Wendela deelt een geil geheimpje

Wendela deelt een geil geheimpje
Wendela deelt een geil geheimpje

‘Arme’ Wendela genoot van alle seksuele prikkels: in haar kleine klitje, haar zachte oorlel, haar puntige borst, haar door Potter gevulde kutje, met nu mijn nieuwsgierige vingerkootje erbij, en in haar door mij strak opgevulde kontje. Wie had het scenario hiervoor kunnen schrijven? Wendela zelf hoogstwaarschijnlijk niet en ik improviseerde eigenlijk ook maar wat, om je de waarheid maar meteen te vertellen.

Potter zat voorlopig even op slot en ik gleed met mijn vinger langs zijn glibberige potlood in Wendela’s kutje en probeerde er wat tegenaan te duwen. Potter reageerde daar ongedurig en een beetje snibberig op en ik moest oppassen dat hij Wendela niet zou bijten. Dus trok ik mijn vinger voorzichtig terug. Better safe than sorry.

Ik kon nog wel een beetje met mijn stijve pik verder pompen in haar kontje en voelde dat ik binnen enkele seconden klaar ging komen in haar en haar eerstvolgde drol met een fondantlaagje zou bespuiten. Kolkend bereikte ik mijn orgasme en spoot mijn sperma in haar, en ze kreunde bij het samentrekken van mijn pik. Ik vroeg me af hoe zij zich op dit moment zou voelen: dubbel gevuld, met twee orgasmerende pikken in haar.

Mijn sperma begon zachtjes ook uit haar te lopen en vermengde zich met de waterige substantie van Potter die al een tijdje uit haar kutje liep, langs Potter’s pik en mijn vinger. Als je een slimme vent met een leuke hond wilde kruisen, was nu het ideale moment, bedacht ik me in een lollig moment.

Ik glipte uit haar en even later draaide Potter zijn onderlijf en floepte er ook uit met zijn ietwat geslonken torpedo. Het was een grote bende nu en er lekte van alles uit Wendela’s openingen. Potter begon meteen aan haar kut en kont te snuffelen en likte alles op, terwijl hij af en toe ook een lik over mijn eikel gaf.

Wendela keek gelukzalig voor zich uit. ‘Hmmm, dat was erg lekker. Maar ik wil je nog wat geils laten zien. Ga je mee naar de paardenstal?’ Ik durfde niet te vragen wat daar ging gebeuren en zei: ‘Natuurlijk. Ik neem aan, dat Potter ook mee mag?’. Dat was geen probleem, zei Wendela en ze stond op om naar de paardenstal te lopen. Het laatste zaad liep nog uit haar en plakte aan de binnenkant van haar bovenbenen en Potter sprong enthousiast tegen haar op.

Wendela liep een grote stal binnen en deed een van de staldeuren aan de linkerkant open. Een groot paard, dat zwaar ademde, vulde de beperkte ruimte. Het beest schrok een beetje van Potter en ik beval mijn viervoeter om buiten de stal te wachten: ‘Zit, Potter, zit! Braaf!’. Toen ik naar het mooie beest in de stal keek, zag ik er meteen een enorme dikke slurf onder hangen. Wauw! Dat ding was minstens 30 cm, in slappe toestand! Arme merrie die dat ding moest parkeren …

‘Dit is Badfire, mijn paard,’ zei Wendela trots. ‘Ik zie hem iedere dag. En verzorg hem ook. En ik doe ook wel eens vieze spelletjes met hem. Wil je dat ik er eentje laat zien?’ Daar hoefde ik niet lang over na te denken. ‘Zeker, laat zien!, reageerde ik opgewonden. Wendela, die nog steeds naakt was, pakte een zadel, bond dat vast op Bonfire’s rug en klom behendig op het hoge paard.

Ze knuffelde Badfire even om zijn grote hoofd, het paard keek tevreden achterom en ze ging toen acrobatisch met haar benen om het grote bovenlijf geklemd, aan Badfire hangen. Ze schoof een been onder de zadelriem, om niet te vallen. En hing met haar bovenijf naar beneden, waardoor ze binnen enkele seconden een rood hoofd had.

Met een hand hield ze de leren riem vast waarmee het zadel op zijn plaats werd gehouden, en met de andere hand greep ze naar de enorme leuter van Bonfire. Ze trok het zachte, gevlekte uiteinde met de stompe eikel naar haar mond toe en opende die wijd om de grote marsh-mellow naar binnen te laten.

Badfire liet zijn enorme slurf gewillig door Wendela, die hij dagelijks zag en erg vertrouwde, vastpakken. Hij stond een beetje op zijn hoeven heen en weer te wippen en genoot zichtbaar van de tong die nu zijn grote natte paddenstoel bewerkte. Er liepen al slierten van iets dat op vloeibaar voorvocht leek, uit Wendela’s mondhoeken.

Normaal moest Badfire ergens op springen om te neuken: of een drachtige merrie, of een bok als hij kunstmatig werd afgetrokken om voor nageslacht te zorgen. Maar hij had kennelijk al vaker met de mond van zijn verzorgster Wendela te maken gehad, want hij liet zich nu geduldig door haar pijpen, en wist instinctief dat een orgasme ook nu het einddoel was. Ondertussen drukte Wendela haar heerlijke schaamlipjes tegen het harige paardenlijf aan.

Ik stond aandachtig te kijken naar dit geile schouwspel en Potter bleef zowaar braaf buiten de stal zitten wachten, al keek hij wel gebiologeerd naar wat Wendela aan het uithalen was met Badfire. Zijn goede oren hoorden haar smakken en likken aan die enorme paardenleuter. Op een gegeven moment ging hij liggen en begon aan zijn eigen ballen te likken.

Met één hand trok Wendela methodisch aan het enorme paardenapparaat en ik had geen idee hoe lang zo’n paard dat kon volhouden als hij afgetrokken en afgezogen werd, voordat hij de stalvloer ging bevuilen, of de mond van Wendela vol ging spuiten. Op een gegeven moment stopte Wendela echter even, liet de paardenpaddenstoel even ontsnappen, keek me supergeil aan en vroeg: ‘Wil je ook even proeven, voordat ie gaat spuiten?’

(wordt vervolgd)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir