als travoTEEF tippelen op parking

Creampie

als travoTEEF tippelen op parking
Ha schatjes, een aantal van mijn verhalen zijn verdwenen daarom heb ik ze maar weer opnieuw opgeschreven, dus als je denkt dit heb ik ooit eerder gelezen, dat klopt! xx

Het was weer eens van die warme zwoele avonden, ik was weer geil en had zin. Op de bekende chats lukte het niet zo allemaal helaas. Toen bedacht ik me dat ik wel weer eens kon gaan tippelen op n parking. Geen gedoe maar gewoon ff goed doorgeneukt worden. Net op dat moment dook een van mn vastere neukers op, op op de chat. Ik stuurde hem een berichtje dat ik naar parking zou gaan en dat ie straks welkom was. Aangezien ik al helemaal voorbereid was, jullie weten vast wel dat ik me altijd goed vorobereid met n diepgespoelde, voorgerekte gladde gewillige kut en hoerige outfits, kon ik snel op pad. Snel schoot ik nog even wat extra kleding aan om niet als een snol door de buurt te hoeven lopen ;-), en reed naar Ruyven. Daar stonden gelukkig redelijk wat auto’ s dus hopelijk mannen genoeg.

Ik parkeerde in een hoekje zodat ik me even ongestoord kon optutten. Ik stapte uit, deed snel de extra kleding uit, mn blonde pruik op en schoof in mijn hoerige overknee boots. Ik was er klaar voor, sloot de auto af en op mijn 12 cm heels , in mij korte rokje (geen slip natuurlijk) liep ik over de parking op weg naar het paadje naar achteren.

Ik draaide wat met mijn kontje en merkte dat ik al gevolgd werd. Het bleek idd een van mn vaste neukers te zijn. Samen liepen we door naar naar het picnicbankje verderop. Zonder verder tijd te verdoen ging ik voorover staan en leunde tegen de tafel. Mijn neuker wist direct wat hem te doen stond. Benen wijd snol zei hij nog. Hij knoopte zijn broek los en zonder verdere plichtpleging zette hij zijn al stijve pik direct tegen mn kutje aan. Pak me schat, kreunde ik, maar eigenlijk had hij geen aanmoedigingen nodig natuurlijk. Terwijl ik me schrap zette voelde ik hoe hij zijn eikel steeds verder naar binnen duwde. MMM heerlijk die mannen die direct op hun doel afgaan. Mn kut was al goed soepel natuurlijk en nat door mijn voorbereidingen.
Toen zijn pik er helemaal inzat begon hij lekker te stoten, eerst langzame halen, maar toen mijn kutvocht zijn pik goed nat gemaakt had begon hij harder en sneller te pompen. mmm ga door, pomp die lekkere lul van je maar diep in me kut schat. Laat me maar voelen hoe hard je bent! Ik zorgde dat ik goed stevig tegen de tafel stond en liet mijn neuker zn gang gaan. Met afwisslend hard en diep stoten voelde ik hoe hij mn travokut uitwoonde en zoals altijd genoot ik er weer enorm van.

Toen ik even om me heen keek zag ik dat we inmiddels ook wat kijkers verzameld hadden. Dat wond me nog meer op, mmm ik laat graag zien hoe ik geneukt wordt tenslotte. En ik hoopte dat ze zo ook me kutje zouden pakken. Toen concentreerde ik me weer op me neuker. Af en toe teasde ik hem een beetje door mn kut strak om zn lul te knijpen. Ik weet dat me neukers dat geil vinden, en zeker de jonge gassies spuiten dan snel. Maar daar had ik nu nog geen zin in dus hield ik het bij plaagstootjes . Terwijl ik gewoon als een gewillige slet bare afgeneukt werd genoot ik met volle teugen. Af en toe werd ik weer stevig bij mn heupen gepakt en stootte hij extra hard en kreunde ik weer harder. Pak aan slet , hoorde ik dan weer. voel die harde lul maar goed. Toen begon hij te grommen, en ik wist dat hij naar zijn hoogtepunt werkte. Opnieuw kneep ik me hoerige slettekut strak om zijn dikke zaadpik. Ja teef, goed zo, melk me leeg kreunde hij. Hier komt me zaad! En voor ik het wist stootte hij nog een keer hard en diep en spoot daarna straal na straal van zn dikke zaad zo me kut in. MM mschat geef me meer kreunde ik, maar toen gleed hij mn kutje weer uit. Ik bleef nog voorover staan in de hoop dat een van de kijkers direct zijn plek zou innemen maar helaas…
Hij knoopte zijn broek dicht en ik bleef nog even voorover staan met mn rokje omhoog en mn uitnodigende druipende kutje, wie weet…..

Maar blijkbaar waren het niet de doeners waar ik op hoopte vanavond. Ik gaf ze nog even de tijd maar na n paar minuten merkte ik dat ik daar weer alleen stond Dan maar weer aan de wandel en zelf op zoek. Ik liep weer naar voren naar de parking terwijl ik wat zaad me kutje uit voelde lopen. In de beschutting van het bosje voel ik hoe mannen in het donker me betasten, daar durven ze blijkbaar wel. ik stop met lopen en buig wat voorover en biedt me kutje aan. Terwijl ik tegen een boom leun wordt me kutje gevingerd. Neuk me schat, neuk me! kreun ik. Opnieuw voel ik een eikel tegen me kutje aan. Ik duw me kont naar achter en voel hoe de lul er direct ingaat dankzij de smering van de voorgaande neuker. Opnieuw laat ik me neuken. maar voordat ik een beetje opgang ben gekomen hoor ik al gekreun achter me en wordt ik opnieuw volgespoten. Nog voor ik het goed en wel doorheb is me neuker verdwenen. Ik wacht af, maar ook nu is er niemand die zn plek inneemt. Het blijft opnieuw stil. Ik maak nog een rondje door het bosje, dat valt niet mee op mn heels, en loop naar de parking. Het is al laat en veel autos zijn verdwenen, maar ik heb eigenlijk nog niet genoeg gehad. Ik loop naar mn auto en doe mn laarzen uit, dan stap ik in. Zonder me verder te verkleden besluit ik in mijn hoerige outfit op zoek te gaan naar meer en rijd met mijn zaadgevulde kutje naar het kralingse bos, wie weet….

En vond je bovenstaande zo geil dat je ook wel eens met me wil komen spelen? Stuur dan zeker een (prive)berichtje of laat wat achter op mijn profiel
xxx je sletje Petra

nb: lees ook mijn andere belevenissen eens! (zoek op travoteef in de verhalen)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir