Het zwembad.

Het zwembad.
Ik ging zwemmen, dat doe ik 2x per week. Geen sport of zo. Maar het is goed voor je spieren en het is ontspannend. Daar komt bij dat je ook wel eens leuke vrouwen tegen komt.

Zo kwam ik vanmorgen een dame tegen, jaartje of 40 denk ik. Goed uitziende dame met donkerbruine haren, bruine ogen, een goedgevulde bikini en een kontje om U tegen te zeggen.

Ze stapte elegant in het water, keek eens om zich heen en begon rustig wat baantjes te zwemmen. Vanuit het bubbelbad, waar ik in zat te genieten, kon ik alles goed volgen en ik besloot om deze dame eens van dichterbij te gaan bekijken.

Ik stapte uit het bubbelbad en dook het water in, beetje macho gedrag, maar ach…dat hoort er soms bij. Ik had in ieder geval haar aandacht te pakken, want toen ik eenmaal in de baan naast haar aan het zwemmen was, hoorde ik haar zeggen “mooie duik was dat”.

Ik keek haar aan en zei “dus ik heb je aandacht”? “Wil je die dan”, vroeg ze zich hardop af.

Al zwemmend kletsten we verder, en ik liet er geen twijfel over bestaan haar een aantrekkelijke verschijning te vinden. Toen ik de standaard vraag stelde of ze hier vaker kwam zwemmen, keek ze me glimlachend aan en zei “dan had je me toch wel eerder gezien of niet soms”? Daar had ze me vast geluld, en ik wist even niks te zeggen. Na een klein half uur baantjes trekken, maakte de dame aanstalten om uit het water te gaan. Ik vroeg gehaast “hoe heet je eigenlijk”? “Nadia”, zei ze, omkijkend naar mij met een blik van ‘volg me dan’.

Ik ging achter haar aan, het zwembad uit, en we liepen richting bubbelbad. Ik liep achter haar en keek naar die heerlijke billen die voor me uitschudden. Man, wat zou ik die eens graag willen vastpakken ! Alsof ze mijn gedachten kon lezen, keek ze om en glimlachte naar me. We stapten het bubbelbad in, gingen in een hoekje zitten, uit het zicht van anderen, naast elkaar genietend van de warme bubbels. Nadia deed haar ogen dicht, wat mij in staat stelde om haar voorgevel eens wat beter te bekijken…ik gokte dat het een C cup was, die op dat moment heerlijk door de bubbels op en neer bewoog. Terwijl ik zat te genieten van deze mooie verschijning, kwam er beweging in mijn zwembroek. Gelukkig onder water dus, anders valt het zo op. Mijn pik roerde zich snel en in no time was ie behoorlijk hard.

Ik zwijmelde weg, fantaseerde over Nadia en ik onder de douche, in een kleedhokje….toen Nadia opeens zei “kom, we gaan ons lekker afspoelen, of wilde je nog wat zwemmen”?

Ik schrok op en zei dat afspoelen een prima idee was. Ik stond op, vergetend dat er zich iets enorm aftekende in mijn zwembroek en ik zag hoe Nadia aandachtig met grote ogen keek. Ik keek naar beneden en zakte meteen weer terug het bubbelbad in…”sorry”, zei ik, “ik ehh…was even met mijn gedachten elders”. “Ja, dat heb ik in de gaten”, zei Nadia. “Bij mijn borsten zeker”? Ik kreeg een kleur, voelde me betrapt. “Jij dacht zeker dat ik mijn ogen dicht had ? Nou, knapperd, ik had ze voor 95% dicht, maar door een spleetje kon ik toch zien dat je mijn borsten aan het keuren was. Dus…wat voor cijfer geef je ze”?

Ik stamelde wat en wist uiteindelijk te zeggen dat het een mooie verschijning is, en ze toch zeker een 8 zou geven. “Een 8 ? Nou, ik ga niet voor minder dan een 9 eigenlijk”, zei Nadia.

Enigszins bekomen van de schrik, begon ik me weer wat zelfverzekerder te voelen, en gaf aan dat ik dan toch een onderzoekje moest doen, want dan kon ik een ‘deskundig advies’ geven.

“Prima”, zei ze, “kom maar met me mee dan”.

We liepen naar de douches, spoelden ons af, waarbij ik weer zag hoe heerlijk deze dame was. Daarna door naar de kluisjes, kleding gepakt en een kleedhokje gezocht. We pakten een hokje waar normaal gezinnen in omkleden, lekker ruim. Er waren toch geen kinderen aanwezig nu, dus maakten we maar gebruik van deze ruimte.

Nadia gaf mij haar handdoek en vroeg of ik haar af wilde drogen. Maar al te graag wilde ik dat en ik droogde haar zachtjes af, iedere plek goed voelend en bekijkend natuurlijk. Aangekomen bij haar borsten, nam ze het initiatief en deed haar bikini uit. Twee heerlijke borsten sprongen er uit en ik pakte ze eens stevig vast. Nadia kreunde even en beet op haar lip. Ik keek haar aan en gaf haar een lekkere zoen, die beantwoord werd met een tongzoen. Heerlijk tongzoenend ‘onderzocht’ ik haar borsten, waarbij mijn pik weer tot volle sterkte kwam. Ik liet haar borsten los, en trok mijn zwembroek uit, zodat ik naakt in het hokje stond. Goedkeurend bekeek Nadia mijn pik, en even kneep ze er in, om te kijken of ie al lekker hard was. Een goedkeurend geluidje beaamde dat, en ik pakte Nadia weer bij haar borsten vast. Met mijn mond kuste ik de tepels, en speels beet ik er zachtjes in. Ze werden nog wat harder. Intussen trok Nadia haar broekje uit. Ik zoende langzaam naar beneden en toen ik op mijn hurken aankwam, stapte ze net uit haar broekje. Ik keek vooruit en zag een heerlijk kaal kutje. Ik kon me bijna niet bedwingen, maar wilde niet te overhaast te werk gaan. Strelend van haar voeten omhoog richting dat heerlijke kutje, bouwde ik de spanning op. Toen ik met mijn mond erg dichtbij kwam, pakte Nadia met twee handen mijn hoofd zachtjes vast en duwde mijn mond tegen haar kutje aan. Ze zette één been op het bankje zodat ik er beter bij kon. Ik stak mijn tong uit en likte langs haar schaamlippen. Nadia kon maar net een harde kreun onderdrukken…we wilden natuurlijk niet betrapt worden ! Ik keek omhoog en zag hoe Nadia inmiddels met haar borsten aan het spelen was. Ik stak mijn tong nu diep in haar natte kutje en begon haar heerlijk te beffen. Met ’n vinger beroerde ik haar klitje, wat een schok gaf aan haar lichaam te zien. Ze moest zich even vasthouden aan de wand.

Ik zei “ga op het bankje zitten dan”. Ze zette zich neer, en ik ging op mijn knieën zitten, tussen haar benen. Ze deed haar benen uit elkaar en ik begon haar weer heerlijk te likken. Ze pakte mijn hoofd met één hand en dwong me zo wat ruwer te werk te gaan. Likkend en met haar klitje spelend, bracht ik Nadia tot een hoogtepunt, waarbij ik proefde hoe lekker ze was. Hijgend en zacht kreunend kwam ze een beetje bij positieven en keek me geil aan. “Kom hier, geile vent, geef me je pik”. Ik stond op en Nadia kwam naar voren. Ze pakte mijn 16cm harde pik vast en bewoog haar mond naar de eikel. Terwijl ze me strak aan bleef kijken, zoog ze heel die 16cm naar binnen, waarbij ik voelde hoe mijn eikel haar keel inschoot. “Damn, wat doe je dat lekker”, fluisterde ik. Met haar andere hand pakte ze mijn ballen stevig vast en ze voerde het tempo op. Smakkend, zuigend en licht kokhalzend maakte ze mijn pik harder dan hard. Ik wist dat in dit tempo een enorme uitspatting niet heel lang op zich liet wachten, en ik maande haar om het wat rustiger te doen. Daar had ze echter geen boodschap aan, en ging onverminderd door met hard en snel pijpen. Het kokhalzende geluid werd frequenter, mijn eikel stootte steeds haar keel in, maar Nadia vertrok geen spier. Een beetje tranende ogen, maar vastberaden pijpte ze door, terwijl ze nu met één hand mijn pik vastpakte en begon te trekken. Dit was mij te veel…ik voelde hoe mijn ballen begonnen te tintelen en er van alles omhoog wilde komen.

Ik waarschuwde Nadia en ze ging een stukje achterover hangen, rukkend aan mijn pik. “Spuit mijn borsten onder”, gebaarde ze. Ik nam het trekken over, spande mijn spieren en deed mijn ogen dicht. Een paar halen verder kwam mijn zaadlozing ongenadig hard … een paar flinke stralen spatten uiteen tussen Nadia’s borsten, die met een paar vingers het uitsmeerde over haar borsten en tepels. Ik moest mezelf even vasthouden, zag sterretjes van genot, en hijgend bekeek ik hoe Nadia haar vingers aflikte, en enkele resten zaad gulzig doorslikte.

“Geile vent ben je”, zei ze. “Ik kom hier iedere maandag en vrijdag…tis maar dat je het weet”!, zei ze glimlachend.

….wie weet, kom ik haar vrijdag weer tegen….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir