Jeugdige Potentie

Babes

Jeugdige Potentie
Zijn tengere lichaam was slank en pezig. Wanneer hij over het naaktstrand liep, wipten zijn stevige, smalle billetjes verleidelijk op en neer. Zijn bescheiden piemeltje bungelde opwindend heen en weer tussen zijn slanke benen. De voorhuid vormde een lief, klein slurfje onder de verdikking van zijn eikel.
Mijn God! Wat zou ik dat lekkere, kleine pikkie graag in mijn mond hebben genomen om het stijf te pijpen!
Hij was nog jong, een jaar of 18, 19… 20 misschien? Jongens van zijn leeftijd zag je niet zo vaak op het naaktstrand en zeker niet in hun eentje, zoals hij. Tussen al die mensen van middelbare leeftijd (waaronder ikzelf) was hij een bijzonder aantrekkelijke verschijning.
Zijn schaamhaar was, net als dat van mij (en vrijwel iedereen hier), zorgvuldig afgeschoren. Ook voor de rest was hij vrijwel onbehaard, wat hem een nóg jeugdiger uitstraling gaf.

Een groot deel van de middag had ik hem vanaf mijn handdoek aan liggen staren. Ik kon mijn ogen maar niet van zijn mooie, slanke lijf afhouden. Af en toe moest ik even op mijn buik gaan liggen, om mijn groeiende erectie aan het zicht te onttrekken. Soms bleef hij een kwartiertje rustig op zijn handdoek zitten (dan kromp mijn geslacht weer tot aanvaardbare afmetingen), maar ongedurig als hij was, sprong hij dan plots weer op en liep weg over het naaktstrand.
Ik besloot ook een wandelingetje te maken.
Ik zag hem in de verste hoek van het uitgestrekte terrein achter de struiken verdwijnen. Langzaam slenterde ik in zijn richting. Hij had me nog niet opgemerkt. Wat stond hij daar nu te doen achter die struiken? Toen ik hem tot op enkele meters genaderd was, zag ik het:
Hij stond zich af te trekken!

Hij ging er zo volledig in op, dat hij me pas in de gaten kreeg, toen ik naast hem stond. Verschrikt liet hij meteen zijn harde pikkie los en hield beide handen angstvallig voor zijn geslacht, alsof ik zijn stijve niet al lang gezien had. Hij wist zich geen houding te geven en wipte nerveus van het ene been op het andere. “Je hoeft er voor mij niet mee op te houden, hoor”, zei ik op mijn allervriendelijkst.
“… ik doe het zelf ook heel vaak”, liet ik er glimlachend nog op volgen.
“Ja, ik word ook zó vreselijk geil van al die blote kutten en lullen!” voerde hij nu ter verdediging aan. Ik knikte begrijpend.
Iets beter op zijn gemak nu, haalde hij zijn handen voor zijn geslacht weg. Zijn pikkie wees op zijn allerstijfst bijna rechtstandig omhoog! Zijn eikel schitterde in het felle zonlicht en in zijn ineengeschrompelde balzak waren zijn ballen omhoog gekropen tot aan de basis van zijn harde penis. Ik kreeg zowat een hartverzakking bij de aanblik van dat parmantig omhoog wijzende, stijve pikkie!
Ik was zó ontzettend geil geworden van het kijken naar de masturberende knul, dat mijn eigen lul inmiddels ook behoorlijk in lengte en omvang begon toe te nemen. Hij wierp een blik op mijn zwellende geslacht en lachte: “Jij wordt ook flink geil, zie ik!” Zonder dat ik er iets aan kon doen groeide mijn pik nog verder, tot hij zijn maximale stijfheid bereikt had en fier recht vooruit wees. Mijn vochtig glanzende eikel raakte zijn stijve lulletje bijna!

“Zullen we ons samen aftrekken?” stelde de jongen voor, met een ondeugende, onmiskenbaar geile glimlach op zijn gezicht.
“Ik weet wat beters”, grijnsde ik. En volledig overmoedig geworden van pure geilheid graaide ik naar zijn penis. Een hevige rilling van genot schoot door zijn tengere lijf, toen ik zijn harde genotsstaafje stevig beetpakte.
He

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir