Fantasie

Fantasie
Diana is een aantrekkelijke vrouw en haar echtgenoot Arjan geniet van het effect dat zijn vrouw heeft op mannen. Leah en ik heb plezant geile seks genoten toen we hen brutaal en opgewonden op een vroege ochtend opzochten. Leah haar borsten hangen half uit haar blouse als Arjan op haar af stapt om uitvoerig te vrijen terwijl haar hand soepel zijn broek binnen glijdt en ze haar benen voor hem spreidt. Arjan gaat door de knieën en zijn tong glijdt tussen haar gezwollen schaamlippen en we luisteren naar het likken van haar openstaande kutje. Leah staat met haar rug tegen de muur. Arjan omsluit haar volle memmen en haar borsten gaan van lust op en neer, want ze geniet van zijn handen en begerig neemt hij haar en Leah ontvangt lustig zijn penetratie. Leah zakt door haar knieën en kreunt tijdens een langdurig orgasme, terwijl Arjan zich krachtig kloppend in haar leeg spuit. Met haar benen gespreid ligt Diana voor me klaar, ik streel en lik haar kutje en haar tepels reageren opgewonden als haar begeerte toe neemt. Kreunend geeft ze zich en ik lik haar naar een heftig orgasme. Het geil van Arjan druipt langs haar dijen en uit haar kutje, als Leah boven op me kruipt en mijn kloppende lul soppend omsluit. Ik geniet van het zicht op haar enorme prammen en hoor hoe Diana vingerend luidruchtig klaarkomt.

Tijd voor een ontbijt, om samen te genieten van toastkaviaar met champagne. Arjan heeft weer een stijve dus kruipt Diana naar hem toe om te pijpen. Leah vingert zichzelf en streelt haar tepels en borsten terwijl Arjan voortdurend naar haar memmen kijkt. Het slanke lichaam van Diana met de snikkel van Arjan in de mond die opgewonden naar Leah haar uiers kijkt, bezorgt me een harde. Leah houdt met beide handen haar memmen overeind, terwijl we ons op haar aftrekken. Viktor en Femke – de Surinaamse buren van Diana – kijken vanuit het zwembad toe. Diana duikt met Leah in het zwembad om Viktor onder water met de mond te bewerken. Proestend komt Leah boven water, terwijl grote vlokken sperma op het water drijft. Met verbazing zien we haar verholen belangstelling voor deze mysterieuze gitzwarte man, want doorgaans raakt Leah niet opgewonden van negers.

Leah blijft met Viktor thuis terwijl wij een korte fietstocht maken. Ontspannen liggen ze te zonnen als het douche water klettert en Reinier de tuinman in het zwembad springt. Verfrist komt Reinier uit het water en kijkt naar Leah en verhult zijn erectie. Voor Leah is dit een nieuwe uitdaging en gaat provocerend douchen en is niet verbaasd zijn erectie tegen haar billen te voelen en laat hem toe haar vervolgens bruut te nemen. Na het douchen stapt ze wellustig op Viktor af, die haar borsten bekijkt en haar ritsig bij de billen pakt met zijn kloppende fallus tegen haar buik. Deze grote gitzwarte man zakt door de knieën en vult haar op, in extase met beide armen om zijn hals hangt ze gespietst op zijn fallus. Haar borsten gaan op en neer wanneer hij diep in haar natte vulva verdwijnt en vol passie laat ze zich nemen. Als ze hem – na meerdere orgasmen – vraagt te stoppen, trekt hij zijn forse staaf tergend terug. Moeizaam loopt Leah door de tuin naar de douche en laat een spoor van sperma achter.

Nog met de fiets in de hand ziet Femke hoe Arjan naar haar toe loopt en zijn erectie uit de broek haalt, terwijl mijn mobiel rinkelt omdat Ferry ons wil bezoeken. Ik informeer hem over de situatie en nodig hem uit. Viktor en Diana verdwijnen schielijk in de keuken terwijl Arjan met Femke in het zwembad duiken. Aanvankelijk hebben we eind van de ochtend een seks afspraak met Jerome en Madelon bij Marcel en Edith gepland. Nu arriveren ze op deze orgie en duiken in het water. Viktor en Diana komen verhit aangelopen met de drankjes. In het zwembad dobbert Leah samen met Reinier op een luchtbed, als Madelon naar hen toe zwemt om zijn erectie te ontvangen. We horen de bel en Ferry stapt binnen, maar voelt zich nog niet op zijn gemak en blijft schuchter toekijken. Enthousiast stappen de dames op hem af en samen met Leah trekt Diana zijn poloshirt uit en geil steekt Femke haar tong in zijn mond, terwijl Madelon met Edith nieuwsgierig zijn broek afstroopt. Je ziet ze verrast kijken naar zijn bescheiden formaat, maar Edith neemt zijn snikkeltje resoluut diep in haar mond en onmiddellijk staat zijn piemel fier overeind. De dames – in een jolige bui – gaan nu op handen en knieën in afwachting welke keuze hij maakt en draaien uitdagend met de billen. Beduusd staat Ferry te kijken en loopt op Madelon toe en steekt zijn jongeheer zonder dralen in haar flamoes. Een juiste keuze want haar nauwe kutje omsluit zijn snikkel en na enkele stoten volgt zijn ontlading. De dames willen opstaan en zien dat hij zijn volledige erectie behoudt en op Diana afstapt en zijn snoeiharde snikkel zonder dralen in haar kutje steekt. Ze is verrast door zijn potentie en techniek om haar gezwollen clitoris te masseren en komt spontaan klaar. Ferry loopt vervolgens op en neer tussen Edith en Femke – neukt hen als een konijn met snelle stoten – en als hij in Femke klaarkomt, houdt hij in om de laatste eruptie sperma in Edith te kunnen lozen. Ferry behoudt zijn erectie en pakt Leah bij haar volle boezem, ze spreidt willig haar benen want hij heeft haar dikwijls samen met mij gedekt. Ferry toont haar zijn uithoudingsvermogen en dominantie. Als Leah haar benen om zijn middel slaat, leidt hij na enkele stoten haar benen slim omhoog over zijn schouders. Nu kan Ferry haar heersend nemen en haar clitoris goed raken. Je ziet zijn billen flink aanspannen als hij haar orgasmen bezorgt, terwijl hij haar dikke memmen vakkundig masseert. Intussen wil Madelon door Viktor worden genomen en ze doet haar stinkende best hem helemaal te ontvangen. Voorzichtig probeert hij haar nauwe kutje te penetreren en we horen haar vagina soppen, maar zijn omvang kan ze echt niet hebben. Viktor trekt zich terug en Reinier neemt zijn plaats in. Met de handen om haar billen drijft hij zijn erectie snel en diep naar binnen. Diana kruipt op haar knieën naar Marcel en ontvangt zijn snikkel in haar mond terwijl ze voelt hoe Jerome achterlangs naar binnen glijdt.

Wordt vervolgd als er positieve reacties zijn, Horny Observer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir