analna kurvica iz klupe

analna kurvica iz klupe
Nista neobicno,kola me cekaju ispred skole,posle casova. Obradovala sam se,ceo dan sam bila ludacki napaljena i zeljna kurca. Kad sam videla Canetov citroen,znala sam da ce biti dobro za moj cmar. Usla sam u kola,iza mene su se cula dobacivanja,ode cmarulja da se puni. Jos sam se vise napalila. U kolima,pozadi,sedela su dvojica,jednog sam znala,bio je to Kole,vec me je pre tucao. Njemu sam sela u krilo i poljubila ga u usta,zazvalavio me,picka mi je pulsirala. Osetila sam pod suknjom ruku ovog novog.Cane je uveliko vozio prema izlazu iz grada a Kole me je idalje zvalavio,stipajuci moje sicusne sisice. Marko,novi lik,mi je trljao cmar. Zadihala sam se.- kakvo malo dupence,slatko za moj matori kurac- stenjao je matori Marko. Spustila sam ruku na njegove pantalone,kurac mu je bio ko kamen. Otkopcala sam slic i izvadila ga. Kole me je pridiga sa krila i prebacio kod Marka. Nasiljila sam mu kurac na moj cmar i spustila se na njega. Marko je pokrenuo kukove i ritmicki mi se zabijao u cmar i vrlo brzo svrsio. Pomerila sm se,savila prema kurcu i pocela da mu ga sisam,lizuci spermu. Drzao me je za kosu,ponavljao mi da sam analna kurva,da svi treba da me jebu. Mumlala sam,pa jebite me svi u bulju. Tada smo stali. Bila sam sva musava ok sperme. Izasli smo iz auta,usli u Canetovu vikendicu….Odmah smo se posk**ali,klecala sam na sredini dnevne a njih trojica su mi mlatili kurcevima. Napalila sam se. Dudlala sam naizmenicno,vukli su me za kosu,nabijali sa kurca na kurac. Cane me je namestio u kuceci polozaj,i zabio kurac u cmar. Debeo i veliki kurac cepao je moje malo dupence. Skicala sam a kurcem su mi zapusavali usta Marko i Kole. Osetila sam vrelinu sperme i odm se okrenula da olizem kurac iz mog dupeta. Tada me je dograbio Marko -sad ce se ovaj matorac sladiti ovim cmarom. Poneo me je do troseda i lego me na ledja,rasirio mi noge,klekao na pod i poceo da mi sisa cmar. Zavukao je prste u njega,sirio ga i gurao mi jezik. Kole i Cane su nastavili da tucaju moje krajnike i stipaju majusne sisice. Marko je seo na trosed,jednim potezom me je zgrabio i rasirenih nogu me nabio na nabrekli kurac. Drzao me je za kukove i ko od sale me dizao rucerdama i spustao,kao da sam u njegovim rukama imala par kila. Zabacila sam glavu unazad i samo skicala. Osetila sam speemu. Odma me je skinuo sakurca i ja sam se ustima zabila na njegov spermavi kurac. Kole me je onda povukao za ruku – a sad kako Cne i ja volimo.
Otisli smo u sobu,popela sam se na veliki krevet,njih dvojica su mi ruke vezala za uzglavlje kreveta,naguzila sam se i tad je pocelo trtenje male analne kurve koja nije htela da kaze dosta. Samarali su me po cmaru i guzovima. Pljuvali me i samarali obraze. Kada su me Kole i Cane popisali,znacio je manji predah,dok im pusenjem ne nadignem kite. Koletu je zazvonio telefon ,nekome je rekao,ajde,cekamo vas,mala je spremna Pusila sam trojici kurceve,mirisali su na spermu i pisacu. Bili su napola nadrkani kad su u sobu usla jos dvojica. Redjali su se na mom cmaru satima. Sva sam bila utrnuta. Trag od konopca se usekao u moje zglobove. Bila sam malaksala ali nisu silazili sa mog cmara. Neko me je odvezao. Osetila sam vrtoglavicu,noge i karlicu nisam osecal. Pomerili sume na kraj kreveta,glava mi je visila a njih petorica su se smenjivali i svrsavli u moja otvorena usta. Pomerila sam ruke,jedva sam ih osecala. Pipnula sam cmar,bio je vreo,izvrnut,utrnuo. Pogledala sm prste,bili su krvavi. Onda je Marko zabio prste u moj cmar. Ustinuo me za sisu i prodrkao mi camr. Okrenuo se i izaso mlitavog kurca.
Soba je bila prazna. Zaspala sam. Sledeceg jutra,cmar je uzasno boleo. Stavila sam dva prsta unutra i nastavila da uzivam u bolu. Cane je jos uvek bio u kuci. Dohvatila sam ga za kurac i pusila ga ko da ga nisam videla mesec dana
-kurvo mala analna-smejao se Cane

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir