Trip naar Portugal

Female Ejaculation

Trip naar Portugal
We waren er sinds kort schter dat een van onze vrienden homo was. We waren een groep van 4 en waren gewend samen veel te klooien. Niet als in seksueel met elkaar klooien maar meer in het algemeen. Kevin was net uit de kast gekomen. Hij wist enkel niet dat Thijs, Rob en ik biseksueel waren. Desondanks dat waren we vastgeraden om Kevin een steuntje in de rug te geven. We gingen met zijn allen een weekje naar Portugal. Hier zouden we rond het strand verblijven, vanwege het o zo mooie weer. Ook zouden we hier nieuwe geintjes uithalen bij mensen.
Deze geintjes begonnen al in het vliegtuig. Het was zo’n 8 uur vliegen en vele mensen gingen dus slapen. Ik zat bij Thijs en Rob en Kevin zaten de rij voor ons. Ik zat aan het raam en een onbekende man zat tussen Thijs en mij in. De man droeg een polo en een soort basketbal short. Kevin zat in de rij voor ons aan het raam en Rob ernaast en een onbekende man aan het raam. Het vliegtuig was nauwelijks verplicht en na enige tijd in de lucht was de onbekende man naast ons al snurkend in slaap gevallen. Dat snurken konden we natuurlijk niet ongestraft laten. Thijs en ik keken elkaar aan en wisten een zeer goeie manier om deze man voor schut te zetten en Kevin een beetje te plagen. We tikten de man ren beetje op zijn gezicht en borst, alleen hij reageerde nergens op. Toen kwam ons kwaaien plannetje. Thijs en ik trokken beide aan een broekspijp van de man zijn shorts die langzaam maar zeker afzakte. De man droeg een witte boxer met knoopjes. Stuk voor stuk deden we zijn knoopjes open en voila, daar was zijn kleine maar dikke lul. Niemand keek in onze richting. Thijs pakte zijn telefoon die een camera had. Ondertussen pakte ik zijn piemel en trok eraan tot die iets stijver werd. Toen maakte Thijs en ik een foto van ons twee en de halfnaakte man. Speels deed ik mijn tong tegen de eikel van de man en nam Thijs nog wat foto’s. Toen maakte ik wat foto’s van Thijs terwijl hij de lul van de man in zijn mond nam. Toen keken we nog eens om ons heen en zagen iedereen slapen. Thijs en ik deden onze broekknoop los en de rits naar beneden. We trokken onze onderbroek ietwat omlaag en toverde onze piemels te voorschijn. Toen pakte we de handen van de man en wikkelde die om onze lul terwijl we nog meer foto’s maakte. Dit was iets dat we wel vaker deden. Daarna was de pret weer voorbij en deden we onze en zijn kleren weer goed. Op dat moment waren we denk ik de enige zo’n beetje die niet sliepen. En dus besloten we een grapje uit te halen met de slapende Kevin en Rob. Ik boog over zijn stoel. Vervolgens deed ik de shorts van Kevin omlaag. Hij droeg veels te strakke rode boxers waar we natuurlijk ook foto’s van namen. Vervolgens gleed ik zijn broekje naar benee. Ondertussen duwde Thijs Rob zo omver, totdat hij de mond van Rob om de lul van Kevin kon doen. En natuurlijk namen we hier ook foto’s van. Maar we vonden het niet bond genoeg. Dus deed Thijs de broek van Rob omhoog, die weer eens commando was en legde de hand van de man die naast hun zat op de lul van Rob. Maar zelfs dat was ons niet goed. Op dat moment werd de onbekende man naast Rob wakker. Snel deden wij alsof we sliepen terwijl we door een half oog keken. De man merkte de seksuele positie van zijn hand en liet snel los. Toen keek hij naar Rob en Kevin en deed iets onverwachts…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir