Een andere ervaring

Een andere ervaring
Een heel andere ervaring. (Geen lulverhaal, maar echt gebeurd)

Hoewel ik uit een middelgrote stad kom, met een niet al te ingewikkeld systeem van huizen van plezier, waarvan ik in mijn leven ook regelmatig gebruik gemaakt heb en ze in bijna alle kleuren heb afgewerkt, (in mijn prille tijd nog voor 10 gulden per nummertje), toch maakte ik onlangs in een satellietplaatsje van deze stad iets mee, dat me een heel andere kijk op het sex-leven heeft gegeven. Ik las in een plaatselijk blaadje een gezinsblad zo U wilt, een advertentie van een dame die erotische massages aanbood.

Nu stond, door omstandigheden, mijn sexleven met mjn partner op een zeer laag pitje en om naar de hoeren te gaan, die steeds prijziger zijn geworden, ontbrak mij het grote geld.
De aangeboden massage was voor € 35 per half uur. Er zou met een spetterend hoogtepunt een einde aan de massage gemaakt worden, maar er stond in de advertentie bij : geen sex.

Mijn masseuse was een rijpere dame, ik schat zo achter in de veertig, met een prima figuur en een paar grote en stevige borsten en stelde zich voor als Laura Ik mocht me uitkleden en kleine Fransje goed wassen aan een wasbak in het kamertje en mocht daarna plaatsnemen op een onderzoekstafel. Laura zelf was ook poedeltjenaakt en was een aantrekkelijk brok. Alhoewel, op mijn leeftijd zijn vrouwen al gauw aantrekkelijk.

Liggende op mijn buik werd ik stevig gemasseerd en bij het bereiken van de lagere delen van de rug, werd regelmatig kontakt gezocht met klein Fransje, die door de aangename ervaring van de massage en het steeds weer prikkelen van mijn ballen, al lekker op stoom was gekomen.
Toen ik me na een kwartiertje mocht omdraaien stond Laura, die toch echt wel wat gewend moest zijn, even bewonderend te kijken naar wat haar handen hadden veroorzaakt. Een kleine achttien centimeter had zich opgericht en stond fors naar het plafond te kijken met het hemd al over de schouders, dat wil zeggen, de eikel had zich al ontbloot.

De massage werd hervat met schouders, borst en buik, maar al snel zakten haar zachte handen af naar de edele delen. Intussen streelde ik haar rug en billen en gezien het kippenvel dat ze kreeg, bleek ze het wel lekker te vinden. Bij voorzichtige pogingen om ook haar voorzijde wat te plagen, bleek al snel dat ze daarin ook wel zin scheen te hebben want ze spreidde snel haar benen en gaf mijn vingers toegang tot een zalig warm, maar o zo nat grotje.

Toen ik de stoute schoenen aantrok en haar vroeg, zelf eens op de tafel te gaan liggen, voldeed ze hieraan zowaar en dat zalige lijf spreidde zich voor mij op de tafel uit. Het half uur was inmiddels al wel verstreken en ik dacht, alles wat ik extra krijg is meegenomen, dus Frans, maak er werk van.
Een beetje warme olie op haar borsten en buik en het massagewerk van mij kon beginnen. Al snel bleek dat ze erg gevoelig was aan haar tepels maar ik had mijn doel verder gelegd. Rustig zakte ik via haar buik af naar het grotje, waaraan ik al een natte vinger had overgehouden. Jongens, wat een prachtig kutje had die vrouw. Ik kon me niet langer bedwingen en na met mijn vingers haar clitje even te hebben doen groeien nam ik het heft verder in handen of liever gezegd in mijn mond en legde mijn hoofd tussen haar benen en begon haar te likken.

Ik weet niet wat het was, maar al na een paar minuten kromde ze haar rug begon te schokken, ondertussen wild met haar hoofd heen en weer schuddend.

Onderdrukte kreten ontsnapten aan haar mond ze woonde namelijk in een nogal gehorig huis en zelfs het best gefakete orgasme van de vrouwen uit de rosse buurt, kon het niet halen bij de spetterende manier waarop ze klaarkwam.

Ik liet haar op de tafel even tot rust komen en bracht even kleine Frans met een paar halen weer op oorlogssterkte. Nu zou ik ook het onderste uit de kan hebben. Toen ze weer tot zichzelf gekomen was, legde ik heel voorzichtig mijn jongeheer voor haar grotje en liet hem heel langzaam naar binnen glijden. Wat was ze nat en lekker warm. Ik trok haar naar de rand van de tafel, zodat ik gemakkelijk staand, verder bij haar naar binnen kon dringen. Kleine Frans ging er helemaal in en voelde zich na lange tijd weer eens in zijn element. Langzaam bewoog ik heen en weer en alweer na een paar minuten herhaalde zich het krommen van de rug en kwam ze weer schokkend klaar.

Opgewonden door haar heftige reactie begon ook bij mij het einde te naderen en wild schoof ik door haar kutje heen en weer. Het borrelde in mijn onderbuik en een paar ferme stralen boorden zich diep in haar lichaam. Wat was dat een lekkere massage zeg.

Toen ik me terugtrok en de laatste druppels uitdrukte op haar schaamlippen bedacht ik me dat ik haar nog wel eens wilde zien stuiteren. Ik masseerde zacht opnieuw haar lippen en greep met de andere hand naar een van haar borsten. Toen ik haar tepel, een mooie dikke, begon te rollen tussen twee vingers, begon ze weer te schokken en kwam voor de derde keer onbedaarlijk klaar. Ik wist dat jongere vrouwen vaker een orgasme hadden, maar had dit van een rijpere vrouw niet verwacht.

Normaal duurt het bij mij toch wel gauw een half uurtje, voordat ik Frans weer ferm omhoog heb staan, maar de heftige reactie van dit stuk brachten hem snel weer omhoog. “Nog een keer ? ” vroeg ik, “Als je al weer kunt ! ” zei ze, ” maar laten we dan even naar mijn slaapkamer en op het bed gaan. Dat is voor ons beide wat aangenamer. Jij moet er bij staan en ik lig hier maar op die harde bank ”

Zo gezegd, zo gedaan en ik kwam in een stemmige slaapkamer met hemelbed en al. Ze vleide zich op het dekbed en spreidde haar benen om me de toegang te geven, maar ik koos er voor eerst nog wat te likken. Dat was de eerste ervaring die ik had met mijn eigen sperma. Ik had het nog nooit geproefd , mijn partner wil me zelfs niet pijpen en het smaakte wonderlijk. Misschien kwam het door de menging met haar sappen, dat kan zijn, maar ik ben niet gestopt, voordat er geen voorraad meer aanwezig was. Dat ze het aangenaam vond dat er iemand aan haar kutje lag te likken bleek al wel snel toen het ritueel zich herhaalde. Rollende met haar hoofd, van de ene naar de andere kant van het hoofdkussen, kwam ze opnieuw spetterend klaar, letterlijk, want het stroomde uit haar kutje. ” Dat was hem ” zei ze ” “Da’s ongelofelijk lang geleden, dat ik zo ben klaargekomen. En dat terwijl jij alleen maar gemasseerd zou worden ”
” Kom even naast me liggen en laat me even tot bedaren komen, want ik wil graag dat je me nog een keer een beurt geeft ” Naast haar liggend speelde ik wat met haar tepels en deed een nieuwe verkenningstocht door haar zalige warme spleet.

Ondertussen werd kleine Frans weer even opgeladen en na een kwartier begonnen we aan de nieuwe ronde. Helaas was het uithoudingsvermogen van kleine Frans niet zo groot, dat ik haar nog een paar maal kon laten komen en toen ze opnieuw kermend, met een washandje in haar mond om vooral de buren niet te alarmeren, klaar kwam, gingen ook bij mij de sluizen open en opnieuw kwamen golven van genot door mijn lijf.

Ik wil niet opscheppen en zeggen dat ik bleef spuiten, maar een paar flinke golven kwamen er nog uit, toen ik me snel uit haar had teruggetrokken, om de lading over haar borsten te kunnen spuiten.

Normaal druppel ik een tweede keer, maar ze had me kennelijk dermate opgewonden dat er nog een paar echte stralen uitkwamen. Na nog wat te hebben liggen strelen, waarbij ze kleine Fransje opnieuw probeerde op te fokken, hebben we de badkamer opgezocht en elkaar lekker gewassen. ” Schat “, zei ze ” Je hebt me zoveel genot gegeven, dat ik eigenlijk jou zou moeten betalen. Je hoeft niet te betalen en bent altijd welkom om me te komen verwennen.”
Sindsdien kom ik regelmatig bij haar aan huis en ben er zelfs al een paar nachten blijven slapen. Het is het lekkerste sex-dier dat ik tot dusverre heb gehad en ik hoop dat er nog een paar jaar aan vastgeknoopt kunnen worden. Mijn partner heeft niets in de gaten en ik houd dat maar zo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir