Orale verrassing

Orale verrassing
Het was die dag warm op Mallorca, en Bart en Linda zochten de verkoeling op in de schaduw bij het zwembad. Hun partners waren samen duiken, een hobby die ze niet deelden waardoor Bart en Linda achterbleven bij hun privé bungalow met zwembad. Bart was een goede vriend van Linda’s geliefde en als koppeltjes konden ze het goed met elkaar vinden. Deze achtdaagse trip naar Mallorca was een idee van Bart en Wim samen.

Normaal gesproken trok Linda, als ze met zijn vieren waren, vooral met Chantal op. Maar nu was ze min of meer veroordeeld tot Bart. Eigenlijk kwam ze erachter dat ze Bart nooit echt sprak. Daar was ze die vakantie al eerder achter gekomen toen ze allemaal zwaar aangeschoten in een bar zaten. Ze had lang met Bart staan kletsen waarbij hij had verteld dat Chantal echt een geweldige meid was maar dat hij soms toch bepaalde dingen miste. Linda had aangedrongen wat dat dan was en Bart vertelde haar dat Chantal liever niet pijpt. Ze trekt hem wel af en likt dan soms aan zijn piemel, maar echt in haar mond nemen wil ze niet.
De volgende ochtend leek Bart zich bij het ontbijt te schamen voor zijn openhartigheid. Linda voelde zich schuldig dat ze had aangedrongen om zoiets intiems te willen horen.

Die ochtend bij het zwembad gedroeg Bart zich weer normaal en leek het voorval te zijn vergeten. Hij lag op zijn rug op zijn ligbed met een hand onder zijn hoofd te lezen. Hij had een hip jaren zeventig model zwembroek aan en droeg een zonnebril.
Linda lag op een ligbed naast hem. Tussen hen in een tafeltje met twee glazen fris, Linda’s boek, twee telefoons en zonnebrandcrème. Linda lag op haar buik met haar zonnebril op en leek te slapen. Maar ze was wakker, en bekeek Bart van opzij.

Met zijn zonnebril op in plaats van zijn normale bril zag hij er stoerder uit. Zijn rode haar en bleke huid gaven hem een mysterieus gloed in deze zonverlichte omgeving. En zijn zwembroek verborg iets waar Linda steeds nieuwsgieriger naar werd. Toen ze zich installeerden bij het zwembad dacht Linda dat hij een erectie had. Maar dat was dus niet zo. “Wat moet hij een grote piemel hebben.”
Ze merkte nu ook dat Bart eigenlijk een fysiek aantrekkelijke man was, en zijn piemel leek echt uitzonderlijk groot te zijn. Die wilde ze eigenlijk graag zien.
Linda fantaseerde over hoe ze Bart zou laten groeien in zijn zwembroek zodat ze kon zien wat hij in huis had. In haar studententijd had ze een paar avontuurtjes gehad waarbij ze zich tot haar eigen verbazing enorm sletterig had gedragen. Maar ze vond het wel enorm geil om zich als een krolse poes te gedragen en mannen op te winden.

“Bart, let je op dat je niet verbrand, ook al lig je in de schaduw.” Bart keek verrast op, hij dacht dat ze sliep. “Nee, dat zal niet gebeuren. Ik heb me goed ingesmeerd.”
Linda kwam overeind op haar ligbed en corrigeerde haar bikini. “Laat mij maar even”. Zonder Bart aan te kijken pakte ze de zonnebrandcrème en draaide de dop eraf. Ze stond op van haar bed en ging op de rand van Bart zijn ligbed zitten. Bart legde een beetje overrompeld zijn boek weg en draaide zich om op zijn buik.
Linda begon zijn rug in te smeren bij zijn schouders en werkte haar weg naar beneden. Precies boven zijn zwembroek stopte ze en begon opnieuw bij zijn enkels. Ze werkte haar weg naar boven en kwam met haar beide duimen dicht bij zijn ballen in de buurt. Ze hield haar adem in om een reactie te bespeuren maar die kwam er niet. Ze besloot het anders aan te pakken.

Ze droogde haar handen snel aan zijn handdoek en haalde het elastiekje uit haar haar waarmee het boven op haar hoofd bijeen zat gebonden. Haar lange bruine haar gleed langs haar hals en schouders naar beneden.
“Zal ik de voorkant ook even doen, nu ik toch al plakkerige handen heb?” Bart kwam omhoog en keek haar aan. “Dat kan ik zelf…” “Laat mij maar, of doe ik het niet goed?” Bart draaide zich aarzelend om en wist zich geen houding aan te nemen. Hij keek naar haar en zag hoe sexy ze eruit zag in haar bikini met haar losse haar. Hij zag hoe ze de crème op haar hand lieten vallen terwijl haar haar langzaam over haar schouders naar voren gleed en op zijn buik terecht kwam. Ze begon zijn schouders traag in te smeren en keek hem even lachend aan om vervolgens weer haar handen met haar ogen te volgen. Bart wist niet wat hij moest zeggen of doen. Ze smeerden zijn buik in tot aan de rand van zijn zwembroek waar ze haar handen een paar keer langs liet glijden en stopte toen. Ze steunde op beide armen aan weerszijde van zijn middel op het ligbed en haar haren streelde zachtjes over de bobbel in zijn zwembroek. Ze keek naar zijn zwembroek, en glimlachte toen naar Bart. Bart zag en voelde hoe zijn piemel begon te groeien maar deed niks.

Ze pakte de tube weer en vulde haar hand weer met crème en ging verder bij zijn voeten.
Ze zag dat Bart zich had overgeven. Hij lag op zijn rug en ze zag dat zijn pik steeds stijver werd. En wat ze al vermoedde bleek zo te zijn. De stof van zijn zwembroek stond nu zo strak dat het elastiek zijn buik niet meer raakte. Hij was groot. Terwijl ze zijn bovenbenen masseerde riep ze zachtjes zijn naam. “Bart…” Bart keek op en zag hoe ze naar zijn stijve pik in zijn zwembroek keek. “Sorry, ik kan het niet bedwingen. Het is al een paar dagen geleden en dan nu dit zo. Sorry.”

“Mag ik hem zien?” Vroeg Linda terwijl ze hem aankeek. Haar haar kriebelde weer op zijn buik. “Volgens mij heb ik nog niet zo’n grote pik gezien als die jij hebt.” Bart wist niet wat hij moest zeggen. “Dat kan toch niet, Wim, Chantal…” “Alleen even kijken. Niks meer.” Linda keek hem uitdagend aan.” Bart tilde zijn billen van het bed en zette zijn duimen onder Het elastiek van zijn zwembroek. Hij vond het enorm opwindend wat er allemaal gebeurde maar ook verwarrend. Was dit vreemdgaan? Of toch zo onschuldig als Linda het voorstelde? Hij aarzelden even en trok toen zijn zwembroek in een beweging uit. Hij zag de reactie van Linda. Zonder met haar ogen te knipperen keek ze naar zijn stijve lul. Hij was kaarsrecht en zijn eikel rustte op zijn navel. De eikel was breed en had wat weg van een pijlpunt. Er zat een lichte kromming in de dikke stam van zijn pik. Linda leek haar ogen niet te geloven.

“En?” vroeg Bart. Linda keek hem aan en zakte met haar billen van het ligbed af. Ze zat nu gehurkt naast hem en bekeek opnieuw zijn stijve lid. Bart was zo opgewonden geworden dat het voorvocht in een dun straaltje op zijn buik liep. “Wat een ding, jij hebt echt een grote pik. Ik snap wel dat Chantal dit niet in haar mond wil nemen want het past niet eens in haar mond.” Ze keek hem plagend aan en Bart moest lachen en vroeg; “Vind jij dat wel leuk om te doen dan? Bij Wim bedoel ik.” Linda knikte. “Het is leuk om hem te laten genieten, dat laat hij mij ook. En ik vind het lekker om te doen.” “Tja…” zei Bart en liet zijn hoofd op het ligbed rusten. “Mag ik hem vastpakken?” Linda keek naar Bart en hij zag dat haar blik verandert was. “Is dit niet raar? Gaan we niet te ver?” vroeg Bart. “Even aanraken is toch geen sex?” Zei Linda en streelde hem net boven zijn pik over zijn buik. Bart vlocht zijn vingers ineen achter zijn hoofd en keek naar Linda. “Ok dan, ga je gang.”

Ze ging op haar knieën zitten en pakte met haar rechter hand zijn pik onder de eikel vast. Bart kreunde en liet zich achterover zakken. Ze voelde zijn warmte en merkte dat haar duim en wijsvinger elkaar niet raakte. Met haar andere hand deed ze de stand van haar vingers na en dacht aan de opening die deze pik zou veroorzaken als hij bij haar binnen zou komen.
Nu pakte ze zijn lul ook vast met haar linker hand onder haar rechterhand. Ze liet haar handen naar beneden zakken en zag dat er nog een stuk stam en zijn eikel boven uit staken. “Of het is heerlijk of heel pijnlijk om deze jongen in je vagina te ontvangen” dacht Linda.
Ze keek naar Bart en zag dat hij gestrekt lag, zijn ademhaling was versneld en hij liet Linda maar haar gang gaan.
“Wat heb jij een mooie heerlijke piemel. Wat is Chantal een bofkont met jou.” “En Wim met jou.” zei Bart.
Hij kwam overeind en leunde op zijn ellebogen. Hij zag hoe Linda met één hand zijn pik vast had en er naar keek, terwijl de hoeveelheid voorvocht toenam. Linda slaakte een kreetje toen het voorvocht langs haar duim liep. “Dat smaakt zo lekker zout.” zei ze terwijl ze Bart aankeek. Ze legde zijn pik op zijn buik en stak haar duim in haar mond en proefde zijn vocht. Bart zuchtte diep en liet zijn hoofd achterover zakken. “Wat maak je me geil.” zei hij. Linda genoot van het effect van haar optreden.
“Ik heb hem nu gezien, en hij is geweldig. Zal ik een koude handdoek voor je pakken om af te koelen?” Linda pakte zijn pik weer vast en zette hem recht op. “Of zal ik je helpen ontspannen?”
Ze hield zijn pik vast en bracht haar gezicht naar de zijne. Zijn ogen waren gesloten en hij wachtte op wat komen ging. Langzaam begon ze hem af te trekken. Door het vele voorvocht werd haar hand plakkerig. Bart kwam weer omhoog en leunde op zijn ellebogen. Hij zag hoe ze langzaam zijn voorhuid over zijn eikel liet glijden die glansde van het voorvocht. Even stopte ze en zette weer haar hand aan haar mond om het geil van haar vingers te likken. “Proeven?” vroeg ze, “zo lekker.” Bart knikte nee. “Waarom drink je niet direct van de bron?” Linda keek hem verrast aan en moest lachen. “Ok.” Zei ze verbaasd. Ze bleef hem aankijken terwijl ze voorover boog naar zijn pik. Ze stak haar tong uit en likte over zijn eikel. Hij kreunde lichtjes en Linda sloot haar ogen even toen ze zijn geil op haar tong proefde.

Het hek was nu van de dam, dat wisten ze beide. Bart keek met natte ogen naar Linda die zijn pik weer vast pakte en hem weer zachtjes begon af te trekken. Het soppende geluid van het voorvocht tussen haar hand en zijn pik was goed te horen. “Zal ik door gaan?” vroeg ze bijna fluisterend. “Graag.” zei Bart. Ze wisselde van hand af terwijl ze naar zijn pik keek. Wat een heerlijk ding. Wat zou ze nu graag op hem gaan zitten om hem te voelen. Maar dat wilde ze niet, haar poesje was voor Wim. Ze voelde met haar vrije hand over de stof van haar zwembroekje en merkte dat ze erg opgewonden was. Ze drukt hard met haar hand op haar poes en masseerde zichzelf. Ze wilde niet dat Bart het merkte. Het was zijn feestje.

Zijn pik leek nog steeds op te zwellen en het voorvocht bleef maar komen. Zo’n mooie pik verdiende het om verwend te worden. Ze kon niet geloven dat Chantal zoiets heerlijks niet in haar mond wilde nemen. Ze wisselde weer van hand en streelde zijn ballen. Haar beide handen zaten onder zijn vocht. Hij genoot hier enorm van. “Als Chantal het niet doet, doe ik het wel” dacht Linda en ze besloot om Bart een goede pijpbeurt te geven.

Ze legde zijn pik weer op zijn buik, droogde haar handen aan zijn handdoek en pakte haar haarelastiekje. Bart keek op en zag dat ze haar hoofd naar achteren bracht en met twee handen een staart aan het maken was. Met het elastiekje zette ze haar paardenstaart vast en daarna keek ze Bart aan. Ze pakte zijn pik weer vast en bracht haar lippen naar zijn oor. “Doe ik het goed met mijn handen?” “Heerlijk” zei Bart opgelucht nu ze zijn pik weer vast had.
“Zal ik je in mijn mondje nemen?” Fluisterde ze toen. Ze zag de spieren in zijn lijf aanspannen en hij knikte ja. Ze gaf hem een kus op zijn mond en daalde langzaam af naar beneden. Ze kuste hem op zijn borst en boven zijn navel terwijl haar paardenstaart haar mond volgde over zijn borstkas. Ze legde haar linkerwang op zijn buik en bracht zijn pik naar haar mond.
Een kreun ontsnapte toen ze zijn eikel half in haar mond nam. Ze proefde hem, en het smaakte goed. Als een vis op het droge maakte ze trage happende bewegingen met haar lippen over zijn eikel. Ze liet zijn pik los en deze lag nu tegen haar mond aan. Ze gleed met haar mond en tong op en neer langs zijn pik. Met haar hand streelde ze de andere kant van zijn lul. Ze voelde de spanning opbouwen in zijn lijf.
Ze slikte niks door. Zijn geil en haar speeksel werden een mengsel wat overvloedig langs zijn pik naar beneden stroomde.
Bart keek naar haar en zag haar hoofd trage bewegingen maken. Hij hoorde de smakkende geluiden die ze maakte. Hij kon haar gezicht niet zien maar terwijl ze zijn paal likte zag hij af en toe zijn eikel vol met haar speeksel boven haar bruine haar uitkomen. Haar staart gleed over zijn borst. Hij werd zo geil van deze vrouw. Hij dacht even niet meer aan Chantal of Wim.

“Ik wil het je zien doen.” zei Bart. Linda stopte even en keek om naar Bart. Haar lippen glommen en rond haar mond was ze nat van het voorvocht en speeksel. “Ik wil mijn lul in jouw mond zien gaan.” Ze zei niks en ging rechtop zitten, en deed haar staart over haar schouder zodat hij vrij uitzicht had op haar gezicht. Ze pakte zijn natte harde lul laag vast en zette deze overeind. Ze bracht haar hoofd boven zijn eikel en opende haar mond. Het speeksel droop langs haar lippen op zijn pik terwijl ze met haar tong langs zijn eikel gleed. Hij voelde haar adem uit haar mond komen.
Ze draaide haar hoofd een beetje zodat ze hem kon aankijken en met haar liepen tegen zijn harde lul vroeg ze; “kun je het zo goed zien?” Bart knikte. Ze had zijn pik met een hand beet en ze likte en sabbelde eraan alsof het een waterijsje was. Even stopte ze en keek naar zijn lul in haar hand. Ze genoot van wat ze zag. Zijn eikel leek groter te zijn en alles was nat van het vocht.
“Heb je nog wensen?” Vroeg ze aan Bart. “Dat dit heel lang mag duren” zei hij.
Ze boog weer voorover en liet zijn eikel langzaam verdwijnen in haar mond terwijl ze haar tong er overheen liet glijden. Ze draaide met haar hoofd terwijl ze op en neer ging. Haar haren streelde zijn ballen en bovenbenen. Ze nam hem niet diep in haar mond, dat kon ze niet, ook niet bij Wim. Maar wat er in ging kreeg wel alle aandacht. Bart zag zijn eikel weer tevoorschijn komen uit haar mond en het speeksel droop er vanaf. Met haar linker hand pakte ze haar staart en legde deze op zijn buik. Ze begon weer zijn staaf te masseren met haar lippen en tong. Omlaag tot aan zijn buik en weer omhoog tot aan zijn eikel. Nu en dan nam ze hem weer even in zijn mond om weer terug naar zijn buik te glijden.
Bart begon meer te kreunen en ze wist dat het niet lang meer uit te stellen was. Ze wilde niet dat hij in haar mond klaar kwam, dat was exclusief voor Wim. En ook had ze geen zin om haar haren te wassen na dit avontuur. Ze ging vlug op het ligbed zitten tussen Bart zijn benen in. Ze pakte zijn pik met twee handen vast en boog zich voorover. Ze nam hem in zijn mond en gleed met haar natte lippen op en neer. Bart keek naar haar en voelde dat hij ging klaar komen. Toen hij begon te grommen trok ze hem alleen nog af met beide handen. Ze zag zijn spieren aanspannen en zijn adem stokte. Toen kwam hij. Een enorme straal zaad spoot uit zijn pik. Linda werd er verrast, door de kracht en afstand en richting. Het kwam deels op zijn borst en schouder terecht en deels op de grond.
Ze hield zijn pik wat rechter omhoog en de tweede straal schoot de lucht in en viel naast het bed.
De derde en de vierde straal lande op zijn borst, daarna kwamen er nog wat kleine kwakjes op buik terecht. Linda stopte met trekken en zag Bart uitgeteld nahijgen. Ze bleef zijn pik vast houden en wachte op een reactie.
Bart kwam omhoog en zag de hoeveelheid sperma op zijn borst liggen. Zijn pik werd door twee handen rechtop gehouden en het speeksel en zaad gleed langzaam naar beneden. Daarachter zag hij het gezicht van Linda. Haar vochtige mond glimlachte naar hem en ze vroeg hem of het lekker was. “Heerlijk, wat was dit geil.”
Linda maakte zijn buik en haar mond schoon met haar handdoek en stond op en pakte zijn zwembroek. Ze zag zijn sperma op de grond liggen en knielde om het op te vegen. “Je hebt er wel een zootje van gemaakt.” zei ze en keek naar Bart. Hij lachte en stond op. Ze keek omhoog en zijn stijve pik leek nu nog groter te zijn dan hij al was. Bart bleef staan en zag Linda kijken. Zijn pik was nog steeds hard. Ze keken elkaar aan en Linda opende haar mond. Bart bewoog een beetje naar voren en schoof zijn lul haar warme mondje weer in.
Linda bleef hem aankijken. Ze zag zijn enorme paal, zijn witte huid en zijn strakke buik. “Wat is het heerlijk om hem te pijpen” dacht ze. Ze zag zich zelf van een afstand zitten; op haar knieën, met haar handen op haar benen, haar hoofd een beetje achterover, haar staart die op neer wiebelde boven haar billen terwijl ze langzaam haar hoofd op en neer bewoog met die massieve pik in haar mond. Ze stopte met bewegen maar hield zijn pik wel in haar mond terwijl ze hem met lachende ogen aankeek.
Ze verwachte dat hij de hint zou begrijpen en zich terug zou trekken maar in plaats daarvan begon hij zachtjes te bewegen. “Hij neukt me in mijn mondje” dacht Linda opgewonden. Ze heeft zin om haar poes vast te pakken, ze voelt de opwinding door haar lijf gaan. Wat zou ze nu graag haar benen voor hem spreiden zodat hij haar echt kan neuken. Wat zou ze graag willen ervaren hoe die dikke paal in haar voelt. Even voelt ze de neiging om op het ligbed te gaan zitten en haar zwembroekje uit te trekken en haar kletsnatte poes aan hem te laten zien. Hij beft graag, dat had hij die avond in de bar verteld, maar ze wilde zijn pik in haar kutje voelen. Maar ze blijft op haar knieën zitten. Ze pakt zijn pik vast en geeft er een kusje op. Ze hangt zijn zwembroek aan zijn stijve lul en zegt “ga jij nu maar even afkoelen onder de douche.” Bart moest er om lachen en liep naar de bungalow.
Toen hij uit het zicht was verdwenen gleed haar hand haar zwembroekje in. Ze voelde hoe nat ze was en hoe haar lippen opgezwollen waren. Ze liep net het zwembad in om af te koelen toen haar telefoon piepte. Het was een sms-bericht van Wim. Ze gingen ook de middagduik maken omdat de ochtendduik zo mooi was. Linda dacht even na en las het bericht nog eens. Ze zouden aan het eind van de middag thuis zijn en het bericht eindigde met; “Jullie vermaken je toch wel samen?” Linda glimlachte en zei tegen de telefoon; “dat gaat wel lukken”. Ze legde haar telefoon op het tafeltje en holde naar de badkamer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir