Kassa! (8)

Kassa! (8)
Kassa! (8)

Nu ik wist dat Ellen er een slaafje-escort-service op nahield met haar Sven in de aanbieding, wist ik dat ik haar minder vaak zou gaan zien. Dat moet ik nu eenmaal accepteren. Ze moest steeds mee met de inmiddels dubbelgepiercete Sven naar klanten, want ze moest zorgen dat er geen gekke dingen gebeurden. Daarnaast had ze ook haar baan nog in de supermarkt en liefst wilde ik haar één per week zien (en neuken). Een heuse ‘uitdaging’.

Ik had zelf vrije tijd genoeg en wilde best wat gas terugnemen met Ellen, maar ik wilde niet er maar een beetje bij hangen en haar alleen kunnen zien als al haar andere opties afvielen. Ik wist dat ik egoïstisch redeneerde door haar voor mezelf te claimen, maar ik geilde enorm op haar en kon mijn gevoelens voor haar niet onderdrukken. Zij was mijn favorietje. Als ik haar stem in de supermarkt hoorde, kreeg ik tegenwoordig al spontaan een paal in mijn broek.

Daarom probeerde ik een list te verzinnen. Ik vond het wel spannend toen ik die ene avond met Sven mocht neuken, om hem te straffen voor zijn jaloezie. En toen Sven de slaaf speelde bij een klant die Ellen zou herkennen en ik als toeschouwer mee was geweest, vond ik dat ook erg spannend en geil. Kon ik daar niks mee doen? In mijn eigen voordeel?

Als ik nou aan Ellen voorstelde dat ik haar ‘bewaking’ van Sven een aantal keren zou overnemen, en dat zij in ruil daarvoor wat meer tijd met mij zou kunnen doorbrengen, zou zij dan ook als ‘win win’ zien?

Ik besloot het haar gewoon voor te stellen en belde haar ‘s avonds op. Omdat ze opnam, wist ik dat ze niet met Sven bij een klant was, maar zij dacht op haar beurt ze dat ze een aspirant-klant aan de lijn had en schrok even toen ze merkte dat ik het was.

‘Ooh, ben jij het. Ik heb deze week even geen tijd om je te ontmoeten, sorry.’ Het klonk oprecht, althans dat dacht ik. ‘Daar wilde ik het even over hebben met je’, zei ik. Ik legde mijn plannetje aan haar voor en ze zei dat ze er even over na moest denken. Want ze moest tijdens de sessies de meerprijs bepalen voor extra onderdelen, en dat was best belangrijk voor de omzet. Dat moest ze dan aan mij overlaten.

De volgende avond belde ze mij terug en zei: ‘Ik denk dat ik het wel wil doen zoals jij voorstelt. Voor iedere twee avonden dat je met Sven meegaat, krijg je één avondje met mij terug. Is dat okay?’ Ik was de koning te rijk, maar liet dat niet al te juichend blijken. ‘Ja, prima, je maakt me erg blij.’

Een week later belde ze dat Sven een avond was geboekt en vroeg ik hem wilde vergezellen. Ze gaf de details en zei dat in eerste instantie het standaardtarief was afgesproken en dat de klant een man van 45 was, Serge.

Ik haalde Sven op de afgesproken avond thuis op en nam hem mee naar de fraaie woning van Serge. Hier zat geld en de opdracht van Ellen was dan om zoveel mogelijk extraatjes te slijten. Willens en wetens. Met of zonder toestemming van Sven.

We werden binnengelaten door Serge, die mooie kleren en een duur horloge droeg. Hij keek Sven een beetje minderwaardig aan en zei dat hij zich in de keuken moest uitkleden en de hondenhalsband moest om doen die daar bij de etensbak op de grond lag.

Hij ging met mij de woonkamer binnen en bood me wat te drinken aan. Ik vroeg om een biertje en hij begon een beetje te socializen, over het weer en de beurskoersen. Sven kwam de kamer in, naakt op een hondenhalsband na. ‘Ga me nu pijpen, reutje’, zei Serge. Sven liep op hem af en trok zijn broek naar beneden. Een halfharde piemel zat nog in de kleurige slip, maar die sprong er snel uit. Sven begon hem met lange halen te pijpen. Opvallend snel kwam Serge klaar in zijn mond en het was te veel om weg te slikken, dus er liep wat zaad uit Sven’s mond op het tapijt. ‘Sukkel, stomme reu! Kijk nou eens wat je doet!’ Serge reageerde geagiteerd. Sven keek hem schuldig aan en wachtte zijn straf af.

‘Kom maar eens met mij mee.’ Serge liep voor Sven uit, deed de voordeur open en gebaarde dat Sven op zijn knieën moest meekomen. Bij de stoep, zo’n tien meter verderop, stond een postbus met een slot en aan dat slot werd de eikelpiercing van de inmiddels staande Sven vastgemaakt. ‘Blijf hier maar een tijdje staan zo. En als mensen vragen wat je aan het doen bent, zeg dan maar dat je bij mij aan het solliciteren bent als slaafje.’

Sven bleef staan en kreeg het snel koud. Op een gegeven moment kwam er een oude vrouw langs met een hond, een poedel. De vrouw zag hem staan, keek opvallend snel weg van zijn piemel, om vervolgens opnieuw met verbaasde ogen die piercings te bekijken. Vervolgens liep ze hoofdschuddend door.

Gelukkig kwam er even niemand langs en na tien minuten haalde Serge hem weer naar binnen. Hij had het best koud gekregen daarbuiten. Zijn piemel was geslonken en hing als een slurf naar beneden. De piercings waren weerbestendig, tot ze misschien gingen roesten.

Serge pakte hem hardhandig beet en smeet hem op de bank. Daar begon hij hem te rimmen en vervolgens een vinger in zijn kont te stoppen en rond te poeren. Even later smeerde hij wat speeksel op zijn eikel en ramde zijn piemel hard in Sven’s kont. Die moest even happen naar adem, maar kwam daarna in het juiste ritme.

Ook de tweede zaadlozing van Serge liet niet lang op zich wachten. Hij was moe en liet Sven weten dat het hierbij bleef. ‘Wilt u geen leuke naalden zetten bij Sven? Of hem aan zijn eikelpiercing aan het plafond hangen? Dat is maar 150 euro extra,’ probeerde ik nog. Maar daar had Serge duidelijk geen zin in. Het plastic bakje met gesteriliseerde naalden bleef dus in mijn zak en Sven bleef een hoop pijn bespaard.

Met slechts 150 euro omzet verlieten we even later het pand, op weg naar Ellen. Die zou zich ongetwijfeld afvragen waarom ik die rijkaard niet meer geld had afgetroggeld voor het misbruiken van haar slaafje Sven.

(wordt vervolgd)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir