Silikoni (kopirano)

Amateur

Silikoni (kopirano)
Prošlog ljeta jednog subotnjeg jutra moja zena Ivana prvi put je pocela govoriti o povecavanju sise. Oduvijek je imala kompleks sisa što ja nikako nisam mogao shvatiti. Dobro, ne mogu reci da nisu bile male ali ja sam se i onako prvenstveno palio na njeno savršeno dupe. Nije pomoglo ni to što ju je Marija, njena sestra, vec neko vrijeme nagovarala da ih poveca. No, u pocetku sam mislio da se samo zajebavaju. Marija ima 38 godina i razvedena je ali ima vrlo buran seksualni zivot. Iako stalno mijenja muškarce nije se uspjela ponovo udati, a sve mi se cini da misli da je to zato što ima jadne sise. Da stvar bude gora, njih dvije su svoje neuroze prenijele i na našu 18-ogodišnju kcer Anu. «I, šta misliš? Da ih povecam?», pitala me Ivana dok smo u kuhinji pili kavu. «Daj se ne opterecuj s glupostima. Vec sam ti davno rekao da je sve vece od šake previše.» «Ma nemoj! A zašto se ti onda okreceš za svakom sisojkom koju vidiš na cesti?» «Boze, pa to je samo gledanje. Nemoj bit bedasta.» «Tipicno muško», ukljucila se u razgovor moja od ranog jutra iziritirana kcer tinejderka ulazeci u kuhinju u razvucenoj pidzami. «Prvo se ispilje u sise, a tek onda ti pogledaju u facu.»
«Od kud vama dvjema ideja da ce vas velike sise uciniti atraktivnijima? To vam ona isfrustrirana muškarcozderka Marija puni glavu glupostima», rekao sam i nastavio citati Jutarnji. Kad se na vratima pojavila Petra skoro sam se zadavio. Srecom, svi su mislili da sam se zagrcnuo vrucom kavom. Petra je kcer naših kumova, inace Anina vršnjakinja i najbolja prijateljica. Vec par mjeseci zivi kod nas. Naime, Ivica i Nena, kumovi, zbog posla su se preselili u Austriju pa su odlucili da im se ona kad maturira prikljuci i onda tamo upiše neki faks. Dakle, Petra se pospano ušetala i sjela za stol. Na sebi je imala usku svilenu spavacicu na bretelice koja je jedva obuzdavala obilne jedre dude. Prestao sam se daviti ali nisam mogao odlijepiti pogled sa tih sisa, tako da me moja pronicljiva kcer odmah provalila.
«AHA!», viknula je. «Ne mozeš prestat zuriti u Petrine sise! Hvala na demonstraciji teorije. Mislim, stvarno…»
«Stricek Zvonko, zbilja ste me gledali?», Petra se neduzno okrenula prema meni svjesno se još više isprsivši. Ispod tanke bijele tkanine jasno su se ocrtavale dvije tamne bobice. Poceo mi se dizati kurac, pa sam u panici da ne primijete brzo prekrizio noge. «Ma ne, Petra zlato. Boze, ti Ana zbilja imaš bujnu maštu!», bezocno sam lagao. Ivana me gledala i smješkala se. Nisu popušile.
«Dobro, mozda malo. Iznenadio sam se kako si narasla», probao sam sanirati štetu. «Da ja imam tolike cice i mene bi tipovi tako gledali», Ana je progundala. «Dovoljno su ti velike.» Nikako mi se nije svidala ideja da moju curicu tako gledaju. «To samo tako kazeš. Dosta mi je toga da izgledam ko’ deckic. A više mi i ne rastu!» Nije mi bilo jasno kako sam se našao u ovom razgovoru.
«Dušo, bez veze se uzrujavaš. Puno tvojih vršnjakinja izgleda isto tako», probao sam ju utješiti. «Da. Luzerice koje nitko ne primjecuje. Jad i bijeda… Gledaj…!!!», iznervirano je skocila sa stolice i dignula pidzamu preko glave. Šokirano sam zanijemio dok su mi pred ocima stršale dvije dirljivo male sisice koje su tako mucile Anu.
Pogledao sam Ivanu ocekujuci da smiri kcer i prekine bizarnu situaciju koja je izmicala kontroli, ali ona se samo smiješila. Zbilja, cudno se ponašala cijelo jutro. Okrenuo sam se prema kceri koja je i dalje demonstrativno stajala, ocito na rubu suza. «Ja..Ja mislim da su predivne», namjerno sam ju pazljivo gledao. Zbilja, bile su male, ali lijepo oblikovane i nekako drsko prcaste. Nisam mogao vjerovati kad sam osjetio da mi kurac pocinje napijati pidzamu. «Pa kad se vec pokazuju male sise», Ivanin glas me vratio u stvarnost, «mogu i ja moje !» Pogled na dvije dobro poznate kruškice tvrdih bradavica nije me toliko zbunio. «A sad mu ti pokazi svoje», Ana je histericno vikala na Petru, «pa neka sam usporedi!» «Dajte se sve tri saberite…», poceo sam protestirati vec lagano iziritiran ovom predstavom, a ponajprije svojom bolesnom reakcijom, kad je Petra bez rijeci spustivši ju sa ramena do struka izmigoljila iz spavacice i oslobodila najsavršeniji par sisa koje sam u zivotu vidio. Pred ocima su mi se zanjihale dvije velike mlijecno bijele polulopte koje su okrunjene ruzicastim tvrdim bradavicama neobjašnjivo prkosile gravitaciji. «Vidiš?», Ana se smijala, «Opet si ostao bez teksta!»
Bila je u pravu. Na kraju sam morao priznati poraz. «Dobro, istina je, muškarci više vole, odnosno primjecuju, velike sise. Ali ne prevelike. A sad se obucite prije nego se zalijem sa kavom!» Ali mala kuja nije se zaustavljala. «Misliš ovakve kao Petrine?» Još jednom sam ih nevoljko pogledao. Kurac me poceo boljeti od sve jaceg pritiska i nisam si mogao dozvoliti daljnje napaljivanje. Petra je jedina vidjela u kojem sam stanju. Znacajno je pogledala u šator medu mojim nogama i nasmijala se. «Da, njene su prave velicine», brzo sam skrenuo pogled natrag na crnu kroniku. Vještice su se napokon obukle. Srce mi je tako lupalo da sam bio siguran da se vidi kako poskakuje ispod pidzame. «Komadi, jela’ vi to hocete da me lupi infarkt?» Svi smo se poceli smijati, pa sam zakljucio da je tortura gotova. «I tata? Mozemo si mama i ja napraviti sise?», nije se dala Ana. «Moram razmisliti. Ali molim te, dosta o sisama za danas!» «Dobro, ali necemo odustati sve dok ne pristaneš», drsko se nasmijala i opet dignula majicu. «Zvonko, slušaj dijete, ima pravo», Ivana je otkopcala zadnji gumb na košulji i izvadila jednu sisu. Smijale su se, a ja sam se pitao do kad me kane muciti. Napokon su odustale i promijenile temu pa sam nekako uspio obuzdati erekciju i koliko toliko dostojanstveno izašao iz kuhinje. Zazvonio mi je mobitel. Moj šogor Tomo zvao me na tenis. Nas dvojica smo kroz godine postali najbolji prijatelji. Kupio je novi reket i htio ga je što prije isprobati. Dogovorili smo se da ce me pokupit za sat vremena, pa sam pozurio u kupaonu da se stignem otuširati prije nego ju Ivana okupira. Stao sam ispod vruceg mlaza i pred oci su mi došle one savršene sise. Batina mi se opet digla ali sad sam si mogao dati oduška. Zazmirio sam i lagano drkajuci zamišljao kako ustima obradujem ukrucene ruzicaste bradavice kad je pod tuš ušla Ivana i s leda me zgrabila za dupe. Skoro sam se rasuo po podu. «Hej! Daj me ubuduce upozori!» «Hm..», primila me za nasapunan kurac, «o cemu ili bolje reci o kome smo to razmišljali?» Pocela ga je polako drkati. «Mozda o Petrinim VELIKIM sisama?», šaptala mi je na uho. Nisam ništa odgovorio. Dignuo sam ruke i naslonio se na zid. «Dušo, nemoj mi lagati. Svida ti se to. Htio bi da i ja imam takve…», provocirala me ubrzavajuci ritam. Na ledima sam osjecao pritisak njenih ušiljenih bradavica, a na vratu ubrzano disanje. I ona se uzbudila.
«Ahhh…», zastenjao sam i poceo joj šaku puniti spermom sve dok nije iz mene izmuzla i zadnju kap. Okrenuo sam se i poceo joj gnjeciti sise. «Ali tvoje su tako lijepe.» «Da. Ali na one drkaš. A i draze ti je da me nitko ne gleda», naljutila se i odgurnula me. «Ne smeta me da te muškarci gledaju», rekao sam i isprao sapun i spermu sa sebe. Nisam imao vremena za nadjebavanje s njom. Tomo ce svaki cas biti tu. Na brzinu sam se obrisao i obukao i sjurio niz stepenice. Tomo je taman došao i Ana ga je puštala u kucu. «Bok Zvonac…», pogled mu je odlutao negdje iza mojih leda. Nisam se ni morao okrenuti. Na vratima kuhinje, još uvijek u spavacici, stajala je Petra. «Haj stric», Ana ga je zagrlila i dobro ocijenivši situaciju poslala mi znacajan pogled. Mala je stvarno postala pronicljiva. «Bok dušo. Tko ti je prijateljica?», pitao je Tomo prolazeci kraj mene kao da ne postojim. «Ma znaš Petru, od Ivice i Nene.
Zadnji put kad si ju vidio bila je još mala. Ona i Ana idu u isti razred», odgovorio sam umjesto Ane ali Tomo uopce nije registrirao. Zurio je u malu kao pas koji se tjera tako da mi je bilo neugodno. «Dobar dan», pristojno mu je pruzila ruku i nasmiješila se. «Nije moguce da imaš samo 18 godina», nije ju prestao fiksirati. «Vidiš tata, Petra izgleda starije. Vjerojatno zato što je prije bila mala, a sad je VELIKA!» Nisam mogao vjerovati da ce opet poceti. «Ana, nemoj sad opet o tome», bespomocno sam zavapio. Ali uzalud. «Tata nas uvjerava da muškarcima velicina sisa nije bitna», okrenula se prema Tomi i zivcano rekla. Tomo je ostao zatecen isto kao i ja malo prije. «Paaa…», nije znao šta bi rekao i u neprilici se okrenuo prema meni. Gad, tek sad me je opet primijetio. «Tomo, odi, idemo u garazu. Nešto bih ti pokazao», primio sam ga za nadlakticu i poceo vuci prema vratima. Ali baš mu se i nije išlo. Ocito ga je za****lo o cemu se radi. A i nije mogao prestati zuriti u Petru. «Ajde stric, reci iskreno, jel’ se frajeri pale na velike sise?» «Da, Tomo, reci nam», odnikud se pojavila Ivana i poljubila ga u obraz. «Bok Ivana. A pitanje vam je zbilja jace! Naravno da se palimo, što nikako ne znaci da tvoje nisu dobre», namignuo mi je saucesnicki. «Molim te probaj onda ti objasniti starome da bi mama i ja bile atraktivnije da povecamo sise!» Shvatio sam da sam odgojio monstruma, a i Tomo je napokon vidio da mala manipulira sa njim. «Dušo, tvoje su dobre tocno takve kakve jesu», odgovorio je diplomatski. «Ma nemoj! A zašto onda cijelo vrijeme od kad si došao zuriš u Petrine?», bila je sigurna da ga je sjebala. «Ma to su samo muške fore.» Sad je stvarno bio u neprilici. Bespomocno se okrenuo prema meni ocekujuci da ga spasim. «Jel’ sad hoceš u garazu?» Uzeo je reket i prakticki smo istrcali van. «Stari, šta se tu dešava?» «Ove dvije glupace su zapele da povecaju sise.
Cijelo jutro ih uvjeravam da im to ne treba ali ne popuštaju. Ajde mala, ali da je stara poludila nije mi jasno! Neceš vjerovati šta su mi priredile ujutro», rekao sam u jednom dahu bez razmišljanja. «Šta je bilo», gledao me ravno u oci. «Ne smiješ ni pisnuti ikome o tome», ozbiljno sam mu rekao. «Moja luda kcer i još luda zena su se u zaru diskusije skinule i pokazale mi sise», uzeo sam dah i nastavio, «ali to im nije bilo dosta nego su kao konacni argument natjerale i Petru da mi pokaze svoje. Stari, kazem ti, skoro sam umro!» «Da, da…i onda je svizac.. Nemoj me zajebavat! Reci ozbiljno, šta je bilo?» «Ne zajebavam te. Nisam takav bolesnik da bi to izmišljavao. Bilo je nevjerojatno», smijao sam se. «Daj sad da vidim kakvo si to smece kupio», rekao sam i uzeo mu reket iz ruke. «I, kakve su?», šaptao je ignorirajuci moj naivni pokušaj da se izvucem. «Šta?» «Njene sise.» «Petrine?»
«Ne, tvoje!» «OK, ali ako išta pisneš…apsolutno perfektne. Takve još nisam vidio. Mlijecno bijele, baršunaste kugle sa zrelim trešnjama na vrhu. Kao sladoled», nezainteresirano sam odgovorio praveci se da gledam reket. «Jel’ ima šanse da ih meni pokaze?» «Boze, i ti si poludio. Nema, to je bila takva situacija.» Nismo se više mogli pretvarati pa smo se vratili u kucu. «Ivana!», pozvao sam zenu kad smo ušli. «Ovdje», javila se iz dnevne sobe.
Ušli smo unutra i sledili se. Sve tri su bile u toplesu i smijale se. Majka i kcer sjedile su na kaucu, a seksi Petra na fotelji. «Molim?», strogo sam viknuo. «Niste normalne! Smjesta se obucite, sve tri!», Probao sam Tomu izgurati iz sobe ali mi se izmaknuo. «I, Tomo, sigurno si cuo o cemu se radi, pa šta ti misliš?», pitala ga je Ivana. «Boze, sad uopce ne mogu misliti», smijao se ali nije micao pogled sa Petrinih sisa. «Evo! Opet! Opet! Vidi tata! Gleda samo u nju!» «Nije istina», okrenuo se prema njih dvije i iskarikirano zapiljio.»OK, sad je dosta», rekla je Ivana i obukla košulju. I klinke su se obukle. «Ne smiješ ništa reci Katarini», Ivana je rekla Tomi.
Katarina je moja sestra i njegova zena. I da, takoder nema sise. «Vjeruj da joj necu ništa reci», Tomo se zagrcnuo. Bio je sav crven i groznicav. Primijetio sam da ga kurvice besramno mjerkaju pa sam Spustio pogled i vidio kvrgu u njegovim hlacama. Nosio je šuškavac ispod kojeg se jasno ocrtavao oblik nabrekle kurcine, po mojoj procjeni imao je najmanje 20 cm. «Zurim! Moram ici, sori stari, sjetio sam se da imam sastanak. Vidimo se kasnije ruljo!», zamuckujuci je izletio iz kuce. «Mozete biti ponosne na sebe!», rekao sam raspizdeno. «Vidite što ste napravile jadnom Tomi. Bit ce dobro ako se uspije odvesti doma!» «Da, skoro su mu se rasparale hlace», Ana se smijala. Ta mala je uvijek govorila sve što joj padne na pamet. «A i tvoje tata, ha, ha, ha», drznica se smijala ko’ luda. Pogledao sam prema dole i vidio veliku nabreklinu u kratkim hlacama koje sam obukao za tenis. I Ivana se smijala ali Petra me samo gledala ispod oka i grizla usnicu. «Ako mislite da cu pristati ako me isponizavate, grdno se varate. Radite šta hocete. Ovo više nema smisla», cinicno sam se nasmiješio i polako otišao natrag u garazu. Malo sam se muvao da se ohladim.
Cuo sam kako se pred kucom pali auto. Bio sam siguran da su cure otišle u grad pa sam se vratio u kucu. Ivane nije nigdje bilo. Bacio sam se na kauc i dohvatio daljinski od TV-a. d**gom rukom sam lagano masirao kvrgu medu nogama kad sam cuo korake u hodniku. Okrenuo sam se i na vratima vidio Petru. «Zao mi je», rekla je i spustila pogled. «To nisi bila ti», odgovorio sam tihim glasom. «One su te natjerale.» Bar da se presvukla iz te nesretne spavacice! Sjela je kraj mene . «Ne ljutite se?», uplašeno me pitala. «Ma kakvi.» Iznenadeno me pogledala svojim predivnim plavim ocima i zagrlila me. «Hvala vam», šaptala je, a ja sam bio svjestan samo njenih tvrdih bradavica koje su mi kao zar palile prsa. Razum mi je govorio da se maknem ali mišici su mi bili paralizirani. Ocinski sam ju potapšao po ledima.
«Tako ste dobri prema meni. Stvarno sam vam zahvalna što ste me primili.» Dlacice na vratu su mi se nakostriješile od njenog daha, tako blizu mi je bila. «Gdje su ove moje otišle?», pitao sam kombinirajuci mogucnosti. «U King Cross. Išle su samo nešto zamijeniti. Rekle su da ce se vratit za sat vremena.» Ovaj put sam osjetio njene usne na uhu. Kurac mi je sad narastao u punu velicinu. «Vidjela sam da vam se svidaju moje grudi», i dalje je šaptala pripijena uz mene. «Zelite ih opet vidjeti?» Probao sam joj odgovoriti ali nisam mogao ispustiti ni glasa, pa sam samo potvrdno klimnuo glavom. Odmaknula se od mene i spustila jednu naramenicu. «Hocete mi pomoci?», mazno me pitala. Ruke su mi se tresle kad sam ih spustio na njena ramena. Izvukla je ruke iz bretelica i savila ih iza vrata. Stavio sam joj dlanove ispod pazuha i poceo polako spuštati mekanu tkaninu. Bradavice su joj bile tako ukrucene da sam se bojao da ce rasparati napetu svilu. Kada su napokon iskocile van zastao sam da im se divim. «Nastavite», zazmirila je i protegnula se. Bio sam ocaran i nisam se mogao pomaknuti, pa je ona stavila ruke na moje i nastavila se sk**ati. Kad su se cijele kugle oslobodile, ostatak spavacice je samo skliznuo u njeno krilo otkrivajuci zaobljen trbušcic ispod pupka ukrašen zlatnim mekanim dlacicama koje su nestajale u tamnim naborima.
«Predivno», ništa više nisam bio u stanju reci, a bilo bi i suvišno. «Dodirnite ih», šaptala je senzualno. «Petra, ne smijemo…» Prekinula me stavivši mi prst preko usana. «Ššššš…» Gledao sam ruku koja kao da nije bila moja, kako se spušta na njen gladak trbuh i pomice prema gore. Kad sam joj vrhovima prstiju dotaknuo sisu, zadrhtala je. Uzeo sam je u dlan procjenjujuci tezinu, ali bila je puno veca. Toliko o mojoj teoriji o dovoljnoj velicini sa pocetka! Prstima sam ovlaš prešao preko bradavice, a tanke zlatne dlacice koje su je okruzivale sve tamniju aureolu nakostriješile su se. «Mmm, to je fino», prela je i primakla mi se blize. Cvršce sam pritisnuo i iznenadio se tvrdoci ruzicaste bradavice. Primio sam ukruceni vršak izmedu kaziprsta i palca i poceo ga njezno okretati. «O Boze», Petra je duboko disala kad sam prešao na d**gu dudu. Kurac mi je opasno napinjao hlacice. Pogledao sam prema dole i vidio da vlazan glavic viri ispod ruba nogavice. «Kako vam je velik!», rekla je i spustila ruku na moje dlakavo bedro od cega sam se još više ukrutio. Hipnotizirano sam gledao kako polako pomice ruku prema gore sve dok konacno nije dotaknula glavic.
Umjesto da nastavi sa dodirima iznenada je dignula nogavicu i tako otkrila cijeli kurac koji je iskocio kao opruga i ostao ranjivo stršati bolno cekajuci njenu ruku. Ali nije se pomaknula, samo ga je gledala. Uzasno sam zelio da ga dodirne. Primio sam njenu ruku i povukao ju prema kurcu. «Diraj ga», šaptao sam spuštajuci glavu prema njenoj. Raširila je usnice i jezikom dotaknula moje, ali prije nego sam je stigao poljubiti odmaknula se i rekla, «stricek Zvonko, nemojte, ne smijemo ici pre daleko.» Sad je lezala na kaucu kraj mene. Stavio sam joj ruku na koljeno i dlanom razdvajajuci cvrsto stisnuta bedra polako krenuo prema gore, sve do svilenog ruba spavacice. Kad sam pod prstima osjetio mekani busen stidnih dlacica zastenjala je i jednu nogu ispruzila do moje kite. «Raširi noge», rekao sam hrapavim glasom. Nije poslušala vec mi je stopalom pocela gnjeciti kurac. Ugurao sam joj i d**gu ruku izmedu bedara ali nije popuštala. Dignuo sam spavacicu sa bedara na trbuh i otkrio cijeli zlatni trokut.
Tek što sam spustio dlan na vrelo runo osjetio sam kako popušta pritisak. Iskoristio sam priliku i brzo uvukao prste u vlazni nabor sve dok na vrhu dlakave brazde nisam napipao tvrdu kvrzicu. Još je malo raširila noge tako da sam bez problema skliznuo srednjak do uskog otvora, kad je zazvonio telefon. Sranje. «Pusti da zvoni», rekao sam i ušao prstom do prvog clanka.
Shvativši da nije djevica odlucio sam da cu biti sljedeci. Ali pošto zvonjava nije prestajala odgurnula me i otrcala prema telefonu. «O, to si ti Ana», pogledala me i nasmiješila se. «Ne, ništa ne radim», lazljivica je duboko disala tako da su joj se sisetine nadimale. «OK, vidimo se kasnije. Ne morate se zuriti», završila je razgovor i spustila slušalicu. Polako se došetala natrag do mene. «Ostat ce duze. Obavit ce shopping i rucati tamo.» «Fino. Dodi sad», spustio sam se na koljena ispred nje i povukao joj spavacicu preko bokova sve dok nije meko pala na pod. Podigao sam glavu i iznad sebe vidio plavi grm iz kojeg je provirivale ruzicaste od sluzi sjajne usmine. Pruzio sam ruku da ju dotaknem ali ona se pocela smijati i otrcala iz sobe. Nema šanse da po kuci naganjam golu tinejderku, pomislio sam i u istom casu izjurio za njom na stubište. Nisam mogao iz glave izbiti njenu mladu natecenu pickicu. Ulovio sam ju na stepenicama i primio za glezanj tako da je posrnula i okrenuvši se uspjela aterirati na prilicno pozamašno dupe.
Ostali smo tako stajati par trenutaka i gledali se u oci, a onda je pocela polako širiti noge i pokazala mi svoju zuti cvjetic koji je samo za mene otvarao latice. «Mala, izluduješ me!», viknuo sam i povukao ju za noge prema sebi sve dok mi se mokra mackica nije našla pred licem. Ne gubeci vrijeme gladno sam spustio usta i poceo halapljivo lizati med koji je obilato tekao iz nje. Dignula je noge na moja ramena i cvrsto mi stisnula glavu mišicavim bedrima. «Oh…», prela je kad sam jezikom prešao preko klita.
«Stanite!», iznenada je viknula. Podigao sam glavu i upitno je pogledao. «Zulja me za guzu», rekla je i nasmiješila se. Odmaknuo sam se da se moze dignuti ali gadura me opet zeznula i otrcala natrag u boravak. Znaci, curica bi se igrala lovice! Iako sam pre star za glupe igrice da sam i htio više nisam mogao odustati.
Izazov je bio prevelik i mala je to znala. Ušao sam za njom ali je nisam nigdje vidio pa sam pretpostavio da se sakrila ispod stola. Sagnuo sam se i vidio Petru na sve cetiri, naprcene guze okrenute prema meni. Noge su joj bile dovoljno raširene da se vidio mali stisnuti šupcic i vlazna rupica okruzena slijepljenim dlakama. Spustio sam se na koljena iza nje i baš kad sam se nagnuo da ju uhvatim za kukove zaškripao je parket. Pokušala mi je opet zbrisati ali bio sam brzi i uhvatio ju za gleznjeve tako da je pala na trbuh. Popeo sam nad nju i zatim oslonivši se na laktove polako spuštao sve dok mi kurac, koji je još uvijek virio iz hlacica, nije sjeo izmedu mesnatih guzova. «Igramo igrice? Ovaj put se neceš spasiti, prasice», šaptao sam joj na uho dok sam pomicuci kukovima gore dole lagano nadrkavao kitu po šupcicu. Vrpoljila se i uzdisala pokušavajuci se osloboditi pritiska ali istovremeno se guzom trljala u mene izludujuci me tako još više.
Pokušao sam ju okrenuti na leda ali se nije dala. Bio sam napaljen ko’ konj. Gurnuo sam joj koljeno izmedu nogu i usprkos otporu uspio ih malo raširiti. Znala je šta hocu. Spustio sam kukove još nize, a ona se namjestila tako da glavic pritišce njene natecene usmine. Gurnuo sam naprijed da napokon udem u nju ali mala se pomaknula tako da je vrh kurca skliznuo na klitoris. Provukla je ruku izmedu nogu i pritisnula glavic uz pickicu. Poceo sam ritmicki micati kukovima i jebati joj ukruceni klitoris, a ona je svaki put kad bi prešao preko njega zastenjala. Bio sam na rubu zivaca i malo je falilo da joj ga utjeram na silu. «Molim te», cvilio sam ocajnicki. «Dobro, ali dat cete Ani da si poveca sise?», pitala me. Znaci ovo je navlakuša, pomislio sam. Ali bolio me kurac. u tom casu bio bih joj dao sve. «DA!», nestrpljivo sam viknuo. Iznenada je podigla guzu i oslonivši se na laktove jako raširila noge napokon me puštajuci da ju napunim. Uzdahnuo sam i pritisnuvši glavic na otvor picke napokon ušao u nju. Iako je bila uska lako sam ukliznuo jer je bila skroz mokra. «Polako. Jako ste veliki», uspaljeno je dahtala dok sam je polako navlacio na kurac. Tijelo joj se opustilo i sama se nabila na batinu progutavši tako i zadnje centimetre. «A sad me dobro izjebite», zastenjala je mazno i pocela loviti sve brzi ritam kojim sam ju nabijao. Podvukao sam ruke ispod nje i uhvatio ju za sise.
Sve te igrice su me jako uzbudile pa sam znao da necu dugo izdrzati. «Boze…», zavapio sam i osjetivši kako mi se sperma penje iz jaja poceo svršavati. «Ne!» Petra je ocito bila pribranija od mene. U zadnji cas se izmaknula tako da je kurac iz kojeg je vec pocinjala štrcati sperma ispao iz picke i ispraznio se na pod ispod nje. «Reci mi, jeste vas dvije ovo isplanirale?», pitao sam je nakon što sam se smirio, i dalje lezeci na njoj. Okrenula je glavu i nasmijala se. «Pa…», pocela je govoriti ali tom casu ispred kuce se cuo auto. «U kurac, vratile su se!», skocio sam i opalio glavom u stol. Petra je umiruci od smijeha na brzinu pokupila spavacicu i zakljucala se u WC. Ja sam sjeo za stol i pokušao se sabrati kad se na vratima pojavila Ivana. «Zašto tu sjediš sam?», ušla je i pogledala po sobi. «Razmišljao sam. Ako vas dvije hocete silikone, ja se slazem», nasmiješio sam se dobrostivo. Iza nje je stajala Ana i kad je cula šta sam rekao bacila je vrecice na pod, dotrcala do mene i pocela me grliti. «Šta se dešava», pitala je Petra i neduzno ušla. «Tata je pristao!» Petra mi je namignula i nasmiješila se. To mi je bio odgovor. OK, jebao sam na prevaru, ali vrijedilo je. Kad su sve tri napokon izašle na brzinu sam ocistio ljepljivu baricu ispod stola. Otišao sam u kuhinju gdje je Ivana bila na telefonu.
«Ma daj dodi,,,ne smetaš, kasnije dolaze i Tomo i Katarina,,,da, u sedam,,,ok, vidimo se onda.» «Tko je to bio?», Ana si je tocila kolu i znatizeljno gledala majku. «Veceras dolaze Tomo i Katarina, pa sam pozvala i Mariju. Od kad je prekinula sa onim tipom iz auto servisa stalno je u depri.» «Da? Imate tulum? Danas ni Petra i ja ne idemo nikud», odgovorila je Ana izlazeci van. Dan smo proveli daleko jedni od d**gih, svako okupiran svojim poslom. Navecer je Marija došla prva i vec na ulazu me zagrlila. «Cula sam dobre vijesti», saucesnicki mi je šapnula. «A šta sam mogao», glumeci rezigniranost slegnuo sam ramenima i zavalio se pred telkac, a Marija je otišla sestri u kuhinju. Ubrzo se pojavila Ivana u ruci noseci digitalku, a iza nje su ušle Ana i Marija. «Zvonko, hoceš nas slikati prije operacije? Da mozemo poslije usporediti.» «Nas?», pitao sam u cudu. «Da, sve tri», odgovorila je Marija. «Gdje hocete da vas slikam?», pitao sam ih smijuci se i klimajuci glavom. «Idemo na kat, u našu sobu. Ovdje ima previše prozora», odgovorila mi je zena. Uzeo sam fotic i otišao u sobu.
Sjedio sam na krevetu i namještao fotic kad su se otvorila vrata i u sobu je ušla Ivana. «Budeš jednu po jednu», rekla je i skinula košulju i grudnjak. Bradavice su joj bile skroz ukrucene, kao dva kamencica. Pozirala mi je iz raznih uglova, a ja sam nisam mogao vjerovati kad sam shvatio kako me cijela situacija napaljuje. «Lezi sad na krevet na leda», rekao sam i kleknuo iznad nje da ulovim što bolji kadar njenih malih sisa i tvrdih tamnih bradavica. Nisam mogao odoljeti i ruka mi je instinktivno krenula prema njima. «E, to neceš raditi Mariji i Ani! Uopce nisi profi», rekla je i iskocila iz kreveta. Mislio sam da ce se obuci ali umjesto toga skinula je suknju i gacice i stala pred mene skroz gola. «Hocu da mi snimiš akt», rekla je. Do sad ju nikad nisam snimao golu, ali istini za volju ne bih se ni usudio nositi razvijati takav film. Ali od kad imamo digitalku stvari su sigurne. Mogao sam u diskreciji doma snimati šta hocu, a da to nitko ne sazna. Okrenula mi se iz profila pa sam ulovio seksi obline njene guze i malu, lagano obješenu sisicu. «A sad natrag na krevet», rekao sam. Sjela je na rub i dok je dizala noge raširila ih je, a ja sam uspio snimiti dobro poznatu crnu dlakavicu. «Zvonko!», vrisnula je. «Snimio si me sa raširenim nogama!» «Znam», nastavio sam ok**ati. «Raširi ih opet.
Ali sad više», rekao sam i zumirao picku. «Jedino ako mi obecaš da neceš nikome pokazivati te slike», rekla je i stisnula noge. «Boze, naravno!», lagao sam. Tek tad je raširila noge i to tako da su se otvorile i prilicno velike usmine i ogolile ruzicastu rupicu. Okinuo sam. Progutao sam slinu i hladnim glasom nastavio davati upute. «Okreni se.» Još uvijek joj je bilo neugodno ali se zasmijuljila i poslušno okrenula na trbuh. Snimao sam prcasto bijelo dupe. «Raširi noge.» Širila ih je sve dok izmedu guzova nisam vidio cmar i pocetak crne dlakave pruge. Zumirao sam i okinuo. «Dovoljno», rekla je i sišla sa kreveta da se obuce. Cekao sam sljedeci model. «Slobodno?», Marija je pokucala na vrata. «Naravno. Upadaj!», odgovorio sam nonšalantno pokušavajuci sakriti nervozu. «Nije mi ovo ugodno», rekla je stojeci ispred mene u kratkim hlacicama i košulji bez rukava. «Nema ti zašto bit neugodno. Dodi, brzo cemo završiti», pokušao sam smiriti i nju i sebe. Otkopcala je košulju, a ja sam se trudio da ne zurim u crni cipkasti grudnjak koji je provirio. Okrenula se i skinula košulju, a zatim otkopcala kopcu na ledima i skinula naramenice. Bacila je grudnjak na krevet i rukama pokrivši sise okrenula se. «Tako se hoceš slikati?», šalio sam se. Nervozno se nasmijala i spustila ruke. Prvi put sam gledao u sise zenine sestre. Bile su male sa neproporcionalno velikim bradavicama, skoro kao tanjuricima za kavu, koje su se pred mojim ocima pocele stezati i mijenjati oblik i boju. «Jako dobro», rekao sam i poceo snimati, «opusti se». «Misliš ovako kao ti», nasmiješila se i pogledala prema šatoru u mojem medunozju. «Ups! Oprosti», rekao sam i opsovao svojevoljnu kitu koja me opet dovela u neugodnu situaciju. «Oduvijek sam te htio ovako vidjeti», rekao sam dok sam se okretao oko nje i lovio kadrove. «Kako tocno?», izazivala me. «Pa bez odjece», odgovorio sam. «OK.» Na displayu sam gledao kako otkopcava hlacice i sk**a ih. Ostala je u crnim cipkastim gacicama. Opet mi je okrenula leda i sagnuvši se skinula i njih. Pogledala me preko ramena i nasmiješila se. Naprcila je guzu tako da sam napravio još par dobrih snimaka. Napokon se okrenula i stavila ruke na kukove. Nikad ne bih rekao da je Marija taj tip ali imala je skroz obrijanu picu. «Ideš na krevet?», pitao sam ju. Sjela je na rub kreveta lagano raširenih nogu i legla na leda. Stao sam ispred nje i poceo ju snimati kad se iznenada digla. «Nemamo puno vremena», prošaptala je ubrzano i pocela mi otkopcavati hlacice. Ugurala je ruku unutra i izvukla odebljali kurac. pocela ga je nadrkavati i taman kad je priblizila usta da proguta glavic netko je pokucao na vrata. «Sranje», rekla je i skocila sa kreveta na brzinu se oblaceci.
Jedva sam stigao spremiti kitu natrag u tijesne hlace, a ona je otvorila vrata i pustila Anu. Nosila je usku minicu i top bez naramenica. Mala je odmah ispod vlazne fleke na mojim hlacama uocila kvrgu, pa se nisam ni trudio sakriti ju. «Izgleda da sam ušla u pravi cas», rekla je prijekorno ne micuci pogled sa moje erekcije. «I, kako da se stanem?», pitala me i sjela na krevet. «Najbolje da se sama namjestiš», rekao sam i nervozno uzeo kameru u ruke. Bez rijeci je preko glave skinula top i pocela se igrati sa bradavicama sve dok nisu bile skroz tvrde i tamne. Stala je kraj prozora i stavivši ruke iza vrata isturila male sisice prema kameri. Zatim se bacila na krevet i digla noge na rub. Suknjica joj se skroz dignula i vidjele su se plave gacice.
«Petra mi je ispricala šta se danas desilo.» Gledala me u oci ne micuci pogled. Zakašljao sam se i nastavio je snimati. Raširila je noge. Tanke svjetlo plave gacice bile su napete preko dlakavog brezuljka, a sa strane su ispod rubova virile smede kovrce. Okinuo sam. Digla se i nesigurno me pitala, «mogla bih se skroz skinuti da mi snimiš cijelu figuru. Hoceš?» Nisam ništa odgovorio vec sam ju nastavio snimati. Moju šutnju je protumacila kao odobravanje i skinula je suknju. Nakon par poza samo u gacicama skinula je i njih. Pocela mi se namještati sa svih strana, nudeci cvrstu malu guzu, pa zatim opet sisice. Nije bilo dileme, moja kcer me zavodila. I uspijevala je. Pitao sam se gdje sam pogriješio u odgoju, kad je to naš odnos skrenuo u seksualni? Legla je na krevet i polako raširila noge. «Više nisam mala djevojcica, jel’ da tata?», pitala me mazno, a ja sam šokirano na displayu gledao u njenu socnu pickicu koja mi se otvarala pred ocima. «Petra je rekla da si ju pojebao, tata?», šaptala je i rukama polako klizila po bedrima dok joj prsti nisu nestali u tamnim kovrcama. Kad ih je pocela pomicati po ruzicastom njeznom mesu bio sam siguran da cu svršiti u hlace. Cijelo vrijeme sam se skrivao iza fotica i marljivo ok**ao. Pocela se igrati sa klitom. Sjeo sam kraj nje na krevet i maksimalno priblizio objektiv, zumirajuci tako da sam na displayu mogao vidjeti svaku dlacicu.
Anin klitoris je pred mojim ocima oticao i postajao sve tamniji i tvrdi. Bilo je fascinantno. «Ahhh…», dahtala je groznicavo i sve brze izmedu prstiju trljala i cupkala natecenu kvrzicu. Htio sam spustiti kameru i dotaknuti je, pomoci svojoj curici, ali sam se nekako uspio savladati. «O boze…!», gledala me ravno u oci i pocela jecati. Spustio sam kameru i stavio joj ruku preko usta, a ona se tresla i svršavala ne skrecuci pogled. «Sve uredu unutra?», Ivana je kucala na vrata. Ana me odgurnula i zgrabivši odjecu odjurila u kupaonu, a ja sam na brzinu poravnao prekrivac na krevetu.
Duboko sam udahnuo i otvorio vrata. «Pa šta se to ovdje dešava?», Ivana se radoznalo smiješila, a kraj nje je stajala Marija. «Fotkanje. Šta d**go.» Obadvije su gledale dole, situacija u mojim hlacicama je bila stvarno kriticna. «Tata me stvarno super snimio,» Ana je izašla iz kupaone skroz obucena. «Zvonko, daj da vidim slike», Marija se naginjala prema kameri. «Mozda kasnije», rekao sam i na brzo ju uzeo u ruke i ugasio. Svi smo izašli iz sobe i spustili se u prizemlje. Vec je prošlo sedam i Katarina i Tomo su trebali doci svaki cas. Tek što smo ušli u boravak culo se zvono. Ivana im je otvorila vrata. Tomo je cim je ugledao Petru prišao njoj i Ani, a Katarina je ostala u hodniku šaputati s Ivanom. Znao sam da je upravo cula vijesti. Kad su napokon ušle Katarina mi je prišla i povjerljivo šapnula, «A ja sam mislila da se moj braco pali iskljucivo na guzice.» Provjerio sam da nas nitko ne gleda i spustivši joj ruku niz leda uhvatio ju za dupe.
«Tko ti kaze da se ne palim?», pohotno sam šapnuo. Izmigoljila se i opalila me po ruci. Smijuci se otrcala je u kuhinju da nade Ivanu. Bogme, seka je imala odlicno dupe. Vecer je ugodno prolazila, vino i pivo su tekli, ali stalno se ponovo otvarala tema sisa. «Mene bi bilo frka», Katarina je pocela ispijajuci vino. «Šta da se nešto zakomplicira?» «Ma, ne moze. Do sad su riješili vec sve probleme. To je sad skroz rutinska operacija», sigurno ju je prekinula Marija. «Stari, a da si ti i ja povecamo pimpace?», Tomo se zajebavao. «Dovoljno ti je velik i ovako. I Previše», odbrusila mu je Katarina. «I Zvonkov je dovoljan», brzo se ubacila moja bolja polovica.
«Meni bi sad i ovakav bio super», rekla je Marija i izvadila kiseli krastavac iz tegle izazivajuci salve smijeha.
«A kolike cete si implantate staviti?», seka se vratila na sise. Izgleda da je i nju to svrbilo. «Mozeš odabrati po fotkama u ordinaciji. Iz kataloga.» Marija je zbilja bila potkovana. «Mi vec znamo kakve su savršene, jel’ da Zvonko?», Ivana me provocirala. «Pa, valjda znamo.» Nikako nisam htio da Tomo i Katarina saznaju za Petru, pogotovo od kad sam ju jebao. «Daj ne seri Zvonac! Odlucio si se cim si vidio Petrine!», Marija mi je spustila. «Molim? Ponovi to, molim te?», Katarini su ispale oci. «Nisam kriv! Sve tri su mi pokazale!», rekao sam obranaški. «Sve?» «Da, sve sam ih morao vidjeti.» «Ovo postaje zanimljivo», Katarina se smijala, «dakle vidio si samo sise?» Kuje su mudro šutile jer nisu znale koliko je koja pokazala. «Ha! Pa ti si vidio sve!», Katarina je cicala.
«Trazile su da ih slikam da se mogu usporedivati poslije operacija. Ocemo sad bacit belu?», izvadio sam karte u pokušaju da je zaustavim. «I Ancicu?», nije odustajala. «DA, i nju. I ona se slikala. A sad dosta. Dijelim karte.» «Boze, pa vi niste normalni», grcala je Katarina uzivajuci u mojoj neugodi. «I stric Tomo nas je vidio», dobacila je Ana koja je upravo sa Petrom ušla u sobu. «Tomo?!», strogo ga je pogledala i spustila karte na stol. «Pa htjele su još jedno mišljenje. Nisam ja kriv!», propentao je crven ko’ paprika. «A ti si naravno bio sav sretan da mozeš pomoci!», i dalje ga je gledala kao zmija plijen. Svi su zašutili. Konacno je digla karte valjda odlucivši da ce ga kasnije naribati. Maloljetnice su neduzno privukle stolice i sjele izmedu nas. Marija je tiho rekla Ivani da im je vec dogovorila preglede za ponedjeljak. «I ja sam razmišljala o tome», ledenim glasom je rekla Katarina ne maknuvši pogled sa karata. «To tebi ne treba. Tvoje su savršene», brzo je rekao Tomo. Poceo sam se smijati. Sad je bio njegov red za roštiljanje. «Uvijek sam se pitala kako bi bilo imat C umjesto A košarica», tuzno je pogledala svoja prsa. «Zašto ne bi culi i d**ga mišljenja? Pogotovo kad si ti danas vec izašao u susret na istu temu», provocirala ga je. «Da ti nije palo napamet…» Ali vec je podigla majicu i pokazala nam sise. Spustio sam karte i u cudu prvi put vidio sekine cice. Malo su visile ali sa velikim tamnim bradavicama na krajevima bile su prilicno jebozovne. «Bravo, Keti!», Ivana je skandirala. «Sad bi bilo dosta!», Tomo ju je u pokušaju da vratiti poljuljan autoritet povukao za majicu ali mu se izmaknula i nastavila ih pokazivati. «I braco, šta ti misliš?» «Definitivno lijepe kakve jesu», nasmiješio sam se. Tomo je porazeno sjedio dok je ona nastavila mahati svojim patlidankama.
U ovoj kuci je izgleda sve postalo normalno. «Radi šta hoceš», na kraju je rekao svjestan da ju ne moze zaustaviti. «Hvala ti!», rekla je i zagrlila ga prilijepivši se sisama na njegova snazna prsa. «I tebi hvala», nagnula se prema meni da me zagrli tako da sam na nadlaktici osjetio pritisak tvrdih bradavica. «Ajmo svi!», viknula je moja sumanuta kcer i dignula top. Marija je raskopcala košulju. Tomo i ja smo se samo smijuljili dok su se zene oko nas kao u nekom obredu redom sk**ale. Još uvijek sam osjecao Katarinine metke na ruci kad se i Petra polako skinula i pokazala svoja savršenstva. «E, nema boljeg od ovoga. Kao da smo u Riu!», rekao sam Tomi. Još malo smo se pretvarali da kartamo, ali nas dvojica nismo se uspijevali koncentrirati pa su komadi dobijali rundu za rundom. «Ha, ha», Katarina se smijala, «trebali bi ovako svaki put.» «Nama paše», Tomo je procijedio ociju prikovanih na Petru i Anu koje su pokupile krpice i otišle na kat. Dok smo pomagali zenama spremiti stol bezuspješno smo pokušavali sakriti erekcije.
Marija je vec prije otišla na spojak sa nekim novim jebacem. «Nisam mislila da mogu biti ovako opuštena u toplesu pred d**gim muškarcem, pogotovo tobom», Katarina se okrenula prema meni. «Ni ja», rekla je Ivana gledajuci Tomu. «Baš sam razmišljala. Mogao bi i mene snimiti.» Pogledao sam Tomu i Ivanu i za cudo oboje su se smijali. «Moze», Tomo se brzo slozio. «Ok, gdje cemo?», Katarina je gledala po boravku. «Mi smo se slikale gore, u našoj sobi», Ivana je odgovorila. Pogledali smo se i krenuli gore. Prošli smo kraj Anine sobe i kroz otvorena vrata vidjeli curke koje su samo u gacicama lezale na krevetu. Mogao bih se brzo naviknuti na ovo, pomislio sam. Vidjele su nas i osmjehnule se. Nervozno smo ušli u sobu i zatvorili vrata.
Mislim da smo svi osjecali da ce se desiti nešto više od fotkanja. «Mogao bi prvo snimiti mene samu a onda skupa sa Ivanom», predlozila je Katarina, a nas dvojica smo se slozili. Istina je da bi se u tom casu slozili sa bilo cime. Uzeo sam fotic, namjestio ga i okrenuo se prema krevetu gdje je Keti vec cekala. Nosila je tako uske t****rice da su se ispod jasno ocrtavale tange. Legla je na leda i isturila tvrde bradavice prema stropu. Zatim se dignula na koljena i oslonivši se rukama o krevet zabacila glavu prema otraga sve dok joj bradavice opet nisu bile usmjerene prema stropu.
Pocela ih je naizmjenicno masirati da ih još jace ušilji. Osjecao sam kako mi kurac pocinje pulsirati. Stresao sam se i sjetio Tome i Ivane. Stajali su iza mene ali sam ih vidio u ogledalu od ormara. Hipnotizirano su gledali Katarininu predstavu i ocito se napalili. Tomo je stajao naslonjen na Ivanu i karlicom joj se polako trljao o guzicu, a ona se ljuljala naprijed natrag. Podigla je jednu ruku i stavila ju iza vrata, a on je svoje spustio oko njenog struka. Pogled na d**gog muškarca kako trlja svoju erekciju o dupe moje zene uzasno me uzbudio. «Hej, više me ne slikaš!», Keti je protestirala, «ali znam kako cu te opet zainteresirati.» Sjela je na stolicu i otkopcala t****rice. Nastavio sam snimati. Pocela se izvlaciti iz uskih hlaca i ostala u crnim tangama.
Krajickom oka vidio sam kako je Tomo prebacio jednu ruku na Ivanin trbuh i poceo kruziti usput ovlaš dodirujuci i sise. Nisam ni trepnuo kad je sa obje šake primio sise i poceo ih gnjeciti. Ona je spustila ruku na njegovo bedro, a on se odmaknuo taman toliko da joj omoguci da ju ugura izmedu njihovih tijela. Po polozaju rucnog zgloba znao sam da je stavila ruku na njegov kurac, a on je to uzdahnuvši i potvrdio. Pogledao sam Katarinu. Gacice koje je imala na sebi nisu ju nikako pokrivale. Raširila je noge i besramno vrtila bokovima, a ja sam jasno vidio kako sa svake strane crne tkanine izmedu njenih nogu vire velike ruzicaste usmine. Još jace je raširila noge. Snimao sam ju i istovremeno gledao Tomu kako se igra sa Ivaninim bradavicama. Jednu ruku spustio je niz njen trbuh i polako, dok nije skroz nestala, uvukao ispod pasice suknje. «Ohhh….», Ivana je zastenjala kad je došao do vlazne mackice. Vidio sam obris šake koja se micala gore dole u njenim gacicama. Prstario ju je, a ona mu je gnjecila dignutu kurcinu. Iznenada je Katarina skocila sa stolice i povukla Ivanu prema sebi. Tomo je na brzinu nagurao kurac natrag u hlace. Nekako mi je promakao trenutak kad se preselio iz gaca u Ivaninu ruku. Obadvije su se smijale i pale na krevet. Ivana je pokušavala sa Katarine skinuti gacice, a ova sa nje suknju. Uskoro sam vidio sestrinu golu picku. Bila je skroz izbrijana, samo je naprijed imala mali dlakavi trokutic. Velike socne usmine bile su rastvorene, a izmedu njih je virio nateceni ukruceni klit. Uskoro je i Ivana ostala gola i prvi put je d**gi muškarac mogao vidjeti njezin raskošan grmic. Mislio sam da ce stisnuti noge ali nastavila se valjati po krevetu sa Katarinom. Noge su im bile isprepletene i trljale su gole pickice jedna d**goj o bedro. Snimao sam dalje. Zapravo, nisam ni prestao. Blazene memorijske kartice! Dok nisam gledao i Tomo se skinuo. Nisam mu htio dati prednost pa sam se i ja brzo riješio majice i šorca. Ipak me pretekao.
Ušao je u krevet i okrenuvši Ivanu na trbuh povukao je za kukove prema sebi. Spustio sam kameru i na isti nacin dohvatio Katarinu. «Opa braco, tko bi rekao da si takav», smijala se i trljala dupe po mojoj erekciji. U tom trenu mi je bilo skroz nebitno što mi je sestra. Uzivao sam u pogledu na nabreklu kitu kako razdvaja bijele socne guzove, ispruzio ruke i dohvatio male obješene sisice. Ivana je okrenula glavu tako da moze gledati Tomu. Pohotno je razmaknula usnice i zazvalila ga. Rukama joj je prelazio po cijelom tijelu. Ona je ispruzila ruku i jedva primila njegovu stvarno mocnu batinu. Znao sam da cu gledati kako mi jebe zenu i to me dodatno napalilo. «Tvoj muz ce pojebati moju zenu», šaptao sam sestri u uho. «Znam», rekla je i okrenula se da me poljubi. Nagnuo sam se i zavaljao sestri jezik u usta. «Hoceš se jebati?», dahtao sam joj na uho. «A ti?», pitala me i stisnula mi prste oko kite. «Ja sam prvi pitao», rekao sam igrajuci se i dalje s njenim klitom. «Ne bi se vas dvoje jednostavno pokarali?», rekao je Tomo i nabio kurac u razjapljenu picku moje zene. «DAAA, O BOZE. JEBI ME!», Ivana je vikala dok je on drzeci ju za bokove snazno nabijao kurcinu. Bio je tako silovit da sam se uplašio da ce ju ozlijediti. Ali, njoj se to izgleda svidalo jer mu je istim zarom sama nabijala svaki put jauknuvši. Katarina se okrenula i šapnula mi na uho, «ti si jedini muškarac osim Tome kojem bih dala da me jebe.» «Oh, Keti, to je tako lijepo», rekao sam joj i poljubio ju njezno. Okrenula se na leda i raširila noge radeci mi mjesta. Zavaljao sam joj se izmedu bedara i prislonio glavic izmedu vlaznih nabreklih usmina. Bilo je tako lako, uopce nisam morao gurati. Kurac mi je sam ukliznuo u nju i ona je digla noge i omotala mi ih oko leda. Tomo i ja pumpali smo u istom ritmu. Zene ispod nas stenjale su sve glasnije. Palo mi je napamet da smo pre glasni i da nas djevojke mogu cuti ali nije me bilo briga. «Nemoj stati», Katarina je vikala. Tako smo se zestoko jebali da je krevet udarajuci u zid odbio zbuku. Katarina i ja svršili smo u isti cas. Cvrsto me stisnula nogama oko kukova i drzala tako dok su joj tijelo tresli u orgazmicki grcevi .
Sljedeca je svršila Ivana, a odmah poslije nje i Tomo. Lezali smo jedni kraj d**gih na krevetu ne usudujuci se pomaknuti. Nakon par minuta na vratima se culo lupanje. «Pustite nas unutra», cure su bile nestrpljive. Pokazao sam svima da se obuku. Tomo je bio za to da nam se pridruze ali Ivana i ja ipak nismo bili spremni ukljuciti Anu u svoje igrice. «Šta je komadi? Trebate nešto?», otvorio sam vrata i pitao ih. «Da, ali izgleda da smo zakasnile», rekla je Ana bijesno i odvukla Petru za sobom natrag u svoju sobu. Cesto sam se poslije pitao da li su se te noci medusobno sredile.
Pregledi kod kirurga prošli su dobro i za tri tjedna odveli smo zene na operacije. Naravno, Petra je morala ici sa njima kao model. Tri tjedna nakon operacija, kad su se cure kompletno oporavile, organizirali smo tulum. Ana je pozvala svog bivšeg decka Igora. Igor ju je prevario sa nekom sisatom curom, ali nakon par tjedana ostavio je i nju i htio se vratiti Ani. Nije mi bilo drago što se tako pušacki ponaša, ali ona je pristala uz uvjet da se ne vide par tjedana prije nego opet budu skupa. Veceras ga je htjela iznenaditi sa novom dodatnom opremom. Petrini roditelji Ivica i Nena došli su zbog prodaje kuce na par dana u Zagreb i Ivana ih je pozvala da spavaju kod nas. Iako je prošlo vec mjesec dana od kad sam im nategnuo kcer, bio sam prilicno nervozan zbog tog susreta. Inace, Nena je super komad, izgleda kao Petrina starija sestra i oduvijek sam se lozio na nju. Marija je pozvala svog šefa Gorana koji joj se iako pet godina mladi od nje, opasno udvarao. Do sad ga je odbijala jer se bojala miješati posao i seks, ali nove sise dale su joj inekciju samopouzdanja i bila je spremna na rizik. Petra i ja docekali smo njene na Plesu.
Na povratku je Nena sjela kraj mene, a Ivica i Petra na zadnji sic. Nosila je kratku bijelu suknju i široki svileni top. Kad se zavalila na sjedalo suknja joj se popela otkrivajuci roze gacice. Ulovila me kako ju gledam ali samo se nasmiješila i povukla suknju prema koljenima. Bio sam siguran da ce ovo biti ludi vikend. «Petra mi je rekla da se tu svašta dešavalo i da kod vas ima puno novina», rekla je i zavalivši se dublje u sjedalo lagano raširila noge. Spustila je ruku iz krila na golo bedro i pocela ju pomicati po preplanuloj cvrstoj kozi. Ocito je mala od nje pokupila talent za izludivanje. Digao sam pogled i u retrovizoru vidio kako je Petra omotala ruku tati oko vrata i naslonila mu se sisetinama na nadlakticu. Kad smo došli kuci svi osim Igora vec su bili tamo. Sve zene planski su obukle široku odjecu da sakriju svoje novo blago, sve dok ga ne odluce pokazati. Svi su se poznavali tako da nije trebalo puno vremena i cuge da atmosfera postane jako opuštena. Marija je prva skocila kad se sa sterea culo Tom Jones i «Sex Bomb». Probala je nagovoriti Gorana da pleše sa njom ali decko je još uvijek bio malo drven pa se nije dao. No ja sam bio spreman za akciju i pridruzio sam joj se. Ubrzo mi se pritisnula uz leda tako da sam mogao osjetiti njene nove velike sise kako me bockaju. «To Marija!», ohrabrivala ju je Ivana, a ova je spustila ruke i uhvatila me za dupe. «Hej, mala», protestirao sam i okrenuvši se prema njoj zgrabio ju za guzu. Još malo smo tako cagali, a onda je odlucila prebaciti ruke na moje medunozje. Jednom rukom mi je preko hlaca obujmila kurac, a d**gom jaja tako da su svi mogli vidjeti da sam uzbuden. «Vidiš, jesam ti rekla», Petra je vidjevši to šapnula Neni na uho. Nije joj valjda pricala o našoj avanturici i mojim dimenzijama? Nadao sam se da Nena i Ivica nece previše popizditi što sam im pojebao curicu.

Uplašeno sam pogledom potrazio Ivicu. Ivana je sjedila stisnuta uz njega i nešto mu pricala, a on je pomicao ruku po njenom bedru i blazeno se smješkao. Marija me i dalje drzala za kurac i tako smo plesali. Muzika je prestala, a ona ga nije puštala. Privukao sam ju sebi i zazvalio, a kad sam nakon par trenutaka otvorio oci oko nas je na neki sentiš plesalo još nekoliko parova. Ivana je stiskala nove sise u Ivicu, a on joj je gnjecio dupe. Plesali su i Goran i Katarina ali on je pazio na pristojan razmak. Ana je plazila po Igoru koji je u meduvremenu stigao.
Mali je u nevjerici gledao u njene pune sise kojima ga je trljala. «Ideš nama?», pozvao sam Nenu koja je sama sjedila u kutu. «Naravno», rekla je i umiješala se izmedu mene i Marije. Primio sam obadvije za guze i pritisnuo ih uz sebe tako da sam na vratu osjecao njihovo disanje. Iznenada se soba zamracila. Petra je ugasila svjetla i sad je gorila samo slaba lampa kraj kauca. Goran je ugurao ruke ispod Ivanine bluze i mazio njene nove sise. Skinula ju je preko glave i privukla mu glavu nudeci tvrde bradavice njegovim usnama. Marija i ja smo se opet poceli ljubiti ali uskoro sam osjetio i Nenin jezik kako mi se uvlaci u usta i stidljivo trazi Marijin. Primio sam ju za guzu i privukao na svoju erekciju. Jedna od njih mi je taman otkopcala šlic i izvadila nabrekli kurac kad su se opet vratila svjetla. Brzo sam se okrenuo da sakrijem svoje stanje. Iza sebe sam cuo Petru kako se smije. Moja zena je bila na koljenima ispred pizdeka Gorana, a on je groznicavo pokušavao ugurati kitu natrag u hlace. K vragu, pušila mu je, pomislio sam krajickom oka okrznuvši Igora kako balavi Anine bradavice, a onda se opet zamracilo. «Petra mi je rekla šta si joj radio», Nena mi je šaptala na uho. Smrznuo sam se. «Ljubomorna sam.» Hvala bogu, pomislio sam, i stara prasica bi na batinu. «I ja sam ljubomorna», javila se i Marija. Stresao sam se. Ako ona zna, zna i Ivana. A ništa mi nije rekla. Tko zna šta planira sa mnom. «Moje dame, a da odemo negdje gdje cemo biti sami?», predlozio sam usput zavukavši ruku Neni ispod suknje. «Mmm..Da..», nije puno razmišljala. Provukao sam prste ispod ruba gacica i napipao natecene vlazne usmine. «Odite u moju sobu i cekajte me tamo», rekao sam im i potapšao ih po guzama.
Okrenuo sam se da vidim šta se dešava u sobi. Morao sam znati tko radi što s kim. U mraku sam se skoro ispred kauca popiknuo preko necije noge. Kleknuo sam i vidio da je noga zenska. Pipao sam dalje dok nisam pod prstima osjetio mušku kratku kosu. Zakljucio sam da je neko dvoje u pozi 69. «Nemoj stati!», ispod muškarca cuo sam glas svoje zene. Aha, zakljucio sam, znaci da to Goran roni po picki koja je rodila moji kcer . Još uvijek na koljenima okrenuo sam se i na fotelji pored vidio neko muško izmedu cijih raširenih nogu se uzurbano micala glava sa puno kose. «Ana,,, dobro je…», Igor je stenjao dok mu je moja kcer predano sisala kurac. Pao mi je mrak na oci. Morao sam iskoristiti situaciju. Bio je totalni mrak i nije me mogla vidjeti i ne mora nikad saznati da sam to bio ja. Zadnjih mjesec dana bi se svako malo sjetio kako je masturbirala predamnom i cesto sam, iako me razdirala krivnja, na to drkao.
Od uzbudenja mi je krv bubnjala u ušima. Namjestio sam se iza nje, razmaknuo joj guzove i naslonio kurac izmedu njih. Osjetila je pritisak i stisnula guzu. Nije me htjela pustiti unutra. Primio sam batinu u ruku i stavio ga malo nize. Iznenadio sam se kad je raširila noge, spremna da ju zguza pojebe netko nepoznat. Izgleda da mi je kcer prava droljica, pomislio sam. Protrljao sam glavic po slinavom procjepu da ga navlazim i lagano pritisnuo na rupicu. Lagano sam ukliznuo, moja curica ocito više nije bila nevina. Nisam morao gurati, sama se polako nabijala na mene. Izgubio sam strpljenje i nabio joj ga do kraja tako da je jauknula. Poceo sam ju polako jebati. Dugim laganim pokretima izvlacio sam kurac iz uske picke sve do glavica i ponovo ga nabijao dok ne bih na trbuhu osjetio njenu guzu. Maknula je Igorovu kitu iz usta i dahtala. «O da, to,, tako me jebi, tko god da jesi!», soptala je kroz njegove stidne dlake. Bio sam blizu orgazmu, a gore su me cekale još dvije napaljene kuje. «Oprosti dušo», šapnuo sam joj u uho i izvadio kurac iz nadrazene kceri koja se vec pocela tresti. «Tata?», okrenula se u nevjerici dok sam odlazio.
Svjetlo farova sa ceste na kratko je osvijetlilo Katarinu koja je gola sjedila Ivici u krilu i miješala dupetom dok joj je on lizao nove velike sise. Bravo sister! Nigdje nisam mogao vidjeti Tomu i Petru. Izašao sam na stubište i cuo ih kako se penju. «Ulovi me», Petra se smijala, a on je, napaljen na nju vec tjednima, izbezumljen trcao za njom. Curica je opet igrala istu igricu, smijao sam se penjuci se iza njih. Vrata naše sobe bila su odškrinuta, a unutra je bio potpuni mrak. Stao sam sa strane i slušao. «Nisam nikada ovo radila», Marija je tiho govorila. «Ni ja», Nena joj je odgovorila. «Kako cemo onda. Ja ne znam..», Marija je bila zbunjena. «Mislim da cemo se vec snaci», mazno je rekla Nena. Culo se šuštanje posteljine a zatim Marijin glas, «tako si mekana». «A da se skinemo?», Nena se zasmijuljila. Još šuškanja, pa tišina. «Mmm, tako je bolje», rekla je Marija, a zatim su se culo vlazno cmakanje. «Boze,, ljubiš se bolje od muškarca. Usne su ti tako mekane,,o da, tako me diraj», uzdisala je. «A ovo, jel’ ti paše? Meni je to super», pitala je Nenu. «Ahhh, da,,da,,tako,,,još!», ova je pocela jecati. «Mmm,, samo zena moze znati šta je dobro», Marija se ocito uzivila. «JOŠ!», Nena je gubila kontrolu. «A sad ti to radi meni», Marija je zahtijevala. «Ovako?», šaptala je Nena nesigurno. «Ne», opet šuškanje, «ovako. Da,,da,,o Boze,,toooo!» Krevet je sve glasnije škripao dok su dvije zene prvi put eksperimentirale. Nisam više mogao tamo stajati, pa sam se odšuljao do Anine sobe iz koje je na hodnik dopirao trak slabog svijetla.
Petra je klecala na podu oslonjena gornjim djelom tijela na krevet, a Tomo ju je odostraga zestoko punio. Sigurno mu se sakrila iza kreveta, pa ju je tamo i našao. Nasmijao sam se i vratio u svoju sobu. Namjerno sam uletio bez kucanja i upalio svjetlo. Ove dvije su skroz isprepletene lezale jedna na d**goj i raširenih nogu trljale picke jednu u d**gu. «Boze! Zvonko!», Marija je vrisnula kad me vidjela. Skinuo sam se na brzinu i uskocio njima u krevet. Legao sam na bok kraj Nenine glave tako da joj mogu staviti kurac u usta. Oblizala je pune usnice i raširila ih primajuci moj nabrekli glavic. Bio sam uzasno nadrazen i pulsirao je potamnio od krvi. Marija se dignula na laktove i na usta mi pritisnula tvrdu bradavicu. Sad je stvarno imala dobre sise. Ma sve cetiri su sad bile odlicne! Poceo sam ju grickati i sisati, a ona je uzdisala i sve brze trljala picku u Neninu. Bilo je super, ali htio sam jebati. Izvadio sam kurac iz Neninih usta i razdvojio komade. Sad je Marija lezala na ledima raširenih nogu, a Nena je bila na boku kraj nje. Popeo sam se na Mariju i stavio kurac izmedu njenih obrijanih usmina. «A šta da ja radim?», pitala je Nena gledajuci nas uspaljeno. «Broji svaki put kad ga uguram u picku. Znaci,,,jedan », rekao sam i nabio ga u slinavu rupu. «Dva», Rekla je Nena koja je u meduvremenu legla iza mog dupeta tako da izbliza moze vidjeti kako kurac ulazi i izlazi iz picke. Marija mi je omotala noge oko leda tako da joj udem što dublje. «Tri,,,cetiri,,,pet,,,šest,,,sedam,,,osam,,,devet,,,deset.» Brzo sam ga izvadio i okrenuo se prema Neni, «Ti si na redu. Dolazi.» Spremno je raširila noge i povukla me za kurac prema sebi. «Jedan,,,dva,,,tri,,,cetiri,,,pet,,,šest,,,sedam,,,,,,» Morao sam usporiti. Bojao sam se da cu svršiti. «Osam,,,devet,,deset.» Izvadio sam ga i primio Mariju za kukove. Raširila je koljena i spustila se na laktove isprcivši picku prema meni. «Raspali!» «jedan,,,dva,,tri,,,cetiri,,,»
«O boze, molim te, nemoj stat, daj mi više od deset!» Nasmijao sam se pomislivši da je bila spremna i da joj nece trebati više od deset i nastavio pumpati. «Sedam,,,osam,,,devet» Marija se pocela nabijati na mene i svršavati. «Deset! Jebeni deset,,,ahhh,,,» Odgurnuo sam ju i dohvatio Nenu koja se spremno namjestila u isti polozaj. Kurac mi je bio tvrd kao nikada. Stajao mi je prilijepljen uz trbuh kao kad sam imao 16 godina. Primio sam kumu za struk i jednim trzajem ga zatjerao u nju do jaja tako da je jauknula. «Pomozi mi da ju sredim do kraja, necu još dugo izdrzati», rekao sam Mariji koja je lezala na trbuhu i još uvijek se tresla. Poceo sam brojati. «Jedan,,,dva,,,podvuci se ispod i lizi joj klit,,,tri,,,cetiri,,,nemoj mene dirati, svršit cu,,,štipaj joj bradavice,,,pet,,,šest» Tada je Nena pocela luditi. Tresla se i ritala tako da ju nisam mogao obuzdati. Izvadio sam kurac iz nje i okrenuo ju na leda tako da ju mogu bolje kontrolirati. Raširio sam joj noge i dignuo joj ih na ramena cvrsto ju drzeci za gleznjeve. Zabio sam kurac u skroz mokru natecenu picku i nastavio ju jebati. «Rekao sam deset i dat cu ti deset! Sedam,,,osam,,,» Oslobodila se i pocela nekontrolirano lupati nogama dok me nije privukla i obujmila oko dupeta i pocela snazno nabijati u sebe.
Pao sam na nju ali sad me rukama udarala po ramenima. Raširila je šake i pocela me šamarati. «Hoceš da prestanem?», pitao sam i izmaknuo se ali nisam uspio spasiti uho. «Au, divljakušo, voliš kad te se grubo jebe?» «Nemoj stat, molim te!», pridigla je glavu da me poljubi. Spustio sam usta na njena ali me gadura ugrizla. «Prestani! Sad ceš dobiti svoje!», skoncentrirao sam se na bol u usnici da ne svršim i poceo ju divljacki jebati, a ona me nastavila udarati i šamarati. Pumpao sam sve brze u nadi da ce svršiti prije nego me spremi u bolnicu i napokon sam cuo rijeci spasa.«Svršavam!!!», vrištala je i zamahnula zadnji put šakom pogodivši me u oko. I tada se sve zacrnilo. Ne znam nakon koliko vremena sam došao sebi. Na licu sam osjetio nešto hladno i mokro. «Dobro si?», njezno me pitala Ana. Glava mi je bila u njenom krilu, a ona se naslonila na uzglavlje od kreveta. Mogao sam otvoriti samo jedno oko. Usnica mi je bila natecena i boljelo me cijelo tijelo. «Gdje su svi?», pitao sam je. «Mislim da je dole veliki grupnjak», rekla je i nagnula se nad mene brizno mi pritišcuci mokru krpu na usnicu. «Au», zacvilo sam. «Oprosti», rekla je i maknula krpu. Spustila je glavu i njezno mi poljubila zatvoren kapak. Zatvorio sam oci, a ona me nastavila zasipat poljupcima spuštajuci polako usnice niz obraze pa do usta, preko vrata do ramena.
Nadvila se nad mene i nastavila me ljubiti po prsima sve dok nije došla do bradavica i pocela ih sisati. Zmarci uzitka poceli su mi se niz kicmu spuštati u kurac i u tom casu sam zaboravio na bolove. Njene meke usne spuštale su se po mom trbuhu i kruzile oko pupka. Znao sam šta slijedi. Osjetio sam kako vlaznim jezikom klizi preko dlaka i prelazi na kitu zaustavljajuci se na samom vrhu. «Jel’ sad bolje?», upitno me pogledala. Samo sam zastenjao. Oblizala je savjesno cijeli glavic omatajuci ga jezikom sa svih strana i obilato vlazeci slinom. Bilo je tako fino, njezno, totalna suprotnost divljoj jebacini od maloprije. Kurac mi se napunio krvlju i opet okomito stršao prema stropu. Uzela ga je u ruku i usmjerila prema rastvorenim usnama.
Oblizala ih je i zatvorila oko glavica. Istovremeno gutajuci spuštala ih je polako, najdalje što je mogla, niz kurac, a zatim je sisajuci pocela dizati glavu dok joj u ustima opet nije ostao samo vrh. Ponovila je to još par puta sve dok joj na kraju nije iz usta ispao i glavic, praveci zvuk kao kad se otvara šampanjac. Oblizala je usne i pogledala me zaneseno. Objahala me i rukom namjestila kurac na svoju otecenu kovrcama okruzenu rupicu. Bila je tako mokra da su joj se unutrašnje strane bedara blistale prekrivene bistrom sluzi. Batina mi je bila skroz nabrekla i nadrazena ali nisam imao više atom snage, pa sam joj odlucio prepustiti sav posao. «Ti si prije dole jebao mene, a sad cu ja tebe. Uzivaj», rekla je i pocela se polako spuštati na tvrdo meso. Zatvorio sam oci i stavio joj ruke na velike sise. «Zgodne sisice», rekao sam. Oboje smo se nasmijali.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir