Vakantiefoto’s met Alfons

Vakantiefoto’s met Alfons
Terug van vakantie hebben we onze vriend Alfons uitgenodigd op de koffie. Samen gezellig kletsend over onze belevenissen zaten we naar de vakantiefoto’s te kijken op de pc. Onwetend over welke stiekeme en geile verrassing wij voor hem hadden, keek jij geïnteresseerd naar de pc. De eerste foto’s waren gewoon onschuldige vakantiefoto’s, maar na ruim tien minuten begonnen de naaktfoto’s van Yvon voorbij te komen. We zagen gelijk al zijn reactie toen hij haar foto’s zag, hij kreeg een rood hoofd maar keek wel gelijk zijn ogen uit. Yvon reageerde opzettelijk alsof ze er van schrok, ze zei, hè, dat zijn onze privé foto’s, hoe komen die foto’s daar nu opeens tussen? Alfons slikte even en zei toen, dat het hem wel beviel van wat hij zag en dat het lichaam van Yvon er precies zo uitzag als waar hij wel eens over gefantaseerd had. Ik zei dat het een foutje van mij was dat haar foto’s in de slideshow waren gekomen, ik had waarschijnlijk een verkeerde map aangeklikt bij het compileren van de slideshow. Alfons begon nu wat brutaler te worden en zei dat hij de foto’s wel mooi vond maar dat er toch niets gaat boven een vrouw die echt naakt voor hem staat.

Yvon begon het geil te vinden dat hij zo reageerde en vroeg toen nonchalant of hij haar borsten misschien even in het echt wou zien. Yvon heeft een volle e- cup, stevig en harde tepels als ze goed geil is en dat was ze. Alfons hoefde niet lang na te denken over haar voorstel en zei direct dat hij wel benieuwd was of haar borsten net zo stevig waren als op de foto’s. Yvon trok zonder aarzeling gelijk haar blouse uit en zo stond ze in haar bh recht voor hem. Met een glimlach op zijn lippen vroeg hij nu of ze haar bh ook uit wilde trekken, zodat hij ze echt goed kon zien. Zonder aarzeling trok Yvon ook haar bh uit.

Daar stond Yvon dan met haar ontblote borsten voor hem. Ze schudde er een beetje mee en vroeg of hij ze eens bet wilde pakken. Daar ging Alfons direct op in en hij begon haar borsten zacht te masseren. Zo te horen vond Yvon het behoorlijk geil. Ze bukte een beetje voorover om over zijn kruis te wrijven. Yvon voelde dat zijn lul al behoorlijk stijf aan het worden was. ‘Word je er geil van, Alfons”? vroeg ze. Ja, was het antwoord, waarop Yvon zijn broek open begon te maken om zijn lul er uit te halen. Ze trok zijn broek naar beneden en toen zag ik een flinke lul tevoorschijn komen.

Alfons duwde haar hoofd richting zijn kruis en ik zag dat Yvon zonder aarzelen zijn lul beet pakte en hem in haar mond nam. Ze begon zachtjes aan zijn lul te trekken en ging toen door haar knieën om er aan te likken en te zuigen. Ik vond dit echt zo geil om te zien en begon nu snel mijn kleren ook uit te trekken. Ik was nu geheel naakt en ging bij haar staan zodat ze haar droom waar kon maken om twee mannen gelijktijdig te pijpen. Wij lieten haar even later overeind komen zodat ook zij en Alfons de rest van hun kleren uit konden trekken zodat we nu alle drie naakt waren. We verplaatsten ons toen naar de bank om daar verder te gaan.

Alfons begon gelijk haar kutje te likken en te vingeren, zodat ze goed nat werd. Ik was haar borsten aan het masseren en aan haar adem te horen wondt haar dat goed op en maakte het haar nog geiler. We wisselden even van positie en ik likte nu haar natte kutje en hij kuste haar stevige borsten. Toen stond Yvon op en ging ze met haar rug naar hem toe met haar kutje boven zijn lul staan en geleide ze zijn stijve lul in haar kutje. Ik zag dat haar schaamlipjes ver open stonden en toen ze zijn eikel in haar kutje liet glijden werden haar lipjes haar kutje mee ingetrokken. Alfons liet zijn lul tot aan zijn ballen in haar lekkere natte kutje glijden en begon toen zacht omhoog te stoten. Hij ging er sneller in en uit en haar sappen dropen al langs haar dijen. Ik likte weer even aan haar klitje met zijn lul erin en af en toe likte ik aan zijn lul en ballen. Yvon kreunde nu zo hard dat ik bang was dat ze erin bleef. Ze was zo geil dat ze vroeg of ik ook mijn lul in haar kutje wilde duwen, zodat ze eens door twee lullen tegelijk in haar kut geneukt zou worden.

Dit leek mij ook ontzettend geil dus ik stak voorzichtig mijn lul erbij. Yvon schreeuwde het uit van genot en kwam intens klaar. Nog nooit was ze zo intens klaar gekomen, maar ze wilde meer en ging toen op mijn lul zitten en vroeg Alfons of hij haar in haar kontje wou nemen. Yvon bereed mij wild en ik hoorde Alfons zwaar kreunen, terwijl Yvon gilde van genot, en weer tot een orgasme kwam. Alfons begon haar kontje nu nog harder te kreunen. Yvon gilde het uit. Ik zag zijn ballen pulseren toen hij het kontje van Yvon aan het vol spuiten was. Oh, jaaaaaa, jaaaa gilde ze, hij spuit mijn kontje helemaal vol, oh wat lekker. Op dat moment kwam ik ook tot een ongekend orgasme en spoot ik haar kutje vol.

Yvon wipte nog een paar keer zacht op en neer om mij helemaal leeg te melken en liet zich toen op mijn borstkas vallen. Ik voelde dat de pik van Alfons in haar kontje verslapte en uit haar gleed, gevolgd door een enorme hoeveelheid zaad. Nadat Yvon ons zaad wat ook op de lederen bank lag had opgelikt, likte ze de laatste druppels zaad van onze eikels af. We zaten alle drie uitgeput op de bank en zagen hoe er nog steeds zaad uit haar kutje en kontje kwam, ze plakte gewoon aan de bank vast. We hebben toen nog even wat gedronken. Alfons vroeg of we dit misschien vaker konden doen want hij had er echt van genoten. Yvon antwoordde als ik weer in een ontzettend geile bui ben, dan kan dat zeer zeker nog wel eens gebeuren.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir