The spiritual… (Ned 13)

The spiritual… (Ned 13)
13. De aanhouder wint.

Hoe gaat het ermee, maak je een beetje vorderingen, ik ben al aan de brede toe, maar wel nog met glijmiddel.

Nou, ik heb het vanmorgen geprobeerd maar het lukte me niet, misschien met jouw hulp ?

Graag, op naar de badkamer dan maar?

Wacht even, ik maak je eerst gevechtsklaar, slotje af en je ballen mooi apart vastgesnoerd zodat ik mijn kuisman gepast kan leiden; en, o, ja, dat kabeltje voor het geval je het niet naar mijn wens doet.
(zoals ik reeds op voorhand kon vermoeden knoopte ze mijn ballen dusdanig dat ze telkens nog een meter of zo overhad die ze later als leidsel kon gebruiken. Van al dat gefriemel (ik was ook al een week niet klaargekomen) begon mijn pik al in half erecte toestand slingertjes voorvocht te produceren maar haar strenge aanmaning niet klaar te komen had resultaat. Met kloppende, steeds pulserende pik begon ik aan mijn taak.
De plug ging er inderdaad vrij gemakkelijk uit en was brandschoon wat me de opmerking ontlokte dat ze blijkbaar mijn richtlijnen keurig opgevolgd had. Een nieuwe spoeling was, tot haar opluchting, dus niet nodig.
Ik werd verondersteld nu de brede plug in te brengen maar, je begrijpt het wel, ik verloor mijn zelfbeheersing en wou haar, ze zat toch al op handen en knieën op zijn hondjes gaan neuken.)

Maniak ! Je hebt heel mijn lichaam en je denkt maar aan dat ! (riep ze opverend van zodra ze mijn eikel tussen haar schaamlippen voelde duwen.) Ik heb je al bij herhaling gezegd daar geen behoefte aan te hebben.

Ja, jij niet (stamelde ik) jij wordt elke dag geneukt maar van mij is het al twintig jaar geleden; je zou voor minder obsessief er aan denken.

Wel, als het dan toch al twintig jaar geleden is kunnen die paar weken dat ik je vraag geduld te hebben er ook niet zoveel toe doen. Je weet dat ik je in mijn kont wil, ze hangt voor je neus maar nee, mijnheer wil gewoon neuken. Veel mannen zouden verdomme geld geven om die kans te krijgen; dus steek hem er jandorie onmiddellijk nu in; als het weer niet lukt kunnen we het volgende week nog altijd eens proberen. NU !

(Bedenkend dat er slechts één zaak ter wereld erger is dan een kwade vrouw, namelijk een zeer kwade, slikte ik alle argumentatie in en begon met de moed der wanhoop aan die hopeloze taak.
Het glijmiddel lag binnen handbereik voor die brede plug dus gebruikte ik het om voorzichtig, want ik was al behoorlijk opgewonden, mijn pik in te smeren. Alhoewel haar kontgaatje zich direct na het verwijderen van de plug gesloten had voelde ik onmiddellijk dat er minder weerstand was.
Toen mijn eikel de barrière doorbroken had moest ik wel even onbeweeglijk wachten tot ze haar aangepast had aan het ongewone gevoel en de lichte pijn. Hijgend en licht knarsetandend zei ze me na een minuutje voorzichtig dieper te gaan.
Ook dat werd regelmatig onderbroken door een aanpassingsmoment maar uiteindelijk voelde ik toch mijn ballen tegen haar billen. Met langzame, diepe in en uitgaande bewegingen begon ik haar te neuken terwijl ik, niet te hard, aan haar borsten trok. Ze wist dat ik niet lang zou meegaan dus stak ze letterlijk een handje toe door haar clitoris te strelen.
Juist toen ze klaar kwam spoot ik, geholpen door het orgasmisch samentrekken van haar sluitspier, mijn lading in haar darm waarna ik, nog steeds haar tieten omklemmende uitgeteld op haar rug bleef liggen. )

Lik je me proper? vroeg ze.

Deze keer liever niet, ik vind het niet echt vies hoor maar het lijkt me geiler als je de ganse dag weet dat mijn zaad in je darm zit en mee zal komen als je die brede plug die ik er nu ga insteken verwijderd. Die plug moet je dan zuiver maken met je tong; zo heb je nog een versnapering voor het slapen gaan of voor het verplichte neuknummertje met je man.
(Alhoewel ze pas anaal ontmaagd was en ik veel glijmiddel gebruikte bleef dat brede ding voor problemen zorgen; pas na veel geduw, wringen en billen open trekken plofte hij er eindelijk in.
Met een nog van pijn vertrokken gezicht stopte ze haar gejammer en droogde haar tranen terwijl ik haar verzekerde dat er geen bloed te zien was en ze enkel het overbodige glijmiddel naar haar kut voelde glijden.)

Dan is dan nu jouw beurt stoere man. Op handen en knieën zoals ik daareven. Die dildo had je niet nodig want je presteerde goed maar we hebben hem toch niet voor niets gekocht hé.
(Het verwijderen van die plug ging vlotter dan het inbrengen van de hare maar ontlokte me toch enig gekreun wat haar de bedenking deed stamelen dat ze vanavond nog niet thuis was. Aan haar stem kon ik horen dat ze glimlachte toen ze me er op wees dat mijn kontgaatje niet volledig dicht gegaan was maar blijkbaar naar een gepaste vulling smachtte.
De plug stak ze in mijn mond want hoeren worden dikwijls aan het spit geregen zei ze; zo kan ik bovendien rustig werken zonder naar je geklaag te moeten luisteren. Gelukkig was ook mijn enema grondig geweest zodat ik weliswaar met een propvolle mond zat, geen woord meer over mijn lippen kreeg maar tenminste geen vieze smaak te slikken kreeg. Dat slikken viel overigens niet mee zodat er in geen tijd een lijntje speeksel van mijn kin droop.
Die plugknevel was anders wel een goed idee van haar want, gezien mijn kontgaatje toch al stond te gapen dacht ze dat smering met haar speeksel wel voldoende zou zijn. Niet dus, een pik is soepel en heeft de neiging zich aan zijn omgeving aan te passen maar kunststof is, nu ja, in de materie die ik gekocht had althans, absoluut niet soepel. Bovendien ging ze minder omzichtig te werk dan ik.
Nadat ze hem er meteen ingeramd had begon ze enthousiast te pompen zonder op mijn gekreun of ontwijkend lichaam te letten.
Met haar vrije hand greep ze de touwtjes en snokte zo, in hetzelfde ritme (dat moet ik haar toegeven) als haar gepomp, aan mijn ballen. De ene pijn verzacht inderdaad de andere want stilaan werd het pijngevoel in mijn kont draaglijker; er kwam zelfs enige reactie in mijn pik maar tot een echte erectie kwam ik niet.
Hé, je plast! riep ze verwonderd uit wat ik alleen maar kon bevestigen door ja te knikken.)

Nu, ik vond het wel leuk, je kwam wel niet klaar zoals je in pornofilmpjes altijd ziet maar dat plassen was wel origineel hoor. En dan dat gevoel van suprematie, heerlijk, ik ben er weer geil van geworden.

Ja, wat je in die filmpjes ziet noemt “melken” of “de leidingen spoelen”en is een techniek om gezondheidsproblemen bij langdurige kuisheid te vermijden; het spuit er niet uit maar loopt er uit en gaat niet gepaard met een orgasme. Al even frustrerend als een natte droom dus, maar daar kan jij niet over meepraten natuurlijk, ik wel. Ik was net nog klaargekomen in je darm dus die lege prostaat leverde niets op maar je stootte wel regelmatig hard tegen mijn blaas die er vlakbij ligt…kontjeneuken doe je blijkbaar beter na geplast te hebben.

Nu ja, geeft niet hoor, jij kuist toch en zo is het tenminste geen overbodig werk want behalve wat druppeltjes van je eerste geilheid was de vloer nog opmerkelijk schoon. Begin er maar aan, ik superviseer wel vanop mijn troon.
(Ik kende de dril reeds van vorige week dus moest ze me, middels mijn ballen, niet veel leiden maar puur voor haar plezier liet ze me allerlei bewegingen maken: volledige rondjes, zig-zag vooruit en achteruit… kortom een hele dressagekuur die me weliswaar geen gouden medaille opleverde maar haar veel plezier bezorgde en commentaar ontlokte.
Behalve haar minnaar, haar seks object, haar pijnhoer, haar kuise slaaf, haar hond was ik nu ook haar dressure raspaard. Had ik nog geluk dat ze niet voor jumping gekozen had… alhoewel, plots trok ze mijn ballen langs achter omhoog tussen mijn bilspleet zodat ik mijn onderlijf zo hoog mogelijk hield om het getrek op te vangen en dan kreeg ik toch een bijtende knal op mijn ballen die me schreeuwend deed opspringen om daarna in foetushouding op de grond te belanden.)

Wat was dat nou? Ik deed het toch goed ? Jammerde ik na een tijdje toen de ergste pijn afnam.

Ja hoor, geen opmerkingen; ik kreeg er nu eenmaal goesting in en aangezien ik toch de macht ertoe had, wat lette me ?

Met die kabel sla je ze binnen de kortste keren kapot, je wilt je speelgoed toch niet kapot en mij invalide maken? Dat moet je met een rubberen zweepje doen, niet met een elektrische kabel. Het is even pijnlijk maar door het grotere contactoppervlak riskeer je geen interne beschadigingen.

Nu goed dan, sorry hoor (zei ze beteuterd, bijna als een kleuter die er op betrapt is zijn speelgoed opzettelijk kapot te maken) doe ik dus niet meer, zullen we het dan maar voor gezien houden voor vandaag, die plug is trouwens toch overbodig geworden, en koffie gaan drinken ?

(Na wat gekeuvel, het trots nagenieten van twee anale ontmaagdingen op één dag, de opdracht een soepeler dildo aan te schaffen en de opmerking dat de tuin ook eens een beurt moest krijgen verliet ik onbezorgd de woning… aan die laatste opmerking besteedde ik weinig of geen aandacht, ten onrechte zoals later zou blijken.)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir