Dubbel gepijpt

Creampie

Dubbel gepijpt
Tanja en Peter hebben na met elkaar gespeeld te hebben beide zin in een portie warm zaad. Ze verleiden bioscoopoperateur Tom met de intentie om hem helemaal leeg te zuigen. Wat is er geiler dan gepijpt worden door twee mensen tegelijk? De bioscoopoperateur had ineens eigen zuigsletjes die vochten om zijn pik alsof het de laatste op aarde was. Hij mocht om de beurt deze gulzige pijpsterren diep in de keel neuken. Het beste deel van het verhaal is dat beiden zin hebben in vers gespoten geil.

Je lul mocht absoluut niet afkoelen, dat was een bevel. Dus zij en ik moesten hem van mond naar mond begeleiden. Niet zo moeilijke opgave met zo veel warm mannenvlees in de aanbieding. Dus dat transport gebeurde probleemloos. Het spannende punt was natuurlijk in wiens mond je zou klaarkomen. In die van haar of van mij. Beide had zo zijn voordelen. Waarin je zou klaarkomen, die smaakte de opwinding van jouw zaad rechtstreeks ontvangen. Maar die mocht niet slikken. Want waar jij je hete lading uitdeelde, die moest het transporteren naar de mond van de ‘ongelukkige’. Als beloning voor het harde werken mocht zij het dan verorberen. Zo had je besloten. Eerlijk en rechtvaardig. Maar wanneer was je zover?

Gretig wisselde je lul van mond naar mond. Heen en terug. Je pik werd steeds groter, maar het was niet te zien of je nou snel zou komen of niet. Er ontstond een wedstrijd pik van mond wisselen. Beiden wisten we niet wat we wilden, ontvangen of slikken. Een ding telde maar, doorzuigen, sabbelen en vooral goed samenwerken. Je lul moest binnensmond blijven. Stel je voor dat hij afkoelde of erger nog: begon te spuiten buiten de warme mondholte. Dat zou geilverlies betekeken. Dat moesten we niet hebben!

Ik was inmiddels flink dorstig geworden, mijn flesje drinken pakken was geen optie. Daarmee verspeelde ik mijn kansen op het roomtoetje. Of juist niet, dat zou ik dan krijgen met wat speeksel van geile Tanja erbij.
We hadden beiden wel een gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk in onze mond hebben, dus we pijpten je graag tot een heerlijk hoogtepunt. Heerlijk om te doen. Warm vlees voelen groeien en de spanning van een uitbarsting.

In welk gulzig mondje zou je klaarkomen… Je besloot het aan het lot over te laten. Je had geen voorkeur. Als er maar geen druppel verloren ging.

Je dikke stamper werd groter en groter. Hij begon te spuiten. Ik voelde het. Je kloppende lul spoot zich helemaal leeg in mijn mond. Tanja merkte het, want je gaf blijkbaar een signaal met je hand dat er niet meer geruild moest worden. Ook al was ze een zuigsletje, ze deed wat je wilde. Zij zou straks genieten tot de laatste drup van de massa warm zaad. Vermengd met mannenspeeksel. Meer mannelijk vocht kon ze niet binnenkrijgen.

Je warme goedje smaakte heerlijk. Tanja speelde met je geil en slikte het zorgvuldig proevend door.

Tevreden keek je naar ons. Een lach om je mond. Je was al weer een stap verder… Je vond het ook geweldig om je vriendin helemaal onder te spuiten en je lading lekker uit te smeren over haar gezicht… Zo wordt ze lekker plakkerig en vies zoals stoute meiden moeten zijn! Maar ja, het was heerlijk geweest en er waren genoeg volgende keren. Nu nagenieten met een …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir