Ine – deel 1

Belledelphine

Ine – deel 1
Ik ben een jongeman van 37 jaar en woon in het zuiden van het land. Zolang als ik me kan herinneren hou ik van seks. Mijn ouders hadden ook een grote interesse in seks en hebben me dan ook erg beinvloedt!
Op jonge leeftijd begon ik met het lezen erotische verhalen. Ik kan me vooral het boek “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd” voor de geest halen. Dit boek bracht mijn jonge hoofd aardig op hol. Hierin werd het verhaal van een op seks beluste vrouw verteld, die niet genoeg van mannen kon hebben, hoe meer hoe liever..

Door mijn overseksheid had ik ook al vroeg aangelegd met vriendjes. We gingen dan stiekum naar het bos waar we onze piemels aan elkaar lieten zien. Van het één kwam het ander en voor ik het wist had ik de piemel van een vriendje in mijn mond. Stuntelig probeerde we elkaar te pijpen of af te trekken.

Echter mijn geilste belevenis heb ik met een buurvrouw gehad, in de flat waar ik woonde tijdens mijn studententijd. Ze heette Ine en was een grote stevige vrouw. Ze had lange blonde haren en altijd rode lippenstift op. Al enige tijd was ze gescheiden, maar zeker niet eenzaam. Om de zoveel tijd kwamen er verschillende mannen bij haar langs.

Op een morgen kwam ik haar in de lift tegen en ze had een zware tas met boodschappen bij. Ik vroeg haar “zal ik de tas even voor je dragen?”. Ze knikte instemmend. Ze had een lange zwarte leren jas aan, waaronder ik nylonkousen en rode pumps zag. In mijn hoofd speelde zich al verschillende scenario’s af, waarin ik en zij de hoofdrol in vervulden. Mijn lid begon zich al te roeren in mijn spijkerbroek.
Nadat ik de boodschappentas op haar aanrecht had gezet, vroeg ze of ik wat wou drinken. Nou dat lust ik wel, zei ik opgewekt. Ik was toch de hele morgen vrij van college. Nadat we wat gezellig hadden gekletst over van alles en nog wat, kreeg het gesprek een wat meer spannend karakter. Ze was met name nieuwsgierig naar mijn studentenleven en of het waar was, dat losbandigheid hoog in het vaandel stond.

Ik vertelde haar dat het wel eens voorkwam dat er mensen bij me bleven slapen. En ja dan gebeurd er wel eens wat. Ze keek me met een mysterieuze glimlach aan en ik kreeg het er warm van. “Dus je hebt geen vriendin?”. “Nee” antwoordde ik, ik ben liever vrij zodat ik kan doen en laten wat ik wil.

Brutaal als ik was, vroeg ik of ze sinds de scheiding niet eenzaam was. En ze antwoordde dat ze daar geen tijd voor had, ze had het zo druk met van alles. En soms kwam een vriend langs waarmee ze seks had. Maar ze vertelde ook dat ze wat miste tijdens deze seks. Bij haar ex, was zij degene die de touwtjes stevig in handen had, nu was dit omgekeerd en ze verlangde eigenlik terug naar die tijd.

“Maar dan zoek je toch een andere lover?” opperde ik. Ze keek me aan, en vroeg “heb je interesse dan?”. Glimlachend zei ik natuurlijk ja! “Kom dan maar eens mee!”.

Op haar slaapkamer lagen een aantal attributen die ze in het verleden gebruikte en mijn oog viel direct op een ombindpenis. Ze zag me kijken en glimlachte. Kleed je maar eens uit en ga maar eens op je buik op het bed liggen..

Zal ik verder vertellen…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir