Familie vakantie met hindernissen deel 2

Familie vakantie met hindernissen deel 2
Familie vakantie met hindernissen deel 2
Familie en Overspel

Heerlijk liggen we na te genieten na ons wel heel erg heftige sex avontuur, Edward ligt mij heerlijk te strelen, lang mijn hals, over mijn tieten over mijn buik, helemaal tot rust kom ik ervan.
Als ik op de klok kijk zie ik dat het over twee uur in de middag is en stel voor dat we onder de douche gaan, daarna ergens gaan eten en dan vanavond weer samen naar bed gaan……..
Dat ziet Edward wel zitten, hij vermeld dan dat ik nog wel een keer met mijn benen wijd zal moeten, corrigerend zeg ik : “let jij wel op wat je tegen je moeder zegt jongen”.
Hij trekt me op bed, komt over mij heen hangen, met zijn gezicht vlak boven het mijne zegt hij : “mijn moeder is een vreselijk geil sletje en die ga ik vanavond vreselijk neuken”.
Lachend antwoord ik hen : “daar hou ik je aan” en ga weer alles in gereedheid brengen voor de tweede douche poging.
Erna kleed ik mijzelf, maak me een beetje op, heerlijk blij en opgewekt voel ik mij door de nieuwe situatie, voor we naar buiten gaan pakt Edward mij brutaal onder mijn rok bij mijn kutje, heerlijk vind ik dat “die is voor jou vanavond schat” zeg ik hem.

Heerlijk hebben we gegeten, nog een flesje wijn nemen we mee naar huis, thuis gekomen besluiten we weer naar boven te gaan, en lekker naakt gaan we in bed liggen.
Als we samen aan een glas wijn zitten zegt Edward : “zou pa zijn dochter ook neuken vannacht” geil kijk ik hem aan en zeg : “als ze net zo geil is als haar moeder…………….”
Afwachtend kijkt hij me aan en zegt : “je maakt me nieuwsgierig, ik zal haar ook eens proberen”.
“Je laat het” zeg ik “dat je je moeder neukt is voldoende” en ik pak hem bij zijn paal en ga hem lekker stijf maken, de grote paarse eikel komt al snel tevoorschijn.
Kleine kusjes geef ik erop en lik er ook aan, de heerlijke smaak van het voorvocht proef ik weer.
Het voelt bijna al als normaal dat ik de paal van min zoon in mijn mond heb, zacht kneed ik zijn ballen, lekker relaxed ben ik met hem bezig.
Edward zegt na even : “eerst ga ik die heerlijk rijpe volle kut van je likken, die is zo lekker” en duwt mij op mijn rug, als hij mijn benen uit elkaar drukt kijkt hij naar wat hij ziet en zegt dan : “wel zo’n prachtig geile kut heb jij, ben er nu al verslaafd aan” en begint hij te kussen daar, om dan langzaam over te gaan naar likken.
Zo enorm lekker, om zo passie vol gelikt te worden, echt voel ik hoe dat hij van mijn kutje geniet, lekker beweegt hij zijn vinger in mij, dit is toch wel genieten hoor.
Dat het met mijn zoon is, dat is natuurlijk hartstikke fout, doch ook is dit weer erg intiem en close met elkaar.
Helemaal kan en durf ik me te laten gaan, geen schaamte, geen schroom, dit is echt helemaal pure heerlijke sex tussen ons.
Op een relaxte manier is Edward met mijn kutje bezig, dan weer even likken, dan weer even aan het vingeren, tussendoor vraagt hij waarom ik mijn kutje niet helemaal kaal scheer.
Daar antwoord ik op dat er geen speciale reden is en vraag hem wat hij het mooiste zou vinden.

Hij gaat er voor liggen zie ik, wel blijft hij mij vingeren en zegt dan : ík zal open en eerlijk tegen je praten, jij bent de eerste rijpe en ervaren vrouw waar ik sex mee heb, helemaal geweldig mooi en geil vind ik je, een paar geweldige dikke grote tieten, een heerlijk volle en natte kut, en super ongeremde geile sex, dan met een kale kut, een open kruis slip rok aan en kan ik je zo bij je kut pakken”.
Met stijgende en geile verbazing hoor ik het aan, heerlijk om te horen hoe mooi en geil hij me vind, en ook dat hij meer met me wil doen en beleven.
Dus antwoord ik hem : “nu kan ik mijn kut niet kaal scheren, dat zou opvallen, maar ik ga het voor je doen, en jou wens of fantasie gaan we ook doen, dat beloof ik je”.
Spontaan komt hij bovenop mij liggen, kust mij en zegt met een geile blik in zijn ogen : “dankjewel moedertje wil je als dank gebeft of geneukt worden”, lekker trek ik hem tegen mij aan en antwoord : “je moeder is een nogal veeleisend sletje, eerst goed beffen daarna wil ik vreselijk geneukt worden”.
“Dan moet je de komende uren maar mijn geile slet zijn, en krijg je een vreselijke beurt” krijg ik van hem te horen.
We kussen elkaar heerlijk en ik zeg hem toe : “de komende uren mag jij je geile moedertje gebruiken jongen, en nu beffen jij, en snel, mijn kutje gloeit en is drijfnat……………. “ Zeker weet ik dat hij met een lading zaad in mij zal eindigen, wat heerlijk die aandacht en passie……….
Dan duikt hij weer tussen mijn gespreide benen en begint mij lekker te verwennen, mijn tieten kneed ikzelf en trek aan mijn gevoelige tepels, Edward trek heerlijk een beetje ruw mijn kut open, en stevig likt hij mijn kut uit, elke keer als zijn tong mijn klit raakt krijg ik een soort van stroom stoot, zo reageer ik daar op.
Wat een genot beleef ik aan mijn zoon als hij me zo aan het verwennen is, geen enkel plekje aan en in mijn kut laat hij onaangeroerd, helemaal niets kan ik er aan doen dat hij me naar een onvoorstelbaar orgasme werkt, hoe sterker mijn kut begint te krampen en te knijpen met hoe meer druk hij zijn vingers naar binnen perst, een ongekende ervaring is dit voor mij…………

Ik roep, ik schreeuw, ik kreun, het maakt Edward allemaal niets uit, die gaat door en door, dan wild schokkend en volgens mij ook spuitend kom ik klaar, en hoe…………….wild en ongecontroleerd lig ik tekeer te gaan totdat mijn lichaam wat rustiger wordt, ik trek Edward omhoog, wil dat hij me stevig vast pakt nu, wil in zijn armen liggen en mij geborgen voelen.
“Wat doe je met me jongen, dit heb ik nog nooit meegemaakt” zeg ik hem, deze vorm van sex is wel heel erg heftig en lekker om mee te maken.
Mijn gezicht draai ik naar Edward en zeg hem : “zal ik jou als beloning ook eens heerlijk verwennen jongen “ daar gaat hij natuurlijk snel mee akkoord.
Op mijn rug ga ik liggen en geef aan dat hij op mijn buik moet komen zitten, zijn staalharde paal leg ik tussen mijn grote dikke tieten en duw die tegen elkaar “neuk tussen mijn tieten” zeg ik hem en laat zijn eikel in mijn mond komen, dit vind hij wel erg geil “tering moeder wat een geil beest ben jij” roept hij enthousiast, bij elke stoot zuig ik op zijn paal of ga met mijn tanden langs zijn eikel…………….
“Geil wijf, wat voor spelletjes wet je nog meer” roept hij, heerlijk om hem zo wild geil te maken, even pijp ik niet en zeg hem : “graag wil ik jou geile wijf zijn” en zo maak ik hem geiler en geiler heerlijk trekt en draait hij aan mijn grote opgezette tepels dan met een schreeuw spuit hij met kracht grote stralen sperma uit zijn paal, een gedeelte in mijn mond, maar ook over mijn gezicht en in mijn haar, wild schokkend zit hij op mijn buik, glazig kijkt hij me aan en hijgend zegt hij : “tering, mijn moeder is een geile sex slet, elke dag ga ik je neuken” het zaad wrijf ik wat uit mijn gezicht en zeg met een lach : “ik weet niet of je vader dat op prijs stelt” als hij van me af is zegt hij ook lachend : “dan moet hij mijn zus maar pakken, jij bent van mij” heerlijk zoals hij zegt dat ik van hem ben………….
We hebben een poos bij liggen komen als ik weer met zijn pik ga spelen, is hij nog niet stijf, dus zeg ik : “kom jongen, zorg dat hij stijf wordt, ik wil nog wat zaad in mijn kut” met grote ogen kijkt hij me aan en zegt : “jij bent echt een geil aan zaad verslaafd wijf”…………

Met een lach op mijn gezicht speel ik verder en zeg : “wen er maar aan dat ik elke dag je zaad wil proeven” zo geilen we elkaar weer lekker op en het resultaat is te zien…………
Als hij met zijn paal recht omhoog klaar ligt ga ik boven hem staan en laat mij langzaam door mijn knieën zakken, geil kijk ik hem aan en zeg : “waar denk je dat je paal in gaat nu”
Met zijn hand houdt hij hem recht omhoog en zegt : “jou neukpaal gaat in mijn geile kut” zo geil zoals hij dat zegt en laat mijn kut over zijn paal zakken, mijn zoon zijn 24 jarige paal voel ik mijn rijpe kut binnen komen, mega geil maakt dat gevoel mij onmiddellijk…………
Nadat ik even stil heb gezeten om aan dit goddelijke gevoel te wennen begin ik lekker op en neer te wippen op zijn genotstaaf, mijn zware tieten gaan heen en weer en springen ook op en neer “hou mijn tieten vast jongen” geef ik hem opdracht, met zijn handen onder mijn grote tieten wip ik op en neer, voel zijn paal in en uit mijn rijpe kut gaan.
Vele malen beter is dit als de sex met mijn man eindeloos zou ik geneukt willen worden door mijn zoon.
“Wat een geweldig mooie geile vrouw ben je moeder” spreekt hij me toe, zo geniet ik ervan als hij mij complimenten geeft, het op en neer wippen is best wel vermoeiend.
Omdat Edward al super klaar gekomen is zal het bij hem dus wel even duren voordat hij komt.
“Zou je op je gips been kunnen staan ?”vraag ik, dan meteen vragende blik kijkt hij me aan en ik ga verder : “dan ga ik op mijn knieën op het bed zitten, en jij gaat me achterlangs staand neuken, dan kan je lekker hard in mij stoten”.
“En” gaat hij verder “dan wil je ook weer een lading zaad in je kut hebben natuurlijk” heftig ja knikkend stap ik van hem af…………………
Op de knietjes met mijn kontje naar achter ga ik voor hem klaar zitten en wacht op zijn kloppende paal om weer heerlijk geneukt te worden……
Mijn kutje staat nog lekker open en erg nat, dan voel ik Edward zijn handen op mijn billen en glijdt hij weer bij mij naar binnen “jaaaaaaa, dit wil ik voelen jongen, neuk je moedertje maar weer eens flink” geef ik kreunend aan………
Mijn kont duw ik naar achteren, wil hem diep in mij voelen, werkelijk waar mijn “geil zijn niveau” stijgt tot ongekende hoogtes nu ik sex met min zoon heb.
De zeg maar “normale” sex met mijn man komt qua genot en plezier in de verste verte niet in de buurt, als we samen het juiste ritme hebben gevonden komt zijn buik met kracht tegen mijn kontje en voel ik zijn ballen tegen mijn kut slaan.
Zo wil ik door mijn zoon genomen worden, en beuken we tegen elkaar op “ooooooohhhhh moedertje wat neuk je weer geweldig lekker” roept Edward en slaat ook op mijn billen ondertussen.
Elke terughoudendheid bij hem is weg en hij leeft zich volledig uit op mij, zo heerlijk voel ik zijn massieve paal in mij stoten, op elke stoot slingeren mijn tieten omhoog, dit is wel het ultieme genot hoor.

Ik laat me door mijn armen zakken, mijn tieten liggen nu op de matras, Edward kan nu zo mogelijk nog dieper in mij stoten zoals ik er nu bij zit, met een hand kan ik zijn ballen nu kneden “moedertje wat ben je geil en lekker zal ik weer in je kut spuiten” vraagt Edward, niets liever dan dat natuurlijk, met een hand tussen mijn benen speel ik afwisselend met zijn ballen en mijn klit, heerlijk voel ik hem tussen mijn vingers door in en uit mijn kutje schuiven………………
“Ja, geile neuker, neuk je moeder klaar en spuit haar kutje maar lekker vol met je zaad” geef ik hijgend en kreunend aan, wetende wat er zo meteen gaat komen wordt ik zo mogelijk nog geiler…………….
Aan de geluiden en bewegingen weet ik dat zijn zaadlozing aanstaande is, met een paar snelle bewegingen over mijn klit begin ik al klaar te komen, als mijn kut de eerste knijp bewegingen maakt raakt Edward zijn controle kwijt over zichzelf, wild en hard stoten ramt hij zijn paal in mij.
Dan voel ik het………….de eerste warme straal sperma pompt hij in mijn kutje, met grote kracht voel ik meerdere stralen komen, tot in mijn baarmoeder voel ik het warme zaad komen, wat heerlijk om zo’n jonge potente gast in je klaar te voelen komen……….
Hard duw ik mijn kontje naar achter tegen zijn stoten in, onverzadigbaar geil voel ik mijzelf, wat een hemels genot om zo door je zoon klaar geneukt en volgespoten te worden.
Helaas haalt Edward al snel zijn paal uit mijn kut, omdat hij wil gaan liggen omdat hij last krijgt van zijn gips been.
Dan draai ik ook op mijn rug, met mijn benen wijd kijk ik nar mijn openstaande kutje die glimt van mijn kut geil en straaltjes sperma lopen eruit, langzaam vinger ik mijzelf om het klaarkom gevoel wat langer te laten duren, moe en uitgeput ligt Edward mij gade te slaan, langzaam zegt hij : “nooit kunnen vermoeden dat jij zo vreselijk lekker en geil zou kunnen zijn”.
Mijn soppende kut voelt nu zo heerlijk dat ik even niet kan en wil stoppen met mijzelf te spelen, ondertussen antwoord ik hem : “zo geweldig lekker is het om ongeremd jezelf helemaal te kunnen laten gaan tijdens de sex”.
Heerlijk zweef ik nog na op een wolk van genot, een soort van uitloop op een geweldig orgasme.
Als ik weer terug ben in mijn normale doen zeg ik tegen Edward : “deze week zal ik voor jou mijn kutje helemaal kaal scheren, zoals je gevraagd hebt”.
We liggen nog een poosje na te praten, en ga nog even mijn kutje wat schoonmaken.
Heerlijk kruipen we tegen elkaar om samen de nacht door te brengen…………………

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir