neobicna nedelja 2 (moja prica)

Amateur

neobicna nedelja 2 (moja prica)
Došlo je vece, tata je spremao naše omiljeno jelo, ribu sa roštilja, svi smo je obozavali. Ovog puta tata je nosio maminu kecelju dok je spremao veceru. Ja i mama smo pripremali sto u bašti, voljeli smo ljeti veceravati napolju. Posmatrao sam zanosnu guyu moje mame koja se njihala dok je donosila tanjire, i ostalo posudje. Ne moram reci da mi je krac bio ukrucen skoro celo vreme, ali posle današnje scene u dvorištu, odlucio sam bio, da više ne obracam paznju na to, i da se prepustim uzitku kao i oni. Na moju ukrucenu muškost niko nije obracao paznju, ili mi se to mozda samo cinilo.
Riba je bila izvrsna, tata je bio majstor za to. Majka je donijela i bocu vina. Nasula nam je po cašu uz veceru, , rekla mi je da pijem polako, i da uzivam u veceri. Vino je bilo ukusno kao i riba, uzivao sam u svakom zalogaju. Brzo sam popio cašu, i zamolio za još. Otac je to odbio, rekao je da je dosta, i da ne smijem više. Ipak, nijesam baš bio iskusan u konzumaciji alkohola, tako je ostalo i do dan danas. Vecera je proticala u smijanju i zezanju, majka je pricala dogodovštine sa njihovog prvog naturistickog ljetovanja, kako se tata krio da mu se ne vidi erekcija, i kako jednom celi dan nije htio izaci iz vode jer nije mogao nikako da spusti erekciju. U sred vecere zazvonio je telefon, otac je otišao da se javi. Veoma brzo se vratio vani, i rekao da mora hitno na posao. Vratice se tek ujutru. Majka je bila tuzna, ali što se mora mora se. Otišla je da isprati tatu i da vidi treba li mu šta. Ostao sam sam na 10 tak minuta. Polupopijena boca vina je stajala na stolu, brzo sam nasuo sebi cašu do vrha, i popio je prije nego se majka vratila. Misli sam da cu biti veci muškarac u njihovim ocima ako budem pio alkohol.
Majka se brzo vratila i nastavila veceru, meni je prijala toplota koju sam osjecao kroz svoje tijelo, pogotovu što se veci dio te topline razlivao po mojim mudima. Ali veoma brzo sam osjetio posledice mog nesmotrenog poteza. Poceo sam da zaplicem jezikom i da mi se vrti u glavi. Majka se uplašila šta se dešava sa mnom, ali kad je vidjela kolicinu vina u boci, sve joj je bilo jasno.
“ Jao, pa šta si to uradio. Je li ti dobro dušo “ , rekla je zabrinuta mama. Pokušao sam da ustanem od stola ali sam se zateturao. Brzo me je prihvatila ispod pazuha I pomogla mi da udjem u kucu. Dalje se I ne sjecam. Probudila me je uzasna zedj. Otvorio sam oci, nijesam bio u mojoj sobi, lezao sam na prostranom lezaju mojih roditelja. Pored kreveta je bio nocni stocic, na njemu sam , uz svjetlost male lampe koja je svijetljela u cošku, primijetio cašu sa vodom. Mama je na sve mislila, znala je da cu kada se probudim biti zedan.Iskapio sam cašu odjednom, I zavalio se nazad na krevet. Tek tada sam primijetio da pored mene lezi I moja mama. Lezala je u fetus polozaju, guze okrenute ka meni. Gledao sam njene savršene obline I uzivao u svakom trenutku. Pribio sam se uz nju, I zagrlio je. Obujmio sam je rukom tacno ispod njenih sisa, moj , sada vec probudjeni kurac sam lagano prislonio uz njenu guzu, I zazmurio. Medjutim alkohol u meni mi nije dao zaspati, a miris njene koze koji se širio toplim zrakom u sobi je ucinio svoje. Napalio sam se, poceo sam polako da se pomjeram I da trljam kurac o maminu guzu, pazeci da je ne probudim.Naravno pri tom trljanju u jednom momentu kurcic mi je upao u maminu guznu brazdu, njeni okrugli guzovi su ga poklopili skroz.
U tom momentu se ona trgla: “Vidim da ti je bolje, dovela sam te ovdje da bih te pazila veceras. Nadam se da si naucio lekciju o ispijanju alkohola“, rece tihim ali malo strozijim glasom,nego inace.
“ Jesam mama, izvini“. Rekoh skrušeno.
“Nemoj mi se izvinjavat medeni, samo radi sebe nastoj da se ovo vise ne ponovi, jel vazi? “
“Vazi mama, budi sigurna u to“.
“Dodji ovamo bebo moja“, rece ona I okrenu se na ledja. Zagri me I privuce moju glavu na svoje grudi. Moje lice se nalazilo na njenoj desnoj sisi. Njena bradavica je bila na samo par santimetara od mojih suvih usana. Ceškala me po glavi I moja glava mahinalno skliznu malo na dolje.Dodirivao sam njenu bradavicu mojim , od alkohola ispucalim usnama. Od moga daha njena bradavica poce da raste,I bukvalno mi se sama utrpa u usta. Bio sam na sedmom nebu. Razmišljao sam da li da je malo stisnem usnama. Majka kao da je znala o cemu razmišljam rece: “ Obozavala sam da te dojim kada si bio beba, voleo si da sisaš, veoma brzo si napredovao od mog mlijeka. Vidi samo koliki si porastao. A I meni je godilo sisanje mojih bradavica jer sam proizvodila baš mnogo mlijeka, pa ako ih ne bih redovno praznila boljele su me kao sam djavo,to mi je veoma osetljiva zona. Veoma lagano stisnuh bradavicu usnama, osjetio sam kako se mama trznula.
“ Samo pazi nemoj mi nogu povrijediti sa tim šiljkom“, rece mama kroz smijeh. Potpuno sam zaboravio na moj kurcic. On je uporno upirao u majcinu golu butinu, I na njoj ostavljao providni sluzavi trag. Mahinalno sam se trgnuo unazad, medjutim ona mi rece: “ Nemoj se odmicati, nije to ništa neprirodno. Normalno je da u blizini golog zenskog tijela bude tako. J sam kriva zbog toga, pa ja i moram riješiti taj mali problem. “ Ispruzi svoju ruku ispod mog tijela I polako me dohvati za moj kurcic. Stresao sam se kao da me je struja udarila. Polako njezno sa dva prsta poce da mi navlci kozicu preko balavog glavica.
“Je li ti lijepo ovako bebo? “ upita me šapatom. Samo sam promumla “MMMMMMMMMMM, “, sa njenom bradavicom u mojim ustima.
“Samo zelim da budeš srecan, I da uzivaš u svakom trenutku zivota“ , rece i d**gom rukom jace pritisnu moju glavu na njenu sisu.
To sam shvatio kao podsticaj i poceh sve vatrenije i halapljivije da sisam njenu sisu. Ona je sve brze drkala moj ponos, blizio sam se vrhuncu.
“ Mmmmmmmmmm, mama nemoj ,….. molim te…….ne mogu više“, rekoh , dok su mi se jaja grcila I spremala da izbace talase moje sperme.
Nije se obazirala na moje rijeci. “Hajde ljubavi, olakšaj se , daj mami tvoje mlijeko“, rece I ubrza ritam.
Nijesam mogao vise izdrzati, zgrcih se I poceh svršavati . Majka je stisla moj glavic u svojoj šaci I muzla me. Svršavao sam u njenu ruku, mislio sam da necu nikada prestati. Pred ocima mi se sve smracilo, mislio sam da cu I krv poceti izbacati kakve sam kontrakcije imao.Napokon sam se smirio. Majka me poljubi u glavu, a onda njenu šaku punu moje sperme poce da utrljava po svojim sisama “ Ovo je veoma zdravo za kozu, pogotovu ako je od tako mladog muckarca. Baš si se muški ispraznio. Ovolika kolicina se ne moze vidjeti ni kod tate. Osjecao sam miris moje sperme pomiješan sa njenom znojavom kozom, taj miris mi je palio nozdrve, spustih moje usne na njenu zaspermanu sisu I poljubih je. “Hvala ti mama, “rekoh. osjecajuci ukus moje sperme na jeziku. Taj ukus mi se dopao na neki nacin. Nikada dosada nijesam probao svoju spermu, to mi se cinilo odbojno. Medjutim u ovoj situaciji to mi se cinilo sasvim normano kao popiti cašu vode.
Uzela je neki ubrus sa nocnog stolcica I njezno mi ocisti kurac. “Spavaj sada dušo, ja idem da se malo sredim“, poljubi me u glavu još jednom I izadje iz sobe. Zaspao sam kao zaklan. Spavao sam do kasno., bilo je vec podne kada zacuh kucanje na vratima. Na vratima se pojavi otac.
“ Majka mi je ispricala šta se sinoc desilo , molim te nemoj vise da piješ, I da je zabrinjavaš. Znaš koliko te voli. A ispricala mi je I za ljekovito ulje za kozu, koje si joj sinoc velikodušno poklonio . “Zatim se nasmija I rece: “ Hajde ustani, majka je spremila jak dorucak za svog iscrpljenog sincica“.
Bez rijeci sam ustao , umio se I sišao dolje. Kuhinjom se širio miris domaceg hljeba I pecenog mesa.
“ Dobro jutro bebo“, rece majka. “Hajde navali I jedi da se ne hladi meso“ . Jeo sam halapljivo. Donijela mi je I punu cašu soka od cijedjene pomorandze. “Hajde ispij ovo, sinoc si baš puno…. dehidrirao, moraš unijeti dosta tecnosti danas. “ rece sa osmijehom.
Najeo sam se I otišao u svoju sobu, još uvijek sam bio iscrpljen od alkohola I lsabog sna, zaspao sam opet.Bilo je kasno popodne kada sam se opet probudio, ne bih mozda ni tada da nijesam cuo poznate zvukove koji su dopirali iz njihove sobe.
Nijesu nikada bili glasniji, majka je jecala od uzitka. Nijesam mogao odoljeti, ustao sam, tiho otvorio vrata I uputio se ka njihovoj sobi. Hodao sam na prstima da pod ne bi zaškripao, polako sam prišao poluotvorenim vratima. Kleknuo sam I provirio u sobu. Majka je lezala na ledjima , otac je digao njene noge na ramena I zestoko joj nabijao kurac u obrijanu picku. Pošto je bio dan sve sam jasno video, oceva velika muda su lupala o majcino balavo medjunozje, a ona je pri svakom ubadanju jecala kao da je ranjena. Gledao sam netremice I drkao.Tatina velika muda su se klatila kao klatno na satu, dok se nabijao u majcinu raskvacenu picku. Klecao sam pokušavajuci da ne dam znaka od sebe, ali me je koljeno izdalo I klecnuo sam u stranu. Naglo sam se naslonio rukom na pod, I pri tome izazvao zvuk koji je prenuo moje roditelje iz njihove igre. Otac je pogledao preko ramena I ugledao me na podu sa ukrucenim kurcem. Skocio sam kao oparen I otrcao u svoju sobu. “Baš sam budala“, pomislih, “ zašto sam morao to raditi, ispada da ih špijuniram kao neki napaljeni majmun“. Iz razmišljanja me trze kucanje na vratima, I udje majka. Bila je znojava, a na butinama su se dale primijetiti vlazne mrlje od njenih sokova, koje su se presijavale.
“ izvini molim te, nije kao što misliš, ja….“
“ U redu je ,bebo, nema potrebe ni da se izvinjavaš , ni da bjeziš. Ne radimo mi ništa zabranjeno, samo vodimo ljubav. Mi se volimo, I volimo da uzivamo u tijelu svog partnera.. Sledeci put se ne boj, slobodno gledaj, bolje nas da gledaš I uciš o vodjenju ljubavi, nego da iznajmljuješ video kasete iz klubova ili kupuješ one casopise. Iz njih ništa neceš nauciti, jer je to sve vještacko I nema veze sa pravim vodjenjem ljubavi. “ Ustadoh I zagrlih je. Moj kurac se pripi uz njenu vlaznu butinu. Poljubi me u obraz I rece, “ Odmori još malo, mi idemo sada do grada, uzecemo I neki novi film, pa da uzivamo veceras uz kokice“.
“Ok, “ rekoh. Krenula je da izadje iz sobe. “Mama, “ prozborih , “ volim vas“…
“ I mi tebe volimo najviše na svijetu, bebo moja. “ , namignu mi I izadje.
Odmarao sam ostatak dana, prisecajuci se slika koje sam video u sobi mojih roditelja, izdrkao sam lagano prije nego su se oni vratili.
Vratili su se iz grada oko 8 uvece. Majka je nabrzinu, pošto se oslobodila svoje odjece, spremila brdo kokica, nasula nam sok I ukljucila film. Svi smo bili na svojim mjestima, otac na dvosjedu ja na podu ispred majke u fotelji. Uzivali smo I gledali Banderasa kao 13-og ratnika. Odjednom je majka zajecala: ” Uh, uhvatio me mali grc u listu noge, mogu li je pruziti malo preko tvog ramena? ”.
”Naravno”rekoh. Pošto sam sjedio na podu, njena nog je bila baš u visini mog ramena. Ispruzila je, I zamolila da je malo izmasiram. Prelazio sam prstima preko njene mirisne koze, masirajuci joj list na nozi. Njeni slatki prsti na stopalu su bili savršeni, veoma precizno izlakirani I budili su u mnei nevjerovatnu sexualnu zelju. Kurac mi je ponosno štrcao uvis, cekajuci da mu se posvetim, ali imao sam preca posla. Uzivao sam u majcinoj mekoj mirisnoj kozi, I ne obracajuci paznju vise na film.
Dozao je I kraj fima. ” I kako je bilo? ” , upita mama sa smeškom na usnama, ”mislim na film”, dodade ona.
” Bilo je odlicno, hvala na divno provedenoj veceri”, odgovorih.. ”Idem sada u svoju sobu, laku noc”.
”Laku noc”, odgovoriše njih dvoje u glas.
” Drago mi je da ti se svidjelo, medeni. Ako budeš zelio, mozeš kasnije pogledati I nešto malo d**gacije, nastavak današnjeg našeg filma, ako me razumiješ”, rece sa cudnim osmehom na usnama.
”Ok, mama. Hvala vam za sve”.
” Sve za tebe decace”, rece otac sa širokim osmijehom. ” Ništa se ne ustrucavaj, sve je to sasvim normalno”.
Otišao sam u svoju sobu I legao na krevet, nije puno prošloa kada sam zacuo stenjanje iz sobe mojih roditelja. Ustao sam I sa nadrkanom kitom krenuo niz hodnik. Vrat njihove sobe su bila širom otvorena. Ušao sam u sobu, koja je bila jarko osvijetljena , otac je lezao na ledjima, majka je klacaca pored njega I pušila njegov debeli kurac. Pogledala me je , ne vadeci kurac iz usta, I samo pokazala rukom da pridjem. Sjeo sam na ivicu kreveta, I širom otvorenih ociju gledao prizor ispred sebe. Dok je majka strucno obradjivala tatin kurac, on je nabijao prste u njenu natrcenu balavu picku. Jasno sam cuo zvuke koje je ispuštala njena mokra pizda, dok su tatini prsti kruzili po njoj.
Majka je izvadila kurac iz usta, I rece mi ”Ipak si došao. Bravo. Nemoj sjedjeti, nezgodno ti je gledati. Opruzi se pored nas. ”
Poslušao sam je. Opruzio sam se legao sam na stranu pored njih, ali tako da sam stopala okrenuo ka tatinoj glavi , naslonio sam glavu na ruku I uzivao gledajuci kako majka puši kurac tati, na 30 tak santimetara od moje glave. Nejasno mi je bilo kako tolika kurcina stje u njena usta.
”Svidja li ti se ovo što vidiš”, upita majka na trenutak vadeci kurac iz usta I trljajuci mokrim glavicem o svoje usne.
”Uhhhh, naravno. Još pitas. Baš mu je veliki.
” I te kako, I ti ceš jednom imati ovako dobar kurac. Ne smeta ti da se tako izrazavam, zar ne mili? ”
”Neeee, naravno da ne smeta, je li mu tvrd kao što se cini ”?, upitah je .
”Mmmmmm, kao kamen”, rece ona, ” ali zašto da ti pricam, osjeti sam. ”
Uze moju slobodnu ruku I stavi je na tatinu nabreklu kurcinu. Tvrd kao kamen najbolje opisuje stanje u kojem se njegov kurac nalazio. Majka mojom rukom polako poce da drka tatin kurac, cuh oca kako zajeca od zadovoljstva. Fascinirano sam drkao tu predivnu kurcinu, a majka spusti svoje usne na njegov glavic I lagano ga proguta. Samo ga je sisala, dok sam mu ja drkao. Odjednom osjetih neciji dodir na mojim butinama. Pogledah I vidjeh oca kako lagano desnom rukom klizi preko moje noge, dok je d**gom rukom I dalje masirao maminu uspaljenu pizdu.
Njegova ruka polako dodje do mog medjunozja, njezno mi stisnu tvrdi kurac I muda
” Mogu li? ”, rece.
”Naravno”, odgovorih sada vec napaljen do bola.
Njezno mi je sa 2 prsta navlacio kozicu preko glavica, kao da se boji da me ne povrijedi. Uzivao sam kao nikada do tada. Majka nalozi ocu da skupinoge u koljenu, što on poslušno I uradi. Zatim uze neku mirisnu kremu I poce sa njom da mu maze otekla muda, spuštajuci se masnim prstima polako prema njegovom cmaru. Jasno vidjeh kada njena 2 prsta lagano nadjoše ulaz u njegovu guzu. Kada otac osjeti prste u svom cmaru, poce da mumla sve glasnije I da se sve jace nabija u moju ruku. Majka mu je sve zešce I brze nabijala prste u guzu, bukvalno ga je jebala prstima. U tom momentu otac poce da brze drka moj kurac, ako tako nastavi brzo cu svršiti, pomislih. Odjednom njegovi prsti se zgrciše oko mog kurca, a njegova alatka poce da se propinje u mojoj ruci. Majka brzo uze njegov glavic u usta, a otac poce da svršava, uvijao se kao ranjena zvijer, dok sam po kontrakcijama I trzanju njegovog kurca mogao zakljuciti da ispumpava ogromne kolicine sperme u mamina usta. Mama koliko god se trudila nije mogla primiti svu tatinu spermu, pa poce da joj curi iz usta, I da se sliva niz moju šaku koja je još uvijek vrijedno pumpala tatinu kurcinu. Napokon se otac umiri, ja ispustih tatin kurac iz ruke, gledajuci tragove njegovog gustog sjemena na mojim prstima. Odlucih da ih liznem, polako primakoh prste do nosa I omirisah ih, mmmmmmmmm, taj miris me je potpuno opcinio. Strpah balavi prst u usta I olizah ga, bio je sjajnog ukusa, pokupio sam svaku kap sa mojih prstiju.
”Vidim da uzivaš, drago mi je zboga”, toga rece majka. ” Hajde lezi izmedju nas, vrijeme je da riješimo I taj tvoj ”mali” problem.
Poslušah. Legoh izmedju njihovih oznojenih tijela.
”Hoceš da te mama podoji kao nekada,aaaa? ”, upita me majka najjebozovnijim osmehom koji sam ikada video. Ništa ne odgovorih, uhvatih je za sisu I strpah u usta. Bradavice su bile tvrde I potpuno ukrucene, kao mali kurcici. Za to vrijeme tata je sjeo pored mene, I vratio se mazenju mog tijela, šarao je rukom preko mojih glatkih grudi, spuštajuci se lagano prema mom, sada vec od prenapaljenosti, bolnom medjunozju. Njegovi prsti se saviše oko mog kurca, I znalacki poce da mi ga drka.
Ja sam I dalje jednom rukom stiskao majcinu sisu I sisao bradavicu, a d**gom rukom šarao po d**goj sisi I njenom malo punijem stomaku. Odjednom osjetih toplu vlagu na kurcu, za trenutak ispustih mamiu sisu iz usta I pogledah nadolje. Ugledah mog oca kako usisava moj kurac u usta poput neke lizalice.Da me nije znalacki stisnuo oko korijena kurca, svršio bih istog momenta. Mada ni tako nije mnogo odlozio moje svršavanje. Nisam mogao vjerovati šta mi se dešava. Dok ja lizem majcine nabrekle bradavice, moj otac guta moj kurac.
”E ovo je prava porodica, dok ja dojim svog sina, on ce podojiti tatu svojim mlijekom, zar ne bebice moja?, rece majka promuklim glasom.
U tom momentu muda poceše da mi se grce, I potpuno se ukocih.
”Ja ne mogu više, …. tata….. ja cu…..”, jedva promumlah.
Na te moje rijeci tata ubrza dudlanje moje kite, gnjececi mi lagano otekla muda. Poceh da svršavam, u magnovenju stegoh majcinu sisu koliko sam mogao, a njenu bradavicu zagrizoh do krvi. Otac je I dalje pušio moj kurac. Njezno mi je stezao jaja, valjda ne zeleci da nijedna kap ne ostane u njima. Kda je bio siguran da je sve iscedjeno, uspravi se I pridje majci. Poce da se ljubi sa njom, gledao sam kao dijele moju spermu dok se slivala niz majcinu bradu.
Lezao sam na maminim grudima I uzivao u tom prizoru. Onda majka rece: ” Hajde lijenštine, da vas sad vidim. Još jedino ja ovdje nijesam svršila, I ja bih voljela osjetiti neciji jezik, šta cete uraditi povodom toga. ” To rece pa uze neki mali jastuk , odize kukoveI postavi ga ispod svoje guze, širom raširi svoje noge I savi ih u koljenima. Njena obrijana balava picka je sada bila širom otvorena prema nama.
”Hajde , šta cekate”, rece mamica. Pogledah oca I vidjeh osmijeh odobravanja na njegovom licu. Kleknuh na koljena iznedju njenih nogui savih se licem naprijed prema izvoru njene pozude.Kako joj je samo picka mirisala, zagnjurih se cijelim licem u njen rajski vrt. Lizao sam halapljivo, kupeci jezikom njene sokove koji su bukvalno lili iz njene napaljene pizde.
”Tako mili moj, polizi svojoj mamici njenu napaljenu picku, svidjaju li ti se moji sokovi? ”
Samo sam mumlao, sada vec sisajuci njene velike od pozude otecene usmine. Sisao sam I I grizao, dok sam prstima rovario po njenoj vreloj pecini. Klecao sam naguzen na krevetu mojih roditelja I prozdirao sam majcinu mokru picketinu. Za to vrijema tata je sjeo iza moje natrcene guze, I polako me je mazio Uzeo je neku kremu I osjetih kako je lagano utrljava po mom kurcu I mudima. Polako predje da mi mazi I guzu, njegov namašceni prst polako predje preko moje brazde, zadrzavajuci se na mojoj rupici. Kada osjetih njegov prst na mom cmaru, mahinalno se trgnuh unazad, osjetih kao njegov prst lagano probi u moj uski cmar.
”Da nastavim”, upita tata.
Samo klimnuh glavom u znak odobravanja, ne ispuštajuci majcine otekle usmine iz usta. Moj kurac se vec bio ukrutio I trebao je neciju paznju. Otac me njezno I sasvim lagano jebao svojim prstom, a d**gom rukom bukvalno poce da me muze. Mumlao sam punih usta maminog mesa. Citavo lice mi je bilo umazano njenim picecim sokovima, a jastuk ispod njene guzice je bio mokar kao da se upišala.
Onda majka rece¬: ” A sada mi treba debela kurcina”. I pozva rukom oca
Ja se malo pomjerih u stranu, I vidjeh kako otac podize majcine noge na svoja ramena, I protrljavši nekoliko puta svojim kurcem preko njenih pomodrelih usmina, nabi joj ga do jaja.
” Opkoraci je”, rece otac. Posulšah ga. Opkoracih je stojeci tako da se moj kurac našao tacno ispred ocevih usta dok je jebavao mamu. Uze moj kurac u ruku , I prodrkavši ga par puta primace me svojim ustima. Uze moj kurac u usta I poce da ga sisa, rukom me uhvati za guzu I pimace što vice sebi, tako da je citav moj kurac bio u njegovim ustima. Njegova kratka brada me bockala po znojavim mudima.Dok mi je pušio kurac zestoko se nabijao u macinu mokru picku, vrištala je od slasti.
” Tako dragi, pokazi našem sincicu koliko ga volimo, puši mu taj slatki mladi kurac”, bila je u ekstazi, vidjelo se da ce brzo svršiti.
”Dajte mi te kurceve ovamo”, naredi majka, vrišteci. Obojica skocismo I kleknusmo pored nje, svaki sap o jedne strane. Dokopala je naše kurceve I zestoko ih drkala, naizmjenicno ih mijenjajuci u svojim ustima, I šamarajuci se njima po licu.Za to vrijeme otac joj je nabio skoro cijelu šaku u mokru pizdurini I jebavao je, iz nje je bukvalno prskalo na sve strane.
”Hajde zalijte me, šta cekate”, prosto vrišteci naredi majka. Dokopasmo svoje kurceve I pocesmo zestoko drkati iznad maminog lica, bio sam blizu.
”Daj sine svojoj mamici svoje mlijeko, hajde napoj me skom iz tog savršenog mladog kurca”.
Te rijeci su bile kao ok**ac, poceh da prskam. Prvi mlaz sam ispalio po tatinom kurcu, a ostatak završi po majcinom licu I u njenim halapljivim ustima, dokopala me za kurac I tako mi ga je zestoko drkala, da sam mislio da ce mi ga okinuti. Onda privuce moju glavu svojoj, I uvali mi zaspermani jezik u usta, zvalili smo se, preturajuci moju spermu izmedju naših jezika. Otac utrlja moju spermu, koja ga je prsnula .po svom glavicu I poce brzo da drka . nakon nekoliko trenutaka, se primace I nabi svoj kurac izmedju naših jezika, poceo je da svršava., Uhhh, koliko je samo svršavao, ja I majka smo se borili jezicima ciji ce jezik njegov mlaz isprskati. Svršavao je dugo I obilno. I ja I majka smo potpuno bili umazani po licu što mojom što tatinom supermom ,Tata se strovali pored nas. Zagrlismo se I pocesmo da se zvalavimo svo troje medjusobno. Lizali smo ostatke sperme jeno sa d**gog, milujuci naša izmorena tijela. Tako na gomili, iscrpljeni ,potpuno zamazni našim sokovima I znojrm smo I zaspali. Mislim da nikada nisam ljepše spavao.
Probudio sam se kasno, njih dvoje su vec bili ustali. Ispod tankog caršafa kojim sam bio pokriven na sve strane su se vidjele fleke od sinošnje jebacine, guza me je malo peckala, ali uzitak koji mi je prst u cmaru pruzao bio je jaci od tih sitnih posledica. Zacuh majcin glas iz prizemlja: ”ustaj mamina muškarcino, dorucak je spreman, trebace ti dosta energije ovih dana, a još nijesi probao mamin glavni specijalitet”. Ustao sam sa osmijehom I krenuo ka kupatilu, da se prvo istuširam, a onada…. vidjecemo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir