijn verbazing was die helemaal kaal geschoren. Ze deed of het allemaal heel normaal was en trok het slipje van Veerle aan “staat het me” ik zei dat het haar geweldig stond “ze draaide een rondje voor me en kroop weer onder de dekens “kijken kan geen kwaad zei ze” en draaide haar rug naar mij om te gaan slapen. “Welterusten neefje slaap lekker”. Ik had inmiddels weer een behoorlijke stijve, Beate deed het er gewoon om, maar het was mijn nichtje dus ik wist me in te houden en ging achter haar liggen en zei ook welterusten. Ik probeerde te slapen maar dat lukte niet echt met zo’n erectie en je geile nichtje dat voor je lag. Het leek wel of Beate alles door had, want ze drukte haar kontje wat naar achteren, maar deed ondertussen of ze sliep. Ik kon mijzelf niet meer inhouden en legde mijn arm op haar heup, en duwde nu ook tegen haar aan zodat mijn stijve tegen het broekje van Veerle aan drukte en tegen de bilspleet van Beate. Beate deed nog steeds of ze sliep en ik begon tussen haar billetjes op en neer te vrijwen. Ondertussen pakte ik met mijn hand de rand van het broekje vast en trok dit een beetje omlaag zodat het ter hoogte van haar knieën kwam. “he wat doe je nou” riep beate “precies waar jij op uit bent” zei ik. “Kijken en een beetje voelen vind ik leuk en spannend maar dit gaat te ver” “oh ja zei ik en dit dan” ik draaide me zo, zodat ik bovenop Beate kwam te liggen met mijn piemel tussen haar billen. “Nee doe niet, dit kan echt niet” ik had nu door dat Beate dit niet wilde maar probeerde door te zetten en begon met mijn piemel op en neer te wrijven. Beate zei niks, ik gaf haar een kus in haar nek en kuste haar langzaam steeds hoger terwijl ik met mijn piemel tussen haar billen bleef wrijven. Beate begon een beetje te kreunen “dit is echt lekker, maar kan niet” ik reageerde niet en ging door met haar in haar nek te zoenen met mijn hand pakte ik ondertussen mijn piemel vast en schoof hem van boven aan haar billetjes tot aan haar kutje. Ik voelde dat ze een beetje nat was, en ondertussen had ze het broekje van Veerle nog steeds op haar knieën, ik wreef met mijn piemel een paar keer langs haar kutje dat heerlijk aanvoelde omdat het helemaal kaal was en toen mijn piemel ook nat was ging ik weer helemaal op haar liggen. Ondertussen sabbelde ik haar aan haar oorlelletje en schoof mijn piemel weer tussen haar billetjes. Toen het topje van mijn piemel tegen haar kontgaatje aanschoof bleef ik even stil liggen, “wat doe je vroeg Beate” licht in paniek “je bent mijn nichtje zei ik, ik kan je toch niet gewoon nemen” “maar wat ga je dan doen” ik drukte mijn piemel wat meer tegen haar kontgaatje “nee niet daar” “dat doet pijn” ik wist dat ik dit niet moest doen maar kon me niet inhouden en drukte door zodat mijn eikel in haar kontje verdween “auw” riep ze nu wat harder “dit kan niet” langzaam drukte ik door en Beate probeerde zich te verzetten, maar had al gauw door dat, dat geen nut had. Mijn piemel was nu helemaal in haar kontje verdwenen. Ik drukt Beate harder tegen de matras aan zodat ik mijn piemel goed in haar kontje voelen. Zo bleef ik even op Beate liggen, zodat ze zich een beetje kon ontspannen en kuste haar weer in haar nek. Na een poosje merkte ik dat Beate haar billen begon samen te knijpen en te ontspannen, dit gaf een heerlijk gevoel. Ze drukte mij langzaam naar achteren zodat zei gehurkt voor mij kwam te zitten, met mijn piemel nog steeds in haar kontje. “Dan maar op mijn manier” zei ze en terwijl ik op mijn knieën achter haar zat begon ze haar kontje langzaam naar voren te trekken zodat mijn piemel er bijna uit gleed, maar ze duwde haar billetjes weer naar achter zodat mijn piemel weer helemaal in haar kontje zat. Dit deed ze een paar keer totdat ik zei dat ik het niet meer hield “kom dan maar schatje” “spuit me maar vol” “of wil je ergens anders spuiten” ze draaide zich van me af en mijn piemel schoof uit haar kontje, snel trok ze het slipje van Veerle weer omhoog draaide zich om en trok mij op haar.” Kom beweeg maar dit vind je toch nog lekker” ik voelde haar kutje onder het zachte slipje van Veerle draaien en schoof mijn piemel nou zelf ook heen en weer ik voelde hem tussen Beate haar lipjes op en neer gaan en voelde het broekje natter worden. “ooohh dit is lekker, ga door” schreeuwde Beate nu bijna. Ik kon me niet meer inhouden en spoot over haar buik haar borsten en zelfs tot haar kin. “ik wist niet dat dat zo lekker kon zijn” zei Beate “jij bent nog niet van mij af deze week”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir