Vaginale verkenning

Vaginale verkenning
Ik lig tegen je aan en knabbel voorzichtig even aan je oorlel. Je laat je dat lekker bevallen terwijl mijn handen op zoek gaan naar alle leuke plekjes van je lichaam. Je vind het heerlijk om mijn warme handen op je lijf te voelen.
Ik geniet van jouw lekkere zachte huid en je gevoelige plekjes die reageren op mijn aanraking. Je sluit je ogen, je ademhaling wordt zwaarder en je geeft je langzaam over. Ik zoen je met kleine kusjes in je nek en beweeg me heel langzaam al zoenend verder naar beneden. Mijn lippen glijden over je borsten en ik besteed wat extra aandacht aan je gevoelige tepels, welke ónmiddellijk reageren. Langzaam zak ik verder naar beneden en zoen ik je buik. Even later beland nét boven je vagina. Ik voel jouw spanning terwijl je gewillig blijft liggen.
Met het puntje van mijn tong kus en lik ik zacht je buitenste schaamlippen. Terwijl ik dat doe rust mijn warme hand op je buik. Voorzichtig zoekt mijn tong toegang in jouw uitnodigende glad geschoren vagina. Je houdt je adem in terwijl je weet wat er nu gaat komen. Je verheugd je op mijn warme tong.
Ik ga op zoek naar je binnenste schaamlippen en streel ze beurtelings met mijn tong. Langzaam duw ik mijn tong dieper in je vagina en proef dat je opgewonden bent. Je beweeg je tegen mijn gezicht aan, streelt met je handen over mijn gezicht, al voelend hoe mijn tong bij je naar binnen likt. Terwijl je dat doet, vloeit jouw heerlijke geil over mijn tong. Voorzichtig druk ik een beetje met mijn hand op jouw buik en trek je huid langzaam naar boven. Dit maakt dat je lippen strak gaan staan en je knopje beter bereikbaar is. Langzaam begeef ik me met mijn tong naar je klitje.
Daar aangekomen draait mijn tong er rondjes omheen en ik wissel af met lange halen over je schaamlippen.
Je kronkelt met je lijf van genot en ondertussen stroomt je geil naar buiten. Ik merk dat direct, verspil niets en geniet van jouw smaak. Ik voel je, ruik je, proef je, beleef je. Dat wind me enorm op en motiveert me nog meer. Langzaam lik ik je knopje en stop twee vingers in je vagina. Ik begin sneller te ademen van opwinding. Je hoort mijn ademhaling en hoe ik me aan je verlekker met heerlijk likkende geluiden. Mijn vingers vinden jouw g-spot en masseren deze terwijl ik je klitje verwen. Jouw lichaam bevindt zich nu in opperste staat van opwinding. Voor mij hét moment om een stapje verder te gaan. Met een natte pink zoek ik je andere gaatje op om dit ook te verwennen. Gewillig laat je alles lekker gebeuren en geniet van elke aanraking. Mijn hand vult nu én je vagina én je kontje. Dit terwijl jouw klitje en schaamlippen nog steeds worden verwend door mijn tong. Ik voor het tempo van het likken wat op, afgewisseld met het zacht zuigen op je lipjes en klitje. Jouw lijf reageert steeds heftiger en begint samen te trekken.
Je geniet hoorbaar van mijn inspanningen. Jouw ademhaling wordt sneller en ik voel hoe jouw spieren zich nu heviger aanspannen. Dat motiveert mij nog meer en ik moet me inhouden om niet te hard aan de gang te gaan. Langzaam merk ik dat je tot een hoogtepunt komt. Ik voel nu je spieren helemaal samentrekken en hevig kom je klaar. Het is anders dan normaal en het lijkt niet op te houden. Na een tijdje ebt het langzaam weg en je klitje is opeens heel gevoelig. Voorzichtig haal ik mijn hand weg en kus je zacht op je schaamlippen. Dan kruip ik weer omhoog en kom ik lekker tegen je aan liggen. Jij moet even bijkomen. Een brede glimlach op je gezicht is mijn beloning, ik geniet en jij ook. Met onze ogen dicht blijven we nog even lekker tegen elkaar aan liggen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir