Zus & Moeder

Zus & Moeder
Zoals zo vaak de laatste tijd stond ik op met een enorme erectie. Ik wist niet hoe dit zo kwam maar een douche hielp vaak wel maar vandaag bleef hij in de houding staan. Ik zette dan maar de koude douche er op en het hielp een beetje. Nu moest ik mezelf zeker aftrekken, daar had ik weinig behoefte aan. Nu werd er ook nog op de deur geklopt, ik pakte snel een handoek en deed die om mijn middel, en deed de deur open. Mijn zus van achttien stond daar, ze keek naar me en vroeg, heb je daar vaak last vaan? Ik wist dat ze me plaagde en zei, net zo vaak als jij met je speeltje speelt. Ze kreeg een rood hoofd en vloog de douche in, ik ging naar mijn kamer, ging op bed liggen en speelde wat met mezelf. Ik lag aan mijn zus te denken en hoe die er naakt uit zou zien en die gedachte maakte dat ik behoorlijk opgewonden raakte. Ik dacht dat ik nu wel snel klaar zou komen toen plotseling de deur open ging en mijn zus daar naakt in mijn kamer stond. Ze kwam zo onder de douche vandaan, haar haren waren nog nat. Ik wilde mij snel omdraaien maar ze zei, niet doen, ik wil al zo lang je pik eens zien, kom hier ga weer op je rug liggen. Ik deed het maar, ze had het nu toch al gezien. Ik keek naar haar borsten, die waren de laatste jaren mooi groot geworden, het was al jaren geleden dat ik mijn zus naakt had gezien. Nu zat ze dan naakt op de rand van mijn bed met mijn pik in haar hand. Wat heb jij een lekkere grote zei ze, mag ik die eens proeven? Ik vond het prima, er was toch geen weg meer terug en ze nam hem in haar mond, ze verwende mijn ballen met haar handen, ze kneep er eerst zachtjes in en toen wat harder, dit was echt niet voor het eerst dat ze dit deed dacht ik. Ze kneep nog een paar keer en zoog alsof haar leven ervan afhing en met een knal kwam ik klaar, ik spoot haar mondje vol en ze slikte het door. Wat een orgasme was dat, ik viel neer en zei, nu even rustig, ik moet even bijkomen.

E ging naast me liggen maar hield zich gelukkig rustig. Zo had ik even de tijd, wat kon die meid goed pijpen zeg, dat had hij niet achter zijn zus gezocht.

Na ongeveer tien minuten was hij weer wat bijgekomen en keek nu naar zijn zus, en bij die aanblik werd hij meteen weer geil. Ik boog me over haar heen en spreidde haar armen en hield ze goed vast zodat ze geen kant uit kon. Ik duwde haar been opzij en ze dacht waarschijnlijk dat ik meteen op haar zou komen, dat had ze dan mis. Ik begon haar te zoenen in haar hals, aan haar oorlelletjes te knabbelen en zo al zoenend ging ik naar haar borsten, ik pakte een tepel tussen mijn tanden, ik beet er voorzichtig in en ze schreeuwde, het doet pijn. Ik zei, hou je mond, je wou toch wat leren? Nou dan ook niet zeuren, ik zal je eens goed inwijden. Haar handen had ik nog steeds stevig vast, ze kon niets beginnen. Ik liet haar armen nu langs haar lichaam liggen zodat ik ze nu ook vast kon houden, terwijl ik haar ging beffen. Het duurde maar even en ze lag al te kronkelen, nu stak ik mijn tong in haar kutje, ik zou haar langzaam klaar laten komen. Ik trok terug en duwde weer mij tong in haar kutje, ze gierde het uit, toe dan, neuk me en plaag me niet zo. Toen ze bijna klaar zou komen hield ik er mee op, en zei, zo je hebt mij verleid en dit is je straf. Nu weet je hoe het voelt om tegen een orgasme aan te zitten en dan betrapt te worden. Dag zusje, je red je wel denk ik?

Nee, riep ze, je kunt me zo niet laten zitten, zeg wat ik doen moet of wat je zelf graag wilt maar neuk me want ik wil samen met jou klaar komen. Ik hoefde niet lang na te denken en zei, je mag voor deze keer zelf je straf kiezen. Ik doe wat je wilt maar maak het wel wat spannend.

Lang hoefde ze niet na te denken, ze zei, sla mijn kont rood, zo hard als je kunt en neuk me dan ook zo hard als je kunt. Ik keek er even vreemd van op maar als dat haar wens was, dan zou ik dat doen.

Ik sloeg met mijn vlakke hand op haar billen, ze werden al snel rood, mijn afdruk van de hand stond er in, ik gaf haar nog een flinke mep en ze gilde, ja ga door, ik kom klaar. Oke, dacht ik weer, en mepte zo hard als ik kon, een ijselijke gil volgde en ze was klaar gekomen.

Nu hoorde ik iemand van benden roepen, mijn moeder was thuis, het was haar vrije dag, helemaal vergeten natuurlijk. Wat gebeurt daar, riep ze? Niets antwoordde ik, we zijn wat aan het stoeien.

Noem jij dat stoeien, kom onmiddellijk naar benden, ik keek mijn zus aan en deed snel wat kleren aan en ging langzaam de trap af. Jij hebt je zus geneukt nietwaar? Ik ontkende maar het begon er op te lijken dat ze het had gezien want ze kon precies vertellen wat er was gebeurd.

Mijn zus kwam nu ook heel nonchalant naar beneden, ze had haar ochtendjas aan gedaan.

Toen mijn moeder haar zag werd ze nog bozer, je bent een slet riep ze, je neukt met je eigen broer.

Mijn zus riep boos terug, en jij dan, sta jij soms op een droogje nadat pa is weg gegaan?

Oei, die kwam hard aan, mijn moeder gaf haar een flinke klap tegen haar gezicht, mijn zus begon te huilen. We zullen het nooit weer doen mama zei ze, echt niet.

Mijn moeder was in gedachten en we wisten dat we ons dan rustig moesten houden.

Toen zei ze, als dit een sletten familie is, kunnen jullie mij ook wel neuken, kom op naar boven jullie. We schrokken enorm, wat bedoelde ze precies?

Dat merketen we snel genoeg toen we boven op haar slaapkamer waren, trek jullie kleren uit zei ze. We gehoorzaamden meteen, nu trok ook onze moeder haar kleren uit, ik had haar nog nooit naakt gezien en ik moet eerlijk bekennen dat het me best wel opwond. Mijn zus en ik keken naar elkaar, we wisten niet wat ons te wachten stond als moeder in zo’n bui was kon je alles verwachten.

Ze ging op bed liggen en zei, zorg maar dat ik klaar kom, en niet te veel treuzelen, ik ben wel aan een beurt toe. Kom op sletten, neuk jullie moeder. Mij zus begon haar te vingeren, ik bedacht plotseling dat ik haar armen moest grijpen, net las bij mijn zus, zodat ze niets meer kon beginnen.

Ik deed alsof ik bij haar kwam liggen, boog me iets over haar heen en greep haar armen.

Zo, riep ik, nu kun je weinig meer beginnen. Ik zei tegen mijn zus dat ze de banden van de ochtendjassen moest pakken en aan mij moest geven. Ik draaide die om haar polsen en bond haar aan bed vast. Ook haar benen bonden we vast, en nu hadden wij de macht over haar.

Ik zei, doe je mond open, en ik duwde zo lang totdat mijn pik in haar mond zat, ik zei geen grappen met bijten of wat ook want dan laten we je hier liggen.

Ze begon me nu echt te pijpen en mijn zus was mijn moeder aan het vingeren. Ik zag dat mijn moeder veel schaamhaar had en zei tegen mijn zus, ga haar scheren, wat een vies mens is ze zo.

Mijn zus durfde mij ook niet tegen te spreken en kwam even later terug met een teiltje en scheermesje en een washandje. Ze schoor mijn moeder lekker kaal, ik wachtte tot ze mij beter ging pijpen, en het duurde erg lang maar ik kwam klaar en spoot alles over haar lichaam, ze zat er helemaal onder. Mijn moeder kwam ook bijna klaar, ik zei tegen mijn zus, nu stoppen, ik maak het af. Ik ging op mijn moeder liggen en duwde mijn lul in haar ruime kut. Jij bent ook al vaak geneukt kon ik niet laten te zeggen, mijn pik kan er wel drie keer in. Ik ramde toch een paar keer hard in haar, ze kronkelde ook nog van genot, en ik kwam klaar, maar niet in haar kut, ik spoot het weer allemaal over haar heen. Nu lag ze stil en ik hoorde dat ze zachtjes huilde.

Ik begon toch wat medelijden te krijgen en vroeg of ze graag los gemaakt wilde worden. Ze zei, ja heel graag en ik zal jullie voortaan met rust laten, ik beloof het.

Mijn zus en ik keken elkaar aan, we trokken de banden los en verdwenen naar mijn slaapkamer met de deur op slot. Even later hoorden we de douche, wat zou ze zich naar voelen, maar dan had ze zich niet met ons moeten bemoeien.

Mijn zus en ik hebben de hele ochtend in bed gelegen en we hebben erg van elkaar kunnen genieten, zonder gestoord te worden. Moeder had haar lesje geleerd.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir