Een bisexuele wens in vervulling!

Een bisexuele wens in vervulling!
Een biseksuele wens in vervulling,

Enige tijd geleden ontving ik een mailtje van een uiterst vriendelijk leuk en gezellig koppel, met de opmerking dat ze ons mailadres ontvingen hadden van een ‘bevriend’ koppel, met de vraag of we misschien eens (mail) contact zouden kunnen hebben.

Er ontstond een leuk vriendelijk en open mailverkeer, waarbij ze vertelden dat ze beiden begin 40 waren, een heerlijk seksleven hadden, hij meer dan bi-schierig was en zij 100% hetero. Ze wilden graag samen eens wat meer spanning beleven en hadden daarom voor het eerst een swingerclub bezocht wat hun uiteindelijk niet echt bevallen was. Daarnaast hadden ze enkele malen eens een parkeerplaats bezocht, waar hij dan weleens aftrok of een man pijpte door het raampje van zijn auto en zij toekeek, wat ze overigens heel opwindend vond. Doch van een gezamenlijk contact met anderen was er nog nooit van gekomen.

Hun wens was dat ze in hun eigen vertrouwde (huiselijke) omgeving eens kennis wilde maken met een (bi) man, om te kijken of dit hun (seks) leven kon verrijken. Ze hadden van het ‘bevriende’ koppel vernomen dat ik niet het opdringerige type was, en daarnaast met regelmaat massages verzorgde en tevens biseksueel was en ook graag een trio vormde. (Grappig hoe mensen die je eigenlijk helemaal niet zo goed kent, over je spreken toch!) Een lang verhaal kort is dat na een aantal vervolgmails we een afspraak maakten, waarbij ik gezellig op de koffie zou komen, en als het klikte we verder wel zouden zien wat er zou gebeuren.

Ik was op de bewuste dag netjes op tijd, en werd allervriendelijkst ontvangen door een supervriendelijk, gezellig en goed uitziend (zelfs knap) koppel. Hij was een zeer sportief type met blond haar, goede kop en strak mooi lichaam en zij had een prachtig figuur, brunette, bruin, en meer een conservatieve uitstraling. Onder het genot van een heerlijk glas wijn, waren we al snel verwikkeld in een leuk, uitdagend en spannend gesprek, waarbij ze vertelden dat ze nog relatief beginners waren op het gebied van seks met anderen. Het bezoek aan de parenclub was hun tweeledig bevallen. Het kijken naar andere mensen wond hun beiden enorm op, maar het spontaan meedoen en onbekende en vreemde handen aan hun lichaam was vooralsnog een brug te ver. Wel keken ze vaak samen naar porno, waarbij films met biseksuele trio’s (M/M/V) hun voorkeur hadden. Daarnaast had hij weleens parkeerplaatsen bezocht en in de bosjes gespeeld met een andere man, en hadden ze samen 3 x een parkeerplaats bezocht, waarbij hij dan vooral voor de actie zorgde en zij toekeek.

De sfeer was inmiddels uitermate ontspannend, gezellig en leuk en de uitdagende opmerkingen vanuit vooral haar namen behoorlijk toe. Ze vertelde dat ze het best geil zou vinden als ik haar man een massage zou geven terwijl zij dan zou toekijken. Het leek voor iedereen een prima idee, en omdat ze niet beschikte over een massagetafel op hoogte, stelde ik voor om een matras op de grond te gebruiken. We gingen naar boven waar op hun logeerkamer meer dan genoeg ruimte was. Ik stelde voor dat ze eerst samen even zouden douchen om een beetje in de stemming te komen, en een beetje te wennen aan het feit dat er nog iemand aanwezig was. Ze vonden het een heerlijk idee, en enkele minuten later stonden ze beiden in hun eigen inloopdouche en begonnen voorzichtig met elkaar te vrijen. Zonder overdrijving kon ik stellen dat ze beiden beschikten over een prachtig lichaam, beide geschoren, relatief bruin, hij een prima lekkere pik en zij twee prachtige kleine borsten, mooie donkere tepels, heerlijk lekker kontje en een prachtig geschoren strak kutje.

Na een lekkere korte douche waarbij beiden al behoorlijk in de stemming waren gekomen, nodigde ik hem uit om op het matras plaats te nemen en nam de vrouw plaats in een gemakkelijke stoel die op de kamer stond. Ik had twee flessen massage olie gekregen, waarvan ik er 1 in het warm water had gelegd om even lekker op temperatuur te komen. De man ging lekker op zijn buik liggen, en liet zich de massage zeer welgevallen, terwijl de vrouw met grote belangstelling, gehuld in een badlaken vanuit de stoel zat te kijken. Nadat ik zijn gehele achterkant had gehad, met enige extra aandacht voor zijn billen en anus, mocht hij zich omdraaien en begon ik via zijn voeten mijzelf een weg omhoog te werken. De opwinding was behoorlijk groot, daar hij met een lekkere stijve pik de gehele massage liet ondergaan. Nadat ik zijn voeten, benen, armen, nek en borst had gehad, concentreerde ik mij op zijn pik en ballen. Ik nam wat extra olie en begon eerst de binnenkant van zijn bovenbenen nogmaals te masseren, waarbij ik met regelmaat zijn ballen verwende, wat al snel kreunende geluiden begon op te leveren. Zeker toen ik zijn pik onder handen begon te nemen, en eerst zijn eikel langzaam masseerde voelde ik de eerste trillingen in zijn lichaam.

Ik keek even op naar zijn vrouw en zag dat de badhanddoek van haar lichaam was geschoven en een van haar handen haar borst aan het masseren was, en de andere hand tussen haar beentjes zat. Ik begon langzaam de pik van de man te masseren met twee geoliede handen die tegenstrijdig bewogen, waardoor er een heerlijke erotische/geile stimulatie ontstaat. De man kronkelde van alle kanten, en met regelmaat voelde ik zijn zoekende handen over mijn lichaam glijden, welke ik dan mooi weer naast zijn lichaam plaatste. Na ruim een kwartier kreunde hij dat hij wilde klaarkomen, waarbij ik aangaf dat dit verboden was en hij het moest uitstellen. Ik stopte met de handmassage en liet zijn harde kloppende glimmende pik langzaam tussen mijn lippen in mijn mond en keel glijden en begon hem ontzettend langzaam te pijpen, waarbij ik al snel alle kloppingen voelde die horen bij een pik die op spuiten staat.

Na hem lekker even gepijpt te hebben, stelde ik voor om nu eerst even samen met hem de vrouw te masseren. Ze nam plaats op het matras op haar buik en ik begon traditioneel met haar voeten en tenen, terwijl hij –nadat ik enige uitleg had gegeven – gehurkt op zijn knieën achter haar hoofd eerst begon met haar nek. De nodige aandacht door twee mannen en vier handen aan haar lichaam, maakte haar al snel aan het kreunen en ze bewoog lichtjes over het matras. Eenmaal aangekomen bij haar zalige strakke billen, liet ik langzaam extra warme druppels olie langs haar anusje naar beneden druppelen, en wreef deze langzaam langs haar lipjes, langs haar klitje en langs haar anusje. Ze spreidde snel haar benen en liet zich alle aanrakingen welgevallen. Nadat ze de eerste dreigde klaar te komen, lieten we haar zichzelf omdraaien en begonnen we aan de ‘voorkant’ van haar zalige lekkere lichaam. Haar man liet fors de olie druppelen over haar lekker geile borsten en tepels en ik begon mijzelf weer een weg naar boven te banen. Eenmaal bij haar zalige klitje aangekomen, kon ik niet anders dan deze heerlijke lipjes en klitje langzaam te verwennen met mijn tong. Langzaam liet ik mijn tong langs haar lipjes glijden en beroerde telkens haar zalige harde klitje, terwijl haar man inmiddels zijn lekkere pik in haar mond had gestoken, en was ze lekker aan het pijpen. Ze genoot met de seconde harder en niet veel later kwam ze tussen mijn lippen zalig klaar. Een bijna spuitertje die wel ontzettend lekker nat kon worden. Met mijn lippen en tong zoog ik de laatste druppels en vocht uit haar kutje en liet bij elke naschok mijn tong diep in haar glijden.

De geilheid was toegeslagen en ze vonden dat ze nu aan mij mochten gaan zitten. Ik ging op mijn rug liggen en nam de vrouw in standje 69 op mij en terwijl ze zalig aan mijn pik begon te likken en zuigen, begon ik haar klitje verder te bewerken met mijn tong. Een ideale positie voor haar man om zijn lekkere pik in het anusje van zijn vrouw te stoppen, wat ook snel geschiedde. Mijn uitzicht was weer grandioos en zag een zalig kutje en een lekkere pik die langzaam op- en neer ging in haar kontje. Ik kon het dan ook niet laten om met mijn handen zijn ballen te masseren, en zo af en toe zijn pik uit haar kontje te nemen en deze even heerlijk te likken en te zuigen. Haar pijpwerk was fenomenaal en ik voelde hetzelfde als Lieke altijd doet haar tanden over mijn eikel glijden en haar tong tegen mijn pisgaatje duwen. Het was zalig, en niet alleen bij mij want ze kwam voor een tweede keer zalig klaar met mijn tong diep in haar kutje en zijn pik diep in haar anusje. Toen de laatste rillingen bij haar waren verdwenen, haalde ik zijn pik uit haar anusje en stopte deze in haar natrillende kutje, waarna hij haar heftig begon te neuken. Hoe sneller hij op en neer ging, hoe heftiger ze aan mijn pik aan het zuigen was.

Het duurde dan ook niet lang voordat hij aankondigde dat hij ging klaarkomen, waarna hij met een enorme snelheid zijn pik uit haar kutje haalde, en deze in mijn mond stopte en enkele seconden later het warme zaad in forse stralen in mijn mond voelde stromen. Het was een behoorlijke lading die slechts met enige moeite te verwerken was. De vrouw had dit allemaal aanschouwd en draaide zich om en kwam boven op mij liggen en begon het zaad van mijn gezicht te likken, waarna ik haar heerlijke tong in mijn mond voelde binnendringen en we heerlijk de sappen van haar man met elkaar uitwisselden. Het was ronduit zalig en geil en het koppel was van mening dat ik nu aan de beurt was, dus gingen twee monden en twee geile tongen met mijn pik aan de slag, die mij ombeurten en tegelijk zalig bewerkten en binnen afzienbare zalig lieten spuiten, wat door twee gulzige mondjes werd verorberd.

Het ijs was gebroken zullen we maar zeggen, en het verbaasde mij toch wel enigszins dat ze beiden als volleerde ervaren seks-partners met derden zo uit hun dak gingen. Klaarblijkelijk verbaasde hun dit ook wel een beetje wat beiden gaven ze aan dat ze het verschrikkelijk lekker, fijn en geil vonden, en dat ze ook zelf niet hadden verwacht dat ze deze ‘vrijheid’ en ‘gedrevenheid’ bij zichzelf zouden ontdekken.
We besloten te verhuizen naar hun comfortabele bed en kletsen en dronken wat, waarna een spel ontstond waarbij ieder ombeurten mocht aangeven wat de een bij de ander moest doen.

Zo mocht de vrouw ons beider mannen als eerste rimmen, en moesten wij als mannen in standje 69 elkaar pijpen en likken, en wilde zij een sandwich en twee pikken naast- en tegen elkaar in haar mond. We zijn uren zalig geil bezig geweest en eveneens de nodige malen zalig klaargekomen, waarbij het geile vocht door ons aller mondjes werd verorberd. Het was ontzettend lekker, geil, ontspannen en leuk en de vrouw was uiteindelijk heerlijk uitgeput door al het mannelijke vlees wat middels diverse gaten in haar lichaam was uitgekomen.

Enigszins diep in de nacht nam ik afscheid middels een driekoppige vrijpartij en met de toezegging dit snel eens over te doen, waarbij ook Lieke van de partij zal zijn.

Groet Max.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir