Stage bij Fox Sports

Stage bij Fox Sports
Ik moest voor mijn school een stage volgen. Aangezien ik later als beroep graag iets wil bij een sportzender, besloot ik te informeren naar de mogelijkheden om een paar dagen stage te lopen bij Fox Sports. Al vrij snel kreeg ik antwoord, dat dit zeer zeker mogelijk was, en dus ging ik de volgende week op stap. In het gebouw aangekomen bleek dat ik deze drie stage dagen met niemand minder dan Helene Hendriks ging doorbrengen. Zij zou me alle fijne kneepjes van het vak leren. Daarnaast mocht ik ook nog eens met haar mee naar huis, zodat ik niet elke keer met de trein op en neer moest. En daar kwam een (natte)droom van mij uit.
Al jaren trok ik me af als Helene het sportnieuws presenteerde in een strak truitje, waarin je de vormen van haar grote tieten goed kon zien. Of met die geilmakende kont van haar in een iets te strakke broek naar de camera draaide om nog maar te zwijgen over de blote jurkjes in haar programma’s die toch wel een mooie inkijk achterlieten. Nu was de kans groot dat ik haar in een bikini of ondergoed zou zien en heel misschien, als de mogelijkheid er was wel naakt.
De eerste dag was meteen intensief. Ze legde me wat dingen uit en vervolgens gingen we aan de slag. Bij haar thuis aangekomen begon de pret pas echt. Na het avondeten zaten we dicht naast elkaar (er paste nog geen lucifer tussen) op de bank. “Is er nog iets bijzonders wat je van mij wilt weten?” vroeg ze aan me. Ik dacht even na en ondertussen gluurde ik voorzichtig naar haar grote voorgevel. Het shirtje wat ze droeg gaf flink wat inkijk. “Nou ja, als ik alles mag vragen weet ik wel wat.” was mijn antwoord. Ze grinnikte. “Alles mag je vragen. Wat je maar wilt. Zo een op een ben ik heel open hoor”. Meteen floepte de vraag eruit: “Wat is je cupmaat?” Al jaren vroeg ik mij af hoe groot die dingen waren, want oh god wat zijn ze geil. “Mijn cupmaat? Het hangt een beetje van de BH af maar meestal draag ik D.” Mijn hart maakte een sprongetje van geluk. “Nog meer?” Vroeg ze. En meteen floepte de volgende vraag eruit: “Ben je kaal van onder?”. Ze begon te lachen. “Ik ben hartstikke kaal van onderen. Ik vind het fijner dat er niks zit. Mannen toch ook volgens mij, krijgen ze geen haartje in hun mond bij het likken.
” Mijn ogen werden groot van het feit dat ze dat zo zei. Ze was nog geiler dan ik dacht. “Speel jij vaak met jezelf?” vroeg ik maar. “Mhm, als het kan elke dag. En jij, trek jij jezelf vaak af?” “Ja, ook elke dag”, biechtte ik op, maar niet waar ik dan over fantaseerde of welke beelden ik bekeek. “Ehm..heb je speeltjes?” Helene keek mij aan “speeltjes? Seksspeeltjes bedoel je? Ik heb een paar dildo’s. Nu ik single ben heb ik toch iets nodig om een pik te simuleren. Want niemand kan me die geven.” Antwoordde Helene. “Ik kan je misschien wel helpen” zei ik. Ze keek me vragend aan. “Als jij ten minste ook wil” zei ik om het wat duidelijker te maken.
Ineens ging er een lichtje branden bij haar. “Laat maar eens zien wat je in huis hebt.” Ik ging staan, maakte mijn knoop en rits los en liet mijn broek zakken. Mijn lul stond stijf in mijn slip en zorgde voor een tentje. Helene lachte “Oh, je bent nog opgewonden ook, zeg, durf jij ‘m ook aan mij te tonen?” “Aan jou de eer” zei ik en bleef met m’n handen op m’n heupen staan afwachten.” “Nou, ik ben benieuwd” zei de blondine, terwijl zij langzaam mijn onderbroek liet zakken. “Zo, daar kan geen dildo tegenop.” Rustig omsloten haar vingers mijn stijve paal “aan wie zat je te denken, dan, om ‘m zo recht overeind te krijgen?” “Aan deze twee van jou”, antwoorde ik en begon haar Cup D door haar bovenkleding te kneden. Nu stond mijn pik helemaal stijf en werd ik door niemand anders afgetrokken dan Helene Hendriks. Dat moment alleen, deed mij al bijna klaarkomen en dat moet zij hebben aangevoeld, want de FOX presentatrice liet los.
Hierna trok de rondborstige blondine haar shirt over haar hoofd. Daar zat ze dan. Helene Hendriks, in BH. “De eer is aan jou” zei ze. Ze draaide zich om en met wat moeite kreeg ik de sluiting van haar BH open. Ze draaide zich weer bij en met wat sensuele bewegingen deed ze haar BH uit. Ze ontblootte zo haar heerlijke tieten en ik werd nog geiler. Vol greep ik ze met beide handen beet en begon er wild in te knijpen. Helene kreunde, “Oeh, jij ben niet erg zachtzinnig, jij, hè.” Zonder excuses te maken ging ik door en hijgde dat dit er vandaag niet in zat. “Dat geeft niet, ik kan wel tegen een stootje, ik werk tenslotte in een mannenwereld.” Wat zij daarmee bedoelde, heb ik niet gevraagd, ik had het veel te druk met hard aan haar stijve tepels te zuigen en er speels in te bijten.
Helene vond het blijkbaar prettig, want ze begon te kreunen. Voor mij een goede reden om er nog een schepje bovenop te doen. Ik kneep een paar keer flink in haar tepels en ging met mijn mond op zoek naar die van haar, om eens te kijken of Helene een beetje wilde zoenen. Al tongend bleef ik stevig haar tieten kneden, wat elke liefhebber in mijn plaats zou hebben gedaan. De FOXy presentatrice speelde ondertussen lekker met mijn ballen en trok mij rustig af. De bal lag bij mij om verder te gaan, zo voelde het, anders zou het hier wel eens bij kunnen blijven. Dus besloot ik het initiatief over te nemen. “Draai jij je eens om voor mij, ik wil die lekkere billen van je wel eens zien.”
Helene ging met haar rug naar me toe staan en deed langzaam haar broek uit. Ik genoot van het uitzicht en bekeek die mooie kont van haar in string.
Met een sensuele beweging trok ze haar slipje ook uit, terwijl zij voorover boog en haar kut aan mij toonde, kwam bij mij het lied op -dat veel voetbalsupporters haar tijdens de rust van een wedstrijd ook regelmatig toezongen- “Daar moet een piemel in!” En wel de mijne. “Kom eens op handen en knieën naar mij toe”, zei ik tegen Helene en ze begon richting mij te kruipen. Haar grote borsten deinden mee en haar billen dansten prettig voor mijn ogen. Wat had ik een zin in haar gekregen. Mijn eikel glom van het voorvocht. Helenes tong draaide rondjes over mijn eikel en toen nam zij m’n pik in haar mond. Niet alleen het topje, maar diep, echt, bijna helemaal. Wat kon zij pijpen zeg.
Ze stopte even en trok mij af. “Als je gaat komen, even zeggen”, zei ze. Ik knikte, ze trok langzaam met lange halen, nam m’n paal weer in haar mond, echt het was fantastisch. Misschien iets ‘te’ zelfs, want ik dacht ‘nee, fuck niet nu al’ Ik dacht aan vrouwen waar je spontaan impotent van kunt worden, maar Helene is gewoon te lekker. Na een kleine halve minuut waarschuwde ik haar dan ook, zoals beloofd. “Fuck, nu al?” vroeg de presentatrice en keek verschrikt naar haar mooie vloerkleed. Ze trok haar hand terug, maar ik stond al hevig te schokken. “Houd je het nog even vol?” “NEE!” riep ik luidkeels waarop zij antwoordde “nou, kom dan maar in m’n mond klaar.” Gelijk begon ze me weer te pijpen en geen vijf seconden te vroeg ook. Ik kwam klaar en spoot ik vijf stralen diep in haar keel. Ze slikte alles door. “Ik wilde je in me voelen”, zei ze een beetje teleurgesteld. “Geloof, mij ik wil ook niets liever, maar de opwinding was te groot, je bent gewoon te lekker.”
Helene lachte “Kom.” Ze liep naar de keuken en leunde over het aanrecht. “Maak hem eerst maar goed stijf, ik verwen mezelf wel even. Dan lukt het je vast wel” zei de blondine. Ze begon zichzelf te vingeren en ik probeerde mijn slap geworden pik weer stijf te krijgen. Na zo’n vijf minuten stond ie enigszins en Helene was hard gaan kreunen. “Maak het af, maak het af” zei ze tegen me. Ik vervloekte mijn pik, letterlijk een slappe lul was het. Zo’n kans een schot voor open doel, krijg je misschien maar eens in de zoveel jaar of nooit meer.
Pappen en nathouden, dacht ik, ging onder haar zitten en begon te beffen. Vinger erbij, twee vingers en vooral doorlikken, sneller, wilder. Als je vindt dat Helene Hendriks enthousiast gilt na een mooi doelpunt, nou daar viel dit in het niets bij. Helemaal toen ik dat sponsachtige plekje voelde en daar de aanval op inzette, wat een schreeuwertje was dat zeg. De rondborstige Nederlandse werd als maar natte en ik maar door likken en vingeren tot er een paar stralen vocht uit haar kut kwamen, zo over m’n gezicht heen.
Hijgend en kreunend liet zij zich van het aanrecht op de grond glijden. “Lekker?” vroeg ik. Ze kon even niets zeggen en knikte daarom maar. Ik hielp haar overeind en legde haar op de keukentafel. Ik plaatste mijn pik voor haar kutje en wachtte even tot ze enigszins op adem was. Vervolgens stootte ik in een keer naar binnen en begon haar flink hard te neuken. Met twee handen op haar tieten, om mij enigszins vast te houden en goed af te kunnen zetten, nam ik haar in hoog tempo. Voor mijn gevoel ongeveer een kwartier, waarna ik haar op haar buik draaide zonder m’n pik terug te trekken. En toen zag ik iets, waar ik mij nog beter aan vast kon houden..een lange blonde paardenstaart.
Met twee handen greep ik deze vast en trok haar hoofd ver achterover. Deze handgreep was prima om nog dieper en harder te kunnen stoten. Tot aan m’n ballen zat ik in de natte kut van Helene Hendriks en zij gaf niet eens aan dat zij het te wild vond. Sterker nog, Helene lag met haar blote tieten te spelen, die los van de tafel kwamen doordat zij haar rug zo hol trok. “Lekker?” vroeg ik weer en zij bracht een hoge harde “jaaah..” ten gehore. Ik nam haar paardenstaart met een hand vast zodat ik een hand vrij had om haar billen te spanken. De goedkeurende kreungeluiden maakte dat ik haar nog wat harder met mijn vlakke hand op haar blote kont sloeg en toen ik zag dat mijn rode handafdrukken zichtbaar waren, heb ik haar haren weer met twee handen gegrepen om haar billen even te ontzien.

Ik voelde dat ik weer ging komen en waarschuwde Helene. “Houd nog even vol, ik ben er bijna!” was zijn antwoord, maar dat was echt geen optie meer voor mij. Ik trok m’n pik terug en begon gelijk te spuiten over haar blote kont. Helene keek om en begon zich flink te vingeren. “Blijf liggen dan doe ik dat bij je.” zei ik tegen haar. Ik drukte drie vingers naar binnen en vingerde haar in een hoog tempo terwijl ik met mijn duim haar clitoris bewerkte. Het gekreun zwol aan harder en langer. “Ohhh, fuck ja, neuk mij met je vingers.” Helene greep zichzelf bij haar borsten en trok aan haar tepels. Opeens begon ze te trillen en kwam spuitend klaar.
Helene keek mij aan, kuste mij op mijn voorhoofd en zei met hese stem: “Ik heb genoten”. Het deed mij goed dat te horen en ik antwoordde “Ik kan je morgen en overmorgen ook nog laten genieten.” Ze knikte “laten we dat doen.” We tongden nog even en die avond kroop ik bij haar in bed allebei compleet naakt. Met haar billen tegen m’n kruis vielen we tevreden in slaap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir