van man naar slaaf (eerste opleiding tot slaaf)

van man naar slaaf (eerste opleiding tot slaaf)

Veel tijd om na te denken had ik niet, al snel werd ik als slaaf geleefd, hoewel de meester mij een keus had gelaten, er werd niet naar gehandeld. Ik was gewoon als slaaf.
Eigenlijk kon ik niet veel verzinnen om het niet te doen. Ik had het inderdaad zelf gedaan en had het ook niet erg gevonden. De angst dat film en foto’s openbaar zouden worden maakte de keus alleen maar makkelijker.

De meester gaf aan wat er ging gebeuren, we gaan eerst eten, daarna zullen we op internet zoeken naar jouw slachtoffer. Het slachtoffer zal jouw als eerste slaaf gebruiken. Dat is nadat slaaf 61 en ik je hebben uitgeprobeerd.
Er werd heerlijk eten geserveerd, als ik braaf was mocht ik bij de tafel blijven en kreeg ik ook iets te eten. Onder tafel moest ik beide heren pijpen. elke keer als de meester riep mocht ik een hapje yogurt komen halen.
Het eten duurde lang en het koste veel moeite de beide lullen stijf te houden onder het eten. Ondertussen had ik een aardig schaaltje yoghurt op maar had nog wel honger.

Slaaf 73 je doet het goed, we hebben je niet gehoord je heb goed gezogen zonder klagen. Morgen zul je begrijpen dat we je niet straffen door je geen eten te geven, het is voor je eigen bestwil.
Hoe was het om 2 lullen te mogen zuigen? Ik vindt het, mijn antwoord werd onderbroken, “heerlijk meester” een ander antwoord hoef ik niet te horen. Als je denk iets anders te moeten zeggen zul je verbaasd zijn, dan is deze meester niet zo meegaand.
Ik was dus benoemd als slaaf 73, als dat opvolgende nummers zijn dan is het bijna een fabriek. En eigenlijk was het dat ook, nauwelijks had ik Slaaf 61 bevrijd door hem mij te laten neuken. en ik was zelf al op zoek naar een nieuw slachtoffer.

Met mijn meester ging ik achter de PC zitten, slaaf 73 nog een keer je zoekt hier iemand die je gaat gebruiken, deze persoon zal bepalen wat er met je gebeurd totdat je jezelf hebt bevrijd, dat wil zeggen totdat hij je vrijwillig in zijn kontje toelaat, of dat hij jouw lul klaar zuigt zonder dat jij hem dat vraagt. Ja meester ik snap hoe het spel wordt gespeeld.
De meester opende de site en er staan al 3 reacties, de eerste heeft een profiel die veel weg heeft van hoe ik in het leven sta. de man heeft een buikje, een gewone lul en is duidelijk uit op een keertje spuiten in een zuigmondje. De aandacht wordt echter getrokken door een gespierde Marokkaanse jongeman met een dikke kromme besneden lul. Op een van de foto’s is de harde paal met paarse dop in detail te zien en ik ben verkocht, dit is de lul die ik wil zien.
De meester probeerde mij nog te redden, maar ik vind mijn spiegelbeeld echt minder erotisch aantrekkelijk en laat mij niet ompraten. De meester zoekt contact en vraagt of hij dit weekend al kan. Hij antwoord dat hij nu al kan, maar de meester geeft aan dat hij mag edgen toto morgen en dat hij morgen verwend zal worden. Hij geeft aan het jammer te vinden en dat hij morgen klaar zal zijn.

De meester lacht gemeen als de deal is gesloten, slaaf 73, ik heb je de kans gegeven om van de deal af te zien, maar je was te visueel ingesteld. Morgen zullen we zien of ik gelijk heb, maar ik verwacht dat je deze niet gaat veroveren. dan zal je zijn slaaf zijn tot hij geen interesse meer voor je heeft en zal je jezelf niet kunnen verlossen. Je hebt 1 geluk nadat hij geen interesse meer heeft mag je de volgende uitkiezen.

Eerst ga je mij en slaaf 61 bedienen, om je keuze te vieren, om de bevrijding van slaaf 61 te vieren en om je vast te trainen voor morgen zullen wij je vandaag gebruiken. we beginnen met je ballen verder onder spanning te zetten. je krijgt een ectra ring van 1 cm boven de ball stretcher. Ik schrik want de ball stretcher geeft aal een zwaar en branderig gevoel aan mijn ballen, extra gewicht zal niet meevallen. De meester voelt mijn ballen , voor het eerst raakt hij mij aan in plaats van ik hem, en hij knijp gemeen in mijn kloten in de uitgerekte zak. Kijk gevoelige ballen, dat is goed dan blijf je tenminste rustig. Ik begreep niet wat dat betekende, en voelde aan dat niet lang zou duren.
Zo slaaf 73 je hebt nu een poosje met je mondkutje om onze lullen gezeten, en een beetje bewogen, niet slecht hoor voor de eerste keer, maar niet wat er van een mannenslet wordt verwacht de kans is groot dat je morgen een besneden reuze lul tot aan de ballen in je mondje krijgt. we gaan dus beginnen met je zaadmond en zaadkeel uitrekken. op je knieën en mond open. Nauwelijks zit ik op mijn knieën en krijg direct een lul onder mijn neus geschoven, Als vanzelf open ik mijn mond en zo hard als ik naar de lul beweeg, zo hard komt de lul mijn kant uit. Voor ik het weet tikt de eikel van de meester tegen mijn huig. Hij stopt of vertraagt niet en stoot direct in goed tempo door. Bij elke stoot wordt mijn gag reflex geactiveerd, en al snel lopen de tranen in straaltje over mijn wangen. Slaaf 61 kom erbij, neuk hem in zijn mond, hard en ongenadig tot je clitoris in zijn zaadbek zit tot aan je zaadballen. om dit teefje op zijn plek te houden zal ik zijn zaadkutje gebruiken.
Slaaf 61 wist blijkbaar wat er zou gebeuren want hij zakte direct op zijn knieën terwijl de meester achter mij plaatsnam. Slaaf 61 drukte zijn lul naar binnen en begon te neuken. ondertussen voelde ik hoe de meester mijn opgerekt ballen vast pakt en ondertussen een natte vinger tegen mijn sterretje zet. 1 vinger worden er twee en meer spuug wordt als glijmiddel toegevoegd. even krijgt mijn kontje rust of nee de meester verzit en ik voel iets dikker tegen mijn ster drukken. Ik kan het niet zien omdat mijn mondje wordt gebruikt als neukholletje. Even lijkt het erop dat slaaf 61 mij rust geeft,maar juist dan trekt de meester mijn aan mijn ballen over zijn lul en gelijk pompt slaaf 61 zijn harde neuklat in mijn mond, nee in mijn keel. op een moment wordt je keel ontmaagd, je ballen gepijnigd en je kont bruut voor de tweede keer geneukt. Nu zijn tranen niet voldoende een grote golf met zure room komt uit mijn keel en golft aan twee kanten langs de harde stamper van slaaf 61. witte golven vocht gutsen langs zijn ballen en mijn kin. De meester lacht van achter mij, dan weet je waarom je geen eten hebt gehad. dit is wel zo fris, nu kunnen we door zonder op te ruimen. en opnieuw drukt slaaf 61 zijn lat naar binnen gelukkig is het geen monster cock want dan was mijn keeltje uitgescheurd. mijn sterretje doet pijn maar krijgt geen aandacht door de paniek en extreme pijn in mijn geneukte keeltje. Een nieuwe aanval maakt dat ik opnieuw een witte golf uit kots, zonder te pauzeren neukt de slaaf door pas na 30 seconden trekt hij de lul uit mijn mond, ik hijg en snak naar adem. nu pas voel ik hoe mijn kont wordt gebruikt. mijn ballen slingeren tegen de beweging in tussen mijn benen. oijn heeft plaats gemaakt voor een extreem geile spanning als de meester zijn stamper inbrengt, en een soort van ontspanning bij het uittrekken van zijn lul. Zijn eikel blijft steeds net in mijn kringspier en rekt mijn neukgaatje elke keer maximaal. Ze heeft een lekker slettekutje zegt de meester en Slaaf 61 lacht, haar keeltje is nog niet zover maar nog even doorgaan en mijn ballen tiken tegen haar kinnetje. Terwijl hij dat zegt drukt hij zijn lul weer naar binnen. Opnieuw snak ik naar adem en gutst er een golf witsel naar buiten. mijn ultieme poging om naar lucht te happen gebruikt slaaf 61 om zijn lul volledig in te brengen, ik stikt krijg stuiptrekkingen en de slaaf komt voor de tweede keer klaar. Zonder lucht te krijgen schieten er nu witte golven mijn keel en mond in.doordat ik zo moet inademen ontsnapt er geen druppel zaad maar adem ik dat gelijk in. De stuiptrekking was voor de meester ook genoeg om mijn darmen vol te spuiten.
Slaaf 61 trekt terug en de meester brengt zijn met geil besmeurde lul voor mijn mond nog voor hij slap wordt drukt hij ook zijn lul in mijn keel.

Dat was niet slecht, maar je weet wat er op een avond voor gereedschap voorbij komt, we zijn er dus nog niet je zal verder opgerekt moeten worden zodat morgen iedereen zijn gang kan gaan. Ik hoopt eigenlijk dat het na 2 zaadlozingen klaar zou zijn maar begreep dat dat niet het geval was.

De meester kwam meet een band met aan de binnen zijde een Dildo van bijna 10 cm, deze werd in mijn mond geschoven en vast gegespt. We zullen je kontje oprekken terwijl jij alle aandacht op deze dildo zal richtten zodat je voldoende lucht binnen krijgt. nog voordat er iets gebeurde had ik al moeite te ademen. Kort daarna begonnen de mannen met mijn kutje te spelen. vingers erbij en eraf. zij wisselde elkaar snel af en gebruikte mijn kringspier als een elastiekje en probeerde te kijken wie het verst durfde te gaan. Beide heren komen niet verder dan 4 vinger en ik ben blij dat ze het opgeven. Ook dit is verkeerd ingeschat want ik snuif naar adem door mijn neus en ineens adem krijg ik rare lucht binnen en zie ik net een flesje poppers onder mijn neus worden geschoven. Direct daarna begint het feest opnieuw en wordt mijn gaatje misbruikt als handenwarmer en zij er twee man die als eerste warme handen willen hebben. De meester heeft deze wens als tweede natuur waar slaaf 61 revanche wil voor alle misbruik van zijn sterretje. twee uur lang snak ik naar adem en snuif ik diverse keren poppers maar een vuist komt er niet in. De meester verlost mijn van de dildo in mijn mond, maar vervangt deze direct door een vleeslul die ruim de tijd heeft gehad om te herstellen. Opnieuw komt er wit uit mijn keel maar nu is het donatie eerder gedaan door slaaf 61. Nu zijn lul op volle sterkte is en mijn keel probeert rust te vinden is er opnieuw kracht nodig om deze staaf helemaal in te slikken. Nog 1 keer krijg ik een grote snuif poppers en gelijk roept de meester tong naar buiten en lik onder mijn ballen. Beide zitten er klaar voor maar ik ben ondertussen in een staat van afwezigheid en schrik als de volle lengte van de lul over mijn tong glijd mijn tong raakt de ballen en als een reflex deins ik naar achter. Hier zat echter slaaf 61 klaar voor wat tegenwicht en zo hard als ik naar achter kom zo hard drukt hij zijn vuist in mijn kont. ik veer naar voren waar mijn mond direct wordt gevuld. Ik ben de levende versie van de London bridge en hang als een touwbrug tussen twee testosteronbommen. wie het nu was en hoe het ging, maar zou probeer je je lichaam te verdedigen en te sparen voor gevaar en zo heb je een harde lul in je keel en een vuist in je reet. beide heren zijn content en met een vuist in mijn gat wordt mijn keel geneukt al snel ontvang ik een nieuwe lading mannenpap in mijn keel. Ook de meester wil nu zijn vuist in mijn gat begraven en de heren wissel van plek. Gelukkig heeft de meester kleinere handen en glijd deze nu nog steeds met pijn maar ook met genot naar binnen. Ook van slaaf 61 moet ik zijn zaad opeten.

Na deze sessie krijg ik alleen nog een glaasje water of eigenlijk 3. De eerste gooi ik in 1 keer naar binnen omdat ik ondanks een lading zaad wel was uitgedroogd. Nadat ik het glas leeg had en aan het tweede glas begon proefde ik een vreemde smaak. Na het derde glas vroeg ik de meester of ik een vraag mocht stellen. Over je drankje? “Ja meester”, het is laxeer middel, zodat je morgen echt schoon bent.

Nu ga je ongewassen slapen met deze budplug en morgen gaan we verder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir